maşalah ÖZDEYE çok güzel sırıtmış.... yerim onun göbişini ben...
KIVANÇ' ı unutmuşum canım ona diyeceksözbulamıyorum büyüyünce tam KIVANÇ TATLITUĞ olacak.. gözleri yetecek sadece....
opuyorumnanaktan
gulimmm yakıosun ortalıgı kusum cok guluyorum sana yawww tam bombasın bugun haaa
ya bu ozdenin hınzır gulusleri var ya.. o kendini yurutece sıkıstırdıgı zaman anlamalıydım tatlı cadı onu sevmeyı gercekten cok ıstıyorum ozlem nasıl yapsak :)
kıvancında pompiş uyuyusuna bayıldım poposu havada oyyy tatlı kusum benim
Valla tazem zengin olunca bizi özel jetiyle alıp malikanesine toplasa ne ii olurdu değil mi Pervin? kaydirigubbakcemile3 Birde tüm ağustos bebeklerine ayrı ayrı özel donanımlı bakıcılar tutsada rahat rahat 2 laf etsek süper olardı boshayallersmile
Özde kuşa bayıldım.şu bakısları bıtırıyor benı.maşşalah yavrum cok tatlı.ayı buyuk yavru küçük :))
opuyorumnanaktan Evet cnm ayının yanında minicik kalıyor
oyyy nasil bi muzur bakis o OZDE deki...haahha ben size sorarim gibi bakmis:)))
Valla soruyor ki ne sormak! Bu aralar çok yaramaz bugün ilk defa 2 kez yürüteçten düştü alnı kızarmış. inş. birşey olmaz bir defada banyoda kaza atlattık sonumuz hayır ola çok hareketlendi artık yürüteçte kullanmamaya karar verdim işim zor artık eyvahedigeldismile
benim eşimde beni aradı ama bu sefer ben açmadım.... kırgınım kızgınım ona,.... eylemlerim devam edecek....
Valla cnm biz Evrimin dediği gibi kendimize yapıyoruz onların çok umrunda sanki açıp içindekileri söylemediğin sürece sadece kendine yaparsın söylesek sanki bir şey değişiyor mu? Hayır ama olsun sen rahatlarsın en azından aklinialirimsmile
tabiki allah yokluklarini gostermesin, ev ciddi anlamda sessiz, sen neyapacgini sasiriyorsun, oyle bos bos yatiyorum suan..gerci klavyeyi bil tusliycak halim yok o ayri..
dun gece sag olsun herseyiyle tibet ilgilendi, teoyu gorucek halim yoktu, sabah bile giydirmeye halim yoktu, kucagima almya...yoksa evde olup krese birakirmiydim hic...
Bende bunaldım annemin işleri bitsede bir nefes alsam ya :gitme:
off off offfffffff
benim afet parçam gelmiş
özde bayılıyorum sana fıstıkk ya bpmba bomba
ama burda sanki biraz eşine benzemiş gibi geldi bana. tombalak yanak..
Babaya benziyor git gide olsun bende bende benzesin isterim eli yüzü düzgün sonuçta, huyu benzemesin laelaelaelaelae
özde özde tombiş nanaklarından ısırasım geldi seni
cokacimcoook ısırılmaktan hoşlanan mazoşist bir kızım var hoşuna gider hatta kaydirigubbakcemile3
NURDAN geçmiş olsun..vallahi bi kerşte bana lazım 3 gündür hastalıktan sürünüyorum ilaç içiyorum uzanıyorum ter boşalıyor yusuf dıngırdıyor gecede böyle ve iyice aztmış bir hastalık durumundayım..
ESRA ne güzelsiniz ana oğul ..yahom hep gülüyor senin gibi maşallah..
EVRİM şımartılmaya gidiyormuşsun...eh ne diyelim bol şımartılmalar bajımmmmm..
FATMA geçmiş olsun inşallah diş mızıklamasıdır..
Herkes tatil planlıyor biz daha kazandığımız tatilin biletini almaya gidemedik...
Çok geçmiş olsun cnm :teselli:
efrim o kirpi seni dişlesin emi
bu arada oğlumun 3. ve 4 . üst dişleri pörtlemiş az önce gördüm alttakilerde bir arada pörtlemiştiii
Ohhh maşallah
Valla benim kocam cok muhtesem.. bır dedıgımı ıkı etmez, hep dizimin dibindedir, ayak küçük parmağımı tuttarak oturrur.. bazen büyük bedenimden dolayı :) onun üzerine düşerim, o da bana çok düşkündür. Çok mutluyuz bız aılecek, herkes beni çok sever, sevilirim, apartmandan bir cıkarım, balkonlarda oturanlar hemen beni alkışlar.. bı ıslık, bi tezahurat.. ole işte.. çok mutluyuz biz.. bi mutluluk bi mutluluk, her yerimiz vıcık vıcık..
Yazık size....... kaydirigubbakcemile3
:roflol:
ece emerken ısırmayı öğrendi bir de ısırdıktan sonra gülüyor ya kıs kıs
Aynen Özde canım çok yanıyor ya :1no2:
guli altınolukta cokuyo birden. sevdim altınolugu 1 kez gıttık ama guzel
Sen ne zaman gelmiştin Pervin :uhm:
merhaba kizlar..cok uzak kaldim sislerden ya!!senağlamaherif basimda malum..havada güzel..bende firsat bu firsat spora gidiyorum..ayrica bugün solaryuma da gittim..basladim bakalim..en son 2 sene önce girmistim..bayanssulusmile ondan sonra da bizim beslenme uzmanina gittik..hersey cok güzelmis..belden ve kalcadan 3 er cm..daha gitmis toplamda 10 cm..oldu belden..ama bu sefer encok bacaktan gitti...6 cm...hihoyyyt eee o kadar sporunda bir foka faydasi olsun yani..agzima micildi valla günlerdir..bacak o tarafa bacak bu tarafa...zaten kaldiramiyom catlayacaktim az kaldi..kaydirigubbakcemile3 ama eglenceli oluyu valla..birde tae bu diye dövüs sporuyla ilgili bir step var siz bide beni orada görün..kadin tekme at diyo ben gecen sirt üstü yapisiyordum az kaldi..kaydirigubbakcemile3 senin neyine özgül bu dötle tae bo..kaydirigubbakcemile3 tabi bunlar paket fiyatta oldugu icin yapiyom..yoksak ne isim olur..bulmusum deniyeyim dedim..neyse cok uzattim bu spor sacmaliklarini..benden bu kadar..aksama detayli inceleyecegim yazilanlari..
Ohh Özgül coşmuşsun maşallah sana süpersin alkisalkisalkis
özgüüüüüüüüüüüüüüüll
ya SÜÜPERSİN 6 CM bacakdan valla pravooo..
benm 6 cm gitse bacakdan kürdan bacak olurum.kaydirigubbakcemile3
aydın çöp şiş yerine yer beni..
Bu enerjinin esprilerinin kaynağı Aydın ın üstüne düşmesi ise sık sık tekrarlasın lütfen :roflol: