perviin nedir bu pukeeet sevdan böbeeem
ayy çok gülüyorum hee sana bilesin
özellikle özel mj içerikli mjlarına byılıyorum
mucizeyi özlemiş bi tekk:)
benide özlersin zannetmiştim oysaki bir aydan fasla oldu gittin. sesinide ösledim senide:)
bu arada burcu seni örnek alarak zayıflıyom sakın kilo alma :)))) 1 haftada oldu 1.5 kg virdim. ama daha upuzun bir yol var daha 75kg.. yasık bana... evde koşu bandı askı niyetine duruyo ama bincem dedim ayağım kesildi.. kolum acıyo.. of of
tazem buarada seni tebruk ediorum azminede hayranım .. supersin bebeeem
bense kendi yaptıgım mamalardan yedim. isim vermiyim kaos yasamayalım :)) gece gece canınız ceker filan Allah muahafaza
:)) 10 kilodan fazla verdim, alır mıyım artık? Hiiiiç niyetim yok! Aynaya bakıp bakıp, "hmm biraz şurada var, mmm biraz şunlar varr.. evet, 5 kilo daha!" diyorum kendime :) İcabında 5 ay sürsün, o 5 kiloyu vereceğim. Bu kolay bir süreç değil. Sana da başarılar diliyorum. Gaz almak istersen şahane gaz veririm :)
QUOTE]
bende istiyorum bende gaz istiyorum... çooooookk ihtiyacım var ben yeniyim ama..
Banada gaz verirmisin tazeciğim...
yaa ben durup duurp bi anda monologun kralını yapmakdan sıkıldım hee
haberiniz olsun
bide ben sıkılınca tehlikeli olurum
siz benim sıkılmış halimi görmediniz hiç
bide o tarafım var tabeee..
görün mezkaza,gecmıs olsun.okadarla atlatmıssın şükürarkadaşlar selam keyifsiz bir geceden sonra şimdi evdeyim yatıyorum..sınav kağıdı okuduğum için pek giremedim..dün gece soda içmek için iki sodayı dolaba koymaya niyetlendim..elimden biri kaydı yere düştü ve bomba düşmüş etkisiyle patladı... parçalardan biri bacağıma girmiş.. doku gitmiş olduğu gibi yarıldı falan( yakındaki bir sağlık kuruluşuna gittim.. dikiş bandıyla tutturmaya çalıştı ama hala sızıyor biraz dikiş atmak gerekebilir galiba ( kıpırdamıyorum gerdin deri olunca acıyo.. asıl olay gebelikte tek doz tetanoz oldum tabi koruyuculuğu bitti. gece ya baktari bulaştıysa korkusuyla emzirmedim..sağlık ocağı tek doz vuralım dedi sabah gittiğimde ama emziriyorum tetenoz aşısı olabilirmiyim bilmiyorum..kısaca offfff (( aman dikkat edin Allah korusun yüzüme gelebilirdi.. resmen bomluyo.. çocukların olduğu yerden uzak tutun malum ayaklandıklarında tehlikeli olabilir..
süpersin yaa,senden gaz ala ala anca 2.5 kılo verdım.bunada şükür62.7 oldum bu arada! Valla iyi gidiyorum, (dilimi ısırdım, totomu kaşıdım)son ay pek iyi gitmedi çünkü diyetim. 4 hafta önce birkaç günlük kaçamak, 1 hafta sonra onu düzeltme çabası, geçen hafta spora gidemedim, bu hafta da tatlı krizleri... Gene de gidiyor, 100'er gr 100'er gr... Neyse ki yüksek performanslı step hocası pazartesi tekrar başlıyor, bol bol koştururuz artık :)
ısırcam o totoyu,şuna bak atmıs dısarı dogru.bu sabahki başka versiyonumuzz
yeter artık altımıza bağladığımız azda başımızda dursun:)
ee nere gıtınız merak ettım aklinialirimsmilebu aksam free aksamlarımızdan
bakıcı ile konusup fiksledik 2 haftada bir temizlik var ve o gun bizde aksam çıkıyoruz. ayda iki kez diye bastan konustuk ama tek tek soylerken çekindigimizden ayda iki kez hiç yapamadıktı hep birkezde kalmıstık. geçen gun 23 rnisan tatil dimi dedi bizde kem kum falan berkenin toren falan var diyince bastano yel konustuk ama dedi hemen hatırlattı
bende dusundum ha oylemi diye maem hersey bastan konusulan gibi gidiyor o zaman ayda iki aksam bizde çıkalım dedik ve bu konusmayı yaptık fiksledik bu aksam da o aksamlardan
ama dunden beri dert oldu bize nereye gideceğiz derdi:)
berke de anneannede babam okuldan aldı cumaları alıyor lar genelde mutlu oluyor diye 6 yerine 3 de çıkıyor babam almaya gidince.
o da gelmiycem ben burda kalcam dedi
biz simdi nereye gitsek karı koca bas basa karar veremedik iyimi :)
ben herdaim böle bırakıyom kuzumu evde.sokaga cıkarken genelde esofman gıyıyo,gezöeye gıderrken süslüyom accuk ama gıttgımız yerdede esofman gıydırıyorum.kendım gıbı large yetıstıyorum kızımızemuszemus malüm sıkıya hıc gelemem,süslenırım ama tercıhım rahatlıktan yanadır hepguclubacismilesaol tizesiii biraz ev hali perişan ama bi arada güsel giydirdiğimde eklerimm:)) bu arada ecoş nasıl oldu?
kussun kussun,ciğerlere ınmeden cıksın balgamları.yavru inş iyilesır carcabukece bugun 2 kere kustu birinde besledim birinde besleyemedim uyudu.. uyku arası vermeye calıstım biberonu agladı bakalım .. ama hep balgamlı yavrumun kusmukları ondan uzulmuorum bu sekilde cıkarıo ..bugun daha ii gibi
nerdenn nereye,şu kk bulusturmadık insan bırakmadı.bguclubacismile ben bguclubacismilekaldım uzaklardamafoldumben şuna bak biri iranda biri bakude,denk gelıop buluscaksınızlaleceyle buluscaz yakın zamanda buraya gelecekler , bide dinarede gelince goruscez bakalım
arıyım yavrum senı,bende kocemı beklıyom nasılsazemuszemustazem iyiyim canım
oglumu yatagına yatırdım
odaya geldim tlfda aydınla konuştuk annemi falan aradım iyigeldi.
ışıklar full yanıyor evde.
manyak gibi oldum ya.
bi keresindede nur korkmustu böyle dimi.
aama esra varya delüü ya
aklıma geldikçe tırsıyorum ya. anaaaaaaaammmeyvahedigeldismile
tazeeeeeee sana hitaben yazdıklarımı okumamoışsın belliki
halbukim güzel şeyler yazdımdı sana dair üstelik rüyamdan bahsettimdi..:umursamaz:
:)) görmemişin pc si olmus,gelmıs gecelerı ayrılmaz olmusguclubacismileaha minnacık tuba yine geldi.
vayy vayy vayy
eyy leptop sen nelere kadirsin
minnacık tubam bile gecelere gelir olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?