2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meltem ben bakamadım video ya bizim sirkette bazı video siteleri acılmıyor yasaklı
ondan sanrımı

gpsym esraaaaaaaaaammm

marmarayı san asoruyorum
nire gidelim tavsiyelerin nelerdir?

ayy kıyamam yaa hale bakkk

bencede sivri gibi erkek diye yorum yapıyorum
banada öle gelio esracımm
mustinin herdaim toto dıştaa:):):)

daha erken gibi ama benecde erkeğe benziyor.ama inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez

ay üst iki dişten sonraki yan kesicilerde fena yapıyor çocukları

amin
sorma canım yaa alt dişler çıkaken bukadar zorlanmamıştı ama üstler dahamı çok kaşınıo anlamadım kii

ayy çenem düştü burda lak lak yapıyorum ama
yarın misafirim var.
bugunden hazırlık yapmam lazım.
ev dandini.
temzi ama bi süpürge ve toz almak gerek.

sizlere soruuuuuuuuuu???
binanın dış cephesi yapılıyor .
boya sıva kaplama vs..
isim arıyoruz ne apt olsun.
soyisim istemiyorus .
aklınıza gelenleri yazarmısınız.
bana bırakdılarda. seçimi

istanbul dere diye bir yer varmış çok güzelmiş

meltem ben bakamadım video ya bizim sirkette bazı video siteleri acılmıyor yasaklı
ondan sanrımı

face de eklerim

sizlere soruuuuuuuuuu???
boya sıva kaplama vs..
soyisim istemiyorus .

ufuk geldi içimden nedense Afik le uyumlu olsun diye

çok gecmıs olsun yavrum.. dogru, sıcak her turlu mıkrobun uremesı ıcın sahane bı ortam..

su fotoda bı enstantene var.. o da Hayat ın oradan babasına bakmnaya calısması.. cok hoşuma gıttı yaa :))

niye yorgunsun hıııııııııı
bütün gün gezdin gezdin sonrada mutluluk hormonumu salgıladın sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

artissssssssssssssss

gpysyesraaaaaaaaaaaaaa

hanım hanım evef mutluluk hormonlarım bu gunlerde had sahada.
ama ben kendimi biliyorum bahardandır biz her bahar bu durumu yaşıyoruz:)
ben hayatımdan memnunum.hem sütümde artıyor :::)

tirbiyesissssss kaydirigubbakcemile

günaydın..her sabah 6 da uyanmaktan ve zırızır zırlyarak 7 de beni yataktan çıkartnayı başaran Yusuf'u ÖPERİM..

aaa ne tesaduff.. kaderdaşım benimmmm :)))

aynen ole.. Kuzey ın zaten yemekle araası yoktu, şimdi sınırlerım hoplayana kadar zorluyor.. (

Ay, yesinler senın sevıncını yahu, ne guzel bir hayat penceren daha var.. ne mutlu sana.. ben mutfagı temızlesem mutlu oluyorum artık

Ah kıyamam ben o na.. sana daa

güli senin şoping havanı sevsinler

kaydirigubbakcemile3

meltem ne guzel valla, keske biizimkinede bi sihirli degnek degse..biz yer gormek gezmek icin degil yemek icin geziyoruz:))ona da gezmek denirse..

en gusel gezme seklı falla.. tek gecerım, ınsallahh Izmır de kalırsınız da.. bol bol o sekıl geserıss :))

mustinin dişlerini kaşıma çabasııı hali içler acısı üsteki dişler daha zor çıkıo sanırım

Ya var yaa.. içim cız ettii.. çocugumm benım.. o kadar vah vah durumm haaa

buda küçük göbecik yorumları alıyımmm erkek dien kız diennn yok mu artıran:):):)

senı boyle gorunce hamıle oldugunu daha ıyı ıdrak ettım.. bı garıp oldum, içim bi hoş oldu :) tahmın de bıle bulunamıyorum su an.. etkılendım ben yaf bu manzaradan :)

Fatoş, okulda.. Kuzy uyuyor.. Evrım de hoplayan sınırlerını ıkna ıcın ugrasıyor.. hadı yerınıze gıdın dıye.. Kuzey bıtırıyor benı yaf..

sizlere soruuuuuuuuuu???
boya sıva kaplama vs..
soyisim istemiyorus .

Huzurzadeler Apt olsun :))

Fatoş ların oturdugu yer, Izmır ın eskı elıte semtlerınden bırı,Göztepe; eskıden buralarda hep köşkler falan varmıs, yerlerıne apartmanlar yapılmıs.. hatta Fatoş der ki, arkadasımın evi denıze sıfırdı,İzmir Kız Lisesinde okurken,okul cıkısı onlara gıderdık,bahcelerınden denıze gırerdık dıyor, dusun o hallerını bıle gormus Fatoş buraların.. ısımler genelde oyle Hocazadeler.. Evlıyazadeler, çok hoşuma gıdıyor gordukce.. Soner Yalcın ın Efendi kıtabında tüm bu aılelerın ve levantenlerın hayatını anlatıyordu.. bence sahane bır kıtaptı.. ınanamayacagın kımselerın ınanamayacagın soykutuklerını anlatıyordu adam..

Heeeyytt beaa, bı apartman ismi sordun.. ben nerelere geldim.. yazmak bole bısı galıba :))))

hmmm senin k.valide çalışıomu yanee neysemmm :)) bende keyif yapıosunuz sandımdıı:) efririmmm canım benim bi arada sehbada denerken resim çekip ekleyim hali hem komik hem içler acısı haline gülsem mi ağlasam mı bilemiomm
bu arada yorumunu bekliorum haberin ola mıkemellll gadınımm

fatoş lar senginmiş
elit semtler falan..
nike şapkanızda vardı sizin dimi.sengözlerimebaksanab

Benim kayınvalıde Coğrafya Öğretmeni.. :)

Sensin o :))) bence erkek.. hem yukarıda, hem de sivri.. git benim için bi Musti yi öp te gel.. ıcımden geldı bı an.

fatoş lar senginmiş
elit semtler falan..
nike şapkanızda vardı sizin dimi.sengözlerimebaksanab

Valla senginlik oturdugun eski tarihi semtle olunuyorsa senginlerdir o saaman :)) şükür sindirmişiz senginliği, habire hacı yatmaz gibi tekrarlayıp durmuyoruss :)))

Meltem alıntı yapmıstım ama cıkmamıs, sanırım basamadım ıyıce :)

Ece ye ragmen gezebılmenız harıka bır sey.. sapkalı halıne bayıldım Ece nın..

özgülcüm o durumun aynısını bizde yaşadık. hem de günlerce. belki de onbeş gün kadar şişti dişetleri ama diş çıkmadı. mızıldanıp durmuştu yiğitt kuşum. sizin o kadar sürmez inşallah.
hadi gözün aydın zehra. biz de eşimlee geçenlerde bi saksı aldık ve nohutla domates ektik. koyduk bakalım balkona. domateslerin tomurcukları çıktı yeni. nohutlar da baya yeşerdi. seviniyor insan görünce :)
canim gecmis olsun..simdi de öksürükmü yakaladi seni..kesin sen kendine ve yedigine ictigine dikkat etmiyorsun..lmaz: iyi bir tedaviden sonra kendine daha dikkat et...aaaaa bana bile fenalik geldi artik..kiziyorum ama...lmaz:
sorma canım yaa. on gündür çekiyorum. geçer dedim ama geçmek bilmedi. daha da artırdı. ilaçları aldım bakalım inşallah bunların faydası olur.
Geçmiş olsun canım ya bu aralr herkeste var galiba bahar polen toz ...
İnşallah seninki geçicidir...
küçükken bronşit geçirmişim ben doğar doğmaz o yüzden öksürüğü çok zor atlatıyor bünyem ne yazık ki geçici değil zehracım.. ama o polenler de yok mu gözlerimi mahvediyor. alerjik konjuktif..

mustinin dişlerini kaşıma çabasııı hali içler acısı üsteki dişler daha zor çıkıo sanırım
ay ben bayıldım bu poza nurcum.. ne tatlı çıkmış maşallah. tutunup kalkabiliyor.bizimki daha sürünemiyor bile :) totosunu büyütüyor bakalım tatlı oğluşum...

buda küçük göbecik yorumları alıyımmm erkek dien kız diennn yok mu artıran:):):)
sanki benimkine benzettim göbüsünü canım. ben öne doğru sivrilmiştim. benim içime resmi göünce bi an erkek doğdu ama bakalım hayırlısı tabi..
ay pek güzel şeyler anlatmışsın gülistan ya. canım çekti vallahi.. :)
1,5 yaşındayken mi ?? iyi cesaret vallahi gülistancım tebrik ederim seni. benim hiçç cesaretim yok şimdilik bakalım ilerde nolur..

sürekli hata veriyor yükliyemedim.
devamıda var. bunlar sadece bebişler.

[/URL][/IMG]

herkeze merhabaa.. ben 2010 agustos annesı olcam ıns ve sıze bı sorum olcak... engın tecrubelerınıze ıhtıyacım var dıyelım:):) şimdi hastaneden cıkarken yanıma kalın battanıyede alyım mı bebeiş için?? üşürmü??.. yoksa gerek yokmu penye battenıye yeterlı olur mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…