2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay özlem o filmi izlemek istiyorum ama dötüm yemiyor ama hala aklımda yaa fragmanı yetti ordada uyurgezerlermi var?

madem buluşma hazirana kalacak havalar iyice sıcak olur piknik tarzı bir yerde ayarlarız o zaman olarmıııı
hemde bütün bebişler emekliyor olur kanımca salarız çayıra çimene

ay özlem sende yanee
yapacak adam hertürlü yapar sen ist. olsanda balıkesirde olsanda
rabbim şeytana uydurmasın yeterki

madem buluşma hazirana kalacak havalar iyice sıcak olur piknik tarzı bir yerde ayarlarız o zaman olarmıııı
ay kiskandim valla...bence de temiz hava iyi fikir..bugün hayatta piknikte cok eglendi ve öyle yorulduki arabaya biner binmez bayildi..yalniz tek korkum su kene isi..biz asi olduk ama hayat 2 yasina kadar olamiyor malesef..:1no2: o yüzden korkuyorum cimene salmaya..

Ayçaaa sana hiç gülmedim dün benim aklımdanda geçti kask olayı hatta dizlik falan tam takım :)))
yürüteçten 2 gün içinde 3 defa düşünce aynı şeyleri düşündüm.. Yürüteçsiz çocukları idare edebilen annelere hayran kaldım bugün cnm çıktı artık yürüteçi rafa kaldırdık... ışim çok zor oturmak istemiyor hep ayakta duracak koltuğa tutunuyor arkasına yastıkları döşüyorum..

Kocem uyudu Normel, yordum çünkü adamı :kedi:
resillllllllllll,hem yapıyo hem anlatıyo.sessiz ve derinden hallet işini olmamııı be gadıınnnn

Esra şu olayları anlatıs bıcımıne hastayım.sanırım uyurgezer olcak.anlattıkllarından o cıkıyo.ama nolur chuky benzetme yavruyu guclubacismile

Bana uyar her yer paris bana sizinle aklinialirimsmile
ay özlem sende yanee
yapacak adam hertürlü yapar sen ist. olsanda balıkesirde olsanda
rabbim şeytana uydurmasın yeterki

yani ama Esra böyle bir huyum var elimden geldiğince gözlem altında tutuyorum kendilerini :jeyyar: off çok kıskancım çok itiraf ediyorum :kedi:

Tazem o kilo vermedeki başarının sırrını çözdüm sanırım sabah akşam spor yapsam bende böyle şişko olmazdım hala kaydirigubbakcemile3

döndükten sonra olmaz mı? o zman yorgunum demezsin değil mi nesrin? olumunekankayizsmile
olur tabi çoğunluğa uyarım

nesrin özlem 15 mayıstan sonra geliyormuş
bencede ona göre ayarlayım iyi bir organizayson olsun sen gitmeden görüşelim
çığırtkan çağanı özledim anneciğine iyi yolculuklar ellerinde öperim
çığlıkların yerini kahkahalar aldı teyzesi
annemde hepinize selam söylüyor

ama ama kene var çayırda çimende

Bir yerden giriyorum devam ediyorum valla geçmişten bi haber takılıyorum kafama göre kızmayın bana bu aralar çok tembelim yaa Yarın sporuda bırakıyorum bilmiyorumkismile

ben kaçar Çağan yemediği için saat başı uyanıyor malesef
yarın gelicem sös
iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…