2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yarın mısafır gelcek bıtık hhaldeyım saat 1e gelıo... eceyle ıkmiız salonda yatıoruz yatagını tasıdık bura bugece..hasta ya rahatt yatalım die bakalım

uçakla rahat edersin
Neden bu siteye hep yok zayıflama hapları, yok bel inceltme kremleri basen kalça göbek resimleri reklamları veriliyor yaaaa....
Biz kilolumuyuz kiiiiii.......
Oooooffff offf... klava:
olumunekankayizsmile
trabzonda da lalezar pastanesi var, simiti süperdir :))

çok açım ben..çooook
gel beraber süt içelim yanındada kepekli grisini varrrrr
deryacım yorumun ıcın cok tskler sanki o ben deilmiisim fotolardaki:) ne cabuık gecti
ya daha yeni gördüm iyimi ..ama ne günlermiş değilmi..koca göbek seniiiiiii:CüvCüv:Şeniz
guli sparta kules apt yap havan artsın
hehe bunu tuttum işte.kaydirigubbakcemile5
yarın mısafır gelcek bıtık hhaldeyım saat 1e gelıo... eceyle ıkmiız salonda yatıoruz yatagını tasıdık bura bugece..hasta ya rahatt yatalım die bakalım

ıhlamur elmayı denedinmi yazım ama çıkmıştın..öksürüğe çok iyi geliyor..tekrar geçmiş olsun ..geceniz rahat geçer inşallah..

kızlar valla şunu demeden gecemiycem maşallah gecen yıldan beri bu topik hep dolu oluyo.. bende eylül annesiyim ama malesefki bizim topik incin top oynuyo..(

kızlar valla şunu demeden gecemiycem maşallah gecen yıldan beri bu topik hep dolu oluyo.. bende eylül annesiyim ama malesefki bizim topik incin top oynuyo..(

Bir sürü güzel insanın bir arada kalmak için verdiği ciddi bir çaba diyelim sana.. hakıkaten bır arada kalmak için ciddi çaba verıyoruz, yüzyüze muhakkak görüşüyoruz, bırısınden haber alamadık mı onu buluyoruz.. bırımız yapmasa dıgerımız yapıyor.. yüzyüze görüşmemizin buyuk avantajı var sanırım. Senın adına cok uzuldum..

eğer yazmak ıstersen lütfen gel.. ha hazıran, ha eylül, ha agustos.. hepımızın ortak noktası evlatlarımız.. kapımız sana açık.

tazeee zburnundaki kadının adı neydi?
gülizar ablamız vardı bizim bi tane bide aynı kişi çıkarmış kaydirigubbakcemile3

Dildan Ne komik isim değil mi :) Ama süper hatundu! Tek geçerim.

evet bak, messela ben seni çok özledim olumunekankayizsmile

MUCİZEYİ özlüyorum. BURKOyu, DİDOyu, NEVİN'i...

PERVİN çok fenasın çok :))))

Bilin bakalım biz kocemle napcaz? Ebeeeeet dizilerimiz bekliyor, tıpkı eski günlerdeki gibi :)

ben de senı ozledım tatlım.. haıkaten burada en cok aklımda kalan sey sızı gorememk.. neyse gelıyorus az kaldı... yemek ıcmek kadar gereklısınıs sız bıze oğlunla.. sevıyorum sizi.. ama Sefa yı daha cok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…