2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlem ben her bahar aşık olurum.
valla gerli bahar ayları gevşer göynümün yayları..
gevşemiş durumdayım tazem gibigunde 2 duş olmasadaallah bereket versin..

burcuuuu
dodyu isledim ayy çok güzel gülüyor.
sen yine kırmıcı ojeee
dişlerinide göstermişş.
allahım ya
yanız kahkahalar hep aynı sanki afikimle..

Gülim msjlarına yetişemiyoruz kuzum ya ne yapalım?! Üstümüze düşen bir koca yok ki enerji patlaması yaşayalım kaydirigubbakcemile3
:roflol:alkisalkisalkis
kuzumu almaya gideyim krese hic yurucek halim bile yok ya, insallah uslu duru eve gelince, kucak kucak dolasamiycam(
geçmiş olsun Nurdan..Bu arada tickerin süper bajımmm:lepi:
özgüüüüüüüüüüüüüüüll
ya SÜÜPERSİN 6 CM bacakdan valla pravooo..
benm 6 cm gitse bacakdan kürdan bacak olurum.kaydirigubbakcemile3
aydın çöp şiş yerine yer beni..
sen zaten çıtırsın Aydın bey de çöp şiş niyetine götürüyormuş baksanasempatiksalakcinni
indirmiş ya işte..sempatiksalakcinnidelikafadulden
sağol canım şu anda sesimde gitti...-tatlicadiarzu-
kızlar tekrar yazıyorum duyan duymayana duyursun gelmek isteyen olursa gelebilir biz cananla buluşuyoruz
yarın saat 1 de forum istanbulda e-bebek mağzasının önünde
tüm istanbul davetlidir)
demam gelirsi anladık ..olumunekankayizsmileŞeniz
hımmmmmmm reglin bitti üstüne düşme vakitleri geri geldi ondandırrrrrrrrdelikafaduldensırnaşık şey
View My Video

Doruk kahkahalar atıyor :)

yerim ben bunu nasılda güzel gülüyor maşallah gıdnısdan bir çimdikte bis aldık....yerimseniben

sagol deryacim sabah sirilsiklam terin ardindan tartildim, sauna etkisi sonucu bu cikti:))insallah devami gelir, yarinda aynidir, bi anlik degildir..

Ya bu aralar benim oğlum huy değiştirdi resmen.
Uyandığında basıyor yaygarayı, gündüz uykularu yarım saate düştü.
İlla kucakta durmak istiyor.
Kendi kendine oyun oynuyordu artık oynamıyor.
Sürekli ağlamaklı şu anda bile ağlıyor.
Ağzından salyalar akmaya başladı.
İkinci dişi mi çıkıyor ondanmı bu huysuzluk acaba.
İlk dişinde hiç böyle olmamıştı.
Ne yapmalıyım yaa...
Ağlamak istiyorum... :sinifsinif:

hımm hımmmmmmmmmmmmm bu iğnenin diğer yan etkisiiii cinsel isteksizlikmişdelikafadulden zaten son 1 aydırkafamçokkarıştısempatiksalakcinni
%200 korudu icraat olmayıncaaaa:roflol:sırnaşık şey

büyük ihtimal dişten başka sıkıntınız yoksa gaz gibi ..yapacak birşey yok hep onunla ilgileneceksin..zor ama ne yapacaksın arada hepsi böyle sapıtıyor...yanlız değilsin yani..

bugün yusufta hiç durmadı ..şu andada ağlıyor..benim sesde gitti ..sıpam sayesinde hastaşığım uzadıda uzadı..

Face ten baktım az önce hatırladım cnm sağol :)) güzel hatun kişi aklinialirimsmile
Pervin Baküye evlendikten sonra mı taşındınız?

hayır canım 2.yılında tasındık.

sen yak yık ortalıgı gulmeyen utansın akıl kupum

Gülim msjlarına yetişemiyoruz kuzum ya ne yapalım?! Üstümüze düşen bir koca yok ki enerji patlaması yaşayalım kaydirigubbakcemile3

hahahahaaaaaaaaa

özlem ben her bahar aşık olurum.
valla gerli bahar ayları gevşer göynümün yayları..
gevşemiş durumdayım tazem gibigunde 2 duş olmasadaallah bereket versin..

aynı durumdayım asıgım deli gibi.. nie korktum yoksam bebik var die . yogunluktan hatırlayaamadımdı kacamak oldumu vs P

yusuf bey artık odada durmak istemiyor ..hastalıktan evi süpürp silemdim dışarı gitmesin diye kapıyı kapatıyorum kapının önüne gidip ağlıyor sıpa ..denemek için açtım nasıl idiyor tam eşşekkkkkkk oldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…