evrim yediğin anahtar çıkmıştır çoktan :jeyyar:
efrim istanbula gelince sadece benimle görüşecek öyle dedi bana
boşuna miyavlama
benimkisi ambalajsız gelmişidüüüükaydirigubbakcemile3alırken adamı paketin üstüne baktım, ole aldım, ondandır herhal..
l
Alla alla.. sadece ferro yazıoo bızde ve tadı seker gıbı Güli, bu ıste bı yannıslık olmasın, bu saglık ocagının verıdgı degıl yannıs..
baktım canım erkek dio başka bişi demio ahanda size kocaman yazacağım gelecek ay irkek die
ece emerken ısırmayı öğrendi bir de ısırdıktan sonra gülüyor ya kıs kıs
alırken adamı paketin üstüne baktım, ole aldım, ondandır herhal..
:))))))))))))))))))
l
Alla alla.. sadece ferro yazıoo bızde ve tadı seker gıbı Güli, bu ıste bı yannıslık olmasın, bu saglık ocagının verıdgı degıl yannıs..
öle canım valla evde 3 erkek heps,de gökhan gibim olursa ki erkek çocukları babaya özenir yaa gerçi bana özenip ev işi yapacak halleri yok amaa 3 tane gökhan çekülürmüüüü acepolsun hayırlısı olsun.allah ne yazdıysa o olur
öle canım valla evde 3 erkek heps,de gökhan gibim olursa ki erkek çocukları babaya özenir yaa gerçi bana özenip ev işi yapacak halleri yok amaa 3 tane gökhan çekülürmüüüü acep
ama tertemiz ya deniz yokböyle bişey ben çok begeniyorum..guli altınolukta cokuyo birden. sevdim altınolugu 1 kez gıttık ama guzel
oto koltuğu siparişi verdik
bakalım yaho onda duracakmı durmalııı
geçenlerde pervin bahsetmişti laf arasında lipo laserden ben gitmeyi düşünüyorum
emzirmeye vs zararı yokmuş eğer yahoda arabada durursa haftada iki gün gideceğim aynı günlerde spora başlayacağım tekrar..
lipo laser hakkında bilgisi yada fikri olan varmı??
efrim o kadar düşmeyin birbirinizin üstüne kuzye kardeş gelir sonra
ay güli nesini anlamdn yahuuu
efrim bekaret anahtarını yemiş ya çıkmıştır diyorum yani şimdi nasıl çıktınıda anlamazsın sen illa söyletecen dışkısından puhahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?