ay acımazmıııııııı
acayip acıdııııı her ışında cazur cuzur sesler kılların yanışı tavuk tüyü pişirirsin gibi kokuyodu kaydirigubbakcemile3
öncesinde jilet yapılıyor evet tatlım ama sen git onlar seni yönlendirsin
ben 8 seans gittim ama ben acayip kıllı bi tipimdir bir senede anca biter demişti kadın ama benim umudum yoktu iki seneye bile razıydım ancak yarım kaldı birde asla ağda vs değdirlmemesi gerekiyormuş benimki yalan oldu tabii mecbur tekrar ağdaya döndük
neh eski sevgili mi delikafadulden ben sırf bu yüzden face hesabımı kendi adıma açmadım. eşimle ikimizin adına açtım. ve prensip olarak üniversite arkadaşlarımdan hiçbirini eklemedim ki beni bulamasın diye. gizlilik ayarlarından da görünmez yaptım.. şimdi sadece eşimle ortak, ikimizin de tanıdığımız kişileri ekliyoruz rahat oluyor. burcu senin eski sevgili unutamamış seni belli :)Eski sevgilim eklemiş face'te, mok var!
of ya şu işe bir de ben başlayabilsem. yani nefret geldi epilasyon işinden. hiç olmazsa koltuk altını yaptırsam razıyım ilk etapta. hem rahatça giyinirim yazın. ama nerdeee.. ankaraya gitmem lazım.ben seansına 150 tl veriyordum birkaç seans sonra 120 tl 100 tl 80 tl şeklinde fiyatı düştüler
ama oradaki piyasayı bilmiyorumki
birde ben arkadaş vasıtası ile gitmiştim burada onun etkisi varmıdır bilmiyorum
geldim.... abooo temizlikler başlamış benim kökten bi temizlik yapmam lazım ama nasıl yaparım bilmiyorum öncelikle badana olması gerekiyor ama gözüme büyüyor hazirana kadar yapmam lazım en kısa zamanda.....
saçlarımı kestirdim geldim... gerçi çok farkedilmiyor ama olsun en azından biraz kat attırdım o bile yetti....
NURDANIM geçmiş olsun canım ya.... havalar okadar denğesizki hasta olmamak elde değil.... benimde bogazlarım yanmaya başladı bu sabah inşallah bende hasta olmam.....
şarköy e gitmedik abimlerle birlikte
abim eşi annem
ece ben ve eşim 2 araba önce kıyıköy e gittik orada 1 gece kaldık ertesi günde edirne ye geçtik pazar akşamıda döndük
kıyıköy de edirne de süperdi Ece Selimiye Camii ni gördü
çok güzel bir tatil oldu benim için Ece de temiz hava aldı insan içine karıştı
geçmiş olsun
geldim.... abooo temizlikler başlamış benim kökten bi temizlik yapmam lazım ama nasıl yaparım bilmiyorum öncelikle badana olması gerekiyor ama gözüme büyüyor hazirana kadar yapmam lazım en kısa zamanda.....
saçlarımı kestirdim geldim... gerçi çok farkedilmiyor ama olsun en azından biraz kat attırdım o bile yetti....
QUOTE] saç kestirmek iyi geliyor insana
meltem nasıl yaptınız bu arada tatilde ece nin yeme içme isini ?
bizim allahtan berkede temmuz dogumlu aynen onunlada 10-11 aylıkken ilk tatılı yapmıstık nelerg oturmem gerek nasıl yapacagım biliyorum az çok ama daha erken aylarda yani 8-9 da berke ile gitmemistik
daha dogrusu 3 gunluk bir erdek tatilimiz olmustu bayram gelmisti bu mevsime 10 sene evel e ibzimki çorba yogurt yemedigi için mamayla gayet rahattık
simdi gitsek ece çorba ve ev yogurdu yiyor nasıl yaparız otellerde bilmem
hos dusunmeye gerek yok zaten gitmiyoruz su an haziranda gideceği antalyaya rondo goturcem yanımda ordaki uygun yemekleri rondo ya çekip yedireceğim
siz nasıl yaptınız merak ediyorum anlatsana
Ben eksik kalırmıyım hiç :)))
ay massallah ozdeye çok guzel birki z olacak buu
bu arada boyle body ilemi geziyor ozde ısındımı sizin orda havalar ? giyinip soyunurkenmi çektin ?
bende artık boyle gormek istiyorum kızımı mıncırmak istiyorum habire acıkta olan yerlerini:)
işe ne kadar erken başlarlarsa okadar çabuk bitio bi dayısı var eve 3 gün gelmediği oluyo ama yenge alışmış şimdi amcasının oğlu var yeni nişanlandı oda 3 te aradı oda 3 te gitmiş işe düşün hiç sevmiyorum bu işi tmm çok şükür çok büyük para kazandırıo amaa ne biliim ne haftasonu var ne bişe
ne is yapıyor senin gokhan nur ?
öle vallada biz aynı şehirdede deiliz yozgatın bi ilçesinde iş yerleri 35 40 km:))) sibelcim gökhanı 30 yaşına gelmeden değiştirmem gerekio ozmn madem 30 yaşından sonra değimiyorlar daha 5 senem var ha gayrett diyeyim el atasam düzelirmikii
nee diyorsun gokhan 25 yasındamı ?? bu yasta iki çocuk sorumlulgugu alacak adam birde burdan dusun psikolojik olarak o da çok iyid egildir askerlik olayı vs vs pes pese iki bebek ne bilim empati yapmaya çalısıyorum
erkeklere agır gelen seyler bunlar
cocuksuz olmak nasil biseymis unutmusm yaaa, cidden boslukta gibiyim:)))
bosverr çok iyi yapmıssın farzet istesin teo zaten kreste olacak arada bir iyi geliyor evde kafa dinlemek
hos hasta da olsan sakinlik iyi glecektir
opuyorumnanaktan:içelim:
süpüge koridorda çamaşır yıkandı makinada bulaşık yıkandı makinada yatağım toplu ama örtüsü serilecek ben burdaa hala oturuyorum sonra musti kalkınca elim ayağıma dolanıo sadece oturma odası mutfak salon mustinin odasu toplu
anam saat olmus 3 yatak ortusunude ortmeyiver aksama yine acacaksınız nasılsa :))
valla bende şimdi kız istiyorum ye kesin erkek olur ama deiğin gibi mustiyle ark gibi büyürler o takvimde mustiyi yaptım çıktıı
lipo laser ilk kez duyuyorum. lazer epilasyondan farklı bişi mi ki? ne cahilim bu konularda allahım..oto koltuğu siparişi verdik
bakalım yaho onda duracakmı durmalııı
geçenlerde pervin bahsetmişti laf arasında lipo laserden ben gitmeyi düşünüyorum
emzirmeye vs zararı yokmuş eğer yahoda arabada durursa haftada iki gün gideceğim aynı günlerde spora başlayacağım tekrar..
lipo laser hakkında bilgisi yada fikri olan varmı??
maşallah iyi kilo almış afik gülistan. tosun olsun boşver. yürürken verir zaten. bizim doktor da getirme dedi kontrole. kan ilacı santafer kullanıyoruz biz. tadı da güzel. tavsiye ederim.dün afikin uyuması yuzundengidemediğimiz dohturumuza gittik geldik.
şükür herşey yolunda 4500 gr almış tosun olma yolunda emin adım ilerliyor:)
öksürüğü için hiç bişey vermedi.. hırıltı nyokmuş
ayy boyunu ölçmedi bundan sonra 1 yaşına kadar gelme dedi. nie dedim kontrol gerekli değil dedi. ama bi şikayetin olursa gel dedi.
bide kan ilacını sormayı unuttum ya ne alsam diye yardddıım miyavv miyavv sizinkilerin tadı güzeldi galiba..
esrakooo cvp ver bacıımm
bi ara izliyordum. indirmiştik bütün bölümlerini. ama bilgisayar bozulup hepsi silinince öylece kaldı. ama güzel dizi yani. tekrar başlayabilirim.1 kadın 1 erkek izleyen varmı ya.
poff 75 den öteye gidemiyoruz..digiturk el atmış bölumleree
oyoyoyy maşallah özgülüme bak sen. ne kilolar vermiş.. maşallah. 10 cm de ben versem keşke.. böyle yatarak verilir mi ki :)merhaba kizlar..cok uzak kaldim sislerden ya!!senağlamaherif basimda malum..havada güzel..bende firsat bu firsat spora gidiyorum..ayrica bugün solaryuma da gittim..basladim bakalim..en son 2 sene önce girmistim..bayanssulusmile ondan sonra da bizim beslenme uzmanina gittik..hersey cok güzelmis..belden ve kalcadan 3 er cm..daha gitmis toplamda 10 cm..oldu belden..ama bu sefer encok bacaktan gitti...6 cm...hihoyyyt eee o kadar sporunda bir foka faydasi olsun yani..agzima micildi valla günlerdir..bacak o tarafa bacak bu tarafa...zaten kaldiramiyom catlayacaktim az kaldi..kaydirigubbakcemile3 ama eglenceli oluyu valla..birde tae bu diye dövüs sporuyla ilgili bir step var siz bide beni orada görün..kadin tekme at diyo ben gecen sirt üstü yapisiyordum az kaldi..kaydirigubbakcemile3 senin neyine özgül bu dötle tae bo..kaydirigubbakcemile3 tabi bunlar paket fiyatta oldugu icin yapiyom..yoksak ne isim olur..bulmusum deniyeyim dedim..neyse cok uzattim bu spor sacmaliklarini..benden bu kadar..aksama detayli inceleyecegim yazilanlari..
di mi ama pervin. gençlik böyle geçiyor. kendi gençlik günlerimizi ne çabuk unuttuk :)esrako bırak genclerı sevıssınler opussunler bahar bu ask vaktı ...kıskanma calıs seninde olurP
ay bizde de aynısı.. evden her gidenin arkasından ağlıyor yiğit kuşum. sürekli dışarı çıkmak istiyor. hele oturma odasını hiç sevmiyor artık.yusuf bey artık odada durmak istemiyor ..hastalıktan evi süpürp silemdim dışarı gitmesin diye kapıyı kapatıyorum kapının önüne gidip ağlıyor sıpa ..denemek için açtım nasıl idiyor tam eşşekkkkkkk oldu ..
sağol canım akşam sesim gitmişti yatmadan sirkeli su içtim işe yaradı..geyşa deryam hastamı olmuş kaçırmışım geçmiş oslun bebemmm
bu arada geyşalığı nasıl algıladı bu gadınlar bilemem ama keşke hepimiz geyşa olabilsek
geyşa sanat kadını demek sanatçı kadın demek çok güzel dans eder el becerileri çok iyidir kültürlüdür
erkeği her türlü baştan çıkarır ama asla yatmaz prensipleri vardır sempatiksalakcinni
sen bu topiğin muzurmu muzur en güzel renklerinden birsini..
tazem neden bu insanlar başka insanı takdri etmeyi bilmiyorlraki onların elinden birşey almıyorsun onlara engel olmuyorsun sadece kendin için güzel ve sağlıklı bir davranış sergiliyorsun seni takdir ediyorum demek bu kadar zormu anlamıyorum..9. maddeye bayıldım :))) şaka bir yana ben bu adamdan çok şey öğrendim, kitapları çok faydalı.
DODOMA iltifatlarınız için teşekkür ederiz :) çok güzel gülüyordu, hemen çekeyim dedim.
Okulda gene kriz yarattım. Aslında sadece yaptığım z.yağlı kabak yemeğinden koydum küçük bir kavanoza ve teneffüste onu yedim. Ayrıca z.yağlı kabak yemeğini gayet severim. ıçine sarımsak, dereotu, biber salçası; soğan ve domates zaten!! Geçen gün taze fasulye götürmüştüm. Ben rejim yapmasam da akşam yaptığım yemekten kavanoza ya da bir kaba koyar götürürüm, çünkü okullarda çoğunlukla yemek çıkmıyor. Her gün tost - dürüm nereye kadar? Haftada br gün de dışardan yerim öğle arasında, hem sağlıklı beslenirim, hem para harcamamış olurum. Yoğurduma, elmama kada koyar götürürüm, hiç üşenmem. Çantamın dışında bir de beslenme çantası yaparım resmen kendime.
Neyse böyle kınayan gözlerle bakmalar, laf çarpmalar falan... Ben gayet mutlu yemeğimi yedim, sonraki teneffüste de kepekli bisküvimi :)) sonra önlüğümü çıkardım akşam üstü çıkarken. Yemin ederim, nasıl süzüyorlar böyle yandan yandan... ben de inadına poz veriyorum onlaraYani aslında benim gibiler çok şişko değiller. Hatta simidim var benim bel çevresinde ama görseniz sanki 60 cm belim varmış gibi pozlara girdim bugün onlar öyle bakınca :)
yavrum dişleri çıkınca rahatladı nerde bulsa uyur bak gör..olumunekankayizsmile.yaho salıncakta uyuya kaldı şok yaşadım resmen devamını bekliyorum büyük sabırsızlıkla
ilk kez mememde uyumadı 9 aydırrr
dün afikin uyuması yuzundengidemediğimiz dohturumuza gittik geldik.
şükür herşey yolunda 4500 gr almış tosun olma yolunda emin adım ilerliyor:)
öksürüğü için hiç bişey vermedi.. hırıltı nyokmuş
ayy boyunu ölçmedi bundan sonra 1 yaşına kadar gelme dedi. nie dedim kontrol gerekli değil dedi. ama bi şikayetin olursa gel dedi.
bide kan ilacını sormayı unuttum ya ne alsam diye yardddıım miyavv miyavv sizinkilerin tadı güzeldi galiba..
esrakooo cvp ver bacıımm
ece emerken ısırmayı öğrendi bir de ısırdıktan sonra gülüyor ya kıs kıs
1 kadın 1 erkek izleyen varmı ya.
poff 75 den öteye gidemiyoruz..digiturk el atmış bölumleree
efrim istanbula gelince sadece benimle görüşecek öyle dedi bana
boşuna miyavlama
esrako bırak genclerı sevıssınler opussunler bahar bu ask vaktı ...kıskanma calıs seninde olurP
manyak gıbı kanamam var vede manyak gıbı cıkolta istedi canım . yedim tabikiside...
ozgul favoımsın cok guzel gidiosun canım
ben tamamen saldım yıne nası toparlarım bilmem
alttakiler izlemeyemi geldiniz sizide görelim sahada...
öslemm pervin dileeekkk tüliiiiiiinnnn
bu arada tülin maşallah sende evde tosuncuk beliyomuşsun haberimiz yok.
hımm hımmmmmmmmmmmmm bu iğnenin diğer yan etkisiiii cinsel isteksizlikmişdelikafadulden zaten son 1 aydırkafamçokkarıştısempatiksalakcinni
%200 korudu icraat olmayıncaaaa:roflol:sırnaşık şey
Eski sevgilim eklemiş face'te, mok var!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?