nesrin özlem 15 mayıstan sonra geliyormuş
bencede ona göre ayarlayım iyi bir organizayson olsun sen gitmeden görüşelim
çığırtkan çağanı özledim anneciğine iyi yolculuklar ellerinde öperim
e geçen gün 15i yazmıştın :sinifsinif:
ay kiskandim valla...bence de temiz hava iyi fikir..bugün hayatta piknikte cok eglendi ve öyle yorulduki arabaya biner binmez bayildi..yalniz tek korkum su kene isi..biz asi olduk ama hayat 2 yasina kadar olamiyor malesef..:1no2: o yüzden korkuyorum cimene salmaya..madem buluşma hazirana kalacak havalar iyice sıcak olur piknik tarzı bir yerde ayarlarız o zaman olarmıııı
hemde bütün bebişler emekliyor olur kanımca salarız çayıra çimene
resillllllllllll,hem yapıyo hem anlatıyo.sessiz ve derinden hallet işini olmamııı be gadıınnnnKocem uyuduNormel, yordum çünkü adamı :kedi:
galiba benim oğlum uyur gezer olacak bu mümkünmüdür bilmiyorum ama
son günlerde geceleri uyanıyorumki yaho oturuyo yatakta gözlerini pörtletmiş bakıyo
katil bebek chuky gibi
sakince yatırıyorum uyumaya devam ediyor
geçen gecede yatağa çıkmış suratımın dibinde bakıyor bana kalbime inme inicekti resmen korkudan
bu daha küçükkende park yataktan doğrulur otururdu normalde böyle birşey yapamazdı
korku filmi gibi doktora sorsammı bu durumu ?
Bana uyar her yer paris bana sizinle aklinialirimsmilemadem buluşma hazirana kalacak havalar iyice sıcak olur piknik tarzı bir yerde ayarlarız o zaman olarmıııı
hemde bütün bebişler emekliyor olur kanımca salarız çayıra çimene
ay özlem sende yanee
yapacak adam hertürlü yapar sen ist. olsanda balıkesirde olsanda
rabbim şeytana uydurmasın yeterki
olur tabi çoğunluğa uyarımdöndükten sonra olmaz mı? o zman yorgunum demezsin değil mi nesrin? olumunekankayizsmile
çığlıkların yerini kahkahalar aldı teyzesinesrin özlem 15 mayıstan sonra geliyormuş
bencede ona göre ayarlayım iyi bir organizayson olsun sen gitmeden görüşelim
çığırtkan çağanı özledim anneciğine iyi yolculuklar ellerinde öperim
Tazem o kilo vermedeki başarının sırrını çözdüm sanırım sabah akşam spor yapsam bende böyle şişko olmazdım hala kaydirigubbakcemile3
sagol canim..senin kadar olmasakta yapiyoruz birseyler..ayrica Özleme katiliyorum..sen günde kac kere spor yapiyon böyle..yakinda kurursun sen..kaydirigubbakcemile3ÖZGÜL, ne güzel zayıflıyorsun, maşallah sana!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?