saol tizesiii biraz ev hali perişan ama bi arada güsel giydirdiğimde eklerimm:)) bu arada ecoş nasıl oldu?nur nezamandır yazıcam unutyorum bu mustinin fotoları cok guzel
evriimm bu ne??
SEDAA cok gecmis olsun cnm..
bu arada burcu seni örnek alarak zayıflıyom sakın kilo alma :)))) 1 haftada oldu 1.5 kg virdim. ama daha upuzun bir yol var daha 75kg.. yasık bana... evde koşu bandı askı niyetine duruyo ama bincem dedim ayağım kesildi.. kolum acıyo.. of of
saol tizesiii biraz ev hali perişan ama bi arada güsel giydirdiğimde eklerimm:)) bu arada ecoş nasıl oldu?
haklısın valla böle bazen bir yere gittiğimizde giydiriyorum sonra msutiii beni affet diorum giydirirken sıkılıosun dimi filan dio konuşuom valla ciğerim haklısın bu konudaevlatların her hali güzel.. bu hallerı bence daha guzel, daha doğal daha rahatlar, o kotları falan gıydırdıgımızde ya da gomleklerı, emın ol dilleri olsa bize sitem ederler :)) kendım gıbı cocugu da serserı yapıcam bu gidişle :)) sırf rahat etsın dıye
evlatların her hali güzel.. bu hallerı bence daha guzel, daha doğal daha rahatlar, o kotları falan gıydırdıgımızde ya da gomleklerı, emın ol dilleri olsa bize sitem ederler :)) kendım gıbı cocugu da serserı yapıcam bu gidişle :)) sırf rahat etsın dıye
perviin ecoşuma geçmiş olsun kıyamam ya asil prensesimee
kusmukların balgamlaı olması bi nevi iyi söküyor en azından.
perviin nedir bu pukeeet sevdan böbeeem
ayy çok gülüyorum hee sana bilesin
özellikle özel mj içerikli mjlarına byılıyorum
mucizeyi özlemiş bi tekk:)
benide özlersin zannetmiştim oysaki bir aydan fasla oldu gittin. sesinide ösledim senide:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?