2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam ben belki emziririm kalırsa o zamana süt ama eşim 30 günün 30 unuda tutar zaten

sempatiksalakcinni baksana kımse yadırgamadı zaten aynı evde kalma ,boşanma durumunu falan.herkezın içinde bı lezomu var neeesempatiksalakcinni
bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
çağan bey ne güzelde oynuyor...
geçmiş olsu n üşüttü demekki..sıcak gerçekten iyi değil..gezsen bir türlü evde otursan birtürlü değilmi?

geçmiş olsun sonuçlar temiz çıkmış..bizim kan değeri iyi olduğu halde kullandırdı doktor 1 yaşına kadarda devam dedi..

sağol DERYACIM ne bilim ya anlamak zor bu dr. ları biri kullanın diyor öbürü kullanmayın diyor arada derede biz kalıyoruz...

sarmışık geçmiş olsun

ne gusel bı esekmıs o, nası bısı Nesrınım o,plastık mı,uzerıne oturabılıo mu,sallanıo mu?? hele bı deyiver bacına :)nereden temın edılır?.
plastik yumusak üzerine oturup kulaklarından tutup zıplıyorsun , bizzat denedim
abim moskovodan getirmişti burda varmı bilmem

veeee yarın sabah abantta gidiyoruz dere pansiyon da kalacağız 1 gece
oo negüzel gezin dinlenin

:selam nerelrdesin ?biter biter dişlerden huysuz yavrucalakar ben alşıtım artık yazmaya bile gerek duymuyorum yemiyor diye çünkü değişen birşey yok..yemek saatlerimiz bizimde 1 saati buluyor....olumunekankayizsmile
Çağan çok yoruyor beni hafif depresif moddayım vaktim olsa bile canım istemiyordu bilg. açmak ayça gibi... laptopun klavyeside bozuldu öyle işte
bende alışıyorum bu duruma ama bazen çıldıracak gibi oluyorum...

aa aaa.. ben gideli sayfa bile ilerlememiş. bi denk gelemiyorum sizlere ya attığım onca mesaj bile havada kalmış.

Güli, bunu senın ıcın koyuyorum, sen görselliği sevıyorsun, sana fıkır olsun dıye ekleyeyım dedım, hemen aklıma sen geldın zaten :)

gecmıs olsun Eceye.inş gecer bıan önce.
bayıldım Nesrın.cok tatlı maşşalah.eşekte cok güzelmıs nası bişi o,bınılıyomu üstüne
gecmnıs olsun Özgülcüm.inş bişe cıkmaz.benım küçük ablamın bilek kemıgının hızasında cıkmıstı.2 kere alındı.6 şar sene arayla.yıne cıktı aynı yerde.belkı iyi huylu cıkar sonuc.iyi düşün iyi olsun inş.
veeee yarın sabah abantta gidiyoruz dere pansiyon da kalacağız 1 gece
iyi gezmeler Meltem
daralıyorum bunalıyorum.herkesi idare etmekten gına geldi.hamilelikten diyeceğim ama ben evlendiğimden beri hep hamıleyım.ondandan usandım zaten.bir köşeye çekilip kendimle kalmak istiyorum artık.
kıyamam sana ya,bugunlerde gecer.sen en kısa zmaanda samsuna uc,hava degısıklıgı ıyı gelır mutlaka

arkadaşlar selam keyifsiz bir geceden sonra şimdi evdeyim yatıyorum..sınav kağıdı okuduğum için pek giremedim..dün gece soda içmek için iki sodayı dolaba koymaya niyetlendim..elimden biri kaydı yere düştü ve bomba düşmüş etkisiyle patladı... parçalardan biri bacağıma girmiş.. doku gitmiş olduğu gibi yarıldı falan( yakındaki bir sağlık kuruluşuna gittim.. dikiş bandıyla tutturmaya çalıştı ama hala sızıyor biraz dikiş atmak gerekebilir galiba( kıpırdamıyorum gerdin deri olunca acıyo.. asıl olay gebelikte tek doz tetanoz oldum tabi koruyuculuğu bitti. gece ya baktari bulaştıysa korkusuyla emzirmedim..sağlık ocağı tek doz vuralım dedi sabah gittiğimde ama emziriyorum tetenoz aşısı olabilirmiyim bilmiyorum..kısaca offfff(( aman dikkat edin Allah korusun yüzüme gelebilirdi.. resmen bomluyo.. çocukların olduğu yerden uzak tutun malum ayaklandıklarında tehlikeli olabilir..

çok geçmiş olsun seda13..
tetenoz aşısının üçüncü dozu zaten doğumdan sonra vurulunuyor. o yüzden süte zararı olacağını sanmıyorum ama yine de bi doktora sor istersen.

NUR göbegini görene kadar hep erkek diyordum ama görünce fikrim degisti..bence bu kiz göbegi..sivri ama düsük..ayni benim hayattaki göbegim gibi..erkek sanki daha yukarida oluyor..tabi allah bilir orasini..
bilmiorum ki canım yaa hayırlısı olsun valla 7 de gittiğimde ilk tahminini alacağım dr sölerim sizede
herşey yolundaya çok şükür erkek kız ne fark eder hayırlı evlat olsun yeter cnm

geçmiş olsun.bende emziriyorum ve iki gün önce vuruldum tetanoz.

geçmiş olsun.bende emziriyorum ve iki gün önce vuruldum tetanoz.

sağlık ocağında mı vuruldun.. ben eczaneden aldım ilacı saf tetanozmuş. sağlık ocağında difteri tetanoz var ya.. vurulduğun günde emzirdin mi.. gecikmeden vurdurıyım ben de o zman

geçmiş olsun görünmez kaza

evriimm bu ne??

SEDAA cok gecmis olsun cnm..

sanırım salata

yapmaz tazem yapmadığı şeylerden bir kaç tane örnek verirdim ama mekan müsait deil kaydirigubbakcemile3

Anladım galiba ve üzüldüm senin için

İçini ferah tut, iyi düşün iyi olsun... Öyle bile olsa, erken teşhis edilmiş olacak. Lütfen karamsar olma!

Sedacık, benim eşimin de başına gelmişti aynısı. Hatta havada patladı desem sana? Cam şişede soda alıyorsanız soğuk olmasına özen gösterin. Hele sıcak yaz günlerinde dışarda kalmış cam şişe almayın, gaz sudan havaya geçmeye çalışıyor, aşırı basınçla patlıyor. Aman dikkat. Bu nedenle gazlı içeceklerde "soğuk içiniz" yazar. Düşük ısıda gazlar sıvıda çözünür çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…