geçmiş olsun canım daha geçen hafta gökhanın amcasının oğlu boş bulunarak şişeyi ateşe atmış vee patlamış onun resmen suratı değişmişti dudağına dikiş atılmış kaşına gelmiş bununu çizmiş rabbim gözünü esirgemiş allahtannn çok dikkat etmek gerek tekrar gçmiş olsn cnmarkadaşlar selam keyifsiz bir geceden sonra şimdi evdeyim yatıyorum..sınav kağıdı okuduğum için pek giremedim..dün gece soda içmek için iki sodayı dolaba koymaya niyetlendim..elimden biri kaydı yere düştü ve bomba düşmüş etkisiyle patladı... parçalardan biri bacağıma girmiş.. doku gitmiş olduğu gibi yarıldı falan( yakındaki bir sağlık kuruluşuna gittim.. dikiş bandıyla tutturmaya çalıştı ama hala sızıyor biraz dikiş atmak gerekebilir galiba ( kıpırdamıyorum gerdin deri olunca acıyo.. asıl olay gebelikte tek doz tetanoz oldum tabi koruyuculuğu bitti. gece ya baktari bulaştıysa korkusuyla emzirmedim..sağlık ocağı tek doz vuralım dedi sabah gittiğimde ama emziriyorum tetenoz aşısı olabilirmiyim bilmiyorum..kısaca offfff (( aman dikkat edin Allah korusun yüzüme gelebilirdi.. resmen bomluyo.. çocukların olduğu yerden uzak tutun malum ayaklandıklarında tehlikeli olabilir..
HAYIRLISI OLSUN ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNdr den geldim herşey iyi güzel dedi.her ne kadar kız tipi olsada erkek olacakmış.Samsuna gitmeme izin verdi uçakla git dedi ancak aktarma yapmayı hiç sevmiyorum.tek seferde 10 saate razıyım.sık sık hareket edeceğim oturduğum yerde.
canım benim başta güldüm ama.benimde aklımdan geçmedi değil.bendede geçtiğimiz ay böyle bir kaygı olmuştu gerçe hala biraz var ama.sürekli oğlumu rüyalarımda veya boş bir anımda hep düşmüş kafasını vurmuş v.s v.s şekilde görüyorum ve düşünüyroum.dedimki ben kask alayım düşsede kafasına bişey olmasın.sonra kendi kendime düşe kalka büyücek ben ne kadar korumaya çalışsamda kafasında kask olsa bile örümcekteyken düşer boynu krılır falan diye düşündüm.ogün bugündür kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum.allah ne yazdıysa o olur.sedece dikkat edicez başka çaremiz yok..sakınan göze çöp batarmışSAKIN GÜLMEYİN!!!
Rüzgar emeklemeye ve tırmanmaya başladı ya çok dengesiz hareketler yapıyor. Bir kere yanındayken hem de gözüm üzerindeyken nasıl olduğunu anlayamadan kafa arkası düştü. Çok panik oldum vs vs bişey olmadı şükür..
Bir sn yalnız bırakamıyorum. Gece uykularım kaçıyordu kafayı sık sık bi yerlere çarpacak korkusuyla. Ve de çocuğun dolaşma özgürlüğünü kısıtlıyordum. Hop emekliyor heyecanlı heyecanlı tehlikeli bi yere doğru, ben hop kucağıma alıyorum, kızıyor sinirleniyor.. Nette araştırdım, koruyucu bebek kaskı gördüm.Yok böyle olmayacak dedim ve aldım. Yarın Ruzy'nin fotoğrafını çeker koyarım..
3 sebepten dolayı almakta çok tereddüt ettim ama..
-Aslında bebekler düşe kalka nerde ne yapması gerektiğini öğreniyor. Sürekli kaskla dolaşırsa, büyüdükçe tehlikeli yerleri öğrenemez de kaskı olmadığında daha büyük bir kaza yaşar mı acaba??
-Yaz sıcaklarında terletir mi?
-Kaskla dolaşmak istemeyebilir mi?
Sakın gülmeyin başlığı attım çünkü doktora söylediğimde bana gülmüştü..Fazla panik koruyucu bir anne olmak istemiyorum ama şu kafa travmaları beni çok ürkütüyor ne yapayım...
Aldım gitti..Bu arada Kask çok terletiyor, Ruzy bir iki kez elini kafaya atıp çıkarmak istedi ama alıştı. Artık daha huzurla dolaştırabiliyorum, çok beğendim ben..
esraaa allahım süper bir anlatım şekli koptum gülmekten.galiba benim oğlum uyur gezer olacak bu mümkünmüdür bilmiyorum ama
son günlerde geceleri uyanıyorumki yaho oturuyo yatakta gözlerini pörtletmiş bakıyo
katil bebek chuky gibi
sakince yatırıyorum uyumaya devam ediyor
geçen gecede yatağa çıkmış suratımın dibinde bakıyor bana kalbime inme inicekti resmen korkudan
bu daha küçükkende park yataktan doğrulur otururdu normalde böyle birşey yapamazdı
korku filmi gibi doktora sorsammı bu durumu ?
evet sağlık ocağında vuruldum .ben doğumdan sonrakini vurulmamıştım.gitmişken vurulayım dedim.sordum emzirirken birşey olmazmış.emzirdim.sağlık ocağında mı vuruldun.. ben eczaneden aldım ilacı saf tetanozmuş. sağlık ocağında difteri tetanoz var ya.. vurulduğun günde emzirdin mi.. gecikmeden vurdurıyım ben de o zman
ay ne güzel maşşallah.darısını tüm isteyenlerin başına.62.7 oldum bu arada! Valla iyi gidiyorum, (dilimi ısırdım, totomu kaşıdım)son ay pek iyi gitmedi çünkü diyetim. 4 hafta önce birkaç günlük kaçamak, 1 hafta sonra onu düzeltme çabası, geçen hafta spora gidemedim, bu hafta da tatlı krizleri... Gene de gidiyor, 100'er gr 100'er gr... Neyse ki yüksek performanslı step hocası pazartesi tekrar başlıyor, bol bol koştururuz artık :)
şimdilik bana müsade, birazdan dersim başlayacak. Akşama görüşürüz...
kalorifer peteğini iyi keşfetmişbu sabahki başka versiyonumuzz
yeter artık altımıza bağladığımız azda başımızda dursun:)
günaydın arkadaşlar....
gün giremedim selini dr. a götürdüm... ishali geçmemişti hala içim rahat etmedi... dün sabah kaka tahlili ve kan tahlili verdi.... yaptırdık sonuçlar iyi ikiside bir sorun yokmuş... dedik biz geçen hafta ankaraya gittik orada oldu bu ishal dedim turist ishali olmuştur o dedi hava değişikliği vs. dedi inşallah geçer bi ilaç falan vermedi.... kan sonucumuz normalmiş 11,3 bilmiyorum ne kadar normal ama bu değrede olan çoğu kişi kan ilacı kullanıyor ama bizim dr. umuz bize hiç kan ilacı vermiyor yine sordum boşuna kulanıp çocuğu tiksindirme dedi anlamış değilim.... bizden haberler böyle... dün 4 kere kaka yaptı bu sabah yine ben evden çıkmadan açılışı yaptı inşalllah biran önce düzelir şu ishal yarın 1 hafta olmuş olacak.... geçmişe bakamadım... işlerim yoğun.....
offf kizlar..canim cok sikkin su an..esimin test sonuclari gelmis..alinan yag bezesi cilt tümörüymüs...:1no2: simdi kalbe bir etkisi olmusmu diye bakilacakmis..o yüzden doktora göndermisler..zaten ben süpheleniyordum bir anda yag bezesinin agri yapmasindan..:1no2: allahim insallah önemli birsey degildir ve tekrarlamaz..cok moralim bozuldu simdi..mafoldumben
daralıyorum bunalıyorum.herkesi idare etmekten gına geldi.hamilelikten diyeceğim ama ben evlendiğimden beri hep hamıleyım.ondandan usandım zaten.bir köşeye çekilip kendimle kalmak istiyorum artık.
bu sene oteller ne kadar pahalı ya
eşim eylül 25 e izin yazmış çok geç bir tarih buna rağmen 2 kişi 1500 tl den aşağıya tatil yok
evt güzel doğru söylüyorsun.peşpeşe ve aynı cins olması biraz hayal kırıklığı uğrattı tabi herşeyden önce sağlıklı olsunlarda başka birşey istemiyorum.ancak ben hezaman kız çocuklarını aşırı severim ve erkek bebeğim olursa nasıl bakabilirim diye düşünmüştüm ilk veya ikinci farketmez ama bakılıyor hemde çok güzel bakılıyor.onun coşkusuda başka.ama yınede şimdiki kız ve doğunca bana arkadaş olacak diye geçirdim içimden hep yalnızlığımı alacak benden dedim hep.erkek çocuk bırakıp gider kız kalır dedim hep.sanırım o yuzden afalladım biraz.halbukı bende kız evladıyım ve ailemin yanında değilim.bencilce düşündüm sanırım.dediğin gibi kendi adıma....
eh tabi yazdığım gibi yorgunluk var.öyleki elime sigara alıp püfür ppüfür tüttürmek bile özgürlük geliyor artık.düşün yani bağımlısı değilim zamanında içtim de, kaç yıldır kullanmıyorum canım da cekmiyor yinede özgürlük geliyor.bu örnekleri istemediğin kadar arttırabilirim.
bu sabahki başka versiyonumuzz
yeter artık altımıza bağladığımız azda başımızda dursun:)
hepsi can sıkıntısından mustiyle eğlenmeye çalışıyorum ortaya bu görüntüler çıkıo bende burayla paylaşıorummm canım yaa altını 15 dk fazla sürüo bağlamam hiç sevmio önce böle oynuoz sonra bağlıoz:)ayy ilahi nur ya sapka niyetine baktım biliyormusun altında yazmıs olmasan sapka sancaktım :))) nerden aklına geliyorr
sana katılıyorum canım yaa erkek kız fark etmio hayır konusunda benim abim annemi günde hiç arayamazsa 1 kere olsun arar gerçekten bu evlatn evlada değişior tamamiyle kişiliğe bağlı ben tammm gerçekten böle cicili bicilii giydiriyim bide kızım olsun istiyorum ama gerçektenn ilk hamile olduğu ağlarken inş erkek olur hiç yoktan mustiye arkadaş olur die ağlıodum bizimkiler gülüodu:)canım iste evlenip hemen hamile kalmak gibi birhataya dusme arodından iyi onlem almayıp tekrar pespese hamile kalmak bunlar haliyle insanı bunaltan seyler ama unutmaki bunlar kader degil senin secimlerin demekki aklının kosesinde bebek fikri varmıs kı onlemini almamıssın tam olarak. cunku siddetle karsı olanlar acayip onlem alır ben sahsen oyleyim odum kopuyor ful onlem seklindeyiz. ilk evlendigimdede istememistim aynen sıkı onlem halindeydik belkide bilinc altında istemistin ikinci bebegi oyle dusun.
ayrıca basına gelenler felaket seyler degil sikintili zamanlar yasaman çok normal iki sene ust uste gebelik çzok çok zorr
ama birkaç sene sonra rahata kavusacaksın oyle dusun iki çocugun olmus olacak
ve ne evlatlar var kız oluphayırsız olan umursamaz olan
ha kız bebek ybuyutmek keyifli diyorsano baska ona birsey diyemem
ama bana arkadas olcak yanlızlıgımı alcak anlamında erkegi kizi farketmez yi bir diyalogla erkegide arkadas edersin olumsuz birkaç hareketle anneler kızlarınıda kendinden sogutabiliyor yada kızlar yaradılstan uzak tipler olabiliyor
o yuzden herseyin hayırlısı demek lazım
ygs sonuçları açıklandı. erkek kardeşimin puanları ne yazık ki kötü. ikinciye girmeye hak kazanmış ama bu puanlarla bu sene zor sanırım. çünkü ikinci sınav daha zor olacak.. off yaa çok moralim bozuldu
Cam şişede soda alıyorsanız soğuk olmasına özen gösterin. Hele sıcak yaz günlerinde dışarda kalmış cam şişe almayın, gaz sudan havaya geçmeye çalışıyor, aşırı basınçla patlıyor[/B]. Aman dikkat. Bu nedenle gazlı içeceklerde "soğuk içiniz" yazar. Düşük ısıda gazlar sıvıda çözünür çünkü.
geçmiş olsun canım daha geçen hafta gökhanın amcasının oğlu boş bulunarak şişeyi ateşe atmış vee patlamış onun resmen suratı değişmişti dudağına dikiş atılmış kaşına gelmiş bununu çizmiş rabbim gözünü esirgemiş allahtannn çok dikkat etmek gerek tekrar gçmiş olsn cnm
evet sağlık ocağında vuruldum .ben doğumdan sonrakini vurulmamıştım.gitmişken vurulayım dedim.sordum emzirirken birşey olmazmış.emzirdim.
şimdi vuruldum geldim. tetavax ecz aldım sağlık ocağında vurdurdum.akşama emzircem bana da bişey olmaz dediler.. umarım süte geçmiyordur...
sedacım geçmis olsunn
çok sağol..
Sedacığım geçmiş olsun. Allah korumuş.
Bende sodaları her açtığımda korkarak açıyorum.Tehlikeli şeyler.. Ama güzeller.. şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?