2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güliciiiiiiiiiiiimm bugun inemedım ama yarın kargoda paketım inş:kedi: mahcup oldum hala yollayamadım Afikim tarhanasını dünden berı.

artık Şevval uyanıkken hıc bıse yapamaz oldum.bu nasıl bı enerjidir
nasıl bır yürüme hevesıdır anlamadım gıttı.
kanepeye tırmanmak, ellerınden tutup yürümek baskada bısı yok.
belım kopuyo tüm gun,ALlah tan bugece erken uyudu
10da sızdı yorgunluktan,azönce uyandı salladım uyudu tekrar
gece delıksız uyku ıstıyorum

Güli bee barı sen gıtmeseydın 2 laf etseydık.
asagıda fzergun mermaid ebrar var ama ses yok
Ebrarcım sen nasılsın yazmıyorsun uzun zamandır.bebiş nasıl

Gel birlikte oynayalım canım
Aslında bende bu saatlerde giremiyorum. LAptopum yok çünküüü... (((
Şaka bi yana eşimin maçı oluyor bu saatte ondan buralardayım bende tekim evde oğlum uyuyor..
Ve her yerin ışığı açık...
Alışamadım gitti şuna..

sendemı gece korkanlardansın
bende kocemı beklıyorum.ama cok şükür korkmuyom ben chukyden falan Güli gibiguclubacismile

Ben şu tek mesajda bir çok alıntı olayını şimdi kavrtamış bulunuyorm...
kaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni
tek tek yapıp görüntü kirliliği yaptım hep kusura bakmayın cahillik işte
Kendimi nerelere vursamda bilmiyorumkismile

ilk başlarda daha çok korkuyordum ama biraz azaldı da esradan sonra aklıma kötü kötü şeyler geliyor..
Oğlanıın yanına bile gidemiyorum ki ya yahya gibi bakrsa diyee... eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 cogumuz bılmıyoduk sora sora öğrendık

ilk başlarda daha çok korkuyordum ama biraz azaldı da esradan sonra aklıma kötü kötü şeyler geliyor..
Oğlanıın yanına bile gidemiyorum ki ya yahya gibi bakrsa diyee... eyvahedigeldismile

okadar dıosun yanı.sendemı Esranın msjından sonra korkmaya basladın
hey Allahım Esra korkuttun milletikaydirigubbakcemile3

pukett napıo acaba cok merak ettim simdi

Selamlar pervinciğim ve sevgili arkadaşlar
Ben tedaviye devam ediyorum çok daha iyiyim Allah'a şükürler olsun.
Kötü günler geride kaldı, artık daha mutlu ve umutluyum.
Bu bebekler insanı psikozdan da çıkartır, depresyonda da .
Doktorum en az 6 ay-1 sene arasında geçebilecek bir rahatsızlık olduğunu söylemişti ama ben daha hızlı yol almışım çok şükür.
Gelemesemde, yazamasam da orda bir forum ver uzakta o forum bizim forumumuzdur :)

canım cok sevındım ,zaten senın gıbı pozıtıf bı ınsan bunu basarırdı mutlaka.kızçenın etkısı cok büyüktür erken aşmanda:1hug:

kaydirigubbakcemile3 cogumuz bılmıyoduk sora sora öğrendık

okadar dıosun yanı.sendemı Esranın msjından sonra korkmaya basladın
hey Allahım Esra korkuttun milletikaydirigubbakcemile3

Öyle oldu...
Misafirim vardı mutfağı temizlemem lazım kapıya arkamı dönemiyorum ya arkadan biri gelirse diye.. Sanki kim gelecekse... :mymeka:

Rabbim acil şifalar versin canım..
ZAten bu yavrualar olmasa... gamyoncuiremsu

kaydirigubbakcemile3 ne alemsin..

Çok sevındım guzel haberlerıne, hadı o bıcır bıcır hallerıne gerı dön.. en çok da kendın ıcın. Çok öpüyorum gelinimi..

Fatoş la Kuzey ı yıkadık, sonra ben yıkandım.. Fatoş la yeşil çayımızı içip torunumu isliyoruss kaydirigubbakcemile3

ben geldim...cok sükür sonuclar kötü degilmis...:) kalptede problem yokmus..ama bundan sonra sürekli kontrol edilecek..tekrarlamamasi icin..suan icin vucuda yayilan ya da kötü huylu tümöre dahi bir bulgu yok..cok rahatladim valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…