2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yiğit ne yazık ki ne mama sandalyesinde, ne de arabasında asla uyumuyor hatta doğru düzgün oturmuyor bile. on dk olmadan sıkılıyor..

maviş83 msjını aldım teşekkürler.biraz uzak bana.dün gece mustafam hastalandı gece 3 kaldı 5 kadar kusdu.acile gitdik dr.desen uykulu halde giyerlerinin filmini istedi antibyotik yazdı nesi olduğunuda söylemedi.zaten gözü açılmıyodu.biz yapdırmadık geldik.sabah kendi dr.gitdik.boğazda kızarma var dedi.fitil yazdı şimdi uyuyor.sabahdan hik bir şey yemedi.kısavcası beni mazur görün gelemiyorum

Esra ben sormustum sanirim, ama unuttum desem:)))cidden beyin hucrelerim bi yavas calisiyor buara...cko dalgin ve unutkan oldum((

ayy canim benim cok tatlii...

fatmaaaaaaaa
sen TEF mezunusun demek.
ayy ya bilirim neler çekmişsindir...

dinare sana uzak olduğunu söyledim senin gelmenin mümkün olmayacağını biliyordum ama sen istiyorsun diye yazdım hani belki gelebilirsn diye bu arada mustafayada geçmiş olsun

dilekçim siz cananla 1 de buluşcaksınız sanırım.
siz takılın ben sonra katılırım aranıza malum tam öglen vakti

Tabi dadından yinmez bu tosun.. :)
Valla bu ara hiç umudum yoktu kendi kendine uyuması hususunda
Afikte uyur annesini mutlu eder inşallah..
Bu arada foto. makinemin hafıza kartını annemlerde unuttum fotoları telefonla çekmek zorunda yım küçük oluyor. Kusura bakmayın..

çok geçmiş olsun canım yaa..
Mustafa hemen iyileşir inşallah..

esraaaaaaaaaaa
napiosun
depresif moddaymışsın bu aralar..

finkim benim, geliyim beni sevkatli kollarinla bakima alsana, bi afike bi bana corba icirsene..hem ben acili tarhana icebiliyorum:)))

fzergun canım maşallah ne güzel uyuya kalmış oğlun bizimki hayatta uyumaz öyle inş. birgün bizde görürüz öyle uyuduğunu bu arada hakikaten foto çok ufak birdahakine büyük yükle daha net görelim hanzalayı

NURDAN rapor falan alamıyormusun canım sen dinlensen biraz... bende hasta oluyorum sanırım dünden beri boğazlarım yanıyor ve bi kuruluk var eşimde öyle.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…