bu sefer bende kaçtım
miniş hadi yat sende ilk geceden kızmasın kociş alıştıra alıştıra takıl hergün süreyi uzat delikafadulden
iyi geceler uyku bastırdı.
Esra ve Özlem mutluluklar kırmızı yuvallak yatagınızda
delikafadulden
eger normal bı zamanda olsaydı "bı ayrılamadın şu külüpten de kadınlarındanda "derdi saat itibarıyle,fakett hasta oldugundan mışıl mışıl uyuyor 10dan berıdelikafadulden
:bbo:
benimkinin hiiiç umrunda deil
ya ğ harfine ne oldu bir tutturamıyorum basmıyor arada :1shok:
cok uzun süre takılınca ona darlık basıyo.zaten tüm gun bilgisayar basındaymıs bıde eve gelınce ben yapısıyormusum ekrana :)) enteresan bı tipte benımkı
cok guzel bisi, frambuzalisida var..param olsa trde bayilik alirim, super gider..kirazlı bira nasıl bişi ya...güzel mi..anlat anlat hadi..çok açım ve susuzum söylemiş miydim..
hayirlisi olsun..dr den geldim herşey iyi güzel dedi.her ne kadar kız tipi olsada erkek olacakmış.Samsuna gitmeme izin verdi uçakla git dedi ancak aktarma yapmayı hiç sevmiyorum.tek seferde 10 saate razıyım.sık sık hareket edeceğim oturduğum yerde.
aha ben bu cocugu bi yerden taniyorum, foto konusu ayni surekli el ayak oynadigi icin sabit fotosu az..bende mi alsam kask ne, kendini atmalar bizdede var..Özgül ben de hiç doğal bulmuyorum esasında yukarıda da yazdığım gibi..Ama çok kafaya taktım o düşmeden sonra çok stres yaptım.. Sonuçta herkes kaskla mı çocuk büyüttü değil mi.. ama aldım işte..
Bir de inanılmaz hareketli ve dengesiz, hepimizin bebekleri hareketli belki bilmiyorum ama doktor bile şaşırıyor ne kadar hareketli diye..Çok dengesiz hareketler yapıyor. Öyle olunca ben emeklemesine izin veremiyorum. Ben sizin fotoğraflarınıza falan bakıyorum da, mümkün değil onun otururken ya da sakin fotoğrafını bile çekemiyorum. Zaten oturamıyor oturmuyor bile...Sürekli kendini o tarafa bu tarafa atıyor..
kızlar valla şunu demeden gecemiycem maşallah gecen yıldan beri bu topik hep dolu oluyo.. bende eylül annesiyim ama malesefki bizim topik incin top oynuyo..(
biz bulustuukk, bugun ayni seyi dusundum:))Onur'la aramızdaki diyalog
Ben: Onur, 1 Mayıs'ta (Doruk'la çıkamayız anlamında) dedemlere gidelim mi? Ev ziyaretine?
Onur: Neden? Deden çok mu önemsiyor 1 Mayıs'ı?
kaydirigubbakcemile3 çok güldüm
Dedemin hafızası artık yaşlılıktan dolayı pek iyi değil. 1 Mayıs'ın işçi bayramı olduğunu bile unutmuştur eminim.
Geçen sene napmıştık hatırlayın!
hahha supermis:)))genetik olabilir..galiba benim oğlum uyur gezer olacak bu mümkünmüdür bilmiyorum ama
son günlerde geceleri uyanıyorumki yaho oturuyo yatakta gözlerini pörtletmiş bakıyo
katil bebek chuky gibi
sakince yatırıyorum uyumaya devam ediyor
geçen gecede yatağa çıkmış suratımın dibinde bakıyor bana kalbime inme inicekti resmen korkudan
bu daha küçükkende park yataktan doğrulur otururdu normalde böyle birşey yapamazdı
korku filmi gibi doktora sorsammı bu durumu ?
dr den geldim herşey iyi güzel dedi.her ne kadar kız tipi olsada erkek olacakmış.Samsuna gitmeme izin verdi uçakla git dedi ancak aktarma yapmayı hiç sevmiyorum.tek seferde 10 saate razıyım.sık sık hareket edeceğim oturduğum yerde.
çok tatlısın yaf kaydirigubbakcemile3
?
SAKIN GÜLMEYİN!!!
Rüzgar emeklemeye ve tırmanmaya başladı ya çok dengesiz hareketler yapıyor. Bir kere yanındayken hem de gözüm üzerindeyken nasıl olduğunu anlayamadan kafa arkası düştü. Çok panik oldum vs vs bişey olmadı şükür..
Bir sn yalnız bırakamıyorum. Gece uykularım kaçıyordu kafayı sık sık bi yerlere çarpacak korkusuyla. Ve de çocuğun dolaşma özgürlüğünü kısıtlıyordum. Hop emekliyor heyecanlı heyecanlı tehlikeli bi yere doğru, ben hop kucağıma alıyorum, kızıyor sinirleniyor.. Nette araştırdım, koruyucu bebek kaskı gördüm.Yok böyle olmayacak dedim ve aldım. Yarın Ruzy'nin fotoğrafını çeker koyarım..
3 sebepten dolayı almakta çok tereddüt ettim ama..
-Aslında bebekler düşe kalka nerde ne yapması gerektiğini öğreniyor. Sürekli kaskla dolaşırsa, büyüdükçe tehlikeli yerleri öğrenemez de kaskı olmadığında daha büyük bir kaza yaşar mı acaba??
-Yaz sıcaklarında terletir mi?
-Kaskla dolaşmak istemeyebilir mi?
Sakın gülmeyin başlığı attım çünkü doktora söylediğimde bana gülmüştü..Fazla panik koruyucu bir anne olmak istemiyorum ama şu kafa travmaları beni çok ürkütüyor ne yapayım...
Aldım gitti..Bu arada Kask çok terletiyor, Ruzy bir iki kez elini kafaya atıp çıkarmak istedi ama alıştı. Artık daha huzurla dolaştırabiliyorum, çok beğendim ben..
galiba benim oğlum uyur gezer olacak bu mümkünmüdür bilmiyorum ama
son günlerde geceleri uyanıyorumki yaho oturuyo yatakta gözlerini pörtletmiş bakıyo
katil bebek chuky gibi
sakince yatırıyorum uyumaya devam ediyor
geçen gecede yatağa çıkmış suratımın dibinde bakıyor bana kalbime inme inicekti resmen korkudan
bu daha küçükkende park yataktan doğrulur otururdu normalde böyle birşey yapamazdı
korku filmi gibi doktora sorsammı bu durumu ?
Bir yerden giriyorum devam ediyorum valla geçmişten bi haber takılıyorum kafama göre kızmayın bana bu aralar çok tembelim yaaYarın sporuda bırakıyorum bilmiyorumkismile
beni özlemedinmi taze ? : )
yok ağır değil hafif bişey..delikafadulden
üsgünüm ama güldümmmm
benimde arıza boyutlarında hareketli bir veletim var hiç böyle bir yöntem düşünmemiştim
nasıl bişey bu ayça motorcu kaskı gibimi ağırmı?kafasını rahatsız etmezmi ay ne bileyim saykoluğun tutmuş yine senin yahuuuu
bu arada buluşmaya yaho sayesinde gidemedim tabiki arıza dururmu arabada
senin kabın hala bende acaba diyorum bi gün ayça gelirmi bana diye hayal kuruyorum
hee olmamamıı ne dersinnn??
?
[/IMG]
odun kocama kafam hala bozuk ve takık
son durum şöyle şimdi tatil işinden caydı bu sene çatıyımı ne yaptıracakmış yıllık iznini öyle kullanacakmış ya kafayı yiyeceğimmm bende ablamlarla giderim o zaman dedim
ne dese beğenirsnz bu senede tatile gitmeyiverelimmm
sanki 20 yıllık evliyiz her sene gide gide bir hal oldukkk
bi balayı birde 9 aylık hamile halimle tatil yapmıştıkk o kadar
kıl oluyorum yaaaaaaaaaaa
ama yoookkk durmam bu yaz gidecemmm oğlumu alıp gidecemmmm
geçmiş olsun canımgünaydın arkadaşlar....
gün giremedim selini dr. a götürdüm... ishali geçmemişti hala içim rahat etmedi... dün sabah kaka tahlili ve kan tahlili verdi.... yaptırdık sonuçlar iyi ikiside bir sorun yokmuş... dedik biz geçen hafta ankaraya gittik orada oldu bu ishal dedim turist ishali olmuştur o dedi hava değişikliği vs. dedi inşallah geçer bi ilaç falan vermedi.... kan sonucumuz normalmiş 11,3 bilmiyorum ne kadar normal ama bu değrede olan çoğu kişi kan ilacı kullanıyor ama bizim dr. umuz bize hiç kan ilacı vermiyor yine sordum boşuna kulanıp çocuğu tiksindirme dedi anlamış değilim.... bizden haberler böyle... dün 4 kere kaka yaptı bu sabah yine ben evden çıkmadan açılışı yaptı inşalllah biran önce düzelir şu ishal yarın 1 hafta olmuş olacak.... geçmişe bakamadım... işlerim yoğun.....
yok ağır değil hafif bişey..
gelirim gelmesine de nasıl..ruzy oto koltuğunda durmuyor ki..sen gel bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?