2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ankara'da Lalezar düğün salonu var aklıma onu getirdin...a.s

ayça nerelerdesin ya taşınma işi bitmedimi daha?

bitti sayılır...

bilmiyorum Esra bende mi bir tuhaflık var bilmiyorum..yemek yemeye bile fırsat bulamıyorum heriften..akşam olunca da yığılmış işlere bakmaya çalışıyorum ki yine kendileri izin vermiyor..

aslında çok fena depresyondayım da çaktırmıyorum...

bazen de hiç giresim gelmiyor..öyle işte

buluşma fotoları şahane..güzel kolaj yapılmış...esra sen yahodan dolayı mı gidemedin..

Neden bu siteye hep yok zayıflama hapları, yok bel inceltme kremleri basen kalça göbek resimleri reklamları veriliyor yaaaa....
Biz kilolumuyuz kiiiiii.......
Oooooffff offf... klava:

dr den geldim herşey iyi güzel dedi.her ne kadar kız tipi olsada erkek olacakmış.Samsuna gitmeme izin verdi uçakla git dedi ancak aktarma yapmayı hiç sevmiyorum.tek seferde 10 saate razıyım.sık sık hareket edeceğim oturduğum yerde.

hayırlı uğurlu olsun ...çok heyecan verici bir durum bu ya...sen ne hissediyosun erkek olması konusunda...

bu kadar olur..ben hep ağlamaklı ve hassas olduğum dönemlerde bide istekli tabi:) hep çıkar dolunay var mı diye bakardım..sahiden bilimsel açıklaması varmış..

NUR göbegini görene kadar hep erkek diyordum ama görünce fikrim degisti..bence bu kiz göbegi..sivri ama düsük..ayni benim hayattaki göbegim gibi..erkek sanki daha yukarida oluyor..tabi allah bilir orasini..

hadi hayirlisi canim..allahim saglikla kucagini almayi nasip etsin ..:Saruboceq:

kocamla bulustuk oglen tatilinde yemek yedik, sonrada cafede gunese nazir bide yesilliklere, kahve ictik..

kocan niye üzerine düşüo bacım,çok düşmüş gördüm,bu kadar düşmeyin bacım :))

SAKIN GÜLMEYıN!!!

Rüzgar emeklemeye ve tırmanmaya başladı ya çok dengesiz hareketler yapıyor. Bir kere yanındayken hem de gözüm üzerindeyken nasıl olduğunu anlayamadan kafa arkası düştü. Çok panik oldum vs vs bişey olmadı şükür..

Bir sn yalnız bırakamıyorum. Gece uykularım kaçıyordu kafayı sık sık bi yerlere çarpacak korkusuyla. Ve de çocuğun dolaşma özgürlüğünü kısıtlıyordum. Hop emekliyor heyecanlı heyecanlı tehlikeli bi yere doğru, ben hop kucağıma alıyorum, kızıyor sinirleniyor.. Nette araştırdım, koruyucu bebek kaskı gördüm.Yok böyle olmayacak dedim ve aldım. Yarın Ruzy'nin fotoğrafını çeker koyarım..

3 sebepten dolayı almakta çok tereddüt ettim ama..
-Aslında bebekler düşe kalka nerde ne yapması gerektiğini öğreniyor. Sürekli kaskla dolaşırsa, büyüdükçe tehlikeli yerleri öğrenemez de kaskı olmadığında daha büyük bir kaza yaşar mı acaba??
-Yaz sıcaklarında terletir mi?
-Kaskla dolaşmak istemeyebilir mi?

Sakın gülmeyin başlığı attım çünkü doktora söylediğimde bana gülmüştü..Fazla panik koruyucu bir anne olmak istemiyorum ama şu kafa travmaları beni çok ürkütüyor ne yapayım...

Aldım gitti..Bu arada Kask çok terletiyor, Ruzy bir iki kez elini kafaya atıp çıkarmak istedi ama alıştı. Artık daha huzurla dolaştırabiliyorum, çok beğendim ben..

Son düzenleme:
canim bunu ilk defa duydum...sanirim bisiklet kaski gibi birsey..acikcasi ben cok abartili buldum..illaki düsücek ve zamanla kendini korumasi gerektigini ögrenecek..tabi daha tehlikeli durumlarda da anne baba olarak biz kosturacagiz peslerinden..acikcasi ben dogal bulmuyorum..gelisimini de etkileyebilir belki..tabi bu benim düsüncem..

Özgül ben de hiç doğal bulmuyorum esasında yukarıda da yazdığım gibi..Ama çok kafaya taktım o düşmeden sonra çok stres yaptım.. Sonuçta herkes kaskla mı çocuk büyüttü değil mi.. ama aldım işte..

Bir de inanılmaz hareketli ve dengesiz, hepimizin bebekleri hareketli belki bilmiyorum ama doktor bile şaşırıyor ne kadar hareketli diye..Çok dengesiz hareketler yapıyor. Öyle olunca ben emeklemesine izin veremiyorum. Ben sizin fotoğraflarınıza falan bakıyorum da, mümkün değil onun otururken ya da sakin fotoğrafını bile çekemiyorum. Zaten oturamıyor oturmuyor bile...Sürekli kendini o tarafa bu tarafa atıyor..

Son düzenleme:

Özgül ben de hiç doğal bulmuyorum esasında yukarıda da ....................atıyor..

Bu noktaya kadar geldiğine göre vardır bi bildiğin, en azından kendı dengesını saglayana kadar bulundur tabı kı de.. gülmedim açıkcası, düşündürdü,sen bu noktaya gelıp bunu düşündüğüne göre şu an dogru olan bu dur bence de.. bızler senin yasadıklarını yasamadıgımız ıcın şımdı burdan kım ne yorum yapsa yanlıs olur.. sogukalıgınlıgı olsa ortak bır payda var bulusulan.. ama bu konuda nacızane sana bır onerıde bulunamam, doğru karar senin yasadıklarında.

:1hug: benim bir arkadaşım vardır..hep seni ona benzetirim..o da olsa böyle derdi bak yine hatırlattın...

hertarafı toparladım ve sabaha hazır ettim..Bir ara Yusuf minikken akşamalrı evi toparlyıryodumki gündüz hiç durmuyordu amaminsna rahat uyuyor ..ozamnlar evide süpürüyordum süpürge sesinden etkilenmediği için ama bu gün sadec toparlama işini yaptım..silip süpürme sabaha inşallah gece belli eder eder düzgün uyuyabilrisek sabahad enerjik kalkarım..
Gelgit hayırlı olsun ama gerçekten keyifsiz yazmışsın..
Ayça gülünecek birşey değil tabiki ama fazla koruyucu anne olma çocuğun gelişimi için normal değil..neyse yakında sıkılır vazgeçersin sonrada sen kendine gülersin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…