2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evrim vedalaşmadan gitti sizlerlee
neden çünkü sizi sevmiyooo ama beni seviyoooo

bende yatar öperim hepiniziii nanaklarınızdannn
bebişleride popolarındannnn

eskiden göbüşlerinizden öperim derdim hey gidi günlerr

bikez daha gülüyorum şu cümleye.yanı evlılıgın ilk sabahı ekmek almaya gıden yenı gelınkaydirigubbakcemile3 kusura bakma Özlemcım cok aleni oldu gülmem amaaa hakket odun yanı kocennnnnn

bende çalışırım o zaman
gündeliğe giderim bi gün merdiven silerim bigün ev temizleme falan
geçinir gideriz boşamam seni merak etme sempatiksalakcinni

hayallerimdeki yuvarlak kırmızı yatağa siyah cibinlik isterim kaydirigubbakcemile3
olur cnm ah bir gelsem boshayallersmile senide alıp altınolğa dönerim kaydirigubbakcemile5

Tazem az deilsin sende :kedi: Benimki masaj yapmaz ki üşenir dolayısıyla bu tatktik yaramaz bana kaydirigubbakcemile3

karnım, ellerim ayaklarım davul gibi! yeşilçay - biberiye falan içtim. Ödem ve kabızlık ne moktan, 5 kg ekleniyor sanki insana

bu sefer hakket gidiyom. iyi geceler.

ÖZLEM VE ESRA size mutluluklar diliyorum. ıki gezenti iyi anlaşırsınız. Ben hiç sevmem gezmeyi. Özlem sporu neden bırakıyorsun? sEn yaz, ben yarın akşam okurum artık.

özlem o kırmızı yuvarlak yataklardan seray mobilyada var biliyünmüü
yatakodam geniş olsaydı düşünüyoduk o yataklardan almayı

bikez daha gülüyorum şu cümleye.yanı evlılıgın ilk sabahı ekmek almaya gıden yenı gelınkaydirigubbakcemile3 kusura bakma Özlemcım cok aleni oldu gülmem amaaa hakket odun yanı kocennnnnn
evet cnm büfedeki kadın ne zaman evleniyorsun dedi dün gece yaptım o hatayı dedim kaydirigubbakcemile3
bende çalışırım o zaman
gündeliğe giderim bi gün merdiven silerim bigün ev temizleme falan
geçinir gideriz boşamam seni merak etme sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3

çok lezo gördüm kendimi delikafadulden

kafamçokkarıştı

Tazem az deilsin sende :kedi: Benimki masaj yapmaz ki üşenir dolayısıyla bu tatktik yaramaz bana kaydirigubbakcemile3

Nası yaa, belin falan ağrıyınca yapmaz mı? Ben de çok masaj yaptırılmasını, yok sırt kaşıttırılmasını falan sevmem ama karşımdaki zor durumdaysa yardım ederim tabi. Bugün belim gerçekten ağrıyordu, zevkine değil, Doruk kucaktan inmedi. Zaten halimi gören de anlardı... O kadar spora rağmen! O durumda da mı yapmaz?

bu sefer bende kaçtım
miniş hadi yat sende ilk geceden kızmasın kociş alıştıra alıştıra takıl hergün süreyi uzat delikafadulden

iyi geceler cnm opuyorumnanaktan şimdi ben mayısta gelmeyi planlıyorum ne diye boşuna para vereceğim tarih habire değişiyor mayıs kesin ama başımı sonumu annem bir karar verse! ayrıca annemim işleri var özdeye bakamazsa ben nasıl giderim denize sen bak dedim o da sezon açılıyor işler arttı ben bakamam dedi başka çarem yok para verip gitmemektense vermeyip gitmemek daha mantıklı bilmiyorumkismile
neden bırakacak dötüü yememiştir :))

laelaelaelaelae

bayıldım boshayallersmile
yapmaz tazem yapmadığı şeylerden bir kaç tane örnek verirdim ama mekan müsait deil kaydirigubbakcemile3
bu sefer bende kaçtım
miniş hadi yat sende ilk geceden kızmasın kociş alıştıra alıştıra takıl hergün süreyi uzat delikafadulden
hadi iyi geler hepinize bende yatayım yarın yoksa yine sinirli olurum sporda son günüm zaten daha sonra evime boll bol vakit ayırırm akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…