2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimkisi ambalajsız gelmişidüüüükaydirigubbakcemile3

mustiye bi haller oldu adam 1 den beri uyuyor ama benim iş yapasım yok iş yapsaydım yarım saate ayaktaydı

baktım canım erkek dio başka bişi demio ahanda size kocaman yazacağım gelecek ay irkek die

olsun hayırlısı olsun.allah ne yazdıysa o olur

ece emerken ısırmayı öğrendi bir de ısırdıktan sonra gülüyor ya kıs kıs

benimkide öyleydi.ama bıraktı çok şükür ısırmayı.sadece memedeyken güldürürlerse yandan yandan gülüp ısırıyo.

sağlık ocağının verdiği ferro sanol.çok iğrenç tadı ve kokusu

olsun hayırlısı olsun.allah ne yazdıysa o olur
öle canım valla evde 3 erkek heps,de gökhan gibim olursa ki erkek çocukları babaya özenir yaa gerçi bana özenip ev işi yapacak halleri yok amaa 3 tane gökhan çekülürmüüüü acep

ay güli nesini anlamdn yahuuu
efrim bekaret anahtarını yemiş ya çıkmıştır diyorum yani şimdi nasıl çıktınıda anlamazsın sen illa söyletecen dışkısından puhahaaaa

bu arada tosunumu annemler sağlık ocağına götürmüşler akşam ateşlenmişti diye kontrol için.maşşallahı var demiş doktor 11 tilo olmuş maşşallah.boyu 75 cm miş.kan tahliline gerek varmı diye sormuşlar 1 yaşından önce yapmayalım demiş aile hekimi.kan damlasına hala devam edicez.

öle canım valla evde 3 erkek heps,de gökhan gibim olursa ki erkek çocukları babaya özenir yaa gerçi bana özenip ev işi yapacak halleri yok amaa 3 tane gökhan çekülürmüüüü acep

allah sabır verir heralde.bende düşünemüyorum .evde bir emre(eşim) daha.gamsız rahat.eşim boğa oğlum aslan ben oğlak.düşünsene bu durumum bile vahim.
lülülülülülüdimiki 2.çocuğumda oğlan olursa:))))

guli altınolukta cokuyo birden. sevdim altınolugu 1 kez gıttık ama guzel
ama tertemiz ya deniz yokböyle bişey ben çok begeniyorum..
ama akçay allahım 1 km yürüyosun sahildekiler karınca gibi görünüyo hala diz boyu.
yüzmek için yürü yürü sonra yoruluyosun yüzmeye takatin kalmıolaelaelaelaelae

lazerın cok acıttıgını parmagımı tedavı ederlerken bızzat yasadım lazerlı bişi yaptırmam mezoda iğne yapılıomus ondan vazgectım

efrim o kadar düşmeyin birbirinizin üstüne kuzye kardeş gelir sonra

ay güli nesini anlamdn yahuuu
efrim bekaret anahtarını yemiş ya çıkmıştır diyorum yani şimdi nasıl çıktınıda anlamazsın sen illa söyletecen dışkısından puhahaaaa

esra yazdıgın herseye toptan guluorum delüüüü:dance:

ayy esraaaaaa ben bu anahtar muhabbetini kaçırmışım bee hiç komik gelmedi valla.
biliyrum gıccık oldun b ana ama..

merhaba kizlar..cok uzak kaldim sislerden ya!!senağlamaherif basimda malum..havada güzel..bende firsat bu firsat spora gidiyorum..ayrica bugün solaryuma da gittim..basladim bakalim..en son 2 sene önce girmistim..bayanssulusmile ondan sonra da bizim beslenme uzmanina gittik..hersey cok güzelmis..belden ve kalcadan 3 er cm..daha gitmis toplamda 10 cm..oldu belden..ama bu sefer encok bacaktan gitti...6 cm...hihoyyyt eee o kadar sporunda bir foka faydasi olsun yani..agzima micildi valla günlerdir..bacak o tarafa bacak bu tarafa...zaten kaldiramiyom catlayacaktim az kaldi..kaydirigubbakcemile3 ama eglenceli oluyu valla..birde tae bu diye dövüs sporuyla ilgili bir step var siz bide beni orada görün..kadin tekme at diyo ben gecen sirt üstü yapisiyordum az kaldi..kaydirigubbakcemile3 senin neyine özgül bu dötle tae bo..kaydirigubbakcemile3 tabi bunlar paket fiyatta oldugu icin yapiyom..yoksak ne isim olur..bulmusum deniyeyim dedim..neyse cok uzattim bu spor sacmaliklarini..benden bu kadar..aksama detayli inceleyecegim yazilanlari..

musti uyandı ben kaçıorum artık eve girişebilirim karnımızı doyuralım

ESRA resimler sahane saclar desen daha sahane..ben dedimdi zaten sana bu renk yakisir diye..PERVIN test sonucuna üzülmedim desem yalan olur..cok sevindirik oldumdu bir an..neyse biz önümüzdeki maclara bakalim..kaydirigubbakcemile3

Hayat hanim bir üst dislerini cikaramadi..sürekli miz miz..disler sismiste sismis..birde evde el atmadigi yer kalmadi ama enteresan bir emekleme ve sürünme karisimiyla..dirsek üstü emekliyor hanim efendi..kaydirigubbakcemile3bacaklar emekleme pozisyonunda ama eller dirsek üstü..valla bi kiz bir cins..ayni babasi..yoksa bu cins huylar nereden gelirki bize..lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…