2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

püff ya babamız hasta sabahtan berı,ishal ve kusma var.kusma kesıldı öğleden sonra,inşallah bıze bulastırmadan atlatır.evde Hakanla Şevval köşe kapmaca oynuyo reesmen.Şevval babayı gördümü cıldırıyo albenı yapıyo.ee oda alıp sevemıyo gecıcek dıe.nolcek halımız bilmem

Ay Esra çok güldüm aksam aksam.. Allah ta seni güldürsün e mi??

Bir de sen Özgül... ne alem kadınlarsınıss yaff

geçmiş olsun cnm doktora gitmedi mi? cidden hasta olunca uzaktan sevmek çok zor oluyor ya.. Bizimkide baba delisi ne varsa halbuki ben hiç sevmem kendilerini laelaelaelaelae hep sırıtıyor kızın kalbini çalıyor.. aklinialirimsmile Gittiler akşam işten geldikten sonra ilk kez beraber dışarı gönderdim ekmek almaya ikiside sevindirik oldular :1rolleyes:

mamide hasta
çok üzüldümm pehhh

geçmiş olsun cnm :)) Mami yine ii tatile götürmüş seni benimki evlendiğimizin sabahı ekmek almaya göndermişti hiç unutmam kaldı ki balayı pehhhh.. Odunlukta sınır yok Denizde :mymeka:
Hee evet bir kere gittik tatile kuşadasına amcasına yengesi amcası çalışıyordu oradada yemek ev işi peşimi bırakmamıştı süper bir tatildi

özlem gel istanbula kocaları boşayalım birlikte bi ev tutalım
birimiz çalışır birimiz çocuklara bakarız sempatiksalakcinni

özlem sen nerde kalıcaksın istanbula gelince??bendede kalırsın bi akşam olarmı??

cnm genelde anadolu yakası mekanım o tarafta kalacağım dayım var merterde
sende de kalırım bana sinema odasını ayarla o kitaplarıda kaldırma bende karıştırcam laelaelaelaelae şaka bir yana o zamanbakarız cnm olumunekankayizsmile

borsa tepetaklak oldu paralarım batiii
senginliğin gözü kör olsunnn
meltem borsada parayı vurayım sizin ordan ev alacam sparta kulelerinden
bir kulem bile yokkk gamyoncuiremsu

madem buluşma hazirana kalacak havalar iyice sıcak olur piknik tarzı bir yerde ayarlarız o zaman olarmıııı
hemde bütün bebişler emekliyor olur kanımca salarız çayıra çimene
keşke bende orda olsam hemen atlar süperr olar derdim mafoldumben
minişimmm leptopunnn geldii geceleri takılıyon bakıyorum :))
zemuszemus efett accuk keyfını cıkarıyım
eger yarına bı iyileşme olmassa gıdıcek.aynen ya baba delısı,sankı gecelerı o kalkıyor :umursamaz:

Özlem valla bişi yapmadım :) belim ağrıyordu, masaj istedim. Olaylar gelişti :)

kızlar bana müsade... öptüm sisiiii........

özlem sen gel kuzum ben sana sinema odasını hazırlar hatta yatacağın yatağı sünnet yatağı misali süslerim
şaka bir yanayı bırak bir gece ayarlarsın veletleri uyutur sabaha kdar koca dedikodusu yaparız

özlem gel istanbula kocaları boşayalım birlikte bi ev tutalım
birimiz çalışır birimiz çocuklara bakarız sempatiksalakcinni

bana uyar ben evde bakarım çocuklara ama senin kadar yetenek bekleme benden kirpili kurabiye falan kaydirigubbakcemile3 her akşam yumurta kırar yeriz sonra benide boşarsın sen evi mok götürür ben kapıyı kafamda huniyle karşılarım seni, özde ve yaho sayesinde kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…