2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

opuyorumnanaktan geçmişi özetlemeden önce evimi azıcık toparlasam sonra 5 te aerobik var ( akşam tam gaz geleceğim aklımda kalanlarla :))
oslemmm yanı bakuye gelsen aramasan anca okadar bozulurdum su ızmır olayına haaa .. nie aramadın bakem

Haklısın Pervin aklımdaydı hep yarı uykulu gözlerle İzmir e amcasına gitme işi sonradan çıktı Evrim önceden haber verirsin demişti ya şimdi pat diye ben İzmirdeyim toplanalım deseydim ayıp kaçardı azıcık :kedi:

çok genellemeci gördüm kendimi:))))

Evet, ayrıcalık ıstıyorum ben.. ondan yırtınıyordum ama sadece yama yaptın duygularıma mafoldumben

gulim usgunumm nasip deilmis . ciddi ciddi alısmıstım dusunceye diorum ya bozuldum biran :)

ya ben senın hamıle kalmana hazır degılım Pervin, rıca ederim topla kendını.. lüffenn yaa

hay masallahh.. guzel haberler.. cok sevındım.. hele ıgnenın yan etkısı ayrıca cok renklı ımıs :)))

Alla alla.. sen bı deneseydın bacım sansını. zaten senden hayır yokmus.. :))

test taptım sonuc negatif :)silik bir cizgim bilem yok:)
gözün aydınn..
buarada dun gece ruyamda Teomanin alttan iki disi cikmis gordum, hayirdir dis gormek iyi degil derler ama, cok sikintili uyandim(
hayır olsun kötüye yorma..
ilginçç bi isim sen beğendikten sonra boşver gerisini
süperr ya videoya bayıldım kuzy ne rahat bi çocuk aaaaaaa dio maşallah ikisinede koccamanlar
serap ara ara gırınce sade soru sorulmaya gırılıo doayısylada kimse cevap vermek istemio yani ben az aktif olanlara yazmıorum kendi adıma

bende yazmaya fırsat bulamıyorum girip okuyorum tam yazıcakken benimki bana rehat vermiyoo...sizin kadar sıkta takılamıyorum artıkk....

DERYA maşallah yusufa ya 540 gr çok iyi.. onca uğraşmana değmiş bakalım bilmiyorum biz ne alemdeyiz.. iştahsızlığın üstüne + olarak ishalde eklendi hepten kilo veririz gibime geliyor hafta sonu kontorolümüz var durum ne olacak bilmiyorum bakalım.....

ESRA gel bacım sen bana köklü bi değişiklik olur..... hem mamiden uzaklaşmış olursun biraz kafa dinlersin... tanışmış oluruz bahaneyle.....

kadının sıkılaşmış vucudunu gordukce beynıme kan sıcrıyor.. beslenen beyin bole seyler yazıo ıste kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan
buda bisss .heran yanyana. efrim dudak benimkinin kopisi :)

süpersniz ana kız maşallah ikinize..Şeniz
buda gobusten cıkmıs sımarık hali:)

ballı dudakları yerim men..akça pakça kızm benim..
sensin o :)

üstüme basıma çeki düsen verdim.. farkındayım.. tişörtümü falan degıstırdım geldim.. ayıp olmasın şimdi :))
:lepi:delikafaduldensırnaşık şey
25 ınden once dogursaydın Ferfinimmm, bole bı derdımız olmayacaktı, bılıyorumm vucut cok cabuk toparlayacaktı kendını..
olumunekankayizsmile
:roflol::roflol:
dogumdan 2-3 gun onceki halim :)

hay maşalah göbişede güzelliğede...
testime gozaydını veren herkese cok tenk yu deminde baktım cizgi filan yok maydonosumu iciorum :)
men biliyordum ama heyecan sürsün diye bişiey dimedimmmmmmmmmmmmmmsempatiksalakcinni
sen çok özel bir insansın anneliklede dahada özelleştirdi...Şeniz
taze tebrik ederim darisi basima,ben genelde seni 1-2 hafta geriden takip ettigime gore onumuzdeki hafta bende inerim insallah..
şimdidi ortadan ikiye yarılsam yeridir.sempatiksalakcinni.hadi bakalım sende yaz 62 leri gördüm diye gamzelerinden öperim Nurdan'ım

sanada kocaman terruklerrrrrrrrrrrrr ..peşinizden gelicez mutlaka ...:içelim:

oohhh maaşaallah paşaya iyi işte derya ne güzelll...
bissde daaaahaa hiç diş yok te dişsiz biziz sanırım topikte

oy massallah kayınvaldenin kayınvaldeside hayatta yanii ...
ne guzel sende aslında onunla oturup kayınvaldeni çekistirseydin çok eglenceli :)))

e olsun deryacım bunada sukur almıs boyu kafa olcusu falanda yerinde
insallah boyle devam eder
istahmı acarmıs igneler amanın benden uzak dursun
ben emzirme bitsin insallah ilk is hormonlu spiral taktırcam

EVRİM iğnenin yan etkisini duyunca..akannehir
ESARM nasılsın bebem dün yazmışsın ben çıkmışsın..eş konusunda yanlız değilsin adet öncesi aynı duyguları paylaşıyorum..olumunekankayizsmile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…