2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Okuldayım, canım tatlı istiyor çok bu aralar yaa... 3 aylık iğnemin süresi doluyor. Hormonal değişim yaşıyorum sanırsam. Her gün istiyor, her gün kendimi tatlı yemek için bahaneler üretirken yakalıyorum. Bırkaç kuru üzüm, kayısıyla geçiştirmeye çalışıyorum ama görüş alanımda tatlı cinsinden bir şeyler varsa karınca gibi hemen bitiyorum başında

geçmiş olsun canım daha geçen hafta gökhanın amcasının oğlu boş bulunarak şişeyi ateşe atmış vee patlamış onun resmen suratı değişmişti dudağına dikiş atılmış kaşına gelmiş bununu çizmiş rabbim gözünü esirgemiş allahtannn çok dikkat etmek gerek tekrar gçmiş olsn cnm

62.7 oldum bu arada! Valla iyi gidiyorum, (dilimi ısırdım, totomu kaşıdım) son ay pek iyi gitmedi çünkü diyetim. 4 hafta önce birkaç günlük kaçamak, 1 hafta sonra onu düzeltme çabası, geçen hafta spora gidemedim, bu hafta da tatlı krizleri... Gene de gidiyor, 100'er gr 100'er gr... Neyse ki yüksek performanslı step hocası pazartesi tekrar başlıyor, bol bol koştururuz artık :)

HAYIRLISI OLSUN ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
canım benim başta güldüm ama.benimde aklımdan geçmedi değil.bendede geçtiğimiz ay böyle bir kaygı olmuştu gerçe hala biraz var ama.sürekli oğlumu rüyalarımda veya boş bir anımda hep düşmüş kafasını vurmuş v.s v.s şekilde görüyorum ve düşünüyroum.dedimki ben kask alayım düşsede kafasına bişey olmasın.sonra kendi kendime düşe kalka büyücek ben ne kadar korumaya çalışsamda kafasında kask olsa bile örümcekteyken düşer boynu krılır falan diye düşündüm.ogün bugündür kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum.allah ne yazdıysa o olur.sedece dikkat edicez başka çaremiz yok..sakınan göze çöp batarmış
esraaa allahım süper bir anlatım şekli koptum gülmekten.

sağlık ocağında mı vuruldun.. ben eczaneden aldım ilacı saf tetanozmuş. sağlık ocağında difteri tetanoz var ya.. vurulduğun günde emzirdin mi.. gecikmeden vurdurıyım ben de o zman
evet sağlık ocağında vuruldum .ben doğumdan sonrakini vurulmamıştım.gitmişken vurulayım dedim.sordum emzirirken birşey olmazmış.emzirdim.
ay ne güzel maşşallah.darısını tüm isteyenlerin başına.
şimdilik bana müsade, birazdan dersim başlayacak. Akşama görüşürüz...

güle güle iyi dersler

bu sabahki başka versiyonumuzz

yeter artık altımıza bağladığımız azda başımızda dursun:)

canım çok geçmis olsun ece ninde kan sayımı 11,5 dr iyi aslında ama ideali 12 dedi vitamine devam etsin dedi
yani çok kotu deil harika olması için içiyoruz vitamin sanırım

çok geçmis olsun ozgul nedir bu hastalıgın islesiyi sonrası vs ?

daralıyorum bunalıyorum.herkesi idare etmekten gına geldi.hamilelikten diyeceğim ama ben evlendiğimden beri hep hamıleyım.ondandan usandım zaten.bir köşeye çekilip kendimle kalmak istiyorum artık.

canım iste evlenip hemen hamile kalmak gibi birhataya dusme arodından iyi onlem almayıp tekrar pespese hamile kalmak bunlar haliyle insanı bunaltan seyler ama unutmaki bunlar kader degil senin secimlerin demekki aklının kosesinde bebek fikri varmıs kı onlemini almamıssın tam olarak. cunku siddetle karsı olanlar acayip onlem alır ben sahsen oyleyim odum kopuyor ful onlem seklindeyiz. ilk evlendigimdede istememistim aynen sıkı onlem halindeydik belkide bilinc altında istemistin ikinci bebegi oyle dusun.
ayrıca basına gelenler felaket seyler degil sikintili zamanlar yasaman çok normal iki sene ust uste gebelik çzok çok zorr
ama birkaç sene sonra rahata kavusacaksın oyle dusun iki çocugun olmus olacak
ve ne evlatlar var kız oluphayırsız olan umursamaz olan

ha kız bebek ybuyutmek keyifli diyorsano baska ona birsey diyemem

ama bana arkadas olcak yanlızlıgımı alcak anlamında erkegi kizi farketmez yi bir diyalogla erkegide arkadas edersin olumsuz birkaç hareketle anneler kızlarınıda kendinden sogutabiliyor yada kızlar yaradılstan uzak tipler olabiliyor
o yuzden herseyin hayırlısı demek lazım

bu sene oteller ne kadar pahalı ya
eşim eylül 25 e izin yazmış çok geç bir tarih buna rağmen 2 kişi 1500 tl den aşağıya tatil yok

biz subatta yaptım rzervasyonu sanırım 2 kisi 1100 tl ye gidiyoruz. kemer e . geçen seneye kadar rixos beldibi imis bu sene turkiz otellerine devrolmus turkiz beldibi diye bir otel

abartmıycaksan ve devamını getirmeyeceksen içinden çok geçiyorsa bir sigaradan birsey olmaz ama diyorumya abartmayacaksan madem bu kadar içinde kaldı dogum sonrası emzirme vs sigaraya takılı kalma. zaten bagımlısıda deilim diyorsun iç birtane bakalım nasıl hissedeceksin. eminim miden kalkacak hamile iken.

bu sabahki başka versiyonumuzz

yeter artık altımıza bağladığımız azda başımızda dursun:)

ayy ilahi nur ya sapka niyetine baktım biliyormusun altında yazmıs olmasan sapka sancaktım :))) nerden aklına geliyorr

ayy ilahi nur ya sapka niyetine baktım biliyormusun altında yazmıs olmasan sapka sancaktım :))) nerden aklına geliyorr
hepsi can sıkıntısından mustiyle eğlenmeye çalışıyorum ortaya bu görüntüler çıkıo bende burayla paylaşıorummm canım yaa altını 15 dk fazla sürüo bağlamam hiç sevmio önce böle oynuoz sonra bağlıoz:)

bu aksam free aksamlarımızdan
bakıcı ile konusup fiksledik 2 haftada bir temizlik var ve o gun bizde aksam çıkıyoruz. ayda iki kez diye bastan konustuk ama tek tek soylerken çekindigimizden ayda iki kez hiç yapamadıktı hep birkezde kalmıstık. geçen gun 23 rnisan tatil dimi dedi bizde kem kum falan berkenin toren falan var diyince bastano yel konustuk ama dedi hemen hatırlattı
bende dusundum ha oylemi diye maem hersey bastan konusulan gibi gidiyor o zaman ayda iki aksam bizde çıkalım dedik ve bu konusmayı yaptık fiksledik bu aksam da o aksamlardan
ama dunden beri dert oldu bize nereye gideceğiz derdi:)
berke de anneannede babam okuldan aldı cumaları alıyor lar genelde mutlu oluyor diye 6 yerine 3 de çıkıyor babam almaya gidince.
o da gelmiycem ben burda kalcam dedi
biz simdi nereye gitsek karı koca bas basa karar veremedik iyimi :)

demin bakıcımız aradı ece bugun hiç uyumadı diye yarım saat yarıms aat iki kez uyumus
e dedim haftasoun hep boyle bize hiç denk gelmedi 3 saatlik uyku aa uyuor hep bugun boyle yaptı nedense diyor içimden dedim e birazda sana yapsın hep bize derdi:)))

bu arada hiç uyumadı hiç uyumadı diyorsanırsınız cidden gozunu kapatmadı yarım saat uyumayı hiç uyumadı olarak nitelendiriyor israrla hiçmi hicmi nası yani hiç yatmadımı dememle yarımsar saat uyudugun anlayabiliyorum :))) alem kadın yaa

sana katılıyorum canım yaa erkek kız fark etmio hayır konusunda benim abim annemi günde hiç arayamazsa 1 kere olsun arar gerçekten bu evlatn evlada değişior tamamiyle kişiliğe bağlı ben tammm gerçekten böle cicili bicilii giydiriyim bide kızım olsun istiyorum ama gerçektenn ilk hamile olduğu ağlarken inş erkek olur hiç yoktan mustiye arkadaş olur die ağlıodum bizimkiler gülüodu:)

bugün topik çok sessiz bende çıkıyım biraz mustiyle ilgileniyim yavrum tek başına oyalanıor

Belki ondan daha iyi puan alır belli olmaz canım..
Benim kardeşim de girdi sonuçları iyi çok şükür...

iyi oldu söylediğin evdekileri anında imha edicem...artık soda almam ben eve kolay kolay.. size de çok geçmiş olsun..valla oğlan ayaklandımı ciddi tehlike bu cam şişeler..

teşekkür ederim Allahtan yüzüme gelmedi..

Sedacığım geçmiş olsun. Allah korumuş.
Bende sodaları her açtığımda korkarak açıyorum.Tehlikeli şeyler.. Ama güzeller.. şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…