2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saatt 3 de doktor randevumuz vardı ama afik gece boyunca uyumadıgı için şuanda mışıl mışıl uyuyor.
nuri amcamızı aradık uyuyor didik oda 5 e kadar uyanırsa getir didi.
bakalım

gece gaz sancısıyla 3,5 dan beri uyumuyor sabah 9 da kucagımda emerek uyudu 12 ye kadarama kımıldayınca agladı hp bakalım ne olcak pofff
gazlı kabus geceler geri dönmesin allahım nolurrrrr...

evet ya ikinizi okumaktan yetişemedim .....

bende kendimi ordan oraya vurmaya başlayım en iyisi... aradada kendimi çiğneteyim bari.... bu basenler ve göbek anca iflah olur sanırım.... en iyisi akrep nalanı çağırayım ben...1 ayda tamamdır benim işim:)))

ayy evrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiimm
karnım agrıdı gülmekden
ya burcuya ettiğin laflar manyak komik türden ayy
onur yerde mi çiğniyomuş haaaaaahaaaaaaaaaaaaa

çok datlusunuzzzzzzzz

sensin o :)

herkes ikimizi okuyo galiba:)

üstüme basıma çeki düsen verdim.. farkındayım.. tişörtümü falan degıstırdım geldim.. ayıp olmasın şimdi :))

teşekkürler canım
sendemi karşıdasın pöfff uzaksın yani
foto koysana hanzalanın merak ettimm

yahu topikte istanbulda olup karsıda olan bir ben kaldım aysin girmiyor nazan girmiyor aktif yazan bir ben varım yani onudamı çok gordunn püüü sana :))))
herkes avrupa yakasında yahuu

evrrrrrrrrrrrrrrrrrimmmm
pınar reklemını ilk defadün gördüm
ayy aman allahım nasıl bi reklam remen damarımdan içeri girdi gözlerimden dışarı çıktı.
anneolunca algıda seçicilik sanırım

sendeki duygusal sulu göz ve aglamalıklı bağyandan bizim evdede var:)

bu arada pervinin kuzy için söylediği
okul çağına gelmiş kucagına sıgmıyora katılıyorum ve aklıma ne geldi
bebişlerin cicilerini eklerken bi ara sen çok resim eklemiştin bizde sana okul önlğü ve sünnet kıyafeti eksik kalmış demiştik ya..
al işte lazım oldu kocaman adam olmuş al bi önluk yolla okula..
dombalakım ya çok tatı maşallahh

didommmm seni çok özlüyorummm!!!!

beni de ösle, beni de sev.. benim de başımı okşa.. neden, neden bana da yazmıosun.. ağlarım, dayanamam.. mafoldumben

olmaz olmaz kotu dusunme, bır kerelıge mahsustur.. üşütmüştür belki..

Ay Sıbel sen benden alemsın :)))

evrim en buyuk karın ıkınızınmıydı pervinlee yokk artık ben son donemler karın foto su koymadımmı ikiz bu diye bahse girmeye kalkıyordu insanlar benimlee

perviiiiiiiiiiiiiinnn
şapkanızı sevsinler.
koşkoş yapacn bu kzııda.

Nazanım demıstı ole.. Pervin yazınca hemen benım de aklıma o geldi :) Allah razı olsun.

:)))))))))) senden sonra bise yolla akrep nalanı :)

evriim formundasın ayy çok gülüyorum sana bu aralar.
sen burcuyla hep takıl hep gez toz sürt tozu dumana kat.
iyi geliyor belli,muckkkkkkk

buda gobusten cıkmıs sımarık hali:)

evrim en buyuk karın ıkınızınmıydı pervinlee yokk artık ben son donemler karın foto su koymadımmı ikiz bu diye bahse girmeye kalkıyordu insanlar benimlee

cok sevimli çıkmıss aksam berkeyede gostereyim hala ece yi anıyor çok tatlıydı anne dimi bakısları falan nasıldı diye taklidini yapıyor :)

PERVıN bulursam yollucam sana söz... ama kendileri havalar ısınınca bol bol denize giriyor sanırım bodrumda duruyodu gitsek buluruz sanırım..... hatta mayoları çalınmıştı... bu gidişle akrep olma yolunda ilerliyorum bende......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…