2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende sana guluorum bayılıorum espriklerine..

eceni gıyy gıyy mıyy mıyy seansları basladı kısık sesiyle.. eskidem mızıklayınca pek takmıodum ama simdi o kısık sesiyle miyavlayınca icim parcalanıo

:)) 10 kilodan fazla verdim, alır mıyım artık? Hiiiiç niyetim yok! Aynaya bakıp bakıp, "hmm biraz şurada var, mmm biraz şunlar varr.. evet, 5 kilo daha!" diyorum kendime :) İcabında 5 ay sürsün, o 5 kiloyu vereceğim. Bu kolay bir süreç değil. Sana da başarılar diliyorum. Gaz almak istersen şahane gaz veririm :)

tazem buarada seni tebruk ediorum azminede hayranım .. supersin bebeeem
bense kendi yaptıgım mamalardan yedim. isim vermiyim kaos yasamayalım :)) gece gece canınız ceker filan Allah muahafaza

:) SAğol bebiş. Ecoşumu öpüyorum. Acil şifalar diliyorum. Bu arada bende ciddi hormonal değişiklikler var, sivilcelendim, resmen acıyo bi de sivilceler. Yüzüm bir yığın minik sivilce doldu. İştahımı buna bağlıyorum, yeşil çayıma devam ediyorum :)

purcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yavv sen şimdi emzirmiyosu ya
incelen bedeninle memelşerde küçülücek.
offf şahane olicaksıınnn.
benmde memeler bi küçülseydi,tam süper olardı ama...

off esraya senivarya ne yapmak lazım.
olay şu
evde yalnızım aydın dışarda
afiki emzirmek için odaısna girdim ışık kapalı. emzirirken mıkırdADI
AYAGIMDA SALLIYORUM AMA LEPİMİTOPUMU ALDIM GEÇMİŞİ OKUYORUM
AZ ÖNCE GÜLMEKDEN KARNIMA AGRILARGİRMESİNE SEBEP OLAN MJINI TEKRAR OKUDUM GÜYAA GÜLECEM
AMA KATİL BEBEK CHUKY BENZETMESİ YUZUNDEN ÖDÜM KOPUYORŞUANDA.
AKLIMDAN BUTUN DUALARI OKUYORUM PC DENDE KURAN AÇTIM DİNLİYORUM
topikdede kimse yok
ayy yapayalnızım yaaa

valla burcu gaza feci ihtiyacım var ))) özellikle tiyoların varsa alırım.. metabolizma hızlandırmak için..valla bende feci taktım bu duruma emziriyorum diye yedim durdum. zaten doğumdan sona aldım ben kilolarımı:))))

Güliciğim, iyi misin balım?

Memişler küçüldü ama küçük ve düşük memişler. kesin yaptırıcam var yaa.. zaten eskiden de beğenmezdim. şahtı şahbaz oldu yane.

tazem iyiyim canım
oglumu yatagına yatırdım
odaya geldim tlfda aydınla konuştuk annemi falan aradım iyigeldi.
ışıklar full yanıyor evde.
manyak gibi oldum ya.
bi keresindede nur korkmustu böyle dimi.
aama esra varya delüü ya
aklıma geldikçe tırsıyorum ya. anaaaaaaaammmeyvahedigeldismile

tazeeeeeee sana hitaben yazdıklarımı okumamoışsın belliki
halbukim güzel şeyler yazdımdı sana dair üstelik rüyamdan bahsettimdi..:umursamaz:

bana musade uykum geldi çok
şimdi ben giderim herkeşler gelir...
geyiğin dibine vurursunuz..

aha minnacık tuba yine geldi.
vayy vayy vayy
eyy leptop sen nelere kadirsin
minnacık tubam bile gecelere gelir olmuş...

evrimde guya burda ama ses soluk
yada kelime cümle harf yok???

yaa ben durup duurp bi anda monologun kralını yapmakdan sıkıldım hee
haberiniz olsun
bide ben sıkılınca tehlikeli olurum
siz benim sıkılmış halimi görmediniz hiç
bide o tarafım var tabeee..

görün mezkaza,gecmıs olsun.okadarla atlatmıssın şükür
süpersin yaa,senden gaz ala ala anca 2.5 kılo verdım.bunada şükür
bu sabahki başka versiyonumuzz

yeter artık altımıza bağladığımız azda başımızda dursun:)
ısırcam o totoyu,şuna bak atmıs dısarı dogru.
ee nere gıtınız merak ettım aklinialirimsmile
saol tizesiii biraz ev hali perişan ama bi arada güsel giydirdiğimde eklerimm:)) bu arada ecoş nasıl oldu?
ben herdaim böle bırakıyom kuzumu evde.sokaga cıkarken genelde esofman gıyıyo,gezöeye gıderrken süslüyom accuk ama gıttgımız yerdede esofman gıydırıyorum.kendım gıbı large yetıstıyorum kızımızemuszemus malüm sıkıya hıc gelemem,süslenırım ama tercıhım rahatlıktan yanadır hepguclubacismile
ece bugun 2 kere kustu birinde besledim birinde besleyemedim uyudu.. uyku arası vermeye calıstım biberonu agladı bakalım .. ama hep balgamlı yavrumun kusmukları ondan uzulmuorum bu sekilde cıkarıo ..bugun daha ii gibi
kussun kussun,ciğerlere ınmeden cıksın balgamları.yavru inş iyilesır carcabuk
laleceyle buluscaz yakın zamanda buraya gelecekler , bide dinarede gelince goruscez bakalım
nerdenn nereye,şu kk bulusturmadık insan bırakmadı.bguclubacismile ben bguclubacismilekaldım uzaklardamafoldumben şuna bak biri iranda biri bakude,denk gelıop buluscaksınız
arıyım yavrum senı,bende kocemı beklıyom nasılsazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…