güli avşa adasına hayranım
antalya izmir vs hiçbiryere değişmem
tabii anılarımda çok var ondan olabilüü bu sevgim
bu arada zehrayı uyandırmaa döverim seni gadınnn
zehra bakma sen buna dinleme bunları ben çok akıllı usturuplu bir gadınımdır
güli kadar çenem düşük değildir sempatiksalakcinni
zehraa sana bissürü soru sormak istiyorum bu konuda ama özelden yazarım bu gadınlar laf eder sonra
verdiğin bilgiler için sağolasın canım
8 kilo az değilki hele 15 cm süper bol su iç yeşil çay biberiye çayı felan tüket diyeceğim ama bebeğin emiyormu öyleyse emziren hatunlara extra ne yapabileceğini sor..Bende neredeyse 8 kilo verdim. Ocakta başladım ama bu aralr durdu.
Sporada gidiyorum incelme var ama kilo kaybı yok anlamıyorum bir bacak 15 cm incelip gram kilo verilmezmi... akannehir
Vallahi işe gelen hanımların enerjisi acayip desem iş olarak baktıkları içinmi alıştıkları içinmi..Sabahtan yarım günlüğüne Şennur geldi. Geçen hafta evimi silip süpüren hatun. 4 saatte ne işler yaptı yaa... Çabuk yorulan biri değilim ama o işleri ben 2 günde yaparım valla... Helal olsun!
zehraa sana bissürü soru sormak istiyorum bu konuda ama özelden yazarım bu gadınlar laf eder sonra
verdiğin bilgiler için sağolasın canım
o buket bizim buket deil bizimkisi pukketbukett nasılsın niye yazmıyorsun hiç iyimisin ?
benim öğünlerde dağılmuıştı toparladım.hiç aç kalmadan düzenli beslenerek kilo verdiğim için son bir aydır dikkat etmememe rağmen sadec 1.5 kilo almışım eğer saçma sapan diyetle verseydim daha fazladsı geri gelirdi heralde..Ben zaten bol su falan içiyorum. yeşil çay rezene otları motları karıştırıyorum ama bu ara hiç birini yapasım yok. sadce 3 litre suya dikkat ediyorum ama öğünlerim dağıldı resmen.
Mesela öğlende aşırıya kaçıyorsam akşama kadar hiçbirşey yemiyorum. Buda diyetlerde yapılan en büyük hatlardanmış vücut sinyal veriyormuş yağları yakma bunun bize bakacağı yok diye..
Ama bak şimdi karar verdim yarından itibaren düzenli beslenmeye devam.
o buket bizim buket deil bizimkisi pukket
mrb arkadaşlar 2009 mayıs annesiyim
size zahmett bi oy atın benim cimcimeye :)sayfa 2'de GAZEL GÜNDÜZ :)
http://akillibebek.com/index.php?op...=183&task=browse&cat=0&limit=20&limitstart=20
ay ne buketmiş bu kimse unutamıo
odun kocama kafam hala bozuk ve takık
son durum şöyle şimdi tatil işinden caydı bu sene çatıyımı ne yaptıracakmış yıllık iznini öyle kullanacakmış ya kafayı yiyeceğimmm bende ablamlarla giderim o zaman dedim
ne dese beğenirsnz bu senede tatile gitmeyiverelimmm
sanki 20 yıllık evliyiz her sene gide gide bir hal oldukkk
bi balayı birde 9 aylık hamile halimle tatil yapmıştıkk o kadar
kıl oluyorum yaaaaaaaaaaa
ama yoookkk durmam bu yaz gidecemmm oğlumu alıp gidecemmmm
herkeze merhabaa.. ben 2010 agustos annesı olcam ıns ve sıze bı sorum olcak... engın tecrubelerınıze ıhtıyacım var dıyelım:):) şimdi hastaneden cıkarken yanıma kalın battanıyede alyım mı bebeiş için?? üşürmü??.. yoksa gerek yokmu penye battenıye yeterlı olur mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?