2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu maydonosuda en son hamile kalmaya calısırken iciodum yumurtlamaya kadar icimi odemimi temizlesin die. tadı hala gusel seviorum boyle seyleri

senin oglun zati yumos o yaptı seni boyle.. agla bebeim agla anneyis biz. feysteki sozunede bittim bittim. cok calasım geldi izin verirsen :)

Yanına marul felan koyayım.. ole boş boş çalınmas.. biraz sövüş.. ole götür götüreceksen :)) puf puf oğlum benim.. hamıleyken güllü lokum cok yemıstım, nıeyse 30 unda sonra hayatta lokum olduugnu hatırladım Kuzy sayesınde.. gecen Pınar getırmıs bıze gelırken, bak hamıleyken gece vaktı ne yollara dusmustuk,anısına gel yıyelım dedı.. lokum yıye yıye puf puf Kuzy oldu ıste :))

evrim bizde yaptırakmı liposaksın lipolazer cıkmıs bizi o paklar ancak :) lazerlisi :))))))))))))))

Valla 3 günlüğüne girsek o cıhazlara, 1 haftada anca cıkarıs bız annem.. en buyuk karın ıkımızındı topıkte.. Burcu da karın mınıktı.. bak sımdı hıc o kadar derdı olmuyor kadının..

:))) rizelilerle azerilerin arasındayım burda kısımm napayım :)
ahh ahh o bahsettigin testi şimdi oldu tepsi :) ama kızımki masallah jenifer bana cekmis bozulmamıs halim :)

artissss :))

5 dk sonra çıkıp nevoşuma koşacağım.o da beni görünce alkış yapacak.bahçede oturacağız,balkonda mama yiyeceğiz.ben kaçar.hepinizi öperim

ohh oh ne gusel.. keske daha sık gırebılsen..

bu maydonosuda en son hamile kalmaya calısırken iciodum yumurtlamaya kadar icimi odemimi temizlesin die. tadı hala gusel seviorum boyle seyleri

ben de severım otu çöpü.. farketmes, yaz kıs olsun..

rejim yapabilen herkese hayranım ben bu aralar.sıkı diyetteyim ve açım.alışırım değil mi.herkesin aaa ne kar kilo almışsın demesinden çok sıkıldım.moralim çok bozuktu dün.topladım ama.50 leri görebilsem kendimi ödüllendireceğim

ben görursem benı de odüllendirr.. nolur nolur??

gözümle gördüm.. Burcu yagları erısın dıe kendını duvardan duvara vuruyor.. yorulunca da Onur Burcuyu yerde cıgnıyor.. ole erıyormus yagları kaydirigubbakcemile3

( sımdı kapıma dayanacak as kaldı.. sustum kaydirigubbakcemile3 )

efrimm nostalji yaptım ne gunlerdi dimi.. o gobek bu hale zarzor geldi. bide benim zorum alt karınla ya..

güzel gunlerdı ya.. sukurler olsun Rabbime.. nasıp ettı bıze bunları yasamayı..

bende de ole.. katlı duruyor resmen.. canım cok sıkılıyor o halıne.

hımmm efrim sen beni vur ben seni :) anca eririz bobusum

oyyyyyyyy
pervin harbi balon gibiymiş ya

ecoş içerde ne kadar şişkoydu:)

25 ınden once dogursaydın Ferfinimmm, bole bı derdımız olmayacaktı, bılıyorumm vucut cok cabuk toparlayacaktı kendını..

ayy evrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiimm
karnım agrıdı gülmekden
ya burcuya ettiğin laflar manyak komik türden ayy
onur yerde mi çiğniyomuş haaaaaahaaaaaaaaaaaaa

çok datlusunuzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…