2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

penye battaniye yeterli olur canım

Bence yeterli olur canım malum Ağustos baya sıcak..
Ama yinede sen bilrsin tabi için rahat edecekse yanına al koy bi tane..

Nur ben icime kiz doguyor ama gobus erkek diyor gibi...bilemedim:))

kocamla bulustuk oglen tatilinde yemek yedik, sonrada cafede gunese nazir bide yesilliklere, kahve ictik..

[
buda küçük göbecik yorumları alıyımmm erkek dien kız diennn yok mu artıran:):):)

Ayyy canım yaaaaaaa...
Çok datluuuu.. Valla ne yalan söyliyeyim özendim özledim özlemişim yani... Aç gözlü ben işte.. Zaten şu iştahıma bi dur desem kiloda verecem de.. klava:

Maşallah Rabbim sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin.Kız erkek farketmiyormuş bunu anladım sağlıklı hayırlı olsunlarda ... Ama kız olsa da iyi olur hani.. :sm_cool:

Benim kayınvalıde Coğrafya Öğretmeni.. :)

Sensin o :))) bence erkek.. hem yukarıda, hem de sivri.. git benim için bi Musti yi öp te gel.. ıcımden geldı bı an.
ohh ohhh kuzydee ii olur baka corafya dirsi alır babaanneden
yoyooo hakana cok kızgınım acmıom teli o arıo yazmıstın yanılmam:)
sanırım biri ben biride sibeldi canım ben teli kapatmıştım sibelde kızmıştı açmadı:)

birde ben ustune kirazli bira ictim:))ohh keyif yaptik iyi geldi...bana supruz yapip isyerime gelmis:))

dileekkk fotolar super:)))ucunede masallah..aynni pusete oturma cabalarina bayildim.

Nur ben icime kiz doguyor ama gobus erkek diyor gibi...bilemedim:))
valla bende de öle göbüşe bakmazsam kız diom göbüşü görünce tmm irkek bu diom
canım darısııı sana ozmn en kısa zmnda:)

canım darısııı sana ozmn en kısa zmnda:)
Şu kilolarımı tam vereyim oğlum şöyle 1 buçuk yaşana doğru yola lsın Rabbimin ne zamn vereceği belli olmuyor ama işte biz aciz kullar güya kendimize göre planlıyoruz.
Kalbimden geçen böyle ama hayırlısı...

sürekli hata veriyor yükliyemedim.
devamıda var. bunlar sadece bebişler.

[/URL][/IMG]
aman maşallah maşallah.. pek tatlılar..
biz penye battaniye götürmüştük. ama biri ince biri daha kalın penyeydi. yeterli olur sanırım.
kocamla bulustuk oglen tatilinde yemek yedik, sonrada cafede gunese nazir bide yesilliklere, kahve ictik..

birde ben ustune kirazli bira ictim:))ohh keyif yaptik iyi geldi...bana supruz yapip isyerime gelmis:))
oo nurdancım canınıza değsin. pek iyi etmişsiniz..

benim afacan uyuyor. bende annemlerle bi msn yaptım. iyi geldi. yiğit şu günlerde çok enerjik. her zaman öyleydi ama şu sıralar daha fena. çok yoruyor bizi.

sürekli hata veriyor yükliyemedim.
devamıda var. bunlar sadece bebişler.

[/URL][/IMG]
bebiklere bayıldımm hepsı bırbırınden güzel,ama olarmı hiç 2 erkek arasına Eceyı koymusunuz cık cııık cıkk yakıstıramadım :)))

cok üzüldüm.bencede saglıklı olsun gerısı boş.hem erkek olursa da cok ıyı Mustime
minnacık tubamm hayırlı olsun lepintopun:)

ayrıcana msnden yazdım sana cvp ama çevrimdışısın. dışlamışsın beni...kaydirigubbakcemile3
saol yavriiiii :))
simdide sen benı dışladın nolcekk böle.yarın paketım kargoda inş.fındıkda sekerlı işte kavrulmus fındık dısı sekerlı bişe.tad bakalım begenırsın belkım

slm kızlar hazırlandım çıkacağım şimdi.merak etmiyorum diyordum ama şimdi bir heyecan bastı.erken gelirsem hemen haber ederim.
geçmişe bakamadım.Mustinin dişleri aşırı kaşınıyor sanırım mıncıklayasım geldi bayıldım fotoya boyda uzun maşallah.
geçmişe bakamadım hiç sanırım buluşma gerçekleşmiş.

beni bile heycan bastı canım bizim dr 13 haftada sölü sen nie bukadar bekledin

sorma canım yaa mutfakta ne zmn olsa bu vaziyette oturma odasın tv sehbasına dadanıo halimiz harap yanii
bende hep erkek diorum aynı mustideki halimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…