geçmiş olsun cnm :)) Mami yine ii tatile götürmüş seni benimki evlendiğimizin sabahı ekmek almaya göndermişti hiç unutmam kaldı ki balayı pehhhh.. Odunlukta sınır yok Denizde :mymeka:
Hee evet bir kere gittik tatile kuşadasına amcasına yengesi amcası çalışıyordu oradada yemek ev işi peşimi bırakmamıştı süper bir tatildi
bana uyar ben evde bakarım çocuklara ama senin kadar yetenek bekleme benden kirpili kurabiye falan kaydirigubbakcemile3 her akşam yumurta kırar yeriz sonra benide boşarsın sen evi mok götürür ben kapıyı kafamda huniyle karşılarım seni, özde ve yaho sayesinde kaydirigubbakcemile3
Özlem valla bişi yapmadım :) belim ağrıyordu, masaj istedim. Olaylar gelişti :)
kızlar bana müsade... öptüm sisiiii........
özlem sen gel kuzum ben sana sinema odasını hazırlar hatta yatacağın yatağı sünnet yatağı misali süslerim
şaka bir yanayı bırak bir gece ayarlarsın veletleri uyutur sabaha kdar koca dedikodusu yaparız
çok lezo gördüm kendimi delikafadulden
evet cnm büfedeki kadın ne zaman evleniyorsun dedi dün gece yaptım o hatayı dedim kaydirigubbakcemile3bikez daha gülüyorum şu cümleye.yanı evlılıgın ilk sabahı ekmek almaya gıden yenı gelınkaydirigubbakcemile3 kusura bakma Özlemcım cok aleni oldu gülmem amaaa hakket odun yanı kocennnnnn
kaydirigubbakcemile3bende çalışırım o zaman
gündeliğe giderim bi gün merdiven silerim bigün ev temizleme falan
geçinir gideriz boşamam seni merak etme sempatiksalakcinni
çok lezo gördüm kendimi delikafadulden
Tazem az deilsin sende :kedi: Benimki masaj yapmaz ki üşenir dolayısıyla bu tatktik yaramaz bana kaydirigubbakcemile3
karnım, ellerim ayaklarım davul gibi! yeşilçay - biberiye falan içtim. Ödem ve kabızlık ne moktan, 5 kg ekleniyor sanki insana
bu sefer hakket gidiyom. iyi geceler.
ÖZLEM VE ESRA size mutluluklar diliyorum. İki gezenti iyi anlaşırsınız. Ben hiç sevmem gezmeyi. Özlem sporu neden bırakıyorsun? sEn yaz, ben yarın akşam okurum artık.
neden bırakacak dötüü yememiştir :))
iyi geceler uyku bastırdı.
Esra ve Özlem mutluluklar kırmızı yuvallak yatagınızda
delikafadulden
bayıldım boshayallersmile
yapmaz tazem yapmadığı şeylerden bir kaç tane örnek verirdim ama mekan müsait deil kaydirigubbakcemile3Nası yaa, belin falan ağrıyınca yapmaz mı? Ben de çok masaj yaptırılmasını, yok sırt kaşıttırılmasını falan sevmem ama karşımdaki zor durumdaysa yardım ederim tabi. Bugün belim gerçekten ağrıyordu, zevkine değil, Doruk kucaktan inmedi. Zaten halimi gören de anlardı... O kadar spora rağmen! O durumda da mı yapmaz?
hadi iyi geler hepinize bende yatayım yarın yoksa yine sinirli olurum sporda son günüm zaten daha sonra evime boll bol vakit ayırırm akannehirbu sefer bende kaçtım
miniş hadi yat sende ilk geceden kızmasın kociş alıştıra alıştıra takıl hergün süreyi uzat delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?