2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaaaaaaaa pervin
test yapmışsın.
tühh beee yokmu şimdi bebek
ecoş abla değilmi yani
ben ciddi ciddi bebiş haber bekliodum yahuu

evriim formundasın ayy çok gülüyorum sana bu aralar.
sen burcuyla hep takıl hep gez toz sürt tozu dumana kat.
iyi geliyor belli,muckkkkkkk

kadının sıkılaşmış vucudunu gordukce beynıme kan sıcrıyor.. beslenen beyin bole seyler yazıo ıste kaydirigubbakcemile3

ECOŞ ne tatlı çıkmış öyle maşallah.. modayıda takip ettiriyor kokoş annesi ayakkabılar şapkalar ayrı bi güzel.....

gulim evet kokos yapcam kızımıda :) oyle gezices tzucas :) koklascas:)

o reklamı ızlemedim denk gelmedi

esrako bende berkenin hayranıyım :) ama ilk once dodonun:)

buda bisss .heran yanyana. efrim dudak benimkinin kopisi :)

http://urlal.com//4/26/2680.jpg[/img

buyudukce sana benzıyor bu kız.. benzesın de... annesı gıbı sahane bı parca olsun.. senden guzel de erkek evladı cıkar.. bak demedı deme :)

geçmişle şimdiki zaman arasında gidip geliyorum cnm aklinialirimsmile çok yorgunum dün İzmir il sınırları içerisindeydim yine İzmirli güzelleri ve tatlı kuzularını göremedim :gitme:

barı yazma be kadın geldım dıye!!!

perviiiiiiiiin çok datlusunuz ana kız seviyorum sisi:)

saçınada toka takmışlar hey allahım yaaaa
asil prenses

esramı aradımoda katılsın muabbetet diye tlf kapalı.
ahh seviom ben bu esrayı ya canım valla
keşkem bizde burcuylan evrim gibin dipdibe olsak..
alır kaçarıs başımızı

öslemm geçmişi yorumlarınla bi özetlesen canım ne oldu sana dinlen biran önce.aramıza dön. senide öslüyorum.
efrimimide özlüyorum.
aslında tabiki hepinizi özlüyorum. hepimiz şımaralım.şımartalım... hepimiz hakediyoruz....

anladım benide özlüyorsunopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilezemuszemus

bencede bana bensio gitgide.. kirpikleri upuzun oldu biranda. gozleri sekil degistirdi . mutluyum. bide oglum olsa saka biyana isterim olsun die. saglık olsun yeterki

oslem gelır mı buralara yaa.. sahıl kenarı.. arkadas günü, üstüne zporuu :)) ayrofiği :)) ben de olsam ben de gelmem... miss :))

kaydirigubbakcemile3 offf Evrim hatırlattın ayrofiği eyvahedigeldismile bugün var benim hiç gidesim yok ama gitmek zorundayım :bbo:
Manisada Denizin halasının kızının nişanı vardı oraya gittik cumartesi öğleden sonra amcası İzmirde görev yapıyor ona gittik dayıma uğradık Aliağa da 15 yıldır görüşmüyorduk çok yoruldum çok uykusuz kaldım pazar akşamı döndük Özde beni bitirdi eğlenemedim hemen eve dönmek istedim valla ayakta uyuyordum görüşseydik bile rüya zannederdim bilmiyorumkismile Herkes kayınvalidemle tartıştığımızı duymuş lohusalık döneminde bir o çekiştiriyor bir bu anlat anlat ne oldu diye hepsi peşimdeydi gecenin ünlüsü bendim kayınvalidemin kayınvalideside bana onu çekiştiriyor bir yandan alemdi yaa ama ben dedikodu yapmadım lmaz:

doktordan geldik ..bu kadar takviye besine 540 gr cık almış Yusuf paşa .gerçi kaç aydır kilo verdiğini düşünürsek buda büyük başarı olsa gerek..boyumuz 75.5 cm kafamız 44.5 cm genel olarak iyi çok şükür 4. dişin ucuda göründü oda alttan..ve bu sıpa artık biryerlerden tutunup yürümeye başladı..ama emeklemesini istemiyorum yerlerde sürünüyor en iyisi ayaklansın..
gelelim bana aylık iğnemiin 3.sünü oldum en belrigin özelliği iştah açamsıymış..delikafadulden:1shok:normal yersem bişey olmazmış ama dikkat etmezsen dombili olursun didi dohtur..kafamçokkarıştı:1shok:hapa geçişe bişey demedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…