2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcu senin yaptıgın gibi bende isyerime gotururdum kabak yemegi fasulye vs diyete dair ne varsa. elma yogurt dom salatalık ... cok taktir ediorum.

ne uyanıo ne uyuyo anlamadım ben bu işi... yattıgından beri 15 dk bir miyavlama gozu kapalı ne olcak boyle kac gundur..

Esra supersin ne diyim:))))))))))))))gece gece Teo agzima micti, sen guldurdun bacim....

regl olunca bende surdum kırmızı oce.. cok ozlemisim :) emrah hemen anladı hastalandıgımı ojeleri gorunce .. hayalleri suya dustu sanırsam :)

Ben eksik kalırmıyım hiç :)))
resim alıntısı yapmak hiç tarzım değildir aslında ama bu güzelliğin fotosuna bayıldım
çok güzel bir kız olacak bakışlarının hayranıyım sanki büyük çocuk gibi ifadesi var
esra koptum ayakların macerasına delüü

Esra supersin ne diyim:))))))))))))))gece gece Teo agzima micti, sen guldurdun bacim....
mucuksss
opuyorumnanaktan

dilekcim ben gelemiyorum
oto koltuğumuz yarın gelecek kargo ile saat kaçta gelir bilemiyorum
önceden haberim oslaydı ona göre programımı yapar illaki gelirdim ancak siz zaten kendinize göre program yapmışsınız cicim
malum genelde buluşmalır öncesinden organize ederiz ya
neyse gelen gelir gelmeyen gelmez nasılsa değilmi :))
canana sevgilerimi ilet ecoşu bizim içinde öp
totosunu kaldırmış kıvancımada kocaman maşallah

ay pervin ben hastayken bile sürmüyorum yaa çok zor geliyor bana onları sür çıkar falan bakımlı kadınlara hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…