2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ..dünkü planların hepsi suya düştü tabi temizlikle alakalı bölüm ..gece hırsızlık olmuş o yüzden sabaha kadar devriye gezmişler ve uyksuz geldi sevgili polisim kahvaltısını yaptı uyudu ..banada uyuz uyuz oturmak kaldı ..zaten akşam yazarken hiç ümidim yoktu bu plandan ama neyse..

daralıyorum bunalıyorum.herkesi idare etmekten gına geldi.hamilelikten diyeceğim ama ben evlendiğimden beri hep hamıleyım.ondandan usandım zaten.bir köşeye çekilip kendimle kalmak istiyorum artık.

veeee yarın sabah abantta gidiyoruz dere pansiyon da kalacağız 1 gece
oh oh gel keyfim gel iyi gezmaler abanta bayılırım..eceyi üştmeyinama..
çok geçmiş olsun korktuğun gibi bişey çıkmaz inşallah..
ole ole... sensıs naslaa..

ole ole.. sadece seni.. gerisi andersen amcadan hıkaye.

.

hikayen olayım oku beni Efrimmmmmmmmmmmm..

:teselli:inşallah önemli birşey değildir..

daralıyorum bunalıyorum.herkesi idare etmekten gına geldi.hamilelikten diyeceğim ama ben evlendiğimden beri hep hamıleyım.ondandan usandım zaten.bir köşeye çekilip kendimle kalmak istiyorum artık.

dışarı çıkıp yürüme imkanın yokmu yanlız tabi hem kendinle başbaşa kalırsın hemde yürüyüş yapmış olursun..
Kaç yılık evlisin?

benim de tam tersi. eşim tatili çok seviyor. gitmek için can atıyor. ama ben yiğitle cesaret edemiyorum... anlaşılan bebişlerimiz büyüyene kadar şöyle güzel bir tatil yapamıyoruz. herkes farklı sebeplerden. gerçi yapan arkadaşlar da var onların önünde şapka çıkartıyorum gerçekten..
hayırlı olsun. bebişin erkekmiş.. ama seni biraz mutsuz mu gördüm sanki??
sanmıyorum uyur gezerlikten değildir o esracım. uykusu bitiyordur. kanıyordur yani. gündüzleri çok mu uyuyor acaba?
çok geçmiş olsun. acil şifalar..
borsa tepetaklak oldu paralarım batiii
senginliğin gözü kör olsunnn
meltem borsada parayı vurayım sizin ordan ev alacam sparta kulelerinden
bir kulem bile yokkk gamyoncuiremsu
vay vay vay ne zenginler varmış aramızda behh :) borsa işi çok sakat ya ben hiç cesaret edemem. sadece geçenlerde bi bireysel emeklilik yaptırdım. onun yüzde 20 si borsa o kadar..
özlem o kırmızı yuvarlak yataklardan seray mobilyada var biliyünmüü
yatakodam geniş olsaydı düşünüyoduk o yataklardan almayı
ay ben de çok seviyorum o yatakları. almayı da düşündüm evlenirken ama kiracı olunca cesaret edemedim.kendi evim olunca inş belki o zaman..

inşallah canım kendine vakit ayırabilirsin

oh oh gel keyfim gel iyi gezmaler abanta bayılırım..eceyi üştmeyinama..

QUOTE]

sağol canım
dikkat edicez ece hanıma

hiç gerek yok ince battaniye yeterde artar bile hayırlı doumlar dilerim

ay inanilir gibi degil kabullenilmesi imkansız bir durum benice hele ki yen evli sayılırsınız kaç tatil yaptınızkı basbasa niyeboyleb u bazi erkekler
bizimkide evde tatilim geldi tatilim geldi diye geziyor çok guluyorum benden hevesli tatil hastası adam surekli oteller ucak biletleri fiyatları takip ediyor ona kalsa haftasoun ece yi bakıcıya ucret karsılgıı bırakıp kibrisa kumar oynamaya falan gitcez :) frenlemesem tum maası tatile yatırabilir yani. yapı meselesi iste ama
ibounn tum arkadasları bu zihniyette sirketteki en yakın kankaları paso geziyor etkilenme olabilir

esraaaaaaa
o saydıgın yerlerden bi tek polonezköy ve avşa adası var gitmediğimiz.
canım ailemi izlerken aklımıza geldi polonezköy hemen listeye koydukdu.
amma bu avşa adası konusunda heçç fikrim yok..

canım ada tavsiye etmem kuçuk bebekle
ben berke 10 aylıkken gitmistim birkiz arkadasım ablam ve esi ile o zaman ablamın bebegi yoktu aklı bir karıshavadaydı onları saymam bile biz arkadasımla birlikte berkeye baktık ibo izin alamamıs gelememisti . allahım bir sabah uyandık berkeninkut diye yataktan yere dusmesi ile. adada hastane yok klinik yok birsaglık ocagı var her daim acil birsey olsa vapur yok hava ambulans falan ancak
panik olmustuk tum gun pansiyonda oturup arkadasımla berkeyi gozlemistik birsey olcakmı diye saglık ocagındaki dr gunese çıkarmayın falan demisti . o esnada ibo hava ambulanslar falan ayarlamıs birsey olursa hemen ist a gelmemiz için helikopterle falan yani
ada bebek le sakıncalı benceee
mutlaka gittinizi yerde bir hastane klinik birseyler olmalı
bebekle tatil secimi yaparken buna dikkat etmek gerek

ay ne buketmiş bu kimse unutamıo

al bendende o kadar kimse unutamıyor
bir arada aysin i surekli soruyordu arkadaslar. o da facede aktif ama burayı ozlemiyo demekki

bırak battaniyeyi falan, sen iyisi mi yanında bol çeşit emzik götür.. sonradan benim gibi emzikzede olmamak adına söylüyorum:) şaka bir yana ince battaniye yeterli olur kanımca..heyt be ne günlerdi...

ay hala unutamamıssın kotu anıları ayca: ) su an emiyormu ruzgar )
biimki yatarken uyurken o da illa aranmıyor arada asla vermiyoruz zaten çıkarıp bakıyor verirsen

hayırlısı olsun çok hosuna gitmemis gibi çoskusuz gordum seni
ama yas farkı az oldugundan hem cins olması çocuklar için buyuk guzellik bence
bende pes pese dogursam sayet aynı cins olmasını arzu ederdim onlar adına
kendi adıma hep farklı istemisimdir o ayrı
çok yakın iki arkadas olurlar birbirlerine boylelikel boyle dusun

NUR göbegini görene kadar hep erkek diyordum ama görünce fikrim degisti..bence bu kiz göbegi..sivri ama düsük..ayni benim hayattaki göbegim gibi..erkek sanki daha yukarida oluyor..tabi allah bilir orasini..

canım ikinci gebeliklerde karın kasları bir kez esnediginden ikinciler her zaman daha asagıda tasınırmıs. kaldıkı nur un çok yeni bir dogumu var karın kasları kuveetlenip toparlanmadan tekrar hamile kaldı asagıda olması ondan bence

gulmedim çok sasırdım boyle bir aletmi çikarmıslar diye enterean bena lıp takmazdım ama

kızlar valla şunu demeden gecemiycem maşallah gecen yıldan beri bu topik hep dolu oluyo.. bende eylül annesiyim ama malesefki bizim topik incin top oynuyo..(

buraya takıl canım bekleriz ne farkeder gun farkı ile seninde bebegin bizimkilere yakınsonuçta

ay esra yasar gibi oldum hem guldum hem sasırdım nası yanii
bi sor isteresn dr a

Gypsy canım borsada paralarını batırmadan gel peşinatını vermiş olursun
aaa gelgit in bebek erkekmiş hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

ozgul cok gecmis olsun canim..bana patoloji sonucunu soyleyebilirmisin??

dışarı çıkıp yürüme imkanın yokmu yanlız tabi hem kendinle başbaşa kalırsın hemde yürüyüş yapmış olursun..
Kaç yılık evlisin?

ayyyy kusura bakmayın kızlar forumda takılıyordum o sırada yine birşeyle daha doğrusu biriyle uğraşmak zorunda olduğum için patladım birden.

yarın samsuna gidiş olduğu için evi toparlayıp hazırlanmam gerek.annemde evde malum o da idare edilmesi gerekenlerden biri.tabi bana yaptığı yardımları gözardı edemem.ve herşeyden önce annem. 4 yıllık evliyim ve 2 düşüğüm var malum pıhtılaşma sorunum yuzunden iğne vuruluyorum ya hergün bu sorun yuzunden.tam kurtuldum derken yıne baştan yine hamılelik.vucudumda yoruldu sanırım.yüzümde bile hissediyorum bunu aynaya bakınca görüyorum kendimde başkasını.eh tabi ailevi sorunlar falan filan.sabrım kalmıyor sanırım.

kötü bişi çıkmamasına sevindim. gözün aydın.
oyyy canım benim. korkma hemen dur. daha bişi belli değil tam olarak. benim de hamileyken ilk aylarda gıdığımda iki tane beze çıkmıştı. çok korkmuştuk. sonra kendiliğinden geçti. üzüntü ve streste yapabiliyor bunları. benim öyle olmuştu yani. dur bakalım üzme hemen kendini. inşallah korktuğunuz gibi değildir. dualarım senle ve eşinle..
veeee yarın sabah abantta gidiyoruz dere pansiyon da kalacağız 1 gece
hadi bakalım dönüşte bekliyoruz abant yorumlarını..

bu sene oteller ne kadar pahalı ya
eşim eylül 25 e izin yazmış çok geç bir tarih buna rağmen 2 kişi 1500 tl den aşağıya tatil yok

uyur gezerlik konusunda..
ünv okurken devlet yurdunda kalıyordum. odamızda bir arkadaş vardı uyur gezer. ranzanın alt katında kalıyordu. benim karşımda. çıtı pıtı bir kızdı ama kocaman yemyeşil gözleri vardı. sen bir gece kalk. benim altımda yatan arkadaşa gel. kızın omuzlarından tutup silkelemeye başlamış böyle hızlı hızlı döver gibi. uyanmış bi bakmış. gözler açık. kocaman yeşil gözler.. çok korkmuş. bağırmak istemiş korkudan sesi bile çıkmamış. sabah anlattılar. uyur gezer arkadaş hiçbişi hatırlamıyor. diğeri korkudan ölmüş garibim.

bu sene oteller ne kadar pahalı ya
eşim eylül 25 e izin yazmış çok geç bir tarih buna rağmen 2 kişi 1500 tl den aşağıya tatil yok

bu sene ağustos ayı ramazana denk geliyor. belki bazı oteller o ay fiyatları çeker diye düşünüyorum. eşim söyledi geçen gün. emzirirken oruç tutumazsın. ben de bi kaç gün kırayım orucu kaçalım bi yere diye. ama dediğim gibi cesaret konusu işte. yiğitle nasıl olur bilmem. kararsızım..

oğluşum üç dört gündür büyüğünü yaparken çok zorlanıyordu. evelsi gün iki kuru kayısı haşlayıp rondolayıp kaşık mamasını onunla yaptım. dün de bir çay kaşığı zeytinyağı ve ardından ılık su içirdim. allaha şükür sabah daha kolay yaptı. kıvamı da yumuşamış.

ygs sonuçları açıklandı. erkek kardeşimin puanları ne yazık ki kötü. ikinciye girmeye hak kazanmış ama bu puanlarla bu sene zor sanırım. çünkü ikinci sınav daha zor olacak.. off yaa çok moralim bozuldu

erkek arkadaşlardan bi tanesi halı saha maçında düşüp belini çatlatmış. kımıldamadan yatıyormuş. nedir bu erkeklerin halı saha merakı.. geçen ay aynı takımda genç bir çocuk kalp krizi geçirip vefat etmişti.

bu arada ben artık yiğit balımın tarhana çorbasını şöyle yapıyorum. seviyor..
dönüşümlü olarak tereyağı ya da sıvı yağ katıyorum.
iki parça küçük haşlanmış eti inci ince doğruyorum. onu katıyorum.
bi de tarhana işte.
cici bebenin ekmeğini ufalayıp onu katıyorum.

evt güzel doğru söylüyorsun.peşpeşe ve aynı cins olması biraz hayal kırıklığı uğrattı tabi herşeyden önce sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorum.ancak ben hezaman kız çocuklarını aşırı severim ve erkek bebeğim olursa nasıl bakabilirim diye düşünmüştüm ilk veya ikinci farketmez ama bakılıyor hemde çok güzel bakılıyor.onun coşkusuda başka.ama yınede şimdiki kız ve doğunca bana arkadaş olacak diye geçirdim içimden hep yalnızlığımı alacak benden dedim hep.erkek çocuk bırakıp gider kız kalır dedim hep.sanırım o yuzden afalladım biraz.halbukı bende kız evladıyım ve ailemin yanında değilim.bencilce düşündüm sanırım.dediğin gibi kendi adıma....
eh tabi yazdığım gibi yorgunluk var.öyleki elime sigara alıp püfür ppüfür tüttürmek bile özgürlük geliyor artık.düşün yani bağımlısı değilim zamanında içtim de, kaç yıldır kullanmıyorum canım da cekmiyor yinede özgürlük geliyor.bu örnekleri istemediğin kadar arttırabilirim.

bende çalışırım o zaman
gündeliğe giderim bi gün merdiven silerim bigün ev temizleme falan
geçinir gideriz boşamam seni merak etme sempatiksalakcinni
:roflollumunekankayizsmile
bizde yürüteç almaya karar verdik zaptedilmiyor artık..kafamçokkarıştı
madem buluşma hazirana kalacak havalar iyice sıcak olur piknik tarzı bir yerde ayarlarız o zaman olarmıııı
hemde bütün bebişler emekliyor olur kanımca salarız çayıra çimene
olur bana uyar ..bana sizin bütün buluşamlarınız uyuyor nasılsa...kalben katılınca yol eş hastalık engel tanımıyor maşallah..opuyorumnanaktan
amanın bende korkarım falla iyiki geçmiş....
şu çocuğu bir chuky benzetmediğin kaldıydıya ..bence sen çok derin uyuyorsun yaho sesleniyor duymuyorsun çocukta burnunun dibine geliyor bakıyor artık...anne kalk dermiş gibi..
selamlar herkese

geçmişe daldım yine... herkes nasıl ?? biz iyiyiz Çağan'ın huysuzluğu azaldı sayılır, yemek problemi aynen devam o da bitecek umutluyum : )
selam nerelrdesin ?biter biter dişlerden huysuz yavrucalakar ben alşıtım artık yazmaya bile gerek duymuyorum yemiyor diye çünkü değişen birşey yok..yemek saatlerimiz bizimde 1 saati buluyor....olumunekankayizsmile
Kocem uyudu Normel, yordum çünkü adamı :kedi:
sen ne spor nede diyet böyle böyle verdin bu kiloları..lülülülülülüsempatiksalakcinni
kızlar valla şunu demeden gecemiycem maşallah gecen yıldan beri bu topik hep dolu oluyo.. bende eylül annesiyim ama malesefki bizim topik incin top oynuyo..(
gel gel bizim sonsuz sevgimiz herkese açık....opuyorumnanaktan
bende yatar evrimde yatıyomuş bensiz yatamaz şimdi o sempatiksalakcinni

delikafaduldensırnaşık şeyŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…