2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen git zayıflamak ıcın haplar ıc, cocugunu emzırme, zayıflıycam dıye cocuguna bakma, zaten uçtu ucacaksın.. bundan sonra o kılolar n....h gider.. senden bişi olmas.. cacık bile olmass.. boşuna mıyavlama (arz ederım, filtre kahve o, dumanı tüten)

evet EVRıMıM ya o reklamı izleyince bende duygulanıyorum....

EVRıMM bırakta TAZEM şımarsın ya hak ediyor bence.... bak ben rejime bile başlayamıyorum bugün başlayıp yarın bırakıyorum rejim yapan tüm arkadaşlar sadece taze değil bence hepsi bu övgüyü hak ediyor..... darısı başıma yarebbbimmm.....

ooo buralar çok kalabalık.bir de ben girebilsem keşke
evrim ve furcu gördüm fotoları.özlediğimi farkettim sizi sanki hep yüzyüzeymiş gibi.

SEline geçmiş olsun sibelciğim.
Burcu yeni kiloların hayırloı olsun çabucak gitsin.
nurdan face de yazdım çok zayıflamışsın cidden.darısı başıma.veremiyorum kilo falan ben.sporda 1. ayım daha dolmadı.yılmak yok

ayenn bende her saat başı kalkıyorum üstelik bizimde gaz problemimiz başladı 2 gecedir hep ağlayarak kalkıyor.pırt yaparken zorlanıyor.

test taptım sonuc negatif :)silik bir cizgim bilem yok:)

gözün aydın .hayırlısı olsun
Tulincim sagol ama benim oglum bukelamun gibi babanin yaninda baba benim yanimda bana benziyor, tuhaf ama oyle:))

bu facebooktaki resimleri nasıl görücez.?

[QUOTE=tazefasulye;12880666

Çok şükür 63 'ün altına indim :Saruboceq: Bir daha karşılaşmamak dileklerimle :)

tebrik ediyorum burcu darısı tüm 63 olmak isteyenlerin başına.ben 62 ile hamile kaldım.şuan 70 im .69 a inmek için uğraşıp duruyorum((((((((((
[

efrimm miyavlama hatun basardı babalar gibi... emmezse emmesin cocukta alacagını aldı zaten kaldıki her emen saglıklı olmuyoki..tazem sen dinleme bu kadını hapsa hap sporsa spor oldumu oldu cocugun saglıklımı cok sukur daha ne sekerim:))

bir yumoş var sende senden içerü

taze tebrik ederim darisi basima,ben genelde seni 1-2 hafta geriden takip ettigime gore onumuzdeki hafta bende inerim insallah..

TAZEM gözün aydın canım... tebrik ediyoum seni birkere daha..... çok azimlisin.... sen bu azimle 55 leri bile görürsün canım....

çok teşekkür ederim. darısı tüm isteyenlerin başına :)

az önce içtim. hayır selülit yapacak dye korkuyorum :))

bir de arkadaşlar, Evrim'in bu saydıkları okuldaki arkadaşlarımın cümleleridir. gerçeklik payı yoktur, aman ha!!

Çocuklarımız kimlere emanet.. sen bizi koru yarebbimmmmmm boshayallersmile

okuldaki gadınları diyorsun değil mii :))

Koruma şu kadını bana.. atem tutem men seni yaparım heeeee

Hile var, bence liposakşın :) yaptırıoooooo,inanmam,gozumle gordum.. orası burası delikti kadnın, su içse kevgir misalii sanki.. ay sen bizi koru yarebbiimmmm :)))

senin oglun zati yumos o yaptı seni boyle.. agla bebeim agla anneyis biz. feysteki sozunede bittim bittim. cok calasım geldi izin verirsen :)

bir yumoş var sende senden içerü

olumunekankayizsmile nanımm benim

testime gozaydını veren herkese cok tenk yu deminde baktım cizgi filan yok maydonosumu iciorum :)

Pervin bazen sen Azerice yazıosun yaa..

Bak bı an dusunduklerını yazayım.. alla alla testi burada poposu mu demek, ne testısıı kı bu?? ne demek acebaaa :)))??? kaydirigubbakcemile3

sağol Pervincim. ben de senin gibi düşünüyorum. çok şükür sağlığımız yerinde. Hap falan yok, okuldaki bir paranoyağın kendini avutma ifadesi o. "hapla mı verdin kiloları" diyor. evet, demiştim, emziriken kullandım. şu an emmiyor ama haplık durumum yok, kullanmak da istemem, sonra korumak zor olur.

yav harbi bu senin okuldaki kadınlar çok mu şişkolar furcu? onlara da hap versene:)

:))) rizelilerle azerilerin arasındayım burda kısımm napayım :)
ahh ahh o bahsettigin testi şimdi oldu tepsi :) ama kızımki masallah jenifer bana cekmis bozulmamıs halim :)

5 dk sonra çıkıp nevoşuma koşacağım.o da beni görünce alkış yapacak.bahçede oturacağız,balkonda mama yiyeceğiz.ben kaçar.hepinizi öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…