2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güli avşa adasına hayranım
antalya izmir vs hiçbiryere değişmem
tabii anılarımda çok var ondan olabilüü bu sevgim

bu arada zehrayı uyandırmaa döverim seni gadınnn
zehra bakma sen buna dinleme bunları ben çok akıllı usturuplu bir gadınımdır
güli kadar çenem düşük değildir sempatiksalakcinni

tazeee zburnundaki kadının adı neydi?
gülizar ablamız vardı bizim bi tane bide aynı kişi çıkarmış kaydirigubbakcemile3

Ben herkeşleri tanıyorum tabi sadece topikteki mesajlardan sadexce...

zehraa sana bissürü soru sormak istiyorum bu konuda ama özelden yazarım bu gadınlar laf eder sonra
verdiğin bilgiler için sağolasın canım

Bende neredeyse 8 kilo verdim. Ocakta başladım ama bu aralr durdu.
Sporada gidiyorum incelme var ama kilo kaybı yok anlamıyorum bir bacak 15 cm incelip gram kilo verilmezmi... akannehir
8 kilo az değilki hele 15 cm süper bol su iç yeşil çay biberiye çayı felan tüket diyeceğim ama bebeğin emiyormu öyleyse emziren hatunlara extra ne yapabileceğini sor..
Sabahtan yarım günlüğüne Şennur geldi. Geçen hafta evimi silip süpüren hatun. 4 saatte ne işler yaptı yaa... Çabuk yorulan biri değilim ama o işleri ben 2 günde yaparım valla... Helal olsun!
Vallahi işe gelen hanımların enerjisi acayip desem iş olarak baktıkları içinmi alıştıkları içinmi..
zehraa sana bissürü soru sormak istiyorum bu konuda ama özelden yazarım bu gadınlar laf eder sonra
verdiğin bilgiler için sağolasın canım

ne özeli bizde zevkle okuruz yaf..

Ben zaten bol su falan içiyorum. yeşil çay rezene otları motları karıştırıyorum ama bu ara hiç birini yapasım yok. sadce 3 litre suya dikkat ediyorum ama öğünlerim dağıldı resmen.
Mesela öğlende aşırıya kaçıyorsam akşama kadar hiçbirşey yemiyorum. Buda diyetlerde yapılan en büyük hatlardanmış vücut sinyal veriyormuş yağları yakma bunun bize bakacağı yok diye..
Ama bak şimdi karar verdim yarından itibaren düzenli beslenmeye devam.

benim öğünlerde dağılmuıştı toparladım.hiç aç kalmadan düzenli beslenerek kilo verdiğim için son bir aydır dikkat etmememe rağmen sadec 1.5 kilo almışım eğer saçma sapan diyetle verseydim daha fazladsı geri gelirdi heralde..
o buket bizim buket deil bizimkisi pukket

anladım canım ..:kedi:

ay ne buketmiş bu kimse unutamıo

çok hızlı giriş yapmıştı ya arkedeş neşeli birisiydide yani yazılarına göre öyleydi ..sadece adını altta görünce aklımdan geçiverdi Pervinimyerimseniben iBrde insan kazanmak çok zor kaybetmekse okadar kolay ...

akşamımı bir kepçe zerdeçallı kırmızı mercimek çorbası el ayası büyüklüğünde yağsız tavuk göğsü azcuk salata ile kapattım..bugünki tek kaçamak kocaman çikolata olduya ..yoksa sabahta termal şortumu 3 saat giyip üstüne güzelce duşumu aldım ve özel deniz tuzlu karışımımı sürdüm..başlamasına başlıyorumda aynı hızda devam edemiyorum ...

ben de buketi çok sevmiştim..bide mucizeyi özlüyorum..didoyu daa..elif giriyor mu arasıra yoksa ben mi rastlayamıyorum..

bu arada hanzalanın annesi hoşgeldin :))

şimdi hareket zamanı..iyi akşamlar.........hareket dedimse ev mutfak toplama işi sabaha iş kalmasın eşim gelip yatınca hiçbirşeye el süremiyorum..akşamda misafir var en azından bu güğn toparlamayı bitireyim yarında o yatmadan beraberce evi süpürüp sileriz..

Finki, hala özelden mesajım gelmemiş haberin ola!!!!!!!!

Afik apartmanı olsun tabiki de... Yok olmaz dersen Lalezar olsun.. Niye mi..Bilmem.. Apartmana yakışır gibime geldi:))

..Mah. ...Sok. Lalezar Apt. Kat:... Daire:... güzel oldu sanki..

sen üstten girer alttan çıkar mamiyi tatile ikna edersin Esracım üzülme...

bırak battaniyeyi falan, sen iyisi mi yanında bol çeşit emzik götür.. sonradan benim gibi emzikzede olmamak adına söylüyorum:) şaka bir yana ince battaniye yeterli olur kanımca..heyt be ne günlerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…