çok tatlı ya.çok güzel sallanıyo:)))))))))
canım benim.kıyamam ben ona.nasıl acı çekiyorlar kimbilir.benimkinin üstekiler çıktı fakan şimdi üst yan kesiciler çıkıçak onlar daha beter yaptı oğlumu mafoldumben
mustinin dişlerini kaşıma çabasııı hali içler acısı üsteki dişler daha zor çıkıo sanırım
daha erken gibi ama benecde erkeğe benziyor.ama inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez]
buda küçük göbecik yorumları alıyımmm erkek dien kız diennn yok mu artıran:):):)
ay üst iki dişten sonraki yan kesicilerde fena yapıyor çocuklarıvideo açılıyor canım o at arabasımı nasıl sallanıyo öyle sizmi sallıyosunuz :))
nurcum bizdede durumlar aynıı maalesef ama sonunda patlattı üst dişleri
amintoparladım geldim bi bayo kaldı off arayıda hiç içimden gelmio toplamak
damadının bu sabahki hali minnişim
valla ne olursa sadece sağlıklı olsun istiyorum hep kız istiyordum buda kız olursa birdaha düşünmem diorum ama artık öle düşünmüorum mustiyi götürdüğümüz dr nin yanında çalışıo arkadaşım geçenlerde gittik yoktu dedim nerde ankarada dedi kız oda 4 aylık hamileydi ne oldu dedim bazı sorunları var dedi kız başka bişi demedi annemle annesi arkadaş ertesigün günleri vardı bi sor dedim meğer bebeğin sakat doğma ihtimali varmış onun için sürekli araştırma yapıolarmış çok üzüldüm dahada haber alamadım rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın ne verirse hayırlısını versinn
ayy kıyamam yaa hale bakkk
bencede sivri gibi erkek diye yorum yapıyorum
banada öle gelio esracımm
mustinin herdaim toto dıştaa:):):)
sorma canım yaa alt dişler çıkaken bukadar zorlanmamıştı ama üstler dahamı çok kaşınıo anlamadım kiidaha erken gibi ama benecde erkeğe benziyor.ama inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun kız erkek farketmez
ay üst iki dişten sonraki yan kesicilerde fena yapıyor çocukları
amin
melteeem abantı boşverin
siz sapanca maşukiyeye gidin.
çok güzel balık yersiniz kremitte köfte
peynirde ertiyorlar ohh misss
kahvaltısı harika sapsarı yumurtaları var piknik alanı mikemmel
salıncakda var
ırmak var ayy çok hoş ya yemyeşil temiz hava
meltem ben bakamadım video ya bizim sirkette bazı video siteleri acılmıyor yasaklı
ondan sanrımı
sizlere soruuuuuuuuuu???
binanın dış cephesi yapılıyor .
boya sıva kaplama vs..
isim arıyoruz ne apt olsun.
soyisim istemiyorus .
aklınıza gelenleri yazarmısınız.
bana bırakdılarda. seçimi
ece hastalandı ...kuru oksuruk balgama cevırdı..surup verdım ama sızdırmadı .. gezmeye gıttık arkadasın evı bıldıgınız hamam .. sıcaktan uyuyamadıda terledi ..sonuc hastalandı .nie bukadar ısıtırlar evı anlamam. kendı cocuguda gozunu acamıo hastalıktan sanırım sebebi bu..
niye yorgunsun hıııııııııı
bütün gün gezdin gezdin sonrada mutluluk hormonumu salgıladın sempatiksalakcinni
sonunda masaüstü pcden kurtuldum.canım kocacım bugun benı cok şaşırtarak laptop getırdı.süprüss yapmıs bana.cok sefiyorum kocemiiii yaa,sölemişmiydim.Efrimlar kadar bırbırımıze cok düşmesekte,bol bol sefiyoruz birbirimizi işte :))
gpysyesraaaaaaaaaaaaaa
hanım hanım evef mutluluk hormonlarım bu gunlerde had sahada.
ama ben kendimi biliyorum bahardandır biz her bahar bu durumu yaşıyoruz:)
ben hayatımdan memnunum.hem sütümde artıyor :::)
günaydın..her sabah 6 da uyanmaktan ve zırızır zırlyarak 7 de beni yataktan çıkartnayı başaran Yusuf'u ÖPERİM..
bizde tek sorun suan Hayat in dis cikaramamasi..üstler acayip sis ama cikmiyor bir türlü..yaklasik 1 haftadir cekiyor yavrum..rahat uyuyamiyor ve uykuya dalamiyor..sürekli aglama modunda ve huysuz..off cok zorlaniyor bu kiz dis cikarirken..gercekten cocuktan cocuga cok degisiyor bu durum..oglumda biz hic anlamazdik dis cikardigini..:1no2:
Söylemeden edemeyeceğim..
Bugün çok mutlu sevindirik oldum..
Ben çiçek bitki yetiştirme hasatsıyım küçük bi balkonum var sera gibi yaptım.
Eşim bi orkide almıştı geçen kasım da çiçekleri döküldükten sonra hep aklım ondaydı.
Uzun zamandır hiç bi hareketlenmede yoktu.
Bu sabah bi baktım iki tane tomurcuk gibi ya kök yada çiçek sapı vermiş.
Öyle sevindim ki şimdi duam inşallah çiçek sapıdır da yine o güzelliğiyle süsler evimi... :Saruboceq:
Tabi resimleriylede topiği...
ece her zamanki gibi dun aksam 6 da uyumus aksam boyu bekledik uyanmadı keyifle yaprak dokumuun izledim vs ama saat 4 de hortladı :)
mama yedirme vs sıkıntısı tabi yemedi biberondan kasıkla yedirdik gecenin o saatinde saat oldu 5 yattım memeyle uyutayım diye yanıma aldım iki kere ısırdı epeyydir yapmıyodu off cok canım yandı. sonra debenelip durdu kalkıp oynamak istedi biberondan emse uyku acılmayacaktı ısık acıp kasıkla falan ugrasınca uyku dagıldı tabi.
ama çok guzel bakıyordu yaa boyle bir bana bir babasına sevgi ile sizmi geldiniz der gibi yuzumuzu oksadı falan gozlerim yanıyor su an ama kızım için herseye deger
güli senin şoping havanı sevsinler
meltem ne guzel valla, keske biizimkinede bi sihirli degnek degse..biz yer gormek gezmek icin degil yemek icin geziyoruz:))ona da gezmek denirse..
mustinin dişlerini kaşıma çabasııı hali içler acısı üsteki dişler daha zor çıkıo sanırım
buda küçük göbecik yorumları alıyımmm erkek dien kız diennn yok mu artıran:):):)
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir) Brokoli, pinky_42+, emrem1997, esrako+, dnzyildizi84+, pukket, minik_kelebek+, tazefasulye+, fasulyeko+, gypsyesra
yokmu artıran:):: efrimi göremedim bu listede fatoşla keyfmi yapıoki
sizlere soruuuuuuuuuu???
binanın dış cephesi yapılıyor .
boya sıva kaplama vs..
isim arıyoruz ne apt olsun.
soyisim istemiyorus .
aklınıza gelenleri yazarmısınız.
bana bırakdılarda. seçimi
hmmm senin k.valide çalışıomu yanee neysemmm :)) bende keyif yapıosunuz sandımdıı:) efririmmm canım benim bi arada sehbada denerken resim çekip ekleyim hali hem komik hem içler acısı haline gülsem mi ağlasam mı bilemiommYa var yaa.. içim cız ettii.. çocugumm benım.. o kadar vah vah durumm haaa
senı boyle gorunce hamıle oldugunu daha ıyı ıdrak ettım.. bı garıp oldum, içim bi hoş oldu :) tahmın de bıle bulunamıyorum su an.. etkılendım ben yaf bu manzaradan :)
Fatoş, okulda.. Kuzy uyuyor.. Evrım de hoplayan sınırlerını ıkna ıcın ugrasıyor.. hadı yerınıze gıdın dıye.. Kuzey bıtırıyor benı yaf..
hmmm senin k.valide çalışıomu yanee neysemmm :)) bende keyif yapıosunuz sandımdıı:) efririmmm canım benim bi arada sehbada denerken resim çekip ekleyim hali hem komik hem içler acısı haline gülsem mi ağlasam mı bilemiomm
bu arada yorumunu bekliorum haberin ola mıkemellll gadınımm
fatoş lar senginmiş
elit semtler falan..
nike şapkanızda vardı sizin dimi.sengözlerimebaksanab
Meltem alıntı yapmıstım ama cıkmamıs, sanırım basamadım ıyıce :)
Ece ye ragmen gezebılmenız harıka bır sey.. sapkalı halıne bayıldım Ece nın..
özgülcüm o durumun aynısını bizde yaşadık. hem de günlerce. belki de onbeş gün kadar şişti dişetleri ama diş çıkmadı. mızıldanıp durmuştu yiğitt kuşum. sizin o kadar sürmez inşallah.bizde tek sorun suan Hayat in dis cikaramamasi..üstler acayip sis ama cikmiyor bir türlü..yaklasik 1 haftadir cekiyor yavrum..rahat uyuyamiyor ve uykuya dalamiyor..sürekli aglama modunda ve huysuz..off cok zorlaniyor bu kiz dis cikarirken..gercekten cocuktan cocuga cok degisiyor bu durum..oglumda biz hic anlamazdik dis cikardigini..:1no2:
hadi gözün aydın zehra. biz de eşimlee geçenlerde bi saksı aldık ve nohutla domates ektik. koyduk bakalım balkona. domateslerin tomurcukları çıktı yeni. nohutlar da baya yeşerdi. seviniyor insan görünce :)Söylemeden edemeyeceğim..
Bugün çok mutlu sevindirik oldum..
Ben çiçek bitki yetiştirme hasatsıyım küçük bi balkonum var sera gibi yaptım.
Eşim bi orkide almıştı geçen kasım da çiçekleri döküldükten sonra hep aklım ondaydı.
Uzun zamandır hiç bi hareketlenmede yoktu.
Bu sabah bi baktım iki tane tomurcuk gibi ya kök yada çiçek sapı vermiş.
Öyle sevindim ki şimdi duam inşallah çiçek sapıdır da yine o güzelliğiyle süsler evimi... :Saruboceq:
Tabi resimleriylede topiği...
sorma canım yaa. on gündür çekiyorum. geçer dedim ama geçmek bilmedi. daha da artırdı. ilaçları aldım bakalım inşallah bunların faydası olur.canim gecmis olsun..simdi de öksürükmü yakaladi seni..kesin sen kendine ve yedigine ictigine dikkat etmiyorsun..lmaz: iyi bir tedaviden sonra kendine daha dikkat et...aaaaa bana bile fenalik geldi artik..kiziyorum ama... lmaz:
küçükken bronşit geçirmişim ben doğar doğmaz o yüzden öksürüğü çok zor atlatıyor bünyem ne yazık ki geçici değil zehracım.. ama o polenler de yok mu gözlerimi mahvediyor. alerjik konjuktif..Geçmiş olsun canım ya bu aralr herkeste var galiba bahar polen toz ...
İnşallah seninki geçicidir...
ay ben bayıldım bu poza nurcum.. ne tatlı çıkmış maşallah. tutunup kalkabiliyor.bizimki daha sürünemiyor bile :) totosunu büyütüyor bakalım tatlı oğluşum...
sanki benimkine benzettim göbüsünü canım. ben öne doğru sivrilmiştim. benim içime resmi göünce bi an erkek doğdu ama bakalım hayırlısı tabi..
ay pek güzel şeyler anlatmışsın gülistan ya. canım çekti vallahi.. :)meltem eşin tipik koç kesinlikle..
aydında baharda çoşar sürekli bi sokaklarda sürtme isteği olur.
diyorum size biz baharda mutasyona ugruyorus her açıdan..delikafadulden
abantı çok sverim..
biz buyk abant otelinde kalmıştık..
hatta balayındayıs diye kandırdık dı onları.
malum eylulde evlendikama biz haziran başı gitmiştik.
reserve yaparken evlilik cizdanımıza göre ise bizim nikah önce oldu falan didik.
sonuç??
hersabah güllerle kahvaltı tepsisi
aydına traş bana kuaför beleş.
ayy çok güzeldii
ama bu mevsim biraz sogukdur gerçekden..
fayton turu yaparsınız. göl kenarında
ayyyy depreşdim.
bakınız dolunay bende etkisini acaip belli etmiş..delikafadulden
1,5 yaşındayken mi ?? iyi cesaret vallahi gülistancım tebrik ederim seni. benim hiçç cesaretim yok şimdilik bakalım ilerde nolur..nur kesinlikle kız bebekde çok farklı oluyor henuz 12 haftalık bi arkadaşım var yani 12 haftalık hamile.
görmelisin kalçaları doldu simitler bıngıl bıngıl
ve 2li testde doktor kız demiş yuksek ihtimalle.
senn kaç hafta oldu 2li test falan yaptırdınmı?
ayyy çok değişik ya
daha tüm bilgiler aklımızdayken.
ne guzel bak unutmadan aynılarını yaşıcaksın.
bende 3 yıl içinde unutmam inşallah.
hayırlısı ama afik 1.5 yaşında olsun bakalım.
bakıcas :)yada çalışcas mı dmeeliydim..
:)) ama yalnısın var kuzu,o Nurdu sanırım.yakın zamanda kocem benı okadar kısdırmadı,dtlfnu acmadıgım olmadı pek.her daim aşiğimdır kocama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?