2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün resmen boynu bükük kaldım. acını bastırmak için kahve diyarına gidip çay içtim. yaaa !!

selamlar herkese

geçmişe daldım yine... herkes nasıl ?? biz iyiyiz Çağan'ın huysuzluğu azaldı sayılır, yemek problemi aynen devam o da bitecek umutluyum : )

SAKIN GÜLMEYıN!!!
..
delikafadulden
üsgünüm ama güldümmmm
benimde arıza boyutlarında hareketli bir veletim var hiç böyle bir yöntem düşünmemiştim
nasıl bişey bu ayça motorcu kaskı gibimi ağırmı?kafasını rahatsız etmezmi ay ne bileyim saykoluğun tutmuş yine senin yahuuuu
bu arada buluşmaya yaho sayesinde gidemedim tabiki arıza dururmu arabada
senin kabın hala bende acaba diyorum bi gün ayça gelirmi bana diye hayal kuruyorum
hee olmamamıı ne dersinnn??
kızlar valla şunu demeden gecemiycem maşallah gecen yıldan beri bu topik hep dolu oluyo.. bende eylül annesiyim ama malesefki bizim topik incin top oynuyo..(
bizdede çok gidenler oldun ama bir o kadar gelenler oldu kalan sağlar bizimdir
sende gel katıl bize bizim aramızdada eylülde doğuranlar var farzetki sende ağustos annesiydin eylülde doğurun puyur beklerizzz
beni özlemedinmi taze ? : )
ben özledim olmamıııı
annen gittmi urfaya sen gitmedin sanırsam??

Son düzenleme:
Hiiiiiiii canım benim, seni özlemez olur muyum arkadaşım?? Eşşekliğime ver. muccuk. Naber? Nasıl Çağan?
uzun zaman oldu unutuldum tabi
bende özledimmm
iyiyiz daha da iyi olucaz , yemek savaşındayız sen nasılsın Dodo napıyo ?

timler gelmiş timler... aman da aman :) Çağanın nannisi gelmiş..:

hoşbuldum opuyorumnanaktan

Onur'la aramızdaki diyalog

Ben: Onur, 1 Mayıs'ta (Doruk'la çıkamayız anlamında) dedemlere gidelim mi? Ev ziyaretine?
Onur: Neden? Deden çok mu önemsiyor 1 Mayıs'ı?

kaydirigubbakcemile3 çok güldüm

Dedemin hafızası artık yaşlılıktan dolayı pek iyi değil. 1 Mayıs'ın işçi bayramı olduğunu bile unutmuştur eminim.

Geçen sene napmıştık hatırlayın!

galiba benim oğlum uyur gezer olacak bu mümkünmüdür bilmiyorum ama
son günlerde geceleri uyanıyorumki yaho oturuyo yatakta gözlerini pörtletmiş bakıyo
katil bebek chuky gibi
sakince yatırıyorum uyumaya devam ediyor
geçen gecede yatağa çıkmış suratımın dibinde bakıyor bana kalbime inme inicekti resmen korkudan
bu daha küçükkende park yataktan doğrulur otururdu normalde böyle birşey yapamazdı
korku filmi gibi doktora sorsammı bu durumu ?

neaaaaaaa.. bensis haaaa alsanaalsanasmile

Yarın da okuldaki gadınlar gidiyor saat 8 de, gidebilir miyim bilmiyorum. Gİtmek istiyorum aslında. Ama step, ardından Doruk'un uyku saati... zor

ÇAyı demleme çay, güzeldi ama biraz fazla koyu idi. Deneyelim :) Ama Özsüt daha ferah, daha güzel... Oraya stepten bi ark ile gittik. O kadın 15 kg falan verdi. Beni diyetisyene yönlendiren de kendisidir. Camekanda pastalar, browniler, cheescake'ler... Şunla olmasa iyiymiş, dedi. Dedim, onlar plastikten, yenmiyor, süs olsun diye koymuşlar mafoldumben

ay yine cok komiksin ya!! senin söyle problemleri bile esprili anlatimin yokmu bayiliyorum..canim hadi yaho bebekken yapiyor..ben daha düne kadar uyur gezerdim..esim korkardi gece gözümü acip adama bön bön bakarmisim.kaydirigubbakcemile3.zamanla gecti cok sükür..

ben özledim olmamıııı
annen gittmi urfaya sen gitmedin sanırsam??

annem p.tesi gidiyor Urfaya, gitmediim ben mayısın son haftası ailecek gidicez seo yalnız göndermiyor çekirdek aile parçalanmazmış....peeeh
evde Çağan'la boğuşuyoruz savaşıyoruz ondan fırsat bulamıyorum
seni aradım ben aama Yahonun hastanede oldugu zmnmış ben sonradan öğrendim tabi
nasıl Yahoo iyimisiniz ?

sadece o degil bizde özledik canim..nerelerdesin..cagan beyler nasil???

öperim yanaktan
evde takılıyoruz küçük heriften fırsatım olmuyor
her mama yedirme sürem 1 saati buluyor varım gerisini siz hesap edin

ÖZLEMM sen ne zman geleceksin ıst.'e e kadar kalacaksın ? ben 22-29 Mayıs arasında urfada olucam bensiz buluşmayın sakınn şimdiden organize olalım anca toparlanıır ıst.hatunları

hadı gözıünaydın sagsaglım kucağina alırsın inş.canım.oğluşuna arkadas gelıyor hemde en yakısıklısından desene.
iyi yolculuklar sanada,nasıl rahat edıyorsan öyle gıt tabı ama 10 saat otobus yolculugu Yagızla nası gecıcek?
senı okadar ıyı anlıyorumkı,kanepede dıkılmeye calısırken bı kac kez düşme tecrubemız oldu ve kızımdan cok ben panik oldum.tabı kask alırmıyım ,sanırım hayır.enıne boyuna düşününce haklı sebeblerın zaten var ama diğer taraftan da bukadar korumacı,asırı kollamacı olmak gelısımını ters yönde etkılermı orasıda tarısılır.annelık cok başka bişi,her dakka kafamız bebişlerle ve türlü endişelerle dolu.Rabbım korusun yavrularımızı.sizde güle güle kullanın kaskınızı

özgül bende uyurgezerim zaten yani yahodan beri bitti,uyurgezerlik yapacak kadar uyku uyumuyoz ondan
gebeşşken çok anlatmıştım uyurgezer hikayelerimi
bu görevi yaho devralacak sanırsam ohaoldumsmile

ıyi geceler.... opuyorumnanaktan Nesrin 29 unda döneceksen döndükten sonra daha iyi olur benim geliş tarihimde mayıs sonu sanırım zemuszemus

nesrin özlem 15 mayıstan sonra geliyormuş
bencede ona göre ayarlayım iyi bir organizayson olsun sen gitmeden görüşelim
çığırtkan çağanı özledim anneciğine iyi yolculuklar ellerinde öperim

Esra ben korkudan ölürdüm herhalde daha önce uyurgezer kimseyle tanışmadım paranormal activity gibi aynı ayy bak yine aklıma geldi eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…