2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esraaaaaaaaaa
uleyn allah seni ne etsin şenkuş güli
demam bulduk isim:)

evet bebişler buyumuş kocaman oldular..
bizi begenen seven herkeşlere tşk:)

:lepilumunekankayizsmile

bende evde çiçek hayvan beslemeye karşıyım bana göre herşey doğada yerinde güzel..
emme evindede doğadaki kadar başarılı çiçek bakan yetiştiren insanlarda sözüm yok...vereliniortak

zehra aldın başına belayı bu esra bırakmaz peşini
gın gın gına getiri san bak demdi deme
sen daha yenisin biz biliriz onu.sempatiksalakcinni

pervinim ecoşuma geçmiş olsun
afikin sesi kısıldıgında dr. sadece ıhlamur vermişti.ilacagerek yok demişti.
umarım kısa zmanda sesine kavuşur yavyuuuuu

ayrıcaaaaaaa
eşine kızıp tlf açmayan minnnacık değildi yaff.
sibel ve nur du en son vaka nur a ait..

esraaaaaaa
o saydıgın yerlerden bi tek polonezköy ve avşa adası var gitmediğimiz.
canım ailemi izlerken aklımıza geldi polonezköy hemen listeye koydukdu.
amma bu avşa adası konusunda heçç fikrim yok..

tatil muzdariplerdenim bendee gökhan balayına bile gitmedi yer ayrılmıştı ama gitmedii ve yaz geldi yaa geçen hafta söledi hala bekliyorum devamı gelirmi diee ama kozaklıya gidelim dedii hiç bişi demedim biliom gitmiceni aklına eser bu hafta sonu ank gidelim kayseriye gidelim ama hiç gitmeyiz en son ankaraya ikna ettim gittik ankamalda arabalarına film çektirdiler düşün bajımm neyseki senin kocensiz gitme şansın var benim oda yokk bende teyzemlere gitmek istiom ama ne kendi gelir nede beni gönderir

esraaaaaaa
o saydıgın yerlerden bi tek polonezköy ve avşa adası var gitmediğimiz.
canım ailemi izlerken aklımıza geldi polonezköy hemen listeye koydukdu.
amma bu avşa adası konusunda heçç fikrim yok..

gez gez nereye kadar anladıkguclubacismile da giden var gidemeyen var yani.mafoldumben.bak beni topiğe gezme yüzünden küstürme ha buda olay olsun sonraaaaaaaaaaadelikafaduldensempatiksalakcinni
apartumanınıza isim düşünüyorum bu aradayerimseniben

Hayvana bende içim sıcak değil ama çiçeksiz evde sanki beton yığını cansız bir ev gibi geliyor bana..
Hem zaten bir çok bitki ev bitkisi genelde onlar yaşar.
Dış mekan bitkileri evde çok uzun süre yaşayamaz.
Mesela bonsai ye merak saldım bu ara ama ne evde nede balkonda yetişmiyor benim sevdiğim türleri onun için hiç kalkışmıyorum.
Baharda da tüm çiçeklerim coştu..
Başarlı olmuş oluyormuyum acaba.. :hulya:

eyvahedigeldismile
ayy korktum şincik yaff..

deryacım sen düşün ama mumkunse gizli mj içeren bişey olmasın..anlamaz kimse:)kaydirigubbakcemile3 bknz senin nick.

gezme konusunda aydın aklına eseni yapar ama istediği satatte

ama laf gelince gülistan çok gezenti olur..lülülülülülü

sabahdan beri topikde sürttüm durdum.
yarın misafirim var.
miyavv miyavvv miyavv
gideyim ben. bana musade:)
öptüm muckkkk

kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

hımmmmm bende enteresan bişey düşünüyordum len bak şincik neyse..eyvahedigeldismile güllü apartumanı olsunmu bayanssulusmile
nickime taktın ..yerimsenibençatlak iç.in tariften sonra bi arada onunla iligili yazabilirm .yanlız bu azcuk ince konuyerimsenibenkaydirigubbakcemile3..

sakaleynmaster canım arkdaşım avatarını gördükçe lokmalar boğazımda düğümleniyor resmen...
bu aralar çok boşladım baharda n herhalde bide dolunay da olabilir..
Suçlu aramak kolay valla...

sakaleynmaster canım arkdaşım avatarını gördükçe lokmalar boğazımda düğümleniyor resmen...
bu aralar çok boşladım baharda n herhalde bide dolunay da olabilir..
Suçlu aramak kolay valla...

bende gaza gelmek için onu koydum..ama ne gaz gerçi 9 kilocuk verdim az değil yani..

Sabahtan yarım günlüğüne Şennur geldi. Geçen hafta evimi silip süpüren hatun. 4 saatte ne işler yaptı yaa... Çabuk yorulan biri değilim ama o işleri ben 2 günde yaparım valla... Helal olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…