2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

finkim benim, geliyim beni sevkatli kollarinla bakima alsana, bi afike bi bana corba icirsene..hem ben acili tarhana icebiliyorum:)))
:teselli: ahh kıyamam sana nunişim:)
gel fatoş'un olayım senindelikafadulden
acılıda içermiş tarhanayı..

afikime minnacık tiyzesi yollıcak beklios acısız tarhana

benim oğluşum okadar mız mızki,,herhalde diştendir diyoruz daha çıkmadı,ama iyice kabarmış
kucaktan aşağıya inmiyo,,uykuylada işi yok,,,offff çok yorgunum

günayydın geçmmişe bakayım derken gene yakalandık uyandı lena hnm.neyse meyvesini yedireyim şimdi zaten kavanozu eline almışdolaşıyo ortalarda :)
taze doruğu lenayla birlikte izledk okahkaha attıkça lenada atıyo odurunnca lenada durup bakıyo çok komik yaaa....

benim eşimde polis derya önceden teğmendi istifa edip polisliğe geçti ama daha rahat ettik bize daha cok zaman ayırıyo gezip dolaştırıyo şikayetimiz yok bakalım ama bukezde hukuk okuyup polislikten gene geçiş yapıcam diyo neokuma meraklısı yaaaa

ESRAKO VE DERYA evet ben de aynen, feci gaza geliyorum. ıçimden şeytanca kahkahalar atıyorum :) Nıhahahaha şeklinde :)

Ayrıca DERYA yazık olmuş, ne zordur kim bilir. Ama aferin sana, o sektörde de normal ilişki kurmak eminim zordur. Ya hep ya hiç yapmışsın, en iyisi! Müdürünü de ayrıca kınadım. Taciz her yerde var. Ama arkadaşlar da demiş, turizm sektöründe daha fazladır. Benim de müdür yardımcım vardı bir ara, az daha Onur'a kalacaktı iş. Neyse ki tayinim çıktı da ayrıldım okuldan. Ben de böyle rahat bir tip olduğum için insanlar yanlış anlıyor. Argo seviyorum, kendimi ifade etmekten çekinmiyorum diye nedense hafifmeşrep buluyorlar. Erkekler işte! SApla samanı karıştırmakta üstlerine yok.

ÖZGÜL Tae-Bo yapmıştım bir ara. Keşke gene şansım olsa, salonda girdiğim en zevkli dersti. Burada yok tabi ki Bir de hocası vardı ki, Onur'un bile dibi düşüyordu :))

of derya seninde is hayatın pek icacıcı baslamamıs hayatın heryerinde var bu tarz insanlar ama turizm sektoru daha birmusait sankibu tarz tacizlere
evet ortam hep lakayıt..hep gevşek sonuçta insanlar tatil modunda olunca olanda oluyor..a.s
2 güne 77.3 görürsün..kaydirigubbakcemile5
kilo yaşlı gösteriyor malesef..bence iki çocuklu hoş bir bayansın..yerimsenibenkilolarda gider nasılsa..kaydirigubbakcemile2zemuszemus

böyle olunca insan çok mutlu oluyor..maşalah oğluna çok tatlı Hanzala...

arkadaşlar zaten kırkyılda bir girebiliyorum nete,,
burada ancak yazdıklarınızdan bişeyler öğrenmeye çalışıyorum,,
ama bi merhaba demenizi beklerdim

merhabaa
nihayet yazabildim
merhaba..
biliyorum canım..polislerin hepsinin çalışma düzeni çok farklı bizde sorun bundna kaynaklanıyor...zamnla yarışıyoruz inanki...

oh nede güzel ediyorsun..boşverrrrrrrr hased insanlara gıcığım..olumunekankayizsmile
evet ya kendine güven ve rahat olunca erkeklerde acayip bir durum gelişiyor anlamadım gitti..alsanaalsanasmilelmaz:

arkadaşlar zaten kırkyılda bir girebiliyorum nete,,
burada ancak yazdıklarınızdan bişeyler öğrenmeye çalışıyorum,,
ama bi merhaba demenizi beklerdim

oğlum uyandı bile ,,işte bukadar
ilginize teşk.,size iyi sohbetler

neden böyle yapıyorsunuzki burda online olsak bile bebeğimiz var yada işimiz var ve herkes hemen tetikte beklemiyorya..mesela biaz önce kızmı okula gönderip geldim..hemen mesaj yazılacak yada cevap verilecek diye bir kural yok..Alınganlığa hiç gerek yok..lmaz:
bu arada ilgi derken ..sempatiksalakcinni

Sınav sonucumuz açılandı..BAŞARISIZ.:1no2:.yurt dışı hayal oldu..çünkü yaştan dolayı son şansımızdı gerçi 1 kere girdi ama ilk ve son diyelim..:bbo:mafoldumben

millet nerde benide ilgisiz bırakmayın..........mafoldumbenoğlum kalkacak şimdi...karnını doyurup dışarı çıkacağım.zemuszemusbayanssulusmile.hem yürüyüş olur hemde hava alırız oğluşumlaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldensempatiksalakcinni

fatmaaaaaaaa
sen TEF mezunusun demek.
ayy ya bilirim neler çekmişsindir...
evet canım. tef günleri cidden zordu. hem dersleri çok ağırdı hem de fakülte ortamı zordu. okuması zor oldu ama allaha şükür şimdi çok rahatım. sen hangi fakülte mezunusun?
bogazim cok fena(hala basim donuyor ama ise geldim mecbur(dun ne guzeldi oysa..
cok geçmiş olsun nurdancım. boğaz için bol sıcak içecek özellikle bitki çayları iç. biraz rahatlatıyor insanı. ıhlamur mesela...
hey maşallah eşine. okuma hırsı güzel bişi..
Sınav sonucumuz açılandı..BAŞARISIZ.:1no2:.yurt dışı hayal oldu..çünkü yaştan dolayı son şansımızdı gerçi 1 kere girdi ama ilk ve son diyelim..:bbo:mafoldumben
hakkınızda hayırlısı olsun. bizim memleketimiz de güzel nasılsa boşver..

herkeze merhaba uzun zamandır giremiyordum sonunda girmek nasip oldu merak ediyorum bi problemim var sizde durumlar nasıl bebeğin gelmesiyle k. valideyle ilişkiler nasıl ne kadar sıklıkta görüyo bebeği ne durumdasınız

vardır herşeyde bir hayır takma

valla topikte süper kayınvalidesi olanda var cadı kaynanası olanda
aynı apartmanda olup 1 ay hiç görmeyende var
benimki orta şekerli mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…