2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gece beni hiç uyutmadı mızır mızır cıldırcaktım besigi sallamayı bıraktıgım anda aglamaya baslıodu sabaha karsı daldı... uyanınca daha iidi ama bu seferde mumuklerı akıo koyu yesil cinsinden.. ilaçlarını icirdim uyuttum ama antibıyotıksız gecmıycek sanırım oksurugu.. bakalım ne laıcamıda bilemedin trdeyken ıcırıodum ama adını unuttum anneme sorcam ordaki druna sorsun die.

geyıgın dıbıne vurulmus gece yıne :) masallah masallah diom zaten ben nezaman bayılsam siz sohbet muhabbet:) yarasın :)

misafir gelcek mamalar hazır cocuklara bi corba yapayım dusa gireyim tamamdır . opuldunus bugun off konumdayım millet gidene kadar

GÜNAYDIn herkese

naber Meltem nasılsın ?

Çağan caillou sayresinde kahvaltısının yarısını yedi çok şükür, dişleri yada başı çok ağrıyor galiba alnını yüzüme yaslıyor kucağımdan inmiyor, ne zormuş dişler

hasta olanlara geçmiş olsun
dün Çağan'ın da yeşil sümüğü geldi inş. hastalanmaz zaten bişey yemiyor zayıflarsa çok üzülürüm

offf kizlar..canim cok sikkin su an..esimin test sonuclari gelmis..alinan yag bezesi cilt tümörüymüs...:1no2: simdi kalbe bir etkisi olmusmu diye bakilacakmis..o yüzden doktora göndermisler..zaten ben süpheleniyordum bir anda yag bezesinin agri yapmasindan..:1no2: allahim insallah önemli birsey degildir ve tekrarlamaz..cok moralim bozuldu simdi..mafoldumben

Canım inşallah kötü bişey değildir. :Saruboceq:

bende yatar evrimde yatıyomuş bensiz yatamaz şimdi o sempatiksalakcinni

ole ole... sensıs naslaa..

ole ole.. sadece seni.. gerisi andersen amcadan hıkaye.

gecmıs olsun.. derdını anlatamamaları cok kotu,Allah yardıncın olsun.

ne gusel bı esekmıs o, nası bısı Nesrınım o,plastık mı,uzerıne oturabılıo mu,sallanıo mu?? hele bı deyiver bacına :)nereden temın edılır?

nası agrı.. elleyince mı agrı oluyordu,yoksa kendı kendıne mı agrıyordu?? çok gecmıs olsun yaf.. durup dururken tatsızlık.. ıyı olacak ınsallah.

buarada bulusma fotoları cok guzeller .. ne guzel bulustıunuz . dısarda olunca kafada sismio yorgunlukta olmuo sanırım.. hemde gezilmis oluyo

sagolun kizlar..onda eskiden beri vardi..son zamanlarda agri yapiyor aciyor diyordu..sanirim dururkende agriyordu..bende ameliyat sonrasi dalga geciyordum amma canin kiymetli alti üstü yag bezesi diye ..simdi basima geldi..bilmiyorum insallah kalple ilgili problem olmaz vede tekrarlamaz.:Saruboceq:.bakalim haber bekliyorum..zaten annesinde de cikmisti gecen sene..ailesinde olmayan hastalik yok..biliyorsunuz kanser irsi olan bir hastalik..:1no2:

çok geçmiş olsun umarım korktuğun birşey çıkmaz.

daha hiç diş çıkmadı mı Nesrin?
iyiyim canım

sevinç çığlıkları onlar yakalamaya çabasına mutlu oluyor bide "ge- gee " deyip çağırıyor

çok güzel bir videoydu

çok geçmiş olsun umarım kötü huylu değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…