2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fotolar şahane :) Pizza Hut mı orası :))) Impffff
Aynı pusette 3 sıpa! çok şekersiniz yaa...

NUR Musti'nin fotoya da bittim, senin göbüşe de... Bence erkek!

NURDAN bence akşama işin var sengözlerimebaksanab

TATıL ile ilgili çok dertliyim aslında. Arabamız olmadığı için tatil bizim için hayal! Zaten 10 temmuzda okuldan ayrılabiliyoruz. Bır Çorlu seferi yaparız 1 hafta - 10 gün kadar. Yazlık kiralayalım diyoruz ama bu şartlarda 2 haftalığına yazlık kiralayan olur mu, bilmiyoruz.

Bızim tatil anlayışımız şu; büyükçe bir sırt çantasına birkaç şort - tişört koyulur. Mayolar ve plaj havluları ile o pansiyon senin, bu pansiyon benim gezerdik yabancı turistler gibi. 3 gün o köyde, 3 gün bu köyde... Asla herşey dahillere özenmedik. Bize göre değil. 1 kere gittik, 2. günde dolmuşa atlayıp başka yerlere gittik. Akşam yemeğe dönüyorduk. Böyle böyle 1 hafta geçirdik Alanya'da. Ama tabii artık imkansız. ınşallah seneye arabayla...

NUR ben kız dyorum bajımmmmmmmm bu göbiş kız göbişi ama önce eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olsun sonrada senin gönlüne göre olsun..
GELGİT sayenizde heyecan bastı ne güzelsiniz ya maşallah topiğin taze anne ve en tazesinden annişlerine senin göbişi gördükmüydük hatırlyamadım..hayrlı güzle haberlelle gel..
Oh bebiklere bak canan dilek güli ne güzel ..kuzucuklarda pek tatlıda kızcemi niye araya koyup sıkıştırdınız hı centilmen beylere yakışmadı....
NURDAN'ım tickerin süper gidiyor..bende teomu öperim ..bizde hafta sonu içi fart etmiyor eşim her daim çalıştığı için...hep bu saatte uyanmak..ama zor oluyor bizim 6 dan önceside var artık 6 tam uyanış 4.30 5.00 te mızk mızık onun için her daim gözlerim yanıyor artık..emeklemeden önce yatakta oynuyordu ama şimdi asla durmuyor ayağa kalkıyor ağlıyor...mecburen kalkıyorum..
minik laptopun hayırlı olsun..

bu ay bende resim ekleycektim ama şu son 1 aylık tırlatıklık yüzündne erteledim..az inceleyim ekleyeceğimmmmmmmmm

güli fotolar çok güzell bayıldım bebişlere
nasılda büyümüşler yaa şöyle bir bakıyorumda nerden nereyeee

bu arada senginsin anladık apartmanınız var ona isim arıyosun falan gözümüz yok yane
adıda ne olsun ne olsunn şenkuş güli olsun :lepi:

birde marmara bölgesinden nerelere gidilirrrr
ağva
polonezköy
kartepe
marmara adası
sapanca
adalar-kınalı-büyükada
armutlu
avşa adası

buraları şahsen görmüş gezmiş tozmuş sürtmüş bulunmaktayımmm ayrıntılı tavsiye isteyen olursa itinayla yardımcı olunur

zehraaaaaaaa
bende çok istiyorum senin gibi çiçek sebze yetiştirmek
ancak benim balkonum çok rüzgar alıyor
ben maydanoz salatalık tohumu falan almıştım öylee duruyor
gül vardı rüzgardan koptu uçtu gitti
tavsiyelerin neler ev içinde yetişirmi ne dersin??
çok soru sorarım bu konuda kafanı ağrıtırım bilmiş ol bacımm

deryammm nasılsın bebemmm

pervin pervin o telini açmayan miniş değildi nurduu sen karıştıyosunnn inat etmeee bak gelmim orayaaaa

odun kocama kafam hala bozuk ve takık
son durum şöyle şimdi tatil işinden caydı bu sene çatıyımı ne yaptıracakmış yıllık iznini öyle kullanacakmış ya kafayı yiyeceğimmm bende ablamlarla giderim o zaman dedim
ne dese beğenirsnz bu senede tatile gitmeyiverelimmm
sanki 20 yıllık evliyiz her sene gide gide bir hal oldukkk
bi balayı birde 9 aylık hamile halimle tatil yapmıştıkk o kadar
kıl oluyorum yaaaaaaaaaaa
ama yoookkk durmam bu yaz gidecemmm oğlumu alıp gidecemmmm

pervin azerbaycana gelme durumlardım belirsizliğini koruyor şu aralar
havalarda soğukmuş orda ne zaman ısınır sencee hıı??

PERVİN güya diyeteyim dayanamayıp kare çikolata götürdüm..kendime çok kızmaya başladım bu kadar iradesizmiyim ya sanki hiçmi çikolata yemedim..ama ender abim hormanal iştaha ada çayı önermiş aldım bakalım günde 1 kupa da ondna içeceğim..yaseminli ve tarçın karanfilli yeşil çay aldım baya hoşumada gitti..
Sonuç yemeyeceğiz cancağızım ..

sen git ne yapacaksın boşver..
deryammm nasılsın bebemmm

pervin pervin o telini açmayan miniş değildi nurduu sen karıştıyosunnn inat etmeee bak gelmim orayaaaa
iyiyim sen nasılsın..kızım geldi onunla ilgileniyordum..
ecenin sesi kısıldı oksururken catallı kısık cıkıo konusurkende napcaz nasıl duzeltcez

çok geçmiş olsun ..ıhlamur elma san demişniydim öksürüğe sese iyi geliyor ...ıhalmurun içine 1 dilim elma kat kaynat onu içir kuzuya..

eesracığım;
benimde balkonum çok rüzgarlıydı kapattırdım..
Ama camın önünde falan ince saksılarda maydanoz tere roka dereotu falan yetişir ama çok güneş alması gerekir.balkonunda da eğer belli bi saattede olsa güneş alıyorsa domates olabilir yada şöyle yaparsın fide boyuna gelene kadar domatesleri merdiven aralığı vb. yerlerde yetiştirip daha sonrasında balkonunun en az rüzgar alan yerine alarak kalın poşet gerip sera gibi bir durum yada kontraplakla siper yapıp yetiştirebilirsin.
Tabi sor canım kafam ağırmaz çok severim bu konuları... :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…