yav harbi bu senin okuldaki kadınlar çok mu şişkolar furcu? onlara da hap versene:)
senin oglun zati yumos o yaptı seni boyle.. agla bebeim agla anneyis biz. feysteki sozunede bittim bittim. cok calasım geldi izin verirsen :)
evrim bizde yaptırakmı liposaksın lipolazer cıkmıs bizi o paklar ancak :) lazerlisi :))))))))))))))
çok şişko değiller ama rejim yapmıyorlar. bana da taş koymaya çalışıyorlar.
:))) rizelilerle azerilerin arasındayım burda kısımm napayım :)
ahh ahh o bahsettigin testi şimdi oldu tepsi :) ama kızımki masallah jenifer bana cekmis bozulmamıs halim :)
5 dk sonra çıkıp nevoşuma koşacağım.o da beni görünce alkış yapacak.bahçede oturacağız,balkonda mama yiyeceğiz.ben kaçar.hepinizi öperim
bu maydonosuda en son hamile kalmaya calısırken iciodum yumurtlamaya kadar icimi odemimi temizlesin die. tadı hala gusel seviorum boyle seyleri
kıskanclar ne olcek
rejim yapabilen herkese hayranım ben bu aralar.sıkı diyetteyim ve açım.alışırım değil mi.herkesin aaa ne kar kilo almışsın demesinden çok sıkıldım.moralim çok bozuktu dün.topladım ama.50 leri görebilsem kendimi ödüllendireceğim
efrimm nostalji yaptım ne gunlerdi dimi.. o gobek bu hale zarzor geldi. bide benim zorum alt karınla ya..
gözümle gördüm.. Burcu yagları erısın dıe kendını duvardan duvara vuruyor.. yorulunca da Onur Burcuyu yerde cıgnıyor.. ole erıyormus yagları kaydirigubbakcemile3
( sımdı kapıma dayanacak as kaldı.. sustum kaydirigubbakcemile3 )
hımmm efrim sen beni vur ben seni :) anca eririz bobusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?