efrim o kadar düşmeyin birbirinizin üstüne kuzye kardeş gelir sonra
dün afikin uyuması yuzundengidemediğimiz dohturumuza gittik geldik.
şükür herşey yolunda 4500 gr almış tosun olma yolunda emin adım ilerliyor:)
öksürüğü için hiç bişey vermedi.. hırıltı nyokmuş
ayy boyunu ölçmedi bundan sonra 1 yaşına kadar gelme dedi. nie dedim kontrol gerekli değil dedi. ama bi şikayetin olursa gel dedi.
bide kan ilacını sormayı unuttum ya ne alsam diye yardddıım miyavv miyavv sizinkilerin tadı güzeldi galiba..
esrakooo cvp ver bacıımm
baktım canım erkek dio başka bişi demio ahanda size kocaman yazacağım gelecek ay irkek dienurrrrrrrrrrr bide buna bi kbaksana
http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html#Sonuc
Valla benim kocam cok muhtesem.. bır dedıgımı ıkı etmez, hep dizimin dibindedir, ayak küçük parmağımı tuttarak oturrur.. bazen büyük bedenimden dolayı :) onun üzerine düşerim, o da bana çok düşkündür. Çok mutluyuz bız aılecek, herkes beni çok sever, sevilirim, apartmandan bir cıkarım, balkonlarda oturanlar hemen beni alkışlar.. bı ıslık, bi tezahurat.. ole işte.. çok mutluyuz biz.. bi mutluluk bi mutluluk, her yerimiz vıcık vıcık..
Yazık size....... kaydirigubbakcemile3
her eve bir ozy lazım nasıl pecerionuz bu kadddaar mikemmelll olmayıValla benim kocam cok muhtesem.. bır dedıgımı ıkı etmez, hep dizimin dibindedir, ayak küçük parmağımı tuttarak oturrur.. bazen büyük bedenimden dolayı :) onun üzerine düşerim, o da bana çok düşkündür. Çok mutluyuz bız aılecek, herkes beni çok sever, sevilirim, apartmandan bir cıkarım, balkonlarda oturanlar hemen beni alkışlar.. bı ıslık, bi tezahurat.. ole işte.. çok mutluyuz biz.. bi mutluluk bi mutluluk, her yerimiz vıcık vıcık..
Yazık size....... kaydirigubbakcemile3
baktım canım erkek dio başka bişi demio ahanda size kocaman yazacağım gelecek ay irkek die
çok yaşasen anne çok yaşa....
dının dınnın müzik le okluyun..
evriim geliyorum sana karnım agrıdı.
demek senin bedenin buyukde adamın üstüne düşüyosun...:roflol:
her eve bir ozy lazım nasıl pecerionuz bu kadddaar mikemmelll olmayı
ldüzeltmeeeeeeeee
450 gr yazacakdım sorry
evriiim evriiim yaaa ferrosanol içmiyor afik bencede iğrenç tadı.. pofffffff
esraaaa sar bana yada sark ne istersen hadi hadiii
eyvahedigeldismile ahanada valla dedim şimdiesra görürü bu yanlışı hemen çöker üstüme.akannehir ama çöksün bişey olmaz zaten incecik kadın yahomda kürdan zatii..sempatiksalakcinnigüli
4500 kg mı almış
birde kaki vardı kaka ve kanki karışımı bir kelime olmuş delikafadulden
bu kadar bülbül gibi şakarsan arada yakalnırsın böööleeeeee delikafadulden
güli
4500 kg mı almış
birde kaki vardı kaka ve kanki karışımı bir kelime olmuş delikafadulden
bu kadar bülbül gibi şakarsan arada yakalnırsın böööleeeeee delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?