Ay, yesinler senın sevıncını yahu, ne guzel bir hayat penceren daha var.. ne mutlu sana.. ben mutfagı temızlesem mutlu oluyorum artık
QUOTE]
Ya nedense hanzala olunca ortaya çıktı bu sevgi...
Herhalde fazla sevgi depolamışım çiçeklerle normal seyrine indiriyorum.
Yoksa Hanzalamın hali nolurdu sevgiden.. olumunekankayizsmile delikafadulden
herkeze merhabaa.. ben 2010 agustos annesı olcam ıns ve sıze bı sorum olcak... engın tecrubelerınıze ıhtıyacım var dıyelım:):) şimdi hastaneden cıkarken yanıma kalın battanıyede alyım mı bebeiş için?? üşürmü??.. yoksa gerek yokmu penye battenıye yeterlı olur mu???
herkeze merhabaa.. ben 2010 agustos annesı olcam ıns ve sıze bı sorum olcak... engın tecrubelerınıze ıhtıyacım var dıyelım:):) şimdi hastaneden cıkarken yanıma kalın battanıyede alyım mı bebeiş için?? üşürmü??.. yoksa gerek yokmu penye battenıye yeterlı olur mu???
[
buda küçük göbecik yorumları alıyımmm erkek dien kız diennn yok mu artıran:):):)
ohh ohhh kuzydee ii olur baka corafya dirsi alır babaannedenBenim kayınvalıde Coğrafya Öğretmeni.. :)
Sensin o :))) bence erkek.. hem yukarıda, hem de sivri.. git benim için bi Musti yi öp te gel.. ıcımden geldı bı an.
sanırım biri ben biride sibeldi canım ben teli kapatmıştım sibelde kızmıştı açmadı:)yoyooo hakana cok kızgınım acmıom teli o arıo yazmıstın yanılmam:)
penye battaniye yeterli olur canım
Bence yeterli olur canım malum Ağustos baya sıcak..
Ama yinede sen bilrsin tabi için rahat edecekse yanına al koy bi tane..
valla bende de öle göbüşe bakmazsam kız diom göbüşü görünce tmm irkek bu diomNur ben icime kiz doguyor ama gobus erkek diyor gibi...bilemedim:))
canım darısııı sana ozmn en kısa zmnda:)Ayyy canım yaaaaaaa...
Çok datluuuu.. Valla ne yalan söyliyeyim özendim özledim özlemişim yani... Aç gözlü ben işte.. Zaten şu iştahıma bi dur desem kiloda verecem de..klava:
Maşallah Rabbim sağsalim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin.Kız erkek farketmiyormuş bunu anladım sağlıklı hayırlı olsunlarda ... Ama kız olsa da iyi olur hani.. :sm_cool:
Ben ilk görünce hani şu yetenek sizsinizde birinci olan oğlanların bi hareketi vardıya ona benzettim. Onunda çok hoşuna gittiği belli. çok tatlı ya maşallah
Şu kilolarımı tam vereyim oğlum şöyle 1 buçuk yaşana doğru yola lsın Rabbimin ne zamn vereceği belli olmuyor ama işte biz aciz kullar güya kendimize göre planlıyoruz.canım darısııı sana ozmn en kısa zmnda:)
aman maşallah maşallah.. pek tatlılar..sürekli hata veriyor yükliyemedim.
devamıda var. bunlar sadece bebişler.
[/URL][/IMG]
biz penye battaniye götürmüştük. ama biri ince biri daha kalın penyeydi. yeterli olur sanırım.herkeze merhabaa.. ben 2010 agustos annesı olcam ıns ve sıze bı sorum olcak... engın tecrubelerınıze ıhtıyacım var dıyelım:):) şimdi hastaneden cıkarken yanıma kalın battanıyede alyım mı bebeiş için?? üşürmü??.. yoksa gerek yokmu penye battenıye yeterlı olur mu???
kocamla bulustuk oglen tatilinde yemek yedik, sonrada cafede gunese nazir bide yesilliklere, kahve ictik..
oo nurdancım canınıza değsin. pek iyi etmişsiniz..birde ben ustune kirazli bira ictim:))ohh keyif yaptik iyi geldi...bana supruz yapip isyerime gelmis:))
bebiklere bayıldımm hepsı bırbırınden güzel,ama olarmı hiç 2 erkek arasına Eceyı koymusunuz cık cııık cıkk yakıstıramadım :)))sürekli hata veriyor yükliyemedim.
devamıda var. bunlar sadece bebişler.
[/URL][/IMG]
cok üzüldüm.bencede saglıklı olsun gerısı boş.hem erkek olursa da cok ıyı Mustimetoparladım geldim bi bayo kaldı off arayıda hiç içimden gelmio toplamak
damadının bu sabahki hali minnişim
valla ne olursa sadece sağlıklı olsun istiyorum hep kız istiyordum buda kız olursa birdaha düşünmem diorum ama artık öle düşünmüorum mustiyi götürdüğümüz dr nin yanında çalışıo arkadaşım geçenlerde gittik yoktu dedim nerde ankarada dedi kız oda 4 aylık hamileydi ne oldu dedim bazı sorunları var dedi kız başka bişi demedi annemle annesi arkadaş ertesigün günleri vardı bi sor dedim meğer bebeğin sakat doğma ihtimali varmış onun için sürekli araştırma yapıolarmış çok üzüldüm dahada haber alamadım rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın ne verirse hayırlısını versinn
saol yavriiiii :))minnacık tubamm hayırlı olsun lepintopun:)
ayrıcana msnden yazdım sana cvp ama çevrimdışısın. dışlamışsın beni...kaydirigubbakcemile3
beni bile heycan bastı canım bizim dr 13 haftada sölü sen nie bukadar bekledinslm kızlar hazırlandım çıkacağım şimdi.merak etmiyorum diyordum ama şimdi bir heyecan bastı.erken gelirsem hemen haber ederim.
geçmişe bakamadım.Mustinin dişleri aşırı kaşınıyor sanırım mıncıklayasım geldi bayıldım fotoya boyda uzun maşallah.
geçmişe bakamadım hiç sanırım buluşma gerçekleşmiş.
sorma canım yaa mutfakta ne zmn olsa bu vaziyette oturma odasın tv sehbasına dadanıo halimiz harap yaniiay ben bayıldım bu poza nurcum.. ne tatlı çıkmış maşallah. tutunup kalkabiliyor.bizimki daha sürünemiyor bile :) totosunu büyütüyor bakalım tatlı oğluşum...
sanki benimkine benzettim göbüsünü canım. ben öne doğru sivrilmiştim. benim içime resmi göünce bi an erkek doğdu ama bakalım hayırlısı tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?