http://translate.google.com/transla...narod.ru/t_o_pol.html&prev=/translate_s?hl=tr kızlar bunu yaptım erkek çıktı bebek
valla bende şimdi kız istiyorum ye kesin erkek olur ama deiğin gibi mustiyle ark gibi büyürler o takvimde mustiyi yaptım çıktııvalla canım bana hep kız olarak doğuyor bilmiyorum yani sağlıklı olsunda kız erkek farketmez erkek olursada mustiye arkadaş olur...
minnacık tubaaaaaa
armutluda ihalasamı gidiyosunuz.
ben ihalsın havuzuna bayılıyorum onun dışınd denizini pek sevmedim. ben sevmem öyle birden çöküveren denizi
deniz dediğin altınoluk gibi akçay gibi olmalı.:)
amma velakin biz tesettürlü bağyanlar için armutluda hoş şeyler yapmışlar caprice var bide sahh ınn
biz sah ınne yaptık reserve bakalım nolcek?
googleden girip bak tatlım belki hatırlarsınbitek ben bilmiyorumuşum şu kuruvasanı?:kedi:
canım aslında biliyorsundun mutlaka görmüşsündür pastanelerden falan heryerde var bi nevi poğaça çeşidi ismini bilmiyorsundur...hamurlar üçgen şeklinde kesilip sigara böreği gibi sarılıyo kabartmalı bi görünüşü oluyor.....ayy tam olarak anlatamadım nete yazarsan resmini flaan görürsün canım....
canım aslında biliyorsundun mutlaka görmüşsündür pastanelerden falan heryerde var bi nevi poğaça çeşidi ismini bilmiyorsundur...hamurlar üçgen şeklinde kesilip sigara böreği gibi sarılıyo kabartmalı bi görünüşü oluyor.....ayy tam olarak anlatamadım nete yazarsan resmini flaan görürsün canım....
nurrrrrrrrrrr bide buna bi kbaksanasonunda aradı gökhan efrim kızacak ama çok konuşmadım ekmek al erkenmi gelcen filan dedim tmmm başkada konuşmadım zaten oda aramaz bir dah böle konuşmanın üstüne:tomato:
Bak Yaho ya.. annesının kucagında kirpi gibi kalıoo.. ben bişi dio muyumm.. kaydirigubbakcemile3
kocalar yine yarış halinde cinslik konusunda
topiğin sinerjiside iş başında :sinifsinif:
dün afikin uyuması yuzundengidemediğimiz dohturumuza gittik geldik.Cik cik şakıyan bir adet Güli kayıptır.. bulanların Musteri hızmetlerıne teslım etmlerı rica nolunurrrr :))
oto koltuğu siparişi verdik
bakalım yaho onda duracakmı durmalııı
geçenlerde pervin bahsetmişti laf arasında lipo laserden ben gitmeyi düşünüyorum
emzirmeye vs zararı yokmuş eğer yahoda arabada durursa haftada iki gün gideceğim aynı günlerde spora başlayacağım tekrar..
lipo laser hakkında bilgisi yada fikri olan varmı??
ahaaaaaaaaaaaa süpper olmuş bu benden esraya sarkmışsın..kaydirigubbakcemile2
efrimmm haaannıımmm telini açmadın habaarın olaa
birde zorlama bırak yemesin biraz bekle sonra tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?