efrimiiiiiiiiiiiim şimcik şöle oluyorrr dün didimki buna hep ben aradım nie aramıon filan die şakayla karışık söledim bak askerdeyken alıştırdın beni dedim boş adamdım ozmn dio şimdi ordan orday koşturuom dioo ama şuan açık tlf ben işte böle gıcık bi huyum var öle beklerim aramasını alırım tlf elime ama arıyamam döveme beni tisesi bebiş varyaaa.s.
evrrrrrrim evrrrrrrrriiim
nolur affet beni
samimiyis zanndımdı.
ondan ileri gittimdi
nolur benide affet:)
senide seviom tombul oglunuda.
yoran sen ol canım nidemek seni evimde görmek çok güsel olur benim içinok. canım geliyorum bekle beni... ama ben seni yorarmıyım hiç sen tarif edersin ben yaparım yeriz.... :hulya:
sibel gel bacim ya, bi corba pisirenim yok, kahvalti bile yapamdim, bi parca ekmek attim agzime(off annemi ozldim...
bende seni yirim kruvasanımcokacimcoook benimmmm nutellamolumunekankayizsmile:içelim:Ha bebısın oldugunun farkındasın, bu ıyı, o zaman kendıne ezıyet etmeyı, kasım kasım kasmayı bırakıver bı sahmet.. huyunu sevsınler senın:)))
evrim bencede FATOŞA senin gitmen daha mantıklı hem senin içinde değşiklik olur.... değşiik bi ortam gibi geliyor insana bir yere gitmek bile..... şimdi sen pazartesi bomba gibi dönersin aramıza okadar bakımdan sonra kim tutar seni bilmiyorum..... bu aralar bakıma benimde çok ihtiyacım var ama yokki benim öyle fatoşum... yada gidebileceğim biri...
sibel gel bacim ya, bi corba pisirenim yok, kahvalti bile yapamdim, bi parca ekmek attim agzime(off annemi ozldim...
yoran sen ol canım nidemek seni evimde görmek çok güsel olur benim için
bende seni yirim kruvasanımcokacimcoook benimmmm nutellamolumunekankayizsmile:içelim:
niemiş ben öle şişko yapmıokiii benim ki sigara böreği gibi inca oldu ama kuzuşum ben şişkoluğunu deül tatını benzettim sana şikerimKruvasanım haa.. şişkoyum yane, ole mı?? ole kalın mı belım kruvasan gıbı.. ay nerelere atsam kendımı, ühühühühü mafoldumben
Güli bi yandan, sen bi yandan.. ühühühühüüh mafoldumben
bende beklerim canım aynen öle valla en azından burdan görüşüoz yaa oda yeterteşekkür ederim canım..... onure ettin beni... keşke şartlar imkanlar olsada hepimiz birbirimizle tanışabilsek ne güzel olurdu.... ama ne yapalım en azından yüz yüze görüşemesekte burda sıkı bi bağ kurduk..... yüz yüzü hergün görüştüğümüz insanlarla yakalayamadığımız bu bağlığılı sıcaklığı burda bulduk.... yolun düşürse buralara inşalllah birgün bende beklerim....
niemiş ben öle şişko yapmıokiii benim ki sigara böreği gibi inca oldu ama kuzuşum ben şişkoluğunu deül tatını benzettim sana şikerim
opuyorumnanaktan:içelim:Ay yerim ben senii yaa:)) .. şaka yapıyorum be yavrum.. buldum Güli yi.. yemeden bırakmam onu.. kaydirigubbakcemile3
bitek ben bilmiyorumuşum şu kuruvasanı?:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?