2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet dolunay zamanı

canım benim ya.esra uyku saatlerini değiştirse bakan bayan olmuyormu.6 çok erken ve ece sizi çok özlüyodur.seni çok az görüyor.en azından akşam 8 e kadar falan uymusa birlikte vakit geçirseniz.hem sana hem ona çok iyi gelir.

zehra sen anlıyorsun galiba çiçek islerinden epey
benimde orkide var doktu çiçek falan tekrar vermedi aylar oldu sulamaya azimle devam ediyorum tabaına haftada bir falan yarım bardak su dokuyorum iyimidirki ?

CAnım ben orkidemin aldığım saksısıyla yani genelde saydam saksılarda oluyorlar öyle muhafaza ediyorum.
altında ki tabağada düz 4 tane taş koydum köklerin tabaktaki suyla temas etmemesi içintabağında hep su bulundurdum az da olsa. kalörifer üzeri cam önü olduğu için..
sulamayıda haftada bir daldırma şeklinde yapmaya başaldım. Böyle yapmaya başaldıktan sonra 2 de yaprak verdi.Daldırma derken hani yoğurt kapları varya ona orkideyi koyuyorum ve saksı hizasına kadar suyla dolduruyorum. gövedeye su gelmemesine dikkat...
ıçinde ki hava kabarcıkları bittikten sonra sudan çıkarıyorum südürüp yerine koyuyorum..
birde çiçek coşturan orkideler için besin var onuda katıyorum her hafta.. böyle bide ilgi tabi konuşuyorum onunla.. bakalım bunlar çiçek vermesine de sebep olabilecekmi..
Çieçğin olduğu yer bol aydınlık olmalı aa sadece sabah güneşi alan bir yer aşırı güneşli günlerde çiçeği güneşten kkoruyorum..

Son düzenleme:
özgüül
sen hayatın remimi yan koymuşsun ya bakıcam diye boynum agrıdı hee sonrada kendikendşme çok güldüm böyle yan yan bakıyorum diyeeedelikafadulden

özgüül
sen hayatın remimi yan koymuşsun ya bakıcam diye boynum agrıdı hee sonrada kendikendşme çok güldüm böyle yan yan bakıyorum diyeeedelikafadulden
ay canim ya sayfayi katletmemek adina cok büyük eklemedim..birde resmi düzeltmeyi beceremedim...ne kiziyon esra...:kedi: bir dahakine üstünemi tiklayayim..öylemi düzeliyoki??

resimleri yükliyemiyorum imageshake hata veriyor üsgünüm gün içinde denerim yine..

afiki yıkıcas:) dün banyo yaparken oynasın diye ördekler varya ondan aldım
ben kasaya gelene kadar afik paketi açmış ördeğin birini eline tutmuş oynuyor tabii ben shopping havsında etrafa bakarak i,lerliyorum kasay geldim bi
baktım paket açık aa abu açılmış eksik değiştirelim falan dedim
o sırada kasadaki kız gördü
bebek oynuyor onun elinde diye
allahım ya afacan ne ara aldında açtın dimi.
eşşek herif resil edicek beni..

teşekkürler canım

ilk defa gidicem eğer gidersek iyi gelir umarım

günaydın millet
bugün okula gitmedim. hastaneye gittim. dahiliyeden sıra aldım. 51. sıra olunca geri eve geldim orda beklemeyeyim diye. birazdan yeniden gidicem. geçsin artık şu öksürük ya..

geçmiş olsun

aslında gezmeyi sevmeyen bir adamdır bu arada bir değişiklik var hadi hayırlısı ama pozitif değişiklik işime geliyor

image shack sorun veriyor bak güli de öyle yazmış

yavrum sizi özlüyor ya

muzurluk yapmış Afik bey

meltem abantta doğa köşkü ağaç evler var harika bir yerdir
gençliğimde gitmiştim hey gidi günler heyyy

ağaç ev derken bungalov tarzı yani
ama abant biraz serin olur bu aralar hava şartlarına göre hareket edin kanımca

marmara bölgesini bana sorun gençliğimde çook gezmiştim
evlendim kötürüm oldum resmen pehhh
meltem ne yaptında gezmeye heves etti eşin varmı bu işin bi formülü sempatiksalakcinni

meltem abantta doğa köşkü ağaç evler var harika bir yerdir
gençliğimde gitmiştim hey gidi günler heyyy

marmara bölgesini bana sorun gençliğimde çook gezmiştim
evlendim kötürüm oldum resmen pehhh
meltem ne yaptında gezmeye heves etti eşin varmı bu işin bi formülü sempatiksalakcinni
doğa köşkü hımm tamam dün arayıp fiyat sormuştuk ok

yok bir formülü kendiliğnden oldu valla

video açılıyormu

meltem ne guzel valla, keske biizimkinede bi sihirli degnek degse..biz yer gormek gezmek icin degil yemek icin geziyoruz:))ona da gezmek denirse..

mustinin dişlerini kaşıma çabasııı hali içler acısı üsteki dişler daha zor çıkıo sanırım

meltem ecoş çok tatlı ne güsel ailce gezmişsiniz yaa
özgülll sizde çok tatlısınızz sen baya zayıfmışsın canım yaa
dorukla beraber bende güldüm yaa çok tatlıydı
revin ecoşa geçmiş olsun inş atladıklarım yoktur

buda küçük göbecik yorumları alıyımmm erkek dien kız diennn yok mu artıran:):):)

video açılıyor canım o at arabasımı nasıl sallanıyo öyle sizmi sallıyosunuz :))

nurcum bizdede durumlar aynıı maalesef ama sonunda patlattı üst dişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…