SİBEL geçmiş olsun.
DODO ve KUZEY' e sevgilerini gönderen herkesin barnaklarını itina ile dişleriz. Özellikle yumuşak yerlerini :)
Çok şükür 63 'ün altına indim :Saruboceq: Bir daha karşılaşmamak dileklerimle :)
PERVİN hayırlısı neyse o olsun bebeğim.
ESRAKO sütüm ekşidi artık
ayenn bende her saat başı kalkıyorum üstelik bizimde gaz problemimiz başladı 2 gecedir hep ağlayarak kalkıyor.pırt yaparken zorlanıyor.Herkese günaydın;
inşallah tüm anneler rahat bi uyku çekmiştir.Ben çekemedim o ayrı tabi her saat başı uyandığı için kendileri..
Bu aralar Hanzala çok hareketlenmeye başladı daha hızlı emekliyor çok boşta bırakamıyorum.
Oyuncaklarıyla oynaması için bıraktığımda her seferinde çiçeklerin başında buluyorum kendilerini..
Nereye kaldıracağım bilmiyorum.Aslında kaldırmakta istemiyorum alışması için. Ne yapmalıyım sizce?
Bu arada iki kafadar KUZEY ve DODO beylerin hayranıyım. Video ve fotolar çok güzel...
test taptım sonuc negatif :)silik bir cizgim bilem yok:)
Tulincim sagol ama benim oglum bukelamun gibi babanin yaninda baba benim yanimda bana benziyor, tuhaf ama oyle:))
Aman ben ne sulugöz bişi oldum yaa.. yahu bu annelik çok yumoş yaptı benı.. reklam ızlemekten öğhhkk oldugum ıcın her yenı reklamı da yakalıyorum halıyle.. yıne bı Pınar sut reklamı.. ben yıne agladım aglayacagım.. :sinifsinif:
taze tebrik ederim darisi basima,ben genelde seni 1-2 hafta geriden takip ettigime gore onumuzdeki hafta bende inerim insallah..
TAZEM gözün aydın canım... tebrik ediyoum seni birkere daha..... çok azimlisin.... sen bu azimle 55 leri bile görürsün canım....
EVRİMM bırakta TAZEM şımarsın ya hak ediyor bence.... bak ben rejime bile başlayamıyorum bugün başlayıp yarın bırakıyorum rejim yapan tüm arkadaşlar sadece taze değil bence hepsi bu övgüyü hak ediyor..... darısı başıma yarebbbimmm.....
Sen git zayıflamak ıcın haplar ıc, cocugunu emzırme, zayıflıycam dıye cocuguna bakma, zaten uçtu ucacaksın.. bundan sonra o kılolar n....h gider.. senden bişi olmas.. cacık bile olmass.. boşuna mıyavlama(arz ederım, filtre kahve o, dumanı tüten)
Çocuklarımız kimlere emanet.. sen bizi koru yarebbimmmmmm boshayallersmile
efrimm miyavlama hatun basardı babalar gibi... emmezse emmesin cocukta alacagını aldı zaten kaldıki her emen saglıklı olmuyoki..tazem sen dinleme bu kadını hapsa hap sporsa spor oldumu oldu cocugun saglıklımı cok sukur daha ne sekerim:))
bir yumoş var sende senden içerü
testime gozaydını veren herkese cok tenk yu deminde baktım cizgi filan yok maydonosumu iciorum :)
efrimm miyavlama hatun basardı babalar gibi... emmezse emmesin cocukta alacagını aldı zaten kaldıki her emen saglıklı olmuyoki..tazem sen dinleme bu kadını hapsa hap sporsa spor oldumu oldu cocugun saglıklımı cok sukur daha ne sekerim:))
olumunekankayizsmile nanımm benim
Pervin bazen sen Azerice yazıosun yaa..
Bak bı an dusunduklerını yazayım.. alla alla testi burada poposu mu demek, ne testısıı kı bu?? ne demek acebaaa :)))??? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?