esra.. bu resimdeki hangi ayak bayan ayağı ya ikiside kaba saba..sempatiksalakcinnidelikafadulden
9. maddeye bayıldım :))) şaka bir yana ben bu adamdan çok şey öğrendim, kitapları çok faydalı.
DODOMA iltifatlarınız için teşekkür ederiz :) çok güzel gülüyordu, hemen çekeyim dedim.
Okulda gene kriz yarattım. Aslında sadece yaptığım z.yağlı kabak yemeğinden koydum küçük bir kavanoza ve teneffüste onu yedim. Ayrıca z.yağlı kabak yemeğini gayet severim. İçine sarımsak, dereotu, biber salçası; soğan ve domates zaten!! Geçen gün taze fasulye götürmüştüm. Ben rejim yapmasam da akşam yaptığım yemekten kavanoza ya da bir kaba koyar götürürüm, çünkü okullarda çoğunlukla yemek çıkmıyor. Her gün tost - dürüm nereye kadar? Haftada br gün de dışardan yerim öğle arasında, hem sağlıklı beslenirim, hem para harcamamış olurum. Yoğurduma, elmama kada koyar götürürüm, hiç üşenmem. Çantamın dışında bir de beslenme çantası yaparım resmen kendime.
Neyse böyle kınayan gözlerle bakmalar, laf çarpmalar falan... Ben gayet mutlu yemeğimi yedim, sonraki teneffüste de kepekli bisküvimi :)) sonra önlüğümü çıkardım akşam üstü çıkarken. Yemin ederim, nasıl süzüyorlar böyle yandan yandan... ben de inadına poz veriyorum onlaraYani aslında benim gibiler çok şişko değiller. Hatta simidim var benim bel çevresinde ama görseniz sanki 60 cm belim varmış gibi pozlara girdim bugün onlar öyle bakınca :)
super superrr devamı gelir insallahhhyaho salıncakta uyuya kaldı şok yaşadım resmen devamını bekliyorum büyük sabırsızlıkla
ilk kez mememde uyumadı 9 aydırrr
emzirme dönemi vs geçsin tekrar başlayacağım lazere çok acıyor ama değer koltukaltımı tamamen yok ettireceğim birkaç seansta yüzüme gitmiştim onda bile işe yaradı
kac seansta fayda gordun peki??bende baslamak istiyorum burda bi yer buldum ama fiyatari hic bilmiyorum.....
günaydın herkese
evet ya ne anlaıyolarsa. soy isim eklenmiş çoluk çocuga karışmışız dimi.
gecen yılda benimki eklemişti..eyvahedigeldismile
sırf bu sebepden faceden hesabımı sildim
aydın bu konuda katı kuralları vardır.alsanaalsanasmile
beyfendidnin ilk ve tek sefgilisi ben oldugum için hiiiç gelemes o konulara.
kaydirigubbakcemile3
evet gunun bombacısı belli oldu derya senden bugun prformansı yuksek esprilier bekliyoruz
harikasınnnn
ben bir türlü cesaret edemiyorum yiğitle tatillere gezmelere.. yaz tatilinde yozgattan kütahyaya giderken mesela ankara üzerinden giderdik hep. eşim diyor bu gidişimizde burdan çıkıp kayseriyi gezelim. kalalım bir gece. ordan nevşehir ürgüp göreme filan. ordan konya. bir gece de orda kalıp gezelim. afyon üzerinden kütahya. bu arada yol üstündeki kırşehir, aksaray filan oraları da gezeriz.aslında çok güzel plan yani bayıldım. konyada okumuştum özledim görmek isterim tekrar ama cesarette edemiyorum ki. napsam bilmem.esracım tatil kolay geçti çünkü yanımda destek kuvvetler vardı annem ve abim ben yorulduğumda hemen onlar devraldı
evden giderken ece ye bir kavanoza yoğurt mayaladık onu 2 gün yedirdik ayrıca mercimek çorbası yaptık onu da 1 gün yedirdik
2. gün pansiyonda ece ye muhallebi yaptık yanımda pirinç unu ve devam maması ve cezve götürdüm
ayrıca kavanoz meyve püresi, sebze püresi ve minik bebek yoğurtlarından götürdük
meyve püresini yedi sebzeyi beğenmedi çöpe gitti
ve cam rende gitti yanımızda en önemli şeyde bebek arabasıydı o da yanımızdaydı
Ece arabada restaurantta vb aklına gelebilecek her yerde meme istedi ve emdi üstümde ince bir örtü ece hep emdi
normalde ayakta sallayarak uyuturuz tüm tatil boyunca memede uyudu
oto koltuğunda çok oturmadı kucak istedi tüm yolculuğun yarısında diyebilirim uyudu
işte böyle geçti tatil
yanına mothercare de satılan kollu önlüklerden al muhteşem birşey hemen elde yıkayıp kurutuyorsun ayrıca ben bebek kasıklarından da götürdüm
menin eski sefgilim filan yokkkkkkkkkkkkk..erkek arkadaş konusunda kendimce tutucuydum ve çıkacağım gezeceğim kişi sadece eşim olacak kişi olabilir demiştim öylede oldu...
böyle düşünen birsi için size ilginç bir anımı anlatmak isterim..Turizm işiyle uğraşıyorum demiştimya staja gittiğim ilk sene babamın arkadaşının oteliydi ama oteldeki kat görevlisi evli bayanları saymazsak tek bayan personel bendim diğer tüm personel erkekti..ve ben otelde kalıyordum...tabi onlarda hemen yan odada ..aman yarabbi hergün birisi arkadaşlık teklif ediyordu ..en sonunda benim nasıl bir yapıda ve düşüncede olduğumu kabul ettirdim bu seferde hepsi birden koruyucu görevini üstlenmeye başladılar ..hep turist kafileleriyle çalıştığımız için onların erkekleride ayrı bir dertti..birgün akşam respsiyondayım arkadaşalarla sohbet ediyoruz bir vazo dolusu kırmızı güller geldi ..polonyalı bir turist bana kafayı takmıştı zaten akşam yemeğine çıkmak istiyor.. müşterilerle bu tür diyaloğa asla girmedim ki sinirlerim hoplamıştı..benden önce arkadaşlar atlayıp yanıtı verdi..
onu atlattık başka bir gece havuz başında Hollanda'dan gelen bir Türk ailesinin kızlarıyla oturuyoruz içecek almak için bara yeltendim o arada birden başka bir turistin bana hamle yapması ve havuza atması bir oldu neye uğradığımı şaşırdım...havuzdan çıktım bar kenarına geldim sıpa daha çocuktu 16 yaşında ama basketbolcuymuş dev gibi bişeydi ..bana bu hareketi yapma cesaretini nerden buldu anlamadım çünkü hiç diyaloğum olmamıştı onunla sinirim geçmesiyle odama çıkmam bir oldu..bunlar hep stajdayken başıma geliyor ..odamda sinir krizleri geçirirken telefonum çaldı otel müdürü ne olduğunu soruyor sonrada hemen aşağıya gelmemi söyledi..üstümü değişip aşağıya indim hayvan nasıl sıkı tutmuşsa kolumu kollarımın içine parmak izleri çıkmış ..Bu arada müdürde bekar ve durum onlada aynıydı beni çağırdı daha sinirim geçmemiş o arada o konuşuyor gözüm kolarıma ilişti parmak izlerini görünce iyice çılgına döndüm tabi müdüründe kan beynine çıkmıştı ve salak bana hitabı sen ona ne yaptınkide o sana böyle şaka yapma cesareti buldu diyince ne ye uğradığımı şaşırdım..çok kalbim kırıldı ki 1.5 aydırda beraber çalışıyorduk aslında neyin ne olduğunu çok iyi biliyordu ama karşılık görmeyince sinirden saldırdı..Sonu. ertesi sabah direk işten ve otelden ayrılıp Ankara'ya döndüm..
PERVİN UZUN YAZDIM OKUMAZSIN BELKİ..
Süt arttırmanın garanti yolunu buldum
tatile çıkın dönüşte sütünüz mutlaka artmış olacaktır Ece bana tatilde hazır gıda muamelesi yaptı kafayı çevirdikçe meme istedi arızaya bağladı ağzını açıp memeye yapıştıyordu kazağın üstünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?