2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

babaannemizde banyoya hazırlık
[/IMG]
banyo sonrası
[/IMG]
ve arkasından güzel bir uyku popoya bakarmısınız havada nerdeyse amuda kalkıp uyuyacak
[/IMG]

ay yerim ben bu mavisimi ne tatlı çıkmısss
birde koca adam gibi siyah çoraplar ayagında :) massallah sana

ayilahi burcu ya askı memnudakı gibi haa :)))))))

hehe benimde vardır boyle ahrekt sorularım diyelim boyle olud naparsın diyelim su iki secenekten birini secmen gerekiyor misal yani naparsın falan ibo tilt olur uyuz ederim yanıtla yanıtla diye seninn onurla benziyoruz galiba bu yonden :B))))

hah al bendende o kadar aksamları sahilde yuruyorum ya allahım millet yiyismeye gelmis resmen ya biz bir kısım insan spor derdinde kan ter içinde esofmanları çekmis yuruyen tipler kenarda birsuru cift kayalıkların aralarında cayır çimende alt alta ust uste resmenn ayakta sarılıp opusenler falan tamam mutasıp birtip degilim ama ben spor yurusuyu yaparken kan ter içinde uyuz oluyorum onların keyiflerine: ))

esra ne güldüm he lafına siyah çorap giymiş adam gibi hehe
kız o lacivert kilotlu çorap ama hakkaten siyah çorap gibi çıkmış fotoda

manyak gıbı kanamam var vede manyak gıbı cıkolta istedi canım . yedim tabikiside...

ozgul favoımsın cok guzel gidiosun canım

ben tamamen saldım yıne nası toparlarım bilmem

dilek kıvancın legen icindeki fotosunada bayıldım.suruyomusn onu o sekilde ben suruyorum ama ondan daha cok eglenıorum :)

bir aksilik çıkmasa inşallah mayısın 21 memlekete gidiyoruz.bugün uçak biletlerimizi alıcaz.gidelimde mustafayı annemler tutsunda bende bir güzel dinleneyim
hadi gözün aydın..
özellikle anne ve babanın çocuğun yanında tartışmışlarsa yanındada barıştıklarını göstermeleride çok önemliymiş..anne baba yatak odaısnda barışınca çocuk bunu göremediği için hep gergin olabiliyormuş..
babmızla biz sarılınca tunada aramıza girer gelmezse biz çağırırız ..ozaman çok mutlu oluyor yavrum..geçende yine babamızla kucaklaşıyoruz yusfta yerde emekliyor bize bakıp bir gülücük attı yavrum oda anlıyor artık..
aynen bizdede 3 gecedir durum bu..babamızda aynı..
babaannemizde banyoya hazırlık
[/IMG]
banyo sonrası
[/IMG]
ve arkasından güzel bir uyku popoya bakarmısınız havada nerdeyse amuda kalkıp uyuyacak
[/IMG]
maşalah kıvança maviş tosun nasılda totoyu dikmiş ..
siz çalışanların işi daha zor ..ateş neden ki ?
dungece mısır nişastasından yaptım muhallebıyı ıcıne devam sutu koydum. o daha tok tuttu ama gaz yapan omuydu bilemedim .. kabızlıgı onluyomus nisasta pirinc uınu yerine yaptım.
evet kabızlığa iyi geliyor..ama yapmaz sanırım ..
ya gaz olayı bizdede hortladı...kafamçokkarıştı
ben biskuvide variorum muhallebisine sekerde katıorum cunku yemio artık damak tadları var bişekilde.. cok irdelemiorum tamamen içguduselim
bazen bende bisküvi ekliyorum şekerde katıyorum aynen yemiyor yoksa.olumunekankayizsmile
geçmiş olsun nesi varki ...Ağustos kuzularının hemen hepsi aynı durumda sanırım..bende calpol içirmek zorunda kaldım anca uyudu..sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmile

süper bir yazı ...:lepi:kaydirigubbakcemile5

dilekk yaaa bu kıvanç varya koca adam olmuş eşşek sıpa . maşallah çooooooook datluu.
onun pembe nanaklarına hastayım.utanmış gibi..oyyy kuzuuu

buarada ecenın agzı kokuyodu bazen sızde oluyomu neden olabilir bilemedim..

canim mantar olabilir agzinda, teonun mantarlari hala gecemedi ve hala agzi kokuyor bi tuhaf, yara gibi bisiler kizariklik yada beyazlik varmi agzinda??

buarada ecenın agzı kokuyodu bazen sızde oluyomu neden olabilir bilemedim..
yusufta olamdı hiç..
manyak gıbı kanamam var vede manyak gıbı cıkolta istedi canım . yedim tabikiside...

ozgul favoımsın cok guzel gidiosun canım

ben tamamen saldım yıne nası toparlarım bilmem
ya toprlansak artık Pervinnnnnnnn..

Maşallah sanada bravo diyorum....kaydirigubbakcemile5biz totomuzu kaldırıp spor yapana kadar..delikafaduldensempatiksalakcinni

kuzumu almaya gideyim krese hic yurucek halim bile yok ya, insallah uslu duru eve gelince, kucak kucak dolasamiycam(

özgüüüüüüüüüüüüüüüll
ya SÜÜPERSıN 6 CM bacakdan valla pravooo..
benm 6 cm gitse bacakdan kürdan bacak olurum.kaydirigubbakcemile3
aydın çöp şiş yerine yer beni..

off ya çok sıkıcısınız kimse yok
ayy benmde çenem düştü bu aralar
çok takılıyorum...poff
yarın umarım hava güzel olur:)

bu arada gypsym esra yavrucum
sen arabyal geldin diye e-bebek dedim ben çünküm o bodrum katta otoparkdan çıkınca direk.
ama bu bağyanlar metroylan geleckleri için başka magaza gerek.
mesela united colors of benetton..
%70 indirimde olup da bi bebek badisine 79 tl yazan magazaa...

alttakiler izlemeyemi geldiniz sizide görelim sahada...

öslemm pervin dileeekkk tüliiiiiiinnnn

bu arada tülin maşallah sende evde tosuncuk beliyomuşsun haberimiz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…