evet dolunay zamanıdolunay ne ara var farkında bile degilim desem gulermisiniz :))
bu ara varmı mesela ?
benim adet uzun surdu basım sallanıyor hep agrıdı agrıycak gibison birh aftadır kilo da çok veremedim yurudugum ve diyet yaptıgım haldetek suçlu dolunaysa icabına bakalım
ece her zamanki gibi dun aksam 6 da uyumus aksam boyu bekledik uyanmadı keyifle yaprak dokumuun izledim vs ama saat 4 de hortladı :)
mama yedirme vs sıkıntısı tabi yemedi biberondan kasıkla yedirdik gecenin o saatinde saat oldu 5 yattım memeyle uyutayım diye yanıma aldım iki kere ısırdı epeyydir yapmıyodu off cok canım yandı. sonra debenelip durdu kalkıp oynamak istedi biberondan emse uyku acılmayacaktı ısık acıp kasıkla falan ugrasınca uyku dagıldı tabi.
ama çok guzel bakıyordu yaa boyle bir bana bir babasına sevgi ile sizmi geldiniz der gibi yuzumuzu oksadı falan gozlerim yanıyor su an ama kızım için herseye deger
zehra sen anlıyorsun galiba çiçek islerinden epey
benimde orkide var doktu çiçek falan tekrar vermedi aylar oldu sulamaya azimle devam ediyorum tabaına haftada bir falan yarım bardak su dokuyorum iyimidirki ?
ay canim ya sayfayi katletmemek adina cok büyük eklemedim..birde resmi düzeltmeyi beceremedim...ne kiziyon esra...:kedi: bir dahakine üstünemi tiklayayim..öylemi düzeliyoki??özgüül
sen hayatın remimi yan koymuşsun ya bakıcam diye boynum agrıdı hee sonrada kendikendşme çok güldüm böyle yan yan bakıyorum diyeeedelikafadulden
MELTEM mis gibi gezmişsiniz eceyede maşalah sende çok hoş olmuşsun yani.....
ÖZGÜL önce Bal kaymak Hayat'mı öperim güzel gelinim iyice tatlılaşmış..
ÖZGÜL hanım süper fit olmuşsun iki çocuk ve bu görüntü bence süperrrrrrrrrrr maşallah...
iyi piknikler özgülcüm. inşallah güzel geçer..
ooo hayırlı olsun güle güle kullan.. güzel sürpriz gerçekten.
ne güzel ya buluşmalar filan. hikayelerinizi dinlemek bile hoş yani.
iyi işte ne güzel bi gece kafa dağıtır gelirsiniz. abantta ne güzeldir şimdi. hiç bildiğim biryer yok ne yazık ki.. iyi yolculuklar şimdiden.
günaydın millet
bugün okula gitmedim. hastaneye gittim. dahiliyeden sıra aldım. 51. sıra olunca geri eve geldim orda beklemeyeyim diye. birazdan yeniden gidicem. geçsin artık şu öksürük ya..
özgül ve meltem fotolarınız çok güzel.meltem gezmeyi seven ve gezdiren bir kocan var ne mutlu sana.tadını çıkar.özgülcüm maşşallah sana allah nazardan korusun.iki çocuk annesi ve bu vücut.off biz bitanede patladık
ozgul ve meltem fotolarınız çok guzel gezme tozma fotoları kıskandım valla
ama resimleri buyuk ekleseniz tek tek tıklayıp acmakla buyutmekle ugrasmasak
kuçuk olması yanı sıra birde yan eklemeye basladınız yahu:)) onuda bir tıkla ceviriverip oyle koysanız keyifle baksakk olma mıııı
ece her zamanki gibi dun aksam 6 da uyumus aksam boyu bekledik uyanmadı keyifle yaprak dokumuun izledim vs ama saat 4 de hortladı :)
mama yedirme vs sıkıntısı tabi yemedi biberondan kasıkla yedirdik gecenin o saatinde saat oldu 5 yattım memeyle uyutayım diye yanıma aldım iki kere ısırdı epeyydir yapmıyodu off cok canım yandı. sonra debenelip durdu kalkıp oynamak istedi biberondan emse uyku acılmayacaktı ısık acıp kasıkla falan ugrasınca uyku dagıldı tabi.
ama çok guzel bakıyordu yaa boyle bir bana bir babasına sevgi ile sizmi geldiniz der gibi yuzumuzu oksadı falan gozlerim yanıyor su an ama kızım için herseye deger
resimleri yükliyemiyorum imageshake hata veriyor üsgünüm gün içinde denerim yine..
afiki yıkıcas:) dün banyo yaparken oynasın diye ördekler varya ondan aldım
ben kasaya gelene kadar afik paketi açmış ördeğin birini eline tutmuş oynuyor tabii ben shopping havsında etrafa bakarak i,lerliyorum kasay geldim bi
baktım paket açık aa abu açılmış eksik değiştirelim falan dedim
o sırada kasadaki kız gördü
bebek oynuyor onun elinde diye
allahım ya afacan ne ara aldında açtın dimi.
eşşek herif resil edicek beni..
meltem abantta doğa köşkü ağaç evler var harika bir yerdir
gençliğimde gitmiştim hey gidi günler heyyy
doğa köşkü hımm tamam dün arayıp fiyat sormuştuk okmarmara bölgesini bana sorun gençliğimde çook gezmiştim
evlendim kötürüm oldum resmen pehhh
meltem ne yaptında gezmeye heves etti eşin varmı bu işin bi formülü sempatiksalakcinni
meltem ne guzel valla, keske biizimkinede bi sihirli degnek degse..biz yer gormek gezmek icin degil yemek icin geziyoruz:))ona da gezmek denirse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?