2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

opuyorumnanaktan

Valla tazem zengin olunca bizi özel jetiyle alıp malikanesine toplasa ne ii olurdu değil mi Pervin? kaydirigubbakcemile3 Birde tüm ağustos bebeklerine ayrı ayrı özel donanımlı bakıcılar tutsada rahat rahat 2 laf etsek süper olardı boshayallersmile
Özde kuşa bayıldım.şu bakısları bıtırıyor benı.maşşalah yavrum cok tatlı.ayı buyuk yavru küçük :))

opuyorumnanaktan Evet cnm ayının yanında minicik kalıyor
oyyy nasil bi muzur bakis o OZDE deki...haahha ben size sorarim gibi bakmis:)))

Valla soruyor ki ne sormak! Bu aralar çok yaramaz bugün ilk defa 2 kez yürüteçten düştü alnı kızarmış. inş. birşey olmaz bir defada banyoda kaza atlattık sonumuz hayır ola çok hareketlendi artık yürüteçte kullanmamaya karar verdim işim zor artık eyvahedigeldismile
benim eşimde beni aradı ama bu sefer ben açmadım.... kırgınım kızgınım ona,.... eylemlerim devam edecek....

Valla cnm biz Evrimin dediği gibi kendimize yapıyoruz onların çok umrunda sanki açıp içindekileri söylemediğin sürece sadece kendine yaparsın söylesek sanki bir şey değişiyor mu? Hayır ama olsun sen rahatlarsın en azından aklinialirimsmile

Bende bunaldım annemin işleri bitsede bir nefes alsam ya :gitme:
off off offfffffff
benim afet parçam gelmiş
özde bayılıyorum sana fıstıkk ya bpmba bomba
ama burda sanki biraz eşine benzemiş gibi geldi bana. tombalak yanak..

Babaya benziyor git gide olsun bende bende benzesin isterim eli yüzü düzgün sonuçta, huyu benzemesin laelaelaelaelae

özde özde tombiş nanaklarından ısırasım geldi seni

cokacimcoook ısırılmaktan hoşlanan mazoşist bir kızım var hoşuna gider hatta kaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsun cnm :teselli:
efrim o kirpi seni dişlesin emi

bu arada oğlumun 3. ve 4 . üst dişleri pörtlemiş az önce gördüm alttakilerde bir arada pörtlemiştiii

Ohhh maşallah

:roflol:
ece emerken ısırmayı öğrendi bir de ısırdıktan sonra gülüyor ya kıs kıs

Aynen Özde canım çok yanıyor ya :1no2:
guli altınolukta cokuyo birden. sevdim altınolugu 1 kez gıttık ama guzel

Sen ne zaman gelmiştin Pervin :uhm:

Ohh Özgül coşmuşsun maşallah sana süpersin alkisalkisalkis
özgüüüüüüüüüüüüüüüll
ya SÜÜPERSİN 6 CM bacakdan valla pravooo..
benm 6 cm gitse bacakdan kürdan bacak olurum.kaydirigubbakcemile3
aydın çöp şiş yerine yer beni..

Bu enerjinin esprilerinin kaynağı Aydın ın üstüne düşmesi ise sık sık tekrarlasın lütfen :roflol:

kızlar tekrar yazıyorum duyan duymayana duyursun gelmek isteyen olursa gelebilir biz cananla buluşuyoruz
yarın saat 1 de forum istanbulda e-bebek mağzasının önünde
tüm istanbul davetlidir)

Son düzenleme:
özleeeeeeeeeeem allah iyiliğini versin yaa

sorma ya bi enerjikim varya.
reglym bitti
görmemişin hesabı. ama olsundu biz yine mutluyduk...(lise yıllarımın esprisiydi.)

valla oratlık boş sallıyorum işte saolsun pervin gülüyor esprilerime..

vala dilekcim bende yalan yok
çok takılamasamda bir kaç saat
gelmeye çalışırım fekaat keşkem güzel bi organizasyon alaydı. herkeşler geleydi.

ama yaaa ben gelince gidiyorsunuz hepiniz..
pofff ayarlıyomusunuz kii
vodafonun kırmızı misali sizin laptoplarda
güli diye bagırınca kaçıyomusunuz:umursamaz:

kendi mjlarımı görmekden sıkıldım hee haberiniz olsun..

Gülim msjlarına yetişemiyoruz kuzum ya ne yapalım?! Üstümüze düşen bir koca yok ki enerji patlaması yaşayalım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…