2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meltem eşin tipik koç kesinlikle..

aydında baharda çoşar sürekli bi sokaklarda sürtme isteği olur.
diyorum size biz baharda mutasyona ugruyorus her açıdan..delikafadulden

abantı çok sverim..
biz buyk abant otelinde kalmıştık..
hatta balayındayıs diye kandırdık dı onları.
malum eylulde evlendikama biz haziran başı gitmiştik.
reserve yaparken evlilik cizdanımıza göre ise bizim nikah önce oldu falan didik.
sonuç??

hersabah güllerle kahvaltı tepsisi
aydına traş bana kuaför beleş.

ayy çok güzeldii
ama bu mevsim biraz sogukdur gerçekden..
fayton turu yaparsınız. göl kenarında
ayyyy depreşdim.
bakınız dolunay bende etkisini acaip belli etmiş..delikafadulden

nurrrr
ayy mustinin fotoya bayıldım ya
kemirgen sıpa
çok tatlı...

göbek için yorum hmm atuyorum ama sankim benim ilk hallerime benziyor alt kızım oldukça yukarda erkek

meltem ben izliyemedim sadeceses kaydı gibi olmuşşş

nurcum bizdede durumlar aynıı maalesef ama sonunda patlattı üst dişleri
nereyi bulsa saldırıo esram ya kucağıma alınca çeneme saldırıo inş bizimkide biran önce patlarda rahatlar
nurrr bi hoş oldum yaaa geçmişe doğru gittim resmen bu göbecik erkek göbecikkk ilk tahmin bendennnn
daha çoook eskilere götürecem bennn sizii ne yalan söleyim banada hep erkek gelio mustiyle aynı şekilde göbekk bide hep konuşurken oğlanlarla söle yaparız filan die konuşuom ama sağlıklı olsunda ne olursa olsunn

güli benm kocada koç bu işte bir yanlışlık olmalı yoksa kandırılıyormuyummmmmm
canımm benm :asigim:şöyle söliyim aydın evliliğimizin ilk 2 ayı falan evkedisi gibiydi kanaepede yatsın bende yanına kıvrılayım adamın hayal dünyasında bu varmış
ama tabii ben bunaldım vırvırdırdır bi açtımki sorma şimdi çok şükür iyyiz.:)

ya biz flört döneminde rahatca bi gezip tozamadık o yusden hep evlenince diye ertelediklerimizin acısını çıkartıyorus bir nevi..

nurrrr
ayy mustinin fotoya bayıldım ya
kemirgen sıpa
çok tatlı...

göbek için yorum hmm atuyorum ama sankim benim ilk hallerime benziyor alt kızım oldukça yukarda erkek
gülimmm sorma kemirmediğimiz sehpa koltuk kenarları filan kalmadı dün kadın geldi temizledi lekeler gitti sabaha tekrar oluştu:) evet yaa buda yukarda vede sivri kalçada daha hiç bi gelişme yok kızda kalçada genişler derleryaa hoş 54 kiloya düştüm o ayrı bi konu

nur kesinlikle kız bebekde çok farklı oluyor henuz 12 haftalık bi arkadaşım var yani 12 haftalık hamile.
görmelisin kalçaları doldu simitler bıngıl bıngıl
ve 2li testde doktor kız demiş yuksek ihtimalle.
senn kaç hafta oldu 2li test falan yaptırdınmı?
ayyy çok değişik ya
daha tüm bilgiler aklımızdayken.
ne guzel bak unutmadan aynılarını yaşıcaksın.

bende 3 yıl içinde unutmam inşallah.
hayırlısı ama afik 1.5 yaşında olsun bakalım.
bakıcas :)yada çalışcas mı dmeeliydim..

[ 11+3 haftalık canım ayın 8 de gidicem dr ye 2 testi mustidede yapmadı bundada yapmıcak sanırım 3lü tarama testi yapıo

azcık ev toparlayıp geliorum musti uyuyorken ev dandini sanki dün hiç temizlik yapılmamış gibi

video açılıyor canım o at arabasımı nasıl sallanıyo öyle sizmi sallıyosunuz :))

nurcum bizdede durumlar aynıı maalesef ama sonunda patlattı üst dişleri
evet at arabası biz salladık

hımm otele gidemeyiz pahalı kaçar
evet koç burcu koca anı anını tutmuyor

güli benm kocada koç bu işte bir yanlışlık olmalı yoksa kandırılıyormuyummmmmm

amanın tüm kocalar koç mu yav

açılıyor
kaydet de sonra da aç şeker

azcık ev toparlayıp geliorum musti uyuyorken ev dandini sanki dün hiç temizlik yapılmamış gibi

kolay gele
bence kız ya da ben kızın olsun istiyorum

Bu aralar benim eşime bir haller oldu
gezentiliği tuttu
bakalım ayarlayabilirsek 1 geceliğine bu cumartesi Abant a gideceğiz
2 tane pansiyon bulduk birini seçicez sanırım abantta pansiyon bilen var mı??
kalmak için hıc gıtmedım günübırlık gıdıp geldık,cok severım abantı,göl kenarı gezmek temız hava süper oluyor.ama arkadaslara katılıyorum bu zamanda bıraz serın olur orası.helekı yakındakı yaylalarına fılan cıkarsanız resmen buzzdur.yazın bıle gıttıgımzde cok serındır yaylaları

durr dahaaa neler yapcak bu kuzular bısee
yani aslında ii kilo verdim sayılır doğuma 92 ile gittim 83 iledoğumdan çıktım şimdi 74 lerdeyim yaza şöyle bıngıl bıngıl göbekle girmeseydim ii olurdu ama neyse ya gider inş. zemuszemus
nasıl sayılır.bız varya senle aynımısız resmen.bende 92yle gırdım doguma 2 gun sonra falan tartıldım 84 dum.simdi 73.5zemuszemus
yooo soylememiştin , en son kızmıstın acmıodun telini PP gule gule kullan canım
:)) ama yalnısın var kuzu,o Nurdu sanırım.yakın zamanda kocem benı okadar kısdırmadı,dtlfnu acmadıgım olmadı pek.her daim aşiğimdır kocama :))

mustinin dişlerini kaşıma çabasııı hali içler acısı üsteki dişler daha zor çıkıo sanırım
ayy yavrumn yeruım senı

Nurcum göbiş cok tatlı ,cıkmış resmen.daha erken bence yorum için ama gönlümden gecen kız :) Allah da senın gönlüne göre versın canım

Gülicim o hıc bellı olmuyo,benım basenlerımde nerdeyse hıc genişleme olmadı.önde bı karnım vardı top gıbı.bünyesel bence basen genıslemesı.ama erkek bebege hamıle olanlarda sipsivri göbege cok rastladım.

kolay gele
bence kız ya da ben kızın olsun istiyorum
toparladım geldim bi bayo kaldı off arayıda hiç içimden gelmio toplamak
ayy yavrumn yeruım senı
damadının bu sabahki hali minnişim
Nurcum göbiş cok tatlı ,cıkmış resmen.daha erken bence yorum için ama gönlümden gecen kız :) Allah da senın gönlüne göre versın canım
valla ne olursa sadece sağlıklı olsun istiyorum hep kız istiyordum buda kız olursa birdaha düşünmem diorum ama artık öle düşünmüorum mustiyi götürdüğümüz dr nin yanında çalışıo arkadaşım geçenlerde gittik yoktu dedim nerde ankarada dedi kız oda 4 aylık hamileydi ne oldu dedim bazı sorunları var dedi kız başka bişi demedi annemle annesi arkadaş ertesigün günleri vardı bi sor dedim meğer bebeğin sakat doğma ihtimali varmış onun için sürekli araştırma yapıolarmış çok üzüldüm dahada haber alamadım rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın ne verirse hayırlısını versinn

Son düzenleme:
minnacık tubamm hayırlı olsun lepintopun:)

ayrıcana msnden yazdım sana cvp ama çevrimdışısın. dışlamışsın beni...kaydirigubbakcemile3

melteeem abantı boşverin
siz sapanca maşukiyeye gidin.
çok güzel balık yersiniz kremitte köfte
peynirde ertiyorlar ohh misss
kahvaltısı harika sapsarı yumurtaları var piknik alanı mikemmel
salıncakda var
ırmak var ayy çok hoş ya yemyeşil temiz hava

Son düzenleme:
Esracim ya sorma, birde ucu kizarik gibi geldi, doktor banyodan banyoya siyir demisti, bi baskasida dokunma dedi, dun denedim siyiramadim, bitik falan olmasin??zorlamakda istemedim, bildigin kalkik pipi:))hayir komikde geliyor cok:))

mbizim dr berke zamanında sıyırmaya karsı idi hos bizimki yarım sunnetli idi ama ellemeyindedi surekli
kızlarında memelerine sut toplanır eski inanıs ovalayın yavasca derler simdiki dr lar herseye elleeme seklinde yorum yapıyorlar

ya aslında 6 gibi uyuyup 8-9 gibi kalkar biri ki saat oynarız tekrar uyurdu istisnai zamanlarda boyle uyanmadıgı oluyor hep boyle degil yani
uyku saatleride oyle birkendi ayarlıyorki uykusu çok gelip yatırmazsan acayip huysuz o yuzden obelirliyor biz mudahele edemiyoruz saatlere

oh ohmasalah ne çok isi var
su ya daldırma bana zor geldi ilk gunler bir heves yaptım sonra caydım
ama ısıklı yerde degil bizimik aksam yerini degistireyim

mustinin dişlerini kaşıma çabasııı hali içler acısı üsteki dişler daha zor çıkıo sanırım

ayy kıyamam yaa hale bakkk

buda küçük göbecik yorumları alıyımmm erkek dien kız diennn yok mu artıran:):):)

bencede sivri gibi erkek diye yorum yapıyorum

bendede kalca falan genislemedi yapımda genis kalça yok zaten benim dardır kalcam bakmayın bu kadar kilo alınca onlarda etkilendi ama ozunde dardır kiz diye ekstra kalcam olmadı yani
ama karnım yayıktı genisti dr a sorsan bu da ikinci olusundan dolayı
dr a sorunca karın kasları ile alakalı bebekle ilgisi yok karın seklinin diyor e mantıklı bilimsel olarak acıklama çok mantıklı hemde
erkek bebek bir sekil kiz birsekil yatmıyorki donup duruyorlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…