2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fiyat icin ne diyorsun??yoksa baska komple fiyat yapan yerler mi baksam ki?? bi seans kac dk suruyor??

ben seansına 150 tl veriyordum birkaç seans sonra 120 tl 100 tl 80 tl şeklinde fiyatı düştüler
ama oradaki piyasayı bilmiyorumki
birde ben arkadaş vasıtası ile gitmiştim burada onun etkisi varmıdır bilmiyorum

lazere 3 seans gittim, kollarım ve bacaklarım çok çok çok azaldı. Aslında her yerim azaldı ama malum, koltukaltı ve genital temizlenmeden duramadım. kol ve bacak çok önemli değil benim için, zaten çok yoktu. Genital ve koltukaltına jiletle devam ettim. Belki dokunmasam onlar da coşmazdı gene ıstanbul'da 1 seans gidicem yazın, hakkım duruyo hala Bakırkör Kybele'de :) bitiş garantili. belime bile yaptırmıştım, göbeğimdeki bir kaç tüye, ayak parmaklarımın üstündekilere bile yapmıştı kız.

Gerçi ben genital bölgeye komple yaptırmayacağım. ÜSt kısmı bariz çatlak Üst kısım kalsın, zaten az. Tertemiz olunca çatlaklar hoş durmuyor. Alt ksım önemli.

Takdir ettiğiniz için teşekkür ederim. :)

PERVıN ojeyi çok seven ama namazından - abdestinden de vazgeçmeyen bir arkadaşım abdest aldıktan sonra sürüyordu ojesini. Temiz tırnağa sürdüm, abdestim bozulmaz, Allah affeder, diyordu :) Çok şeker hatundu.

NURDANCIM CANIM BENıM.. Çok geçmiş olsun arkadaşım, ben gene içimden geçmiş olsun dedim sana, sen duymadın tabi :))

Eski sevgilim eklemiş face'te, mok var!
neh eski sevgili mi delikafadulden ben sırf bu yüzden face hesabımı kendi adıma açmadım. eşimle ikimizin adına açtım. ve prensip olarak üniversite arkadaşlarımdan hiçbirini eklemedim ki beni bulamasın diye. gizlilik ayarlarından da görünmez yaptım.. şimdi sadece eşimle ortak, ikimizin de tanıdığımız kişileri ekliyoruz rahat oluyor. burcu senin eski sevgili unutamamış seni belli :)
of ya şu işe bir de ben başlayabilsem. yani nefret geldi epilasyon işinden. hiç olmazsa koltuk altını yaptırsam razıyım ilk etapta. hem rahatça giyinirim yazın. ama nerdeee.. ankaraya gitmem lazım.

günaydın..mesaimiz yine sabahın 6 sında başladı...aslında az tıkınsam bu tempoya çoktan dal kibim olmuştum..
şincik az da geçmişe bakayım..

sibel gule gule kullan sacını canımresimde yollayıver bir ara

lipo laser ilk kez duyuyorum. lazer epilasyondan farklı bişi mi ki? ne cahilim bu konularda allahım..
maşallah iyi kilo almış afik gülistan. tosun olsun boşver. yürürken verir zaten. bizim doktor da getirme dedi kontrole. kan ilacı santafer kullanıyoruz biz. tadı da güzel. tavsiye ederim.
1 kadın 1 erkek izleyen varmı ya.
poff 75 den öteye gidemiyoruz..digiturk el atmış bölumleree
bi ara izliyordum. indirmiştik bütün bölümlerini. ama bilgisayar bozulup hepsi silinince öylece kaldı. ama güzel dizi yani. tekrar başlayabilirim.
oyoyoyy maşallah özgülüme bak sen. ne kilolar vermiş.. maşallah. 10 cm de ben versem keşke.. böyle yatarak verilir mi ki :)
esrako bırak genclerı sevıssınler opussunler bahar bu ask vaktı ...kıskanma calıs seninde olur P
di mi ama pervin. gençlik böyle geçiyor. kendi gençlik günlerimizi ne çabuk unuttuk :)
ay bizde de aynısı.. evden her gidenin arkasından ağlıyor yiğit kuşum. sürekli dışarı çıkmak istiyor. hele oturma odasını hiç sevmiyor artık.

:) ilahi. çok güldüm. güzelmiş..

özdenin foto çok cici. maşallah. bacaklara bak ısırmalık yemelik :)
kıvancın fotoya da bittim. deniz gözlü maşallah. benim erkek kardeşimin küçüklüğü de böyleydi. sarışın bebeğin de ayrı bir karizması oluyor canım :)

dün akşam buraya ankara devlet tiyatrosundan bi oyun geldi. eşim bilet almış. akşam 8 de.. hadi gidelim değişiklik olsun dedik. yiğit 7 de uyumuştu. nasılsa erken döneriz en fazla 1,5-2 saat sürer diyorduk. oyun tam 3 saat sürdü.. hatta son yarım saatinde çok sıkıldım. aklım yiğitte olunca. uyanmış mıdır acıkmış mıdır diye düşünmekten kendimi alamadım. fakat oyun güzeldi genel olarak. oyuncular çok iyiydi.

sağol canım akşam sesim gitmişti yatmadan sirkeli su içtim işe yaradı..
geyşa tanımın için terruk ederim Şenizbu hatunlar sadece sexe bağaldılarsa yanılmışlar zaten %200'lük korumu bu dönemdeydi yani....sempatiksalakcinniakannehir.
sen bu topiğin muzurmu muzur en güzel renklerinden birsini..
süper ya..sabah sabah güldürdün meniiiiiiii
tazem neden bu insanlar başka insanı takdri etmeyi bilmiyorlraki onların elinden birşey almıyorsun onlara engel olmuyorsun sadece kendin için güzel ve sağlıklı bir davranış sergiliyorsun seni takdir ediyorum demek bu kadar zormu anlamıyorum..
Aslında bu davranışlarıda seni motive diyor bence..tam gaz devam..:lepi:kaydirigubbakcemile5
BU arada sporla ve diyetle kilo verdiğin için 10 kilo vermiş olablirsin ama en az 15 kilo vermiş gibide görüntün vardır onuda ekleyeyim..yerimsenibenbuda onalrın sinirlerini görüntün de bozuyor olsa gerek..:roflol:
yaho salıncakta uyuya kaldı şok yaşadım resmen devamını bekliyorum büyük sabırsızlıkla
ilk kez mememde uyumadı 9 aydırrr
yavrum dişleri çıkınca rahatladı nerde bulsa uyur bak gör..olumunekankayizsmile.

Son düzenleme:
Özde hanım tatlı bebik güzel bebeik sen büyüyünce çok canlar yakarsın.......
Güli Afike maşallah ..bizde kan ilacı santafer kullanıyoruz +minadex vitamin .

hehe ne 4500 u diyecektim sonra duzeltmissin :)
canım biz ece ye bir gun minadex multivitamin bir gun minadex fer veriyoruz demirli olanı fer olan. tadı guzel portakalallı sanırım ece guzelce yutuyor
bu sayede mi bilmem ki vitaminsiz kan seviyesi artmıyord iyorlar 11,5 du kanı ece nin 12 idealmis kansız denmesi için 10 un altı olmalı imis yani vitamin ise yarıyor demek istiyorum

ece emerken ısırmayı öğrendi bir de ısırdıktan sonra gülüyor ya kıs kıs

meltem bizimki ilk disler çıkınca hergun birkez hemen hemen isirdi simdilerde pek nadir memede uykuya dalar sa farkında olmadan dislerini kıstırıyor bazen ve ece tekrar memede uyumaya basladı nasıl mutluyum nasıl hosuma gidiyor anlatamam tamam sut çok yok ama aksamları memeye eski hevesiyle geliyor resmen 9. ay cidden bırakma egilimli bir donemmis emip iki saniyede kalkıp gitmeye çalısıyordu simdi yine yumulup orda kalıyor boylelikle sut bezleride uyarılmıs oluyor uzun sure agzında meme kalınca insallah boyle boyle biraz daha artar sut

1 kadın 1 erkek izleyen varmı ya.
poff 75 den öteye gidemiyoruz..digiturk el atmış bölumleree

izlemezmiyim hastasıyımm ama ben pek çok eski bolumu izlemedigim için netten izlemeye çalıyorum arada geç kesfedenlerdenim bu diziyi
daha dogrusu turkmax kanalını

efrim istanbula gelince sadece benimle görüşecek öyle dedi bana
boşuna miyavlama

efrim istanbulamı gelicekk burcuyu biliyordumda evrimi bilmiyordum nasi yani olmaz oyle sey tek senle goruscekmis mis misss basarız valla bulustugunuz mekanı :))))

esrako bırak genclerı sevıssınler opussunler bahar bu ask vaktı ...kıskanma calıs seninde olur P

valla tum gun çalısıp ustune yuruyus yapıp per perisen eve gidiyorum opusmek bile zul geliyor pervin inanırmısın :)) bizim eve bahar gelmedi bizim gonul yayları gevsemedi guli nin tabiri ile daha :))

manyak gıbı kanamam var vede manyak gıbı cıkolta istedi canım . yedim tabikiside...

ozgul favoımsın cok guzel gidiosun canım

ben tamamen saldım yıne nası toparlarım bilmem

iyi yapmıssın afiyet olsun ozel donem bu ayda bir .
hem adet bitiminde kilolar azalacak bak benim bitti anında yarım kilo gitti

alttakiler izlemeyemi geldiniz sizide görelim sahada...

öslemm pervin dileeekkk tüliiiiiiinnnn

bu arada tülin maşallah sende evde tosuncuk beliyomuşsun haberimiz yok.

tulin kim diycektim emrem mis artık unutmam umarım

View My Video

Doruk kahkahalar atıyor :)

ay nasılda guluyorr serseriimm yaaa hayatta en guzel ses heraled çocuk kahkaha sesi
bu arada kuvete mi oturttunuz kızım nerden aklınıza geliyor boyle egzantirik buluslar :))

hımm hımmmmmmmmmmmmm bu iğnenin diğer yan etkisiiii cinsel isteksizlikmişdelikafadulden zaten son 1 aydırkafamçokkarıştısempatiksalakcinni
%200 korudu icraat olmayıncaaaa:roflol:sırnaşık şey

çok iyi yaaa :)))) kesin ve net çozum desene

Sabah tartıldım hala 66.5 üm bu iyi ama cm bazında canım sıkıldı.....bu kadar malzmem var ve ben hala bu durumdaysam artık nedenir bilmem.Aslınd akendime yüklememeliyim eşim çoğu konuda daha doğrusu çocuklar konusunda hiç yardımcı olmuyor yanlızlıkda bu durumda çok zor heleki uyksuuz geceler ..Tuba'nın dersleri acayip çok tek nefesi burda bişeyler yazarken alıyorum ama bunaldım artık bahane olarak kabul etmeyeceğim..geçen bir hesap yaptım..sadece günlük 45 dk ayırsam kendime ayda 13 saat ediyor yuh yani bir 24 saatim bile olmuyor..gezmeyi alışverişi es geçtim artık...

esra.. bu resimdeki hangi ayak bayan ayağı ya ikiside kaba saba..sempatiksalakcinnidelikafadulden

Eski sevgilim eklemiş face'te, mok var!

evet ya ne anlaıyolarsa. soy isim eklenmiş çoluk çocuga karışmışız dimi.
gecen yılda benimki eklemişti..eyvahedigeldismile
sırf bu sebepden faceden hesabımı sildim
aydın bu konuda katı kuralları vardır.alsanaalsanasmile
beyfendidnin ilk ve tek sefgilisi ben oldugum için hiiiç gelemes o konulara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…