ben de senı ozledım tatlım.. haıkaten burada en cok aklımda kalan sey sızı gorememk.. neyse gelıyorus az kaldı... yemek ıcmek kadar gereklısınıs sız bıze oğlunla.. sevıyorum sizi.. ama Sefa yı daha cok kaydirigubbakcemile3
sadece o degil bizde özledik canim..nerelerdesin..cagan beyler nasil???beni özlemedinmi taze ? : )
terbiyesis gadin..kaydirigubbakcemile3ben gecici olarak hizmet disiyim malesef..Kocem uyuduNormel, yordum çünkü adamı :kedi:
bugün resmen boynu bükük kaldım. acını bastırmak için kahve diyarına gidip çay içtim. yaaa !!
delikafaduldenSAKIN GÜLMEYıN!!!
..
bizdede çok gidenler oldun ama bir o kadar gelenler oldu kalan sağlar bizimdirkızlar valla şunu demeden gecemiycem maşallah gecen yıldan beri bu topik hep dolu oluyo.. bende eylül annesiyim ama malesefki bizim topik incin top oynuyo..(
ben özledim olmamııııbeni özlemedinmi taze ? : )
uzun zaman oldu unutuldum tabiHiiiiiiii canım benim, seni özlemez olur muyum arkadaşım?? Eşşekliğime ver. muccuk. Naber? Nasıl Çağan?
timler gelmiş timler... aman da aman :) Çağanın nannisi gelmiş..:
neaaaaaaa.. bensis haaaa alsanaalsanasmile
ay yine cok komiksin ya!! senin söyle problemleri bile esprili anlatimin yokmu bayiliyorum..canim hadi yaho bebekken yapiyor..ben daha düne kadar uyur gezerdim..esim korkardi gece gözümü acip adama bön bön bakarmisim.kaydirigubbakcemile3.zamanla gecti cok sükür..galiba benim oğlum uyur gezer olacak bu mümkünmüdür bilmiyorum ama
son günlerde geceleri uyanıyorumki yaho oturuyo yatakta gözlerini pörtletmiş bakıyo
katil bebek chuky gibi
sakince yatırıyorum uyumaya devam ediyor
geçen gecede yatağa çıkmış suratımın dibinde bakıyor bana kalbime inme inicekti resmen korkudan
bu daha küçükkende park yataktan doğrulur otururdu normalde böyle birşey yapamazdı
korku filmi gibi doktora sorsammı bu durumu ?
ben özledim olmamıııı
annen gittmi urfaya sen gitmedin sanırsam??
sadece o degil bizde özledik canim..nerelerdesin..cagan beyler nasil???
hadı gözıünaydın sagsaglım kucağina alırsın inş.canım.oğluşuna arkadas gelıyor hemde en yakısıklısından desene.dr den geldim herşey iyi güzel dedi.her ne kadar kız tipi olsada erkek olacakmış.Samsuna gitmeme izin verdi uçakla git dedi ancak aktarma yapmayı hiç sevmiyorum.tek seferde 10 saate razıyım.sık sık hareket edeceğim oturduğum yerde.
senı okadar ıyı anlıyorumkı,kanepede dıkılmeye calısırken bı kac kez düşme tecrubemız oldu ve kızımdan cok ben panik oldum.tabı kask alırmıyım ,sanırım hayır.enıne boyuna düşününce haklı sebeblerın zaten var ama diğer taraftan da bukadar korumacı,asırı kollamacı olmak gelısımını ters yönde etkılermı orasıda tarısılır.annelık cok başka bişi,her dakka kafamız bebişlerle ve türlü endişelerle dolu.Rabbım korusun yavrularımızı.sizde güle güle kullanın kaskınızıSAKIN GÜLMEYİN!!!
Rüzgar emeklemeye ve tırmanmaya başladı ya çok dengesiz hareketler yapıyor. Bir kere yanındayken hem de gözüm üzerindeyken nasıl olduğunu anlayamadan kafa arkası düştü. Çok panik oldum vs vs bişey olmadı şükür..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?