opuyorumnanaktan geçmişi özetlemeden önce evimi azıcık toparlasam sonra 5 te aerobik varöslemm geçmişi yorumlarınla bi özetlesen canım ne oldu sana dinlen biran önce.aramıza dön. senide öslüyorum.
efrimimide özlüyorum.
aslında tabiki hepinizi özlüyorum. hepimiz şımaralım.şımartalım... hepimiz hakediyoruz....
oslemmm yanı bakuye gelsen aramasan anca okadar bozulurdum su ızmır olayına haaa .. nie aramadın bakem
listeme almam gerek seni, yada senin beni, gel arkidis olalim:))bu facebooktaki resimleri nasıl görücez.?
[
hayirli baby daha zamani ver demekki..testime gozaydını veren herkese cok tenk yu deminde baktım cizgi filan yok maydonosumu iciorum :)
amamnin o
çok genellemeci gördüm kendimi:))))
gulim usgunumm nasip deilmis . ciddi ciddi alısmıstım dusunceye diorum ya bozuldum biran :)
doktordan geldik ..bu kadar takviye besine 540 gr cık almış Yusuf paşa.gerçi kaç aydır kilo verdiğini düşünürsek buda büyük başarı olsa gerek..boyumuz 75.5 cm kafamız 44.5 cm genel olarak iyi çok şükür 4. dişin ucuda göründü oda alttan..ve bu sıpa artık biryerlerden tutunup yürümeye başladı..ama emeklemesini istemiyorum yerlerde sürünüyor en iyisi ayaklansın..
gelelim bana aylık iğnemiin 3.sünü oldum en belrigin özelliği iştah açamsıymış..delikafadulden:1shok:normal yersem bişey olmazmış ama dikkat etmezsen dombili olursun didi dohtur..kafamçokkarıştı:1shok:hapa geçişe bişey demedi..
opuyorumnanaktan geçmişi özetlemeden önce evimi azıcık toparlasam sonra 5 te aerobik var( akşam tam gaz geleceğim aklımda kalanlarla :))
Haklısın Pervin aklımdaydı hep yarı uykulu gözlerle İzmir e amcasına gitme işi sonradan çıktı Evrim önceden haber verirsin demişti ya şimdi pat diye ben İzmirdeyim toplanalım deseydim ayıp kaçardı azıcık :kedi:
gülim bende seni çok seviyorum biliyünnn
gözün aydınn..test taptım sonuc negatif :)silik bir cizgim bilem yok:)
hayır olsun kötüye yorma..buarada dun gece ruyamda Teomanin alttan iki disi cikmis gordum, hayirdir dis gormek iyi degil derler ama, cok sikintili uyandim(
ilginçç bi isim sen beğendikten sonra boşver gerisiniBiraz uzun olacak açıklamam
Hanzala
tıpta kullanılan tadı kokusu olmayan fakat buna karşılık 15 hastalığın tedavisinde kullanılan bir meyvenin adı..
Son zamanlarda Filistinli çocukların sembolü bir karikatür var onun adı da Hanzala..
Genelde filistinde kullanılan bir isim...
Bİr kaç sahabeninde ismi..
benim adım Fatma Zehra ama kısaca Zehra diyebilirsiniz delikafadulden
süperr ya videoya bayıldım kuzy ne rahat bi çocuk aaaaaaa dio maşallah ikisinede koccamanlar
serap ara ara gırınce sade soru sorulmaya gırılıo doayısylada kimse cevap vermek istemio yani ben az aktif olanlara yazmıorum kendi adıma
opuyorumnanaktankadının sıkılaşmış vucudunu gordukce beynıme kan sıcrıyor.. beslenen beyin bole seyler yazıo ıste kaydirigubbakcemile3
süpersniz ana kız maşallah ikinize..Şeniz
ballı dudakları yerim men..akça pakça kızm benim..
:lepi:delikafaduldensırnaşık şeysensin o :)
üstüme basıma çeki düsen verdim.. farkındayım.. tişörtümü falan degıstırdım geldim.. ayıp olmasın şimdi :))
olumunekankayizsmile25 ınden once dogursaydın Ferfinimmm, bole bı derdımız olmayacaktı, bılıyorummvucut cok cabuk toparlayacaktı kendını..
:roflol::roflol:gözümle gördüm.. Burcu yagları erısın dıe kendını duvardan duvara vuruyor.. yorulunca da Onur Burcuyu yerde cıgnıyor.. ole erıyormus yagları kaydirigubbakcemile3
( sımdı kapıma dayanacak as kaldı.. sustum kaydirigubbakcemile3 )
hay maşalah göbişede güzelliğede...
men biliyordum ama heyecan sürsün diye bişiey dimedimmmmmmmmmmmmmmsempatiksalakcinnitestime gozaydını veren herkese cok tenk yu deminde baktım cizgi filan yok maydonosumu iciorum :)
sen çok özel bir insansın anneliklede dahada özelleştirdi...ŞenizAman ben ne sulugöz bişi oldum yaa.. yahu bu annelik çok yumoş yaptı benı.. reklam ızlemekten öğhhkk oldugum ıcın her yenı reklamı da yakalıyorum halıyle.. yıne bı Pınar sut reklamı.. ben yıne agladım aglayacagım.. :sinifsinif:
şimdidi ortadan ikiye yarılsam yeridir.sempatiksalakcinni.hadi bakalım sende yaz 62 leri gördüm diye gamzelerinden öperim Nurdan'ımtaze tebrik ederim darisi basima,ben genelde seni 1-2 hafta geriden takip ettigime gore onumuzdeki hafta bende inerim insallah..
SİBEL geçmiş olsun.
DODO ve KUZEY' e sevgilerini gönderen herkesin barnaklarını itina ile dişleriz. Özellikle yumuşak yerlerini :)
Çok şükür 63 'ün altına indim :Saruboceq: Bir daha karşılaşmamak dileklerimle :)
PERVİN hayırlısı neyse o olsun bebeğim.
ESRAKO sütüm ekşidi artık
doktordan geldik ..bu kadar takviye besine 540 gr cık almış Yusuf paşa.gerçi kaç aydır kilo verdiğini düşünürsek buda büyük başarı olsa gerek..boyumuz 75.5 cm kafamız 44.5 cm genel olarak iyi çok şükür 4. dişin ucuda göründü oda alttan..ve bu sıpa artık biryerlerden tutunup yürümeye başladı..ama emeklemesini istemiyorum yerlerde sürünüyor en iyisi ayaklansın..
gelelim bana aylık iğnemiin 3.sünü oldum en belrigin özelliği iştah açamsıymış..delikafadulden:1shok:normal yersem bişey olmazmış ama dikkat etmezsen dombili olursun didi dohtur..kafamçokkarıştı:1shok:hapa geçişe bişey demedi..
kaydirigubbakcemile3 offf Evrim hatırlattın ayrofiği eyvahedigeldismile bugün var benim hiç gidesim yok ama gitmek zorundayım :bbo:
Manisada Denizin halasının kızının nişanı vardı oraya gittik cumartesi öğleden sonra amcası İzmirde görev yapıyor ona gittik dayıma uğradık Aliağa da 15 yıldır görüşmüyorduk çok yoruldum çok uykusuz kaldım pazar akşamı döndük Özde beni bitirdi eğlenemedim hemen eve dönmek istedim valla ayakta uyuyordum görüşseydik bile rüya zannederdim bilmiyorumkismile Herkes kayınvalidemle tartıştığımızı duymuş lohusalık döneminde bir o çekiştiriyor bir bu anlat anlat ne oldu diye hepsi peşimdeydi gecenin ünlüsü bendim kayınvalidemin kayınvalideside bana onu çekiştiriyor bir yandan alemdi yaa ama ben dedikodu yapmadımlmaz:
listeme almam gerek seni, yada senin beni, gel arkidis olalim:))
:))))))))))))geldim yamacına ekle beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?