2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaho salıncakta uyuya kaldı şok yaşadım resmen devamını bekliyorum büyük sabırsızlıkla
ilk kez mememde uyumadı 9 aydırrr

pervin lipo lazer acıtmıyomuş yaa korkuttun beni sence acıtırmı??
lazer epilasyonda acıtırdı ancak kadın asla ilgisi yok dedi acıtmaz garantisi var dedi bir seans denesemmi diyorum pöfff

nurdanım ne bu böyle yaa sen sağlam olsan teoş hasta teoş iyi sen hasta dön artık memlektine temelli

ben sıpamı yatağa alayım uyku moduna geçeyim bu gece iyi uyur belki dişleri pörtletti diye umudum var
umutluyum umutlusun umutlusunuz

2 seansta 3 cm incelme garantisi veriyorlar birde yanında sporla destekledimmi
malum diyet yapamıyorum yaho bütün gün mememde bu şekilde deneyeceğim artık

gittim nurişim ancak sonra hamile kaldım bıraktım mecburen ama inanılmaz faydasını gördüm bol kıllı biri olarak
genital bölgem 2 ayda alınma kıvamına dahi gelmiyor önceleri ayda 1 ağda anca yetiyordu

tamam canım dene bakalım ..

yesil cayımı ictim kactım . ii geceler nurdancım esracım opuldunuss

besik sallama seansım baslar benimde birazdan:)

emzirme dönemi vs geçsin tekrar başlayacağım lazere çok acıyor ama değer koltukaltımı tamamen yok ettireceğim birkaç seansta yüzüme gitmiştim onda bile işe yaradı

acımadımı orası yaa.. ben bıyık yaptırdım 1 seansta öldüm bittim

kac seansta fayda gordun peki??bende baslamak istiyorum burda bi yer buldum ama fiyatari hic bilmiyorum.....

iyi geceler pervin..

ya cok mu aciyor((tabi oncesindee jilet falan yapmak mi gerekiyor, cok cahilim bu konuda...

geyşa deryam hastamı olmuş kaçırmışım geçmiş oslun bebemmm
bu arada geyşalığı nasıl algıladı bu gadınlar bilemem ama keşke hepimiz geyşa olabilsek
geyşa sanat kadını demek sanatçı kadın demek çok güzel dans eder el becerileri çok iyidir kültürlüdür
erkeği her türlü baştan çıkarır ama asla yatmaz prensipleri vardır sempatiksalakcinni

burda seans ve bolge basi 50 euro biyer buldum eve cok yakin..en azindan koltuklati basliyim sonra bacak genital giderim memnun kalirsam..cok bunaldim her ay agda vs...

ay acımazmıııııııı
acayip acıdııııı her ışında cazur cuzur sesler kılların yanışı tavuk tüyü pişirirsin gibi kokuyodu kaydirigubbakcemile3
öncesinde jilet yapılıyor evet tatlım ama sen git onlar seni yönlendirsin
ben 8 seans gittim ama ben acayip kıllı bi tipimdir bir senede anca biter demişti kadın ama benim umudum yoktu iki seneye bile razıydım ancak yarım kaldı birde asla ağda vs değdirlmemesi gerekiyormuş benimki yalan oldu tabii mecbur tekrar ağdaya döndük

evet önce koltuk altı ile başla en az acıyan bölge orasıymış benim orası bile çok acıdı
canın kıymetliyse hiç başlama derim şahsen
ama makineden makineye fark oluyomuş ben anlamaz bir kere dene bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…