2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün kendi kendime karar verdim artık bu kadar boş verme yeter diyete devam diye...
Sabah kalktığımdan beri bir ağırlık var üzerimde.. onunda etkisiyle bugünümü kazasız atlattım sayılır hiç tatlı yemedim.
Meyveyle geçiştirdim..
Akşamda fire vermezsem eğer kendime aferim diyeceğim..
Bakalım yarın bu tartıya yansırmı?
Bu halimle bile spora gittim. Tabi o kadar enerjik olamadım ama yinede birazda olsa harcamışımdır kalori... benneyaptımki

bu arada burcu seni örnek alarak zayıflıyom sakın kilo alma :)))) 1 haftada oldu 1.5 kg virdim. ama daha upuzun bir yol var daha 75kg.. yasık bana... evde koşu bandı askı niyetine duruyo ama bincem dedim ayağım kesildi.. kolum acıyo.. of of

evriimm bu ne??

SEDAA cok gecmis olsun cnm..

O rusyada yapılan bır salata türü imiş, yumurtalı falan.. ben şekli copy yapsın dıe Güli için koydum.. o süslemeleri cok sevıyor ya.. ıcerıgı onemlı degıl, zaten hamıleler de var.

çok gecmıs olsun Seda, verilmiş sadakan varmış.

saol tizesiii biraz ev hali perişan ama bi arada güsel giydirdiğimde eklerimm:)) bu arada ecoş nasıl oldu?

evlatların her hali güzel.. bu hallerı bence daha guzel, daha doğal daha rahatlar, o kotları falan gıydırdıgımızde ya da gomleklerı, emın ol dilleri olsa bize sitem ederler :)) kendım gıbı cocugu da serserı yapıcam bu gidişle :)) sırf rahat etsın dıye

haklısın valla böle bazen bir yere gittiğimizde giydiriyorum sonra msutiii beni affet diorum giydirirken sıkılıosun dimi filan dio konuşuom valla ciğerim haklısın bu konuda

Ben hanzala ya kot yada işte pantalon giydirdiğimde defalarca özür diliyorum.
Onu görünce ban daralıyorum valla...
Evde salıyorum kendi haline rahatça emekliyemiyor bile.
Yaz gelsede şöyle bi don atlet bıraksam oda rahat etse bende...
Bana da işkence zaten kat kat giydir çıkar yıka as ütüle.... laelaelaelaelae

uley bi gun gelmedim muhabbet yine coşmuş.

nerden başlasam bilemedim

özgülcüm eşine geçmiş olsun umarım kötü bir sonuç çıkmaz.

evriiim canım ciğerim benim için bi resim yüklemişsin fekatt göremedim ve merakdayım acaba nedir nedir.

gpysymesraam
ya varya uyurgezer tiplemesi yahoyu okurken çok güldüm ama varya senin bu anlatma stilin beni bitiriyor heekaydirigubbakcemile3
ama deryanın yorumuda süpermiş
sen duymadıgın için burnun dibine gelip anne kalk diyormuş:roflol:

tazem burcumŞeniz bundan sonra bu ikon senin içnidir. yahu bu ne hız biz bilem yetişemeiyoruz size.
ama varya masaj taktiği kesinlikle herzaman işe yara masajı yapan kim olursa olsun.:jeyyar:
bu arada sabaha kadar rüyamda seni gördümbiz aydının iş ortagıyla beraber siizn evdeyiz.
eşler çok anlaşıyorlar
sabah erken bi vakit sizin evdeyiz
sen illa kahvaltı yapalım diyorsun ben aaa olmas ama sen okula gitceksin falan diyorum sende bugn dersm geç başlıcak falan bişiler diyosun
kek yapıyorum ben hemen kahvaltı için
hamaratım ya:hulya: sen kahvaltı masasını hazırlaken kek oluyor.
devamı yok film koptu.
hayırdır inşallah diyelim..:1ninca:

ça ça ça ayçaa valla sen gülme yazmışsın ya ben baştan gülmeye başladım refleks işte ama okudukça sakinleştim ve vardır bi bildiği didim kendi içimde
yani yaşadıklarını sen bilirsin
her annenin evladı hakkındaki endişeleri ve önlemleri farklıdır muhakak ama ilk defa duydum

sebooş 2.ci erkek geliyormuş
hadı hayırlı olsun allah sagsalim kavustursun evladına inş.
bende mjını okurken bi hayalkırıklıgı sezmiştim ki sonraki mjlarından dogru sezinlediğii anladım

esra ve ösleeeeeeemmm eşleri boşayıp beraber yaşam hatta çalışma ve ev hayatı konusundaki geniş hayal gücünüze bayıldım ya delikafadulden
deliler sizi.
ayy esra bide yuvarlakyatak rsmi koymuş ya rabbiiiiiimmmdelikafadulden
ben hiç sevmedim o yatagı biz onun üstünden düşeriz be o yatakda uslu uslu kıvrılıp yatmak gerek ama nerde bizde o sakinlik..Şeniz

nuuuuuuuuuurrr
ya allah iyiliğini versin ya
bezi kafaya koymuşlar ayyy musti çok tatlı ya
maşşallh eee abi oldu ya artık çişi wc ye yapma zamanıdır demişevlat. yerim onu beeeennzemuszemus

minnacık tubam geceler akmaya başlamış lepitopuylan.. :lepi:

nesriiin çağanı izledim ya çok sıpaa bide kendi gibi bi sıpa bulmuş resmne gitti diye çağırıı gibi ya hey allahım
senin hep herif lafın aklıma geliyor çağanla ilgili.ççok sevimlii

seda13 sanda geçmiş olsun.opuyorumnanaktan

sanırım bu kadardı valla aklımda kalanlar hafızamda yeredenler diyelim yada..
uzun zamandır ortalık renksizdi bi renklensin şenlenşin istedim...
leptopun şarjı bitmeden bide yolladımmı tammadır...

ece bugun 2 kere kustu birinde besledim birinde besleyemedim uyudu.. uyku arası vermeye calıstım biberonu agladı bakalım .. ama hep balgamlı yavrumun kusmukları ondan uzulmuorum bu sekilde cıkarıo ..bugun daha ii gibi

evrim aynen bende evde pijamalı rahat gıydırıorum mısafırlıge gıderken yada mısafır gelecekse susluyorum cunku o sekılde daha rahat oldugunu dusunuorum yavrumun

tazem buarada seni tebruk ediorum azminede hayranım .. supersin bebeeem
bense kendi yaptıgım mamalardan yedim. isim vermiyim kaos yasamayalım :)) gece gece canınız ceker filan Allah muahafaza

perviin ecoşuma geçmiş olsun kıyamam ya asil prensesimee

kusmukların balgamlaı olması bi nevi iyi söküyor en azından.

perviin nedir bu pukeeet sevdan böbeeem
ayy çok gülüyorum hee sana bilesin
özellikle özel mj içerikli mjlarına byılıyorum
mucizeyi özlemiş bi tekk:)
benide özlersin zannetmiştim oysaki bir aydan fasla oldu gittin. sesinide ösledim senide:)

canım aynen bende cok ozledim seni yaa... ama sesin hep kulaklarımda yazılaını sesinle dinliorum sanki ..
elifin biletini uzatıorus 28inde gitcek yaseminle beraber . ikiside korkuyo ucaktan canyoldası olcaklar :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…