hadi sana kolay gelsin..ecede hastaymis..zor olacak senin icin..misafir gelcek mamalar hazır cocuklara bi corba yapayım dusa gireyim tamamdır . opuldunus bugun off konumdayım millet gidene kadar
bayildim cagana!! birde oyuncaklari alamayinca sinirlenip cigirmazmi..cok tatli ya..opuyorumnanaktan
bayildim cagana!! birde oyuncaklari alamayinca sinirlenip cigirmazmi..cok tatli ya..opuyorumnanaktan
offf kizlar..canim cok sikkin su an..esimin test sonuclari gelmis..alinan yag bezesi cilt tümörüymüs...:1no2: simdi kalbe bir etkisi olmusmu diye bakilacakmis..o yüzden doktora göndermisler..zaten ben süpheleniyordum bir anda yag bezesinin agri yapmasindan..:1no2: allahim insallah önemli birsey degildir ve tekrarlamaz..cok moralim bozuldu simdi..mafoldumben
bende yatar evrimde yatıyomuş bensiz yatamaz şimdi o sempatiksalakcinni
evrim vedalaşmadan gitti sizlerlee
neden çünkü sizi sevmiyooo ama beni seviyoooo
bende yatar öperim hepiniziii nanaklarınızdannn
bebişleride popolarındannnn
eskiden göbüşlerinizden öperim derdim hey gidi günlerr
gece beni hiç uyutmadı mızır mızır cıldırcaktım besigi sallamayı bıraktıgım anda aglamaya baslıodu sabaha karsı daldı... uyanınca daha iidi ama bu seferde mumuklerı akıo koyu yesil cinsinden.. ilaçlarını icirdim uyuttum ama antibıyotıksız gecmıycek sanırım oksurugu.. bakalım ne laıcamıda bilemedin trdeyken ıcırıodum ama adını unuttum anneme sorcam ordaki druna sorsun die.
offf kizlar..canim cok sikkin su an..esimin test sonuclari gelmis..alinan yag bezesi cilt tümörüymüs...:1no2: simdi kalbe bir etkisi olmusmu diye bakilacakmis..o yüzden doktora göndermisler..zaten ben süpheleniyordum bir anda yag bezesinin agri yapmasindan..:1no2: allahim insallah önemli birsey degildir ve tekrarlamaz..cok moralim bozuldu simdi..mafoldumben
GÜNAYDIn herkese
naber Meltem nasılsın ?
Çağan caillou sayresinde kahvaltısının yarısını yedi çok şükür, dişleri yada başı çok ağrıyor galiba alnını yüzüme yaslıyor kucağımdan inmiyor, ne zormuş dişler
sevinç çığlıkları onlar yakalamaya çabasına mutlu oluyor bide "ge- gee " deyip çağırıyor
sagolun kizlar..onda eskiden beri vardi..son zamanlarda agri yapiyor aciyor diyordu..sanirim dururkende agriyordu..bende ameliyat sonrasi dalga geciyordum amma canin kiymetli alti üstü yag bezesi diye ..simdi basima geldi..bilmiyorum insallah kalple ilgili problem olmaz vede tekrarlamaz.:Saruboceq:.bakalim haber bekliyorum..zaten annesinde de cikmisti gecen sene..ailesinde olmayan hastalik yok..biliyorsunuz kanser irsi olan bir hastalik..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?