Yok valla, ben çok bişi yapmadım bu sefer sositososito kaydirigubbakcemile3
püff ya babamız hasta sabahtan berı,ishal ve kusma var.kusma kesıldı öğleden sonra,inşallah bıze bulastırmadan atlatır.evde Hakanla Şevval köşe kapmaca oynuyo reesmen.Şevval babayı gördümü cıldırıyo albenı yapıyo.ee oda alıp sevemıyo gecıcek dıe.nolcek halımız bilmem
mamide hasta
çok üzüldümm pehhh
özlem sen nerde kalıcaksın istanbula gelince??bendede kalırsın bi akşam olarmı??
keşke bende orda olsam hemen atlar süperr olar derdim mafoldumbenmadem buluşma hazirana kalacak havalar iyice sıcak olur piknik tarzı bir yerde ayarlarız o zaman olarmıııı
hemde bütün bebişler emekliyor olur kanımca salarız çayıra çimene
zemuszemus efett accuk keyfını cıkarıyımminişimmm leptopunnn geldii geceleri takılıyon bakıyorum :))
eger yarına bı iyileşme olmassa gıdıcek.aynen ya baba delısı,sankı gecelerı o kalkıyor :umursamaz:geçmiş olsun cnm doktora gitmedi mi? cidden hasta olunca uzaktan sevmek çok zor oluyor ya.. Bizimkide baba delisi ne varsa halbuki ben hiç sevmem kendilerini laelaelaelaelae hep sırıtıyor kızın kalbini çalıyor.. aklinialirimsmile Gittiler akşam işten geldikten sonra ilk kez beraber dışarı gönderdim ekmek almaya ikiside sevindirik oldular :1rolleyes:
özlem gel istanbula kocaları boşayalım birlikte bi ev tutalım
birimiz çalışır birimiz çocuklara bakarız sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?