bu sene ağustos ayı ramazana denk geliyor. belki bazı oteller o ay fiyatları çeker diye düşünüyorum. eşim söyledi geçen gün. emzirirken oruç tutumazsın. ben de bi kaç gün kırayım orucu kaçalım bi yere diye. ama dediğim gibi cesaret konusu işte. yiğitle nasıl olur bilmem. kararsızım..
bilmiyorumkismilesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni baksana kımse yadırgamadı zaten aynı evde kalma ,boşanma durumunu falan.herkezın içinde bı lezomu var neeesempatiksalakcinni
çağan bey ne güzelde oynuyor...
geçmiş olsu n üşüttü demekki..sıcak gerçekten iyi değil..gezsen bir türlü evde otursan birtürlü değilmi?gece beni hiç uyutmadı mızır mızır cıldırcaktım besigi sallamayı bıraktıgım anda aglamaya baslıodu sabaha karsı daldı... uyanınca daha iidi ama bu seferde mumuklerı akıo koyu yesil cinsinden.. ilaçlarını icirdim uyuttum ama antibıyotıksız gecmıycek sanırım oksurugu.. bakalım ne laıcamıda bilemedin trdeyken ıcırıodum ama adını unuttum anneme sorcam ordaki druna sorsun die.
günaydın arkadaşlar....
gün giremedim selini dr. a götürdüm... ishali geçmemişti hala içim rahat etmedi... dün sabah kaka tahlili ve kan tahlili verdi.... yaptırdık sonuçlar iyi ikiside bir sorun yokmuş... dedik biz geçen hafta ankaraya gittik orada oldu bu ishal dedim turist ishali olmuştur o dedi hava değişikliği vs. dedi inşallah geçer bi ilaç falan vermedi.... kan sonucumuz normalmiş 11,3 bilmiyorum ne kadar normal ama bu değrede olan çoğu kişi kan ilacı kullanıyor ama bizim dr. umuz bize hiç kan ilacı vermiyor yine sordum boşuna kulanıp çocuğu tiksindirme dedi anlamış değilim.... bizden haberler böyle... dün 4 kere kaka yaptı bu sabah yine ben evden çıkmadan açılışı yaptı inşalllah biran önce düzelir şu ishal yarın 1 hafta olmuş olacak.... geçmişe bakamadım... işlerim yoğun.....
plastik yumusak üzerine oturup kulaklarından tutup zıplıyorsun , bizzat denedimne gusel bı esekmıs o, nası bısı Nesrınım o,plastık mı,uzerıne oturabılıo mu,sallanıo mu?? hele bı deyiver bacına :)nereden temın edılır?.
oo negüzel gezin dinleninveeee yarın sabah abantta gidiyoruz dere pansiyon da kalacağız 1 gece
Çağan çok yoruyor beni hafif depresif moddayım vaktim olsa bile canım istemiyordu bilg. açmak ayça gibi... laptopun klavyeside bozuldu öyle işte:selam nerelrdesin ?biter biter dişlerden huysuz yavrucalakar ben alşıtım artık yazmaya bile gerek duymuyorum yemiyor diye çünkü değişen birşey yok..yemek saatlerimiz bizimde 1 saati buluyor....olumunekankayizsmile
gecmıs olsun Eceye.inş gecer bıan önce.gece beni hiç uyutmadı mızır mızır cıldırcaktım besigi sallamayı bıraktıgım anda aglamaya baslıodu sabaha karsı daldı... uyanınca daha iidi ama bu seferde mumuklerı akıo koyu yesil cinsinden.. ilaçlarını icirdim uyuttum ama antibıyotıksız gecmıycek sanırım oksurugu.. bakalım ne laıcamıda bilemedin trdeyken ıcırıodum ama adını unuttum anneme sorcam ordaki druna sorsun die.
bayıldım Nesrın.cok tatlı maşşalah.eşekte cok güzelmıs nası bişi o,bınılıyomu üstüne
gecmnıs olsun Özgülcüm.inş bişe cıkmaz.benım küçük ablamın bilek kemıgının hızasında cıkmıstı.2 kere alındı.6 şar sene arayla.yıne cıktı aynı yerde.belkı iyi huylu cıkar sonuc.iyi düşün iyi olsun inş.offf kizlar..canim cok sikkin su an..esimin test sonuclari gelmis..alinan yag bezesi cilt tümörüymüs...:1no2: simdi kalbe bir etkisi olmusmu diye bakilacakmis..o yüzden doktora göndermisler..zaten ben süpheleniyordum bir anda yag bezesinin agri yapmasindan..:1no2: allahim insallah önemli birsey degildir ve tekrarlamaz..cok moralim bozuldu simdi..mafoldumben
iyi gezmeler Meltemveeee yarın sabah abantta gidiyoruz dere pansiyon da kalacağız 1 gece
kıyamam sana ya,bugunlerde gecer.sen en kısa zmaanda samsuna uc,hava degısıklıgı ıyı gelır mutlakadaralıyorum bunalıyorum.herkesi idare etmekten gına geldi.hamilelikten diyeceğim ama ben evlendiğimden beri hep hamıleyım.ondandan usandım zaten.bir köşeye çekilip kendimle kalmak istiyorum artık.
bilmiorum ki canım yaa hayırlısı olsun valla 7 de gittiğimde ilk tahminini alacağım dr sölerim sizedeNUR göbegini görene kadar hep erkek diyordum ama görünce fikrim degisti..bence bu kiz göbegi..sivri ama düsük..ayni benim hayattaki göbegim gibi..erkek sanki daha yukarida oluyor..tabi allah bilir orasini..
herşey yolundaya çok şükür erkek kız ne fark eder hayırlı evlat olsun yeter cnmdr den geldim herşey iyi güzel dedi.her ne kadar kız tipi olsada erkek olacakmış.Samsuna gitmeme izin verdi uçakla git dedi ancak aktarma yapmayı hiç sevmiyorum.tek seferde 10 saate razıyım.sık sık hareket edeceğim oturduğum yerde.
geçmiş olsun.bende emziriyorum ve iki gün önce vuruldum tetanoz.arkadaşlar selam keyifsiz bir geceden sonra şimdi evdeyim yatıyorum..sınav kağıdı okuduğum için pek giremedim..dün gece soda içmek için iki sodayı dolaba koymaya niyetlendim..elimden biri kaydı yere düştü ve bomba düşmüş etkisiyle patladı... Parçalardan biri bacağıma girmiş.. Doku gitmiş olduğu gibi yarıldı falan( yakındaki bir sağlık kuruluşuna gittim.. Dikiş bandıyla tutturmaya çalıştı ama hala sızıyor biraz dikiş atmak gerekebilir galiba ( kıpırdamıyorum gerdin deri olunca acıyo.. Asıl olay gebelikte tek doz tetanoz oldum tabi koruyuculuğu bitti. Gece ya baktari bulaştıysa korkusuyla emzirmedim..sağlık ocağı tek doz vuralım dedi sabah gittiğimde ama emziriyorum tetenoz aşısı olabilirmiyim bilmiyorum..kısaca offfff (( aman dikkat edin allah korusun yüzüme gelebilirdi.. Resmen bomluyo.. çocukların olduğu yerden uzak tutun malum ayaklandıklarında tehlikeli olabilir..
geçmiş olsun.bende emziriyorum ve iki gün önce vuruldum tetanoz.
evriimm bu ne??Güli, bunu senın ıcın koyuyorum, sen görselliği sevıyorsun, sana fıkır olsun dıye ekleyeyım dedım, hemen aklıma sen geldın zaten :)
arkadaşlar selam keyifsiz bir geceden sonra şimdi evdeyim yatıyorum..sınav kağıdı okuduğum için pek giremedim..dün gece soda içmek için iki sodayı dolaba koymaya niyetlendim..elimden biri kaydı yere düştü ve bomba düşmüş etkisiyle patladı... parçalardan biri bacağıma girmiş.. doku gitmiş olduğu gibi yarıldı falan( yakındaki bir sağlık kuruluşuna gittim.. dikiş bandıyla tutturmaya çalıştı ama hala sızıyor biraz dikiş atmak gerekebilir galiba ( kıpırdamıyorum gerdin deri olunca acıyo.. asıl olay gebelikte tek doz tetanoz oldum tabi koruyuculuğu bitti. gece ya baktari bulaştıysa korkusuyla emzirmedim..sağlık ocağı tek doz vuralım dedi sabah gittiğimde ama emziriyorum tetenoz aşısı olabilirmiyim bilmiyorum..kısaca offfff (( aman dikkat edin Allah korusun yüzüme gelebilirdi.. resmen bomluyo.. çocukların olduğu yerden uzak tutun malum ayaklandıklarında tehlikeli olabilir..
evriimm bu ne??
SEDAA cok gecmis olsun cnm..
yapmaz tazem yapmadığı şeylerden bir kaç tane örnek verirdim ama mekan müsait deil kaydirigubbakcemile3
offf kizlar..canim cok sikkin su an..esimin test sonuclari gelmis..alinan yag bezesi cilt tümörüymüs...:1no2: simdi kalbe bir etkisi olmusmu diye bakilacakmis..o yüzden doktora göndermisler..zaten ben süpheleniyordum bir anda yag bezesinin agri yapmasindan..:1no2: allahim insallah önemli birsey degildir ve tekrarlamaz..cok moralim bozuldu simdi..mafoldumben
arkadaşlar selam keyifsiz bir geceden sonra şimdi evdeyim yatıyorum..sınav kağıdı okuduğum için pek giremedim..dün gece soda içmek için iki sodayı dolaba koymaya niyetlendim..elimden biri kaydı yere düştü ve bomba düşmüş etkisiyle patladı... parçalardan biri bacağıma girmiş.. doku gitmiş olduğu gibi yarıldı falan( yakındaki bir sağlık kuruluşuna gittim.. dikiş bandıyla tutturmaya çalıştı ama hala sızıyor biraz dikiş atmak gerekebilir galiba ( kıpırdamıyorum gerdin deri olunca acıyo.. asıl olay gebelikte tek doz tetanoz oldum tabi koruyuculuğu bitti. gece ya baktari bulaştıysa korkusuyla emzirmedim..sağlık ocağı tek doz vuralım dedi sabah gittiğimde ama emziriyorum tetenoz aşısı olabilirmiyim bilmiyorum..kısaca offfff (( aman dikkat edin Allah korusun yüzüme gelebilirdi.. resmen bomluyo.. çocukların olduğu yerden uzak tutun malum ayaklandıklarında tehlikeli olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?