babaannemizde banyoya hazırlık
[/IMG]
banyo sonrası
[/IMG]
ve arkasından güzel bir uyku popoya bakarmısınız havada nerdeyse amuda kalkıp uyuyacak
[/IMG]
KIVANÇ çok tatlı yav. Bayıldım sıpaya. Bu arada DİLEK, Z. burnu'nda oturan bir kadın vardı, bana Merter'e geliyordu, istersen nr vereyim kadın şahane temizlik yapıyor. Camlardaki lekeleri tırnaklarıyla kazıyor. Söylemediğin yerleri bile sillip süpürüyor, zamanı kalırsa üstüne ütü yapıyor. Tek olumsuz yanı, deterjan artığı görebiliyorsun ocakta, lavaboda vs ki, bence hiç problem değil. Piyangodan para çıksa villaya taşınır, kadını da ailesiyle birlikte işe alırım aşk-ı memnudaki gibi
Yok be canım, Onur sormuştu geçen sene İSt'dan taşınırken. Piyangodan yedi ceddine yetecek para çıksa gene de İzmir'e taşınır mısın diye. O öyle ahret soruları sorar arada :) Neler yaparız diye hayal kurmuştuk. O arada çıkmıştı o düşünce :)
veet tazecim ya işte demek istediğim bu dudakdan öpüşmek değilde busecikler falan zaten
cocugun edep ve hayasının da gelişmesi için bazı şeylerede dikkat etmek gerekir..
mesela ben bu pazar sahilde gexzerken afik biraz daha buyudugunde sahilde gezmeme kararı aldım.
malum geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları
her adımda sevgili vardı iyi hoşda bide bribrilerini yemeseler insanların içinde.
yani bu konuda endişeliyim.
hadi gözün aydın..bir aksilik çıkmasa inşallah mayısın 21 memlekete gidiyoruz.bugün uçak biletlerimizi alıcaz.gidelimde mustafayı annemler tutsunda bende bir güzel dinleneyim
özellikle anne ve babanın çocuğun yanında tartışmışlarsa yanındada barıştıklarını göstermeleride çok önemliymiş..anne baba yatak odaısnda barışınca çocuk bunu göremediği için hep gergin olabiliyormuş..esrako esrako hmm saol beni aydınlattıgın için. dimek doktorun verdiği kalori tozumuymuş..
biz dün doktora gidemeik afikim uyududa uyudu. zaten ben ne zmaan uyansın diye beklesem bu çocuk uyur ama ne zmana ahh uyusada bende şunu yapsam diye gözune baksam uyumaz..
içgüdüleri çok kuvvetli.
ayy okadar kitap okudumki hangisinden aklımda kaldı bilmiyorum ama anne baba çocugn yanında birbirleriyle srılıp elele tutuşup öpmelidir diyordu cinsel gelişmle ilgili.ve çocugun ilerki yaşamında etkiliymiş bu.
mesela kız çocukları anne babayı hiç birbirlerine sarılırken öperken yada elele görmesse ergenlik çagında çok fasla içine kapanık erkeklerden sürekli korkan bi halde olurmuş.yani flört dönemi bile yaşayamazmış.
illaki flörtü olsun diye değilde işte cümleyi tam hatırlamıyorum ama bu sebeplere dayandırmıştı.
bende aydına okumuştum bu satırları hatırlıyorum bizde afikin yanındayken bazen özellikle sarılıp sevgi sözcükleri sarfediyoruz.
ama bu sabah afikim kıskandı resmen.
özgülün ve esrakonun kızlar abileri kıskanmıştı ya bizimki babasını kıskandı..babası aldı hemen kucagına ama afikin gözu bende
bende sarıldım oglum mest oldu sagında babsı solunda ben kafa bi sağa ceviriyor bisola ama nasıl mutlu nasıl bi kahkaha anlatamm çok sıpa yaaaaa.
aynen bizdede 3 gecedir durum bu..babamızda aynı..herkese merhaba.dün gece mustafa 3 kalkdı emzirdim emmedi.yatağına koyub başladım sallamaya bakıyorum uyuyo bırakıyorum ağlıyo inanmazsınız ama gece saat 3-den sabah 7-e kadar salladım.10-da kalkdı bitmiş durumdayım.babayı sorsanız mışıl mışıl uyuyo.başka işlerde yardıncı oluyo ama sallamaya gelince uyuyo
maşalah kıvança maviş tosun nasılda totoyu dikmiş ..babaannemizde banyoya hazırlık
[/IMG]
banyo sonrası
[/IMG]
ve arkasından güzel bir uyku popoya bakarmısınız havada nerdeyse amuda kalkıp uyuyacak
[/IMG]
siz çalışanların işi daha zor ..ateş neden ki ?günaydın arkadaşlar.yine uykusuz bir gece geçirdim.2 gece gaz sancısı dün gecede ateş ki allahtan çok fazla değildi.sonuç,uykusuz yorgun çalışan bir anne.sadece 5 saatlik uykuyla duruyorum oda yarımsaatte bir telefonumu kurup ateşimizi kontrol ederek geçti.bugün hayırlısı ile çabuk bitsinde evime gideyim diye dua ediyorum.inşallah hepiniz iyisinizdir.
evet kabızlığa iyi geliyor..ama yapmaz sanırım ..dungece mısır nişastasından yaptım muhallebıyı ıcıne devam sutu koydum. o daha tok tuttu ama gaz yapan omuydu bilemedim .. kabızlıgı onluyomus nisasta pirinc uınu yerine yaptım.
ya gaz olayı bizdede hortladı...kafamçokkarıştıdungece bizde aynı durumdaydık ssat kaca kadar aglak zırlak ustune bide gazlandı karnına sıcak su torbası koyduk tossura tossura uyudu bebeim.. oksuruyo bıde. surupta icirdim mama yaptım yemedi tok yatmıstı. neydi anlamadım usuttum sanırım dun
bazen bende bisküvi ekliyorum şekerde katıyorum aynen yemiyor yoksa.olumunekankayizsmileben biskuvide variorum muhallebisine sekerde katıorum cunku yemio artık damak tadları var bişekilde.. cok irdelemiorum tamamen içguduselim
geçmiş olsun nesi varki ...Ağustos kuzularının hemen hepsi aynı durumda sanırım..bende calpol içirmek zorunda kaldım anca uyudu..sempatiksalakcinnigünaydın
oğluşumun dün akşam erken uyudu saat 9 gibi. ben de sevinmiştim. saat onda bir uyandı ama sormayın. ağlıyor ağlıyor.. napsam susmuyor. meme, mama, gezdirmek hiçbiri kar etmedi. salladık uyumak istiyor aslında ama. tam dalacak gibi olurken birden ağlayarak uyanıyor. geç saatlere kadar böyle sürdü. en sonunda belki diş ağrısı vardır diye calpol şurup verdim. yarım saat kadar sonra uyudu. sabahta mızlanarak uyandı. inşallah bugünümüz kolay geçer..
olumunekankayizsmileHanzala da aynen öyle özellikle bu gece 3 ten sonra anamı ağlattı resmen. Uyutuyorum yatağına koyuyorum 1 dk geçmiyor sanki canı yanmış gibi ağlıyor. bir oldu 2 oldu yanıma aldım. Uyuyor bir ara uyanıyor saçımı çekiyor benide uyandırıyor.Yanımda yatmak istediğinden mi anlamadım. Alttan sadece bi dişi çıktı diğeride kabardı acaba o mu canını acıtıyor olabilir? Geçicidir inşallah
Kadın erkek çekişmelerine dair karşıma bir yazı çıktı hoşuma gitti bir kısmını paylaşayım dedim.. Burada paylaşılması ne kadar doğru bilmem ama okumak isteyen olursa okur...
...........Örneğin, beynimizin 4 şeritli bir yol olduğunu farz edelim. Erkekler, yolun tek bir şeridini, kadınlar ise tüm şeritleri kullanıyor. Aslında her şey ana rahminde başlıyor. Testosteron, erkeklerin beyninin sol tarafının gelişmesine neden oluyor. Sol taraf, erkeklerin yol bulma, harita okuma ve seks konusunda başarılı olmasını sağlıyor. Kızlar gelişirken ortaya çıkan kadınlık hormonu ise beynin tamamına yani hem sağa hem de sola yayılıyor. Bu sayede kadınlar aynı anda birden fazla işi yapabilecek duruma geliyor.
Bir diğer fark da kadınlardaki dil merkezinin, erkeklere oranla daha büyük olması. Bu da kadınların neden çok konuştuğunu açıklıyor. Bu nedenle kadınla erkek kavga ettiği zaman erkek, sadede gelip, hayatına devam etmek ister. Ama kadın beyni, sorunu konuşarak çözmek ister. Bu yüzden cinsiyetler arasındaki kavgalar ortaya çıkar.
Kadınlarda kavga sonrası yaşanılan sıkıntının daha uzun sürmesinin ve bir türlü kavgayı unutamamalarının nedeni fazla çalışan bir beyni olmasıdır. Kadınlar, dış dünyaya karşı daha duyarlıdır ve tehlikeler söz konusu olunca daha hassas davranırlar. Bunun nedeni çocuk bakıyor olmalarıdır. Bu nedenle daha temkinlidirler. Yani biyolojik bir durumdur bu.
Erkekler yolda kayboldukları zaman bile yol sormazlar. Bunun sebebi sol beyninin daha üstün olmasıdır. Daha üstün olduğu için sağ beyne sormaz bile. Sağ beyin de bizlere aslında dış dünyada olup bitenleri gösteren tarafımızdır. O yüzden kaybolduklarının bile farkına varmazlar.
Kadınlarda beynin duygularla ilgilenen hafıza yanı, erkeklerinkinden daha büyüktür. Yani kadınlar ne zaman tanıştığınızı, tanışmadan kimle çıktığınızı, ne kadar çıktığınızı bilir. Ve erkekler bu tarz şeyleri hatırlayamayabilir.
aa esrako kendikan ter içindeyken onların keyfine bozuluyormuşesrako bırak genclerı sevıssınler opussunler bahar bu ask vaktı ...kıskanma calıs seninde olurP
buarada ecenın agzı kokuyodu bazen sızde oluyomu neden olabilir bilemedim..
yusufta olamdı hiç..buarada ecenın agzı kokuyodu bazen sızde oluyomu neden olabilir bilemedim..
ya toprlansak artık Pervinnnnnnnn..manyak gıbı kanamam var vede manyak gıbı cıkolta istedi canım . yedim tabikiside...
ozgul favoımsın cok guzel gidiosun canım
ben tamamen saldım yıne nası toparlarım bilmem
merhaba kizlar..cok uzak kaldim sislerden ya!!senağlamaherif basimda malum..havada güzel..bende firsat bu firsat spora gidiyorum..ayrica bugün solaryuma da gittim..basladim bakalim..en son 2 sene önce girmistim..bayanssulusmile ondan sonra da bizim beslenme uzmanina gittik..hersey cok güzelmis..belden ve kalcadan 3 er cm..daha gitmis toplamda 10 cm..oldu belden..ama bu sefer encok bacaktan gitti...6 cm...hihoyyyt eee o kadar sporunda bir foka faydasi olsun yani..agzima micildi valla günlerdir..bacak o tarafa bacak bu tarafa...zaten kaldiramiyom catlayacaktim az kaldi..kaydirigubbakcemile3 ama eglenceli oluyu valla..birde tae bu diye dövüs sporuyla ilgili bir step var siz bide beni orada görün..kadin tekme at diyo ben gecen sirt üstü yapisiyordum az kaldi..kaydirigubbakcemile3 senin neyine özgül bu dötle tae bo..kaydirigubbakcemile3 tabi bunlar paket fiyatta oldugu icin yapiyom..yoksak ne isim olur..bulmusum deniyeyim dedim..neyse cok uzattim bu spor sacmaliklarini..benden bu kadar..aksama detayli inceleyecegim yazilanlari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?