2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu sefer bende kaçtım
miniş hadi yat sende ilk geceden kızmasın kociş alıştıra alıştıra takıl hergün süreyi uzat delikafadulden

eger normal bı zamanda olsaydı "bı ayrılamadın şu külüpten de kadınlarındanda "derdi saat itibarıyle,fakett hasta oldugundan mışıl mışıl uyuyor 10dan berıdelikafadulden

iyi geceler uyku bastırdı.

Esra ve Özlem mutluluklar kırmızı yuvallak yatagınızda
delikafadulden

:bbo:
eger normal bı zamanda olsaydı "bı ayrılamadın şu külüpten de kadınlarındanda "derdi saat itibarıyle,fakett hasta oldugundan mışıl mışıl uyuyor 10dan berıdelikafadulden

benimkinin hiiiç umrunda deil
ya ğ harfine ne oldu bir tutturamıyorum basmıyor arada :1shok:

cok uzun süre takılınca ona darlık basıyo.zaten tüm gun bilgisayar basındaymıs bıde eve gelınce ben yapısıyormusum ekrana :)) enteresan bı tipte benımkı

yok bizim evde herkes kendi kafasına göre o her zamanki gibi koltuğunda uzanıp tv izlerken sızar ben özdeyi sallamak için ayaıma alırım laptopta kucağımda özde uyuyuncada şekil a da olduu gibi buradayım sositososito

kirazlı bira nasıl bişi ya...güzel mi..anlat anlat hadi..çok açım ve susuzum söylemiş miydim..
cok guzel bisi, frambuzalisida var..param olsa trde bayilik alirim, super gider..

hayirlisi olsun..
aha ben bu cocugu bi yerden taniyorum, foto konusu ayni surekli el ayak oynadigi icin sabit fotosu az..bende mi alsam kask ne, kendini atmalar bizdede var..

kızlar valla şunu demeden gecemiycem maşallah gecen yıldan beri bu topik hep dolu oluyo.. bende eylül annesiyim ama malesefki bizim topik incin top oynuyo..(

gel bize katil bize..

biz bulustuukk, bugun ayni seyi dusundum:))

hahha supermis:)))genetik olabilir..

Canım Rabbim sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasib etsin yavrunu..

Son düzenleme:
çok tatlısın yaf kaydirigubbakcemile3

?

Eee tabi Evrim tabi çiçeklerimide canım cicim diye seviyorum.
Hanzalayı sevdiğim gibi sevsem canım çiçekler ömürlerinde çöiçek olduklarına pişman olacaklar..eyvahedigeldismile
Ama işte bi nebze olsun rahatlatıyor.. kafamçokkarıştı

Canım Sen rahat edeceksen kullan tabi niye gülelim..
Zaten zamanla oda dengeyi sağlayacak..

Ayy alemsin esra yaaa...

günaydın arkadaşlar....

gün giremedim selini dr. a götürdüm... ishali geçmemişti hala içim rahat etmedi... dün sabah kaka tahlili ve kan tahlili verdi.... yaptırdık sonuçlar iyi ikiside bir sorun yokmuş... dedik biz geçen hafta ankaraya gittik orada oldu bu ishal dedim turist ishali olmuştur o dedi hava değişikliği vs. dedi inşallah geçer bi ilaç falan vermedi.... kan sonucumuz normalmiş 11,3 bilmiyorum ne kadar normal ama bu değrede olan çoğu kişi kan ilacı kullanıyor ama bizim dr. umuz bize hiç kan ilacı vermiyor yine sordum boşuna kulanıp çocuğu tiksindirme dedi anlamış değilim.... bizden haberler böyle... dün 4 kere kaka yaptı bu sabah yine ben evden çıkmadan açılışı yaptı inşalllah biran önce düzelir şu ishal yarın 1 hafta olmuş olacak.... geçmişe bakamadım... işlerim yoğun.....

yok ağır değil hafif bişey..

gelirim gelmesine de nasıl..ruzy oto koltuğunda durmuyor ki..sen gel bana...

bebekler ve anneler muhteşem daha ne olsun yav

git valla boşver

geçmiş olsun canım
benim dr da kan ilacı vermedi
yok ağır değil hafif bişey..

gelirim gelmesine de nasıl..ruzy oto koltuğunda durmuyor ki..sen gel bana...

günaydın ayça kask olayı bana da ilginç geldi foto istiyorum
özledim seni

herkese GÜNAYDIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…