oh oh gel keyfim gel iyi gezmaler abanta bayılırım..eceyi üştmeyinama..veeee yarın sabah abantta gidiyoruz dere pansiyon da kalacağız 1 gece
çok geçmiş olsun korktuğun gibi bişey çıkmaz inşallah..sagolun kizlar..onda eskiden beri vardi..son zamanlarda agri yapiyor aciyor diyordu..sanirim dururkende agriyordu..bende ameliyat sonrasi dalga geciyordum amma canin kiymetli alti üstü yag bezesi diye ..simdi basima geldi..bilmiyorum insallah kalple ilgili problem olmaz vede tekrarlamaz.:Saruboceq:.bakalim haber bekliyorum..zaten annesinde de cikmisti gecen sene..ailesinde olmayan hastalik yok..biliyorsunuz kanser irsi olan bir hastalik..:1no2:
ole ole... sensıs naslaa..
ole ole.. sadece seni.. gerisi andersen amcadan hıkaye.
.
offf kizlar..canim cok sikkin su an..esimin test sonuclari gelmis..alinan yag bezesi cilt tümörüymüs...:1no2: simdi kalbe bir etkisi olmusmu diye bakilacakmis..o yüzden doktora göndermisler..zaten ben süpheleniyordum bir anda yag bezesinin agri yapmasindan..:1no2: allahim insallah önemli birsey degildir ve tekrarlamaz..cok moralim bozuldu simdi..mafoldumben
daralıyorum bunalıyorum.herkesi idare etmekten gına geldi.hamilelikten diyeceğim ama ben evlendiğimden beri hep hamıleyım.ondandan usandım zaten.bir köşeye çekilip kendimle kalmak istiyorum artık.
benim de tam tersi. eşim tatili çok seviyor. gitmek için can atıyor. ama ben yiğitle cesaret edemiyorum... anlaşılan bebişlerimiz büyüyene kadar şöyle güzel bir tatil yapamıyoruz. herkes farklı sebeplerden. gerçi yapan arkadaşlar da var onların önünde şapka çıkartıyorum gerçekten..odun kocama kafam hala bozuk ve takık
son durum şöyle şimdi tatil işinden caydı bu sene çatıyımı ne yaptıracakmış yıllık iznini öyle kullanacakmış ya kafayı yiyeceğimmm bende ablamlarla giderim o zaman dedim
ne dese beğenirsnz bu senede tatile gitmeyiverelimmm
sanki 20 yıllık evliyiz her sene gide gide bir hal oldukkk
bi balayı birde 9 aylık hamile halimle tatil yapmıştıkk o kadar
kıl oluyorum yaaaaaaaaaaa
ama yoookkk durmam bu yaz gidecemmm oğlumu alıp gidecemmmm
hayırlı olsun. bebişin erkekmiş.. ama seni biraz mutsuz mu gördüm sanki??dr den geldim herşey iyi güzel dedi.her ne kadar kız tipi olsada erkek olacakmış.Samsuna gitmeme izin verdi uçakla git dedi ancak aktarma yapmayı hiç sevmiyorum.tek seferde 10 saate razıyım.sık sık hareket edeceğim oturduğum yerde.
sanmıyorum uyur gezerlikten değildir o esracım. uykusu bitiyordur. kanıyordur yani. gündüzleri çok mu uyuyor acaba?galiba benim oğlum uyur gezer olacak bu mümkünmüdür bilmiyorum ama
son günlerde geceleri uyanıyorumki yaho oturuyo yatakta gözlerini pörtletmiş bakıyo
katil bebek chuky gibi
sakince yatırıyorum uyumaya devam ediyor
geçen gecede yatağa çıkmış suratımın dibinde bakıyor bana kalbime inme inicekti resmen korkudan
bu daha küçükkende park yataktan doğrulur otururdu normalde böyle birşey yapamazdı
korku filmi gibi doktora sorsammı bu durumu ?
çok geçmiş olsun. acil şifalar..püff ya babamız hasta sabahtan berı,ishal ve kusma var.kusma kesıldı öğleden sonra,inşallah bıze bulastırmadan atlatır.evde Hakanla Şevval köşe kapmaca oynuyo reesmen.Şevval babayı gördümü cıldırıyo albenı yapıyo.ee oda alıp sevemıyo gecıcek dıe.nolcek halımız bilmem
vay vay vay ne zenginler varmış aramızda behh :) borsa işi çok sakat ya ben hiç cesaret edemem. sadece geçenlerde bi bireysel emeklilik yaptırdım. onun yüzde 20 si borsa o kadar..borsa tepetaklak oldu paralarım batiii
senginliğin gözü kör olsunnn
meltem borsada parayı vurayım sizin ordan ev alacam sparta kulelerinden
bir kulem bile yokkk gamyoncuiremsu
ay ben de çok seviyorum o yatakları. almayı da düşündüm evlenirken ama kiracı olunca cesaret edemedim.kendi evim olunca inş belki o zaman..özlem o kırmızı yuvarlak yataklardan seray mobilyada var biliyünmüü
yatakodam geniş olsaydı düşünüyoduk o yataklardan almayı
daralıyorum bunalıyorum.herkesi idare etmekten gına geldi.hamilelikten diyeceğim ama ben evlendiğimden beri hep hamıleyım.ondandan usandım zaten.bir köşeye çekilip kendimle kalmak istiyorum artık.
oh oh gel keyfim gel iyi gezmaler abanta bayılırım..eceyi üştmeyinama..
QUOTE]
sağol canım
dikkat edicez ece hanıma
herkeze merhabaa.. ben 2010 agustos annesı olcam ıns ve sıze bı sorum olcak... engın tecrubelerınıze ıhtıyacım var dıyelım:):) şimdi hastaneden cıkarken yanıma kalın battanıyede alyım mı bebeiş için?? üşürmü??.. yoksa gerek yokmu penye battenıye yeterlı olur mu???
odun kocama kafam hala bozuk ve takık
son durum şöyle şimdi tatil işinden caydı bu sene çatıyımı ne yaptıracakmış yıllık iznini öyle kullanacakmış ya kafayı yiyeceğimmm bende ablamlarla giderim o zaman dedim
ne dese beğenirsnz bu senede tatile gitmeyiverelimmm
sanki 20 yıllık evliyiz her sene gide gide bir hal oldukkk
bi balayı birde 9 aylık hamile halimle tatil yapmıştıkk o kadar
kıl oluyorum yaaaaaaaaaaa
ama yoookkk durmam bu yaz gidecemmm oğlumu alıp gidecemmmm
esraaaaaaa
o saydıgın yerlerden bi tek polonezköy ve avşa adası var gitmediğimiz.
canım ailemi izlerken aklımıza geldi polonezköy hemen listeye koydukdu.
amma bu avşa adası konusunda heçç fikrim yok..
ay ne buketmiş bu kimse unutamıo
bırak battaniyeyi falan, sen iyisi mi yanında bol çeşit emzik götür.. sonradan benim gibi emzikzede olmamak adına söylüyorum:) şaka bir yana ince battaniye yeterli olur kanımca..heyt be ne günlerdi...
dr den geldim herşey iyi güzel dedi.her ne kadar kız tipi olsada erkek olacakmış.Samsuna gitmeme izin verdi uçakla git dedi ancak aktarma yapmayı hiç sevmiyorum.tek seferde 10 saate razıyım.sık sık hareket edeceğim oturduğum yerde.
NUR göbegini görene kadar hep erkek diyordum ama görünce fikrim degisti..bence bu kiz göbegi..sivri ama düsük..ayni benim hayattaki göbegim gibi..erkek sanki daha yukarida oluyor..tabi allah bilir orasini..
SAKIN GÜLMEYİN!!!
Sakın gülmeyin başlığı attım çünkü doktora söylediğimde bana gülmüştü..Fazla panik koruyucu bir anne olmak istemiyorum ama şu kafa travmaları beni çok ürkütüyor ne yapayım...
Aldım gitti..Bu arada Kask çok terletiyor, Ruzy bir iki kez elini kafaya atıp çıkarmak istedi ama alıştı. Artık daha huzurla dolaştırabiliyorum, çok beğendim ben..
kızlar valla şunu demeden gecemiycem maşallah gecen yıldan beri bu topik hep dolu oluyo.. bende eylül annesiyim ama malesefki bizim topik incin top oynuyo..(
galiba benim oğlum uyur gezer olacak bu mümkünmüdür bilmiyorum ama
son günlerde geceleri uyanıyorumki yaho oturuyo yatakta gözlerini pörtletmiş bakıyo
katil bebek chuky gibi
geçen gecede yatağa çıkmış suratımın dibinde bakıyor bana kalbime inme inicekti resmen korkudan
bu daha küçükkende park yataktan doğrulur otururdu normalde böyle birşey yapamazdı
dışarı çıkıp yürüme imkanın yokmu yanlız tabi hem kendinle başbaşa kalırsın hemde yürüyüş yapmış olursun..
Kaç yılık evlisin?
kötü bişi çıkmamasına sevindim. gözün aydın.günaydın arkadaşlar....
gün giremedim selini dr. a götürdüm... ishali geçmemişti hala içim rahat etmedi... dün sabah kaka tahlili ve kan tahlili verdi.... yaptırdık sonuçlar iyi ikiside bir sorun yokmuş... dedik biz geçen hafta ankaraya gittik orada oldu bu ishal dedim turist ishali olmuştur o dedi hava değişikliği vs. dedi inşallah geçer bi ilaç falan vermedi.... kan sonucumuz normalmiş 11,3 bilmiyorum ne kadar normal ama bu değrede olan çoğu kişi kan ilacı kullanıyor ama bizim dr. umuz bize hiç kan ilacı vermiyor yine sordum boşuna kulanıp çocuğu tiksindirme dedi anlamış değilim.... bizden haberler böyle... dün 4 kere kaka yaptı bu sabah yine ben evden çıkmadan açılışı yaptı inşalllah biran önce düzelir şu ishal yarın 1 hafta olmuş olacak.... geçmişe bakamadım... işlerim yoğun.....
oyyy canım benim. korkma hemen dur. daha bişi belli değil tam olarak. benim de hamileyken ilk aylarda gıdığımda iki tane beze çıkmıştı. çok korkmuştuk. sonra kendiliğinden geçti. üzüntü ve streste yapabiliyor bunları. benim öyle olmuştu yani. dur bakalım üzme hemen kendini. inşallah korktuğunuz gibi değildir. dualarım senle ve eşinle..offf kizlar..canim cok sikkin su an..esimin test sonuclari gelmis..alinan yag bezesi cilt tümörüymüs...:1no2: simdi kalbe bir etkisi olmusmu diye bakilacakmis..o yüzden doktora göndermisler..zaten ben süpheleniyordum bir anda yag bezesinin agri yapmasindan..:1no2: allahim insallah önemli birsey degildir ve tekrarlamaz..cok moralim bozuldu simdi..mafoldumben
hadi bakalım dönüşte bekliyoruz abant yorumlarını..veeee yarın sabah abantta gidiyoruz dere pansiyon da kalacağız 1 gece
bu sene oteller ne kadar pahalı ya
eşim eylül 25 e izin yazmış çok geç bir tarih buna rağmen 2 kişi 1500 tl den aşağıya tatil yok
hayırlısı olsun çok hosuna gitmemis gibi çoskusuz gordum seni
ama yas farkı az oldugundan hem cins olması çocuklar için buyuk guzellik bence
bende pes pese dogursam sayet aynı cins olmasını arzu ederdim onlar adına
kendi adıma hep farklı istemisimdir o ayrı
çok yakın iki arkadas olurlar birbirlerine boylelikel boyle dusun
:roflolbende çalışırım o zaman
gündeliğe giderim bi gün merdiven silerim bigün ev temizleme falan
geçinir gideriz boşamam seni merak etme sempatiksalakcinni
bizde yürüteç almaya karar verdik zaptedilmiyor artık..kafamçokkarıştıAyçaaa sana hiç gülmedim dün benim aklımdanda geçti kask olayı hatta dizlik falan tam takım :)))
yürüteçten 2 gün içinde 3 defa düşünce aynı şeyleri düşündüm.. Yürüteçsiz çocukları idare edebilen annelere hayran kaldım bugün cnm çıktı artık yürüteçi rafa kaldırdık... ışim çok zor oturmak istemiyor hep ayakta duracak koltuğa tutunuyor arkasına yastıkları döşüyorum..
olur bana uyar ..bana sizin bütün buluşamlarınız uyuyor nasılsa...kalben katılınca yol eş hastalık engel tanımıyor maşallah..opuyorumnanaktanmadem buluşma hazirana kalacak havalar iyice sıcak olur piknik tarzı bir yerde ayarlarız o zaman olarmıııı
hemde bütün bebişler emekliyor olur kanımca salarız çayıra çimene
amanın bende korkarım falla iyiki geçmiş....ay yine cok komiksin ya!! senin söyle problemleri bile esprili anlatimin yokmu bayiliyorum..canim hadi yaho bebekken yapiyor..ben daha düne kadar uyur gezerdim..esim korkardi gece gözümü acip adama bön bön bakarmisim.kaydirigubbakcemile3.zamanla gecti cok sükür..
şu çocuğu bir chuky benzetmediğin kaldıydıya ..bence sen çok derin uyuyorsun yaho sesleniyor duymuyorsun çocukta burnunun dibine geliyor bakıyor artık...anne kalk dermiş gibi..galiba benim oğlum uyur gezer olacak bu mümkünmüdür bilmiyorum ama
katil bebek chuky gibi
selam nerelrdesin ?biter biter dişlerden huysuz yavrucalakar ben alşıtım artık yazmaya bile gerek duymuyorum yemiyor diye çünkü değişen birşey yok..yemek saatlerimiz bizimde 1 saati buluyor....olumunekankayizsmileselamlar herkese
geçmişe daldım yine... herkes nasıl ?? biz iyiyiz Çağan'ın huysuzluğu azaldı sayılır, yemek problemi aynen devam o da bitecek umutluyum : )
sen ne spor nede diyet böyle böyle verdin bu kiloları..lülülülülülüsempatiksalakcinniKocem uyuduNormel, yordum çünkü adamı :kedi:
gel gel bizim sonsuz sevgimiz herkese açık....opuyorumnanaktankızlar valla şunu demeden gecemiycem maşallah gecen yıldan beri bu topik hep dolu oluyo.. bende eylül annesiyim ama malesefki bizim topik incin top oynuyo..(
bende yatar evrimde yatıyomuş bensiz yatamaz şimdi o sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?