2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim canım. Rabbim zor hastalılklarla imtihan etmesin kimseyi..
Hadi gözünüz aydın..

Bazen düşünüyorum da, bütün anneler sanki bir örgüte üye gibiyiz çocuklarımızın iyiliği için savaşan
Biraz hassas ve kırılgan bir yapım var ama kızımla birlikte 32 yaşımdan sonra ben de büyüyor ve olgunlaşıyorum sanki. Daha cevval bir anne olma yolunda ilerlerken bazen tökezlesem de ayağa kalkabiliyorum artık.
Ve artık daha iyi anlıyorum annemi, bir insan yetiştirmenin ne denli zor olduğunu....
Anne olmak sanki kalbinin göğüs kafesinden çıkıp dışarıda atmasına izin vermek gibi diye okumuştum bir yerde..Doğruymuş.

senağlamasenağlamacok duygulandim...olumunekankayizsmile

Size iyi seyirler canım.. olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile muck

çok çok sevındım.. gozun aydın.

Ve artık annelik denen kavramın herkese yakışmadıgını anladım, annesiz yetişmiş bir insan evladı olarak, annelik duygusunun öyle herkese yakısmadıgını cok cok ıyı anladım ben de nacizane..

Anne olmak; sanki kalbinin göğüs kafesinden çıkıp, dışarıda atmasına izin vermekmiş..çok doğruymuş. o yuzden anne olmak ciğer ıstıyor.. o yuzden her kadına yakısmıyor..

ÖZGÜL çok sevindim.
BUKET "kalbin göğüs kafesi dışında atmasına izin vermek" muhteşem bir benzetme. Paylaştığın için çok teşekkürler. Ayrıca depresyon çok zor bir rahatsızlıktır. Kardeşim girer zaman zaman. Ciddi tedavi görmüşlüğü de var. Kolay gelsin canım. Kolay hiç bir şey yok

GÜLıCıĞıM canım benim, okudum tabii ki rüyanı hatta o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Hayır olsun. ınşallah bir gün gerçekten birlikte kahvaltı yapma şansını yakalarız, çok sevinirim gerçekten. Kek de tikkatimden kaçmadı. Bır yapan olsa da 1 dilim tırtıklasam diye aklımdan geçirmiştim :)

GAZ ALMAK ıSTEYEN ARKADAŞLAR... Topikte sürekli kilo kaybımdan konuşup da ahaliyi sıkmak istemem. Sizlere 2 kitap önereceğim. Çok hafif kitaplar, birer günde bitiyor. çok da kalın değil zaten. Yasemin Soysal Düşünce gücü ile zayıflama ve tek şişman beyniniz. Bu iki kitaptan birebir olmasa da çok yararlandım. Bır de okula başlarken yeni giysi almak istemiyordum, o nedenle başta biraz sıkı gittim. Bunun dışında diyet yaparken modunuz düşerse ben buradayım.

En çok ilaçlardan dolayı emziremediğime üzülüyorum. Şiirlere bile konu oluyor
sen, mutluluğun resmini yapabilir misin abidin?
işin kolayına kaçmadan ama
gül yanaklı bebesini emziren
melek yüzlü anneciğin resmini değil
ne
mavi yosunlu akvaryumda yüzen kırmızı balığın
ne de
al çeperli elmanın
1961 yaz ortasındaki küba'nın resmini yapabilir misin?
çok şükür, çok şükür
bugünleri de gördüm
ölsem gam yemem gayrinin
resmini yapabilir misin üstad
Nazım Hikmet

Son düzenleme:

Benim de gaza ihtiyacım var çekinme bence kilo konusunda ben hiç sıkılmam. İlaçlar ile yavaşlayan metabolizmam ve artan iştahım voltran etkisi yaptı. Güç popomda artık.
Tabi libido da düştü onun da etkisi var :) Kitaplara bakacağım en kısa zamanda, teşekkürler

ozgul cok sevindim sonuclara...

pukkett duzelmene cok seviniyorum cnm...

cigelerim sokuluyor ya, sabah yine cok kotuydum..oksurdukce cigerim disari cikiyor sanki,off teoya bulasmasa bari.......

Bebek gibi uyuduğunu söyleyen insanlar emin olun çocuk büyütmemişlerdir.
Yattığından beri kacıncıya ağlıyor güzl kızım. İyi geceler herkese....

cigelerim sokuluyor ya, sabah yine cok kotuydum..oksurdukce cigerim disari cikiyor sanki,off teoya bulasmasa bari.......

Geçmiş olsun Nurdan, Bal, karabiber ve ılık sütü karıştırıp içirirdi annem çok öksürdüğümüzde.
Psikolojik mi bilmem halen iyi gelir hep bana.

Bugün sporumun son gününde fenalaştım ve 1 saati tamamlayamadan veda edip çıktım alışmıştım halbuki Baş dönmesi, mide bulantısı, göz kararması vardı yoksa hamile miyim?! eyvahedigeldismile yarın sabah test yapacağım ne olur bir şey olmasın eyvahedigeldismile
Özgül eşine çok geçmiş olsun sonuçlar iyi temiz çıkmış gözün aydın....
Gelgit bir arkadaşımda aynı senin durumunda 2 çocuğu peş peşe oldu 2. çocuğa hamile kaldığını öğrendiğinde çok ağlamıştı aldırmak istemişti eşi izin vermedi şimdi annesinin kopyası bir oğlu oldu annesinin en büyük aşkı 1. çocuğuda erkekti.. Şimdi ona o hallerini anlattıkca konuşup gülüyoruz o hallerine Allah sana sağlıklı bir evlat versin.. Zor bir süreç ama hepsi geçecek :1hug:
Tazem önerdiğin kitaplardan birini bitirdim ama tavsiyelerinede uyabilsem süper olacak :çok üzgünüm:
Seda geçmiş olsun allahtan soda ile aram iyi değil :bbo:
Güli aşk böcüğü korktun mu sen bakiim aydın seni çoktan teselli etmiştir ama :))
Miniğim ne iyi oldu şu laptop yya kocacığın daha önce alsaymış keşke :)) Bu arada nasıl oldu kendileri ??
Buket sevindim iyi olmana inş. en kısa zamanda daha iyi olursun :)
Baybm Perrvinim Ecoşuma çok geçmiş olsun yerim ben onu... Senin şu inceden dokundurmaların var ya delikafadulden
Esrako ohh eşinin gezmeyi seviyor olması ne kadar güzel çifte kumrular neler yaptınız kimbilir ??
Meltem sizede bol eğlenceler..
Nur Musti kılıktan kılığa girmiş ya çok tatlı maşallah şapkasıda yağmurlu havalar için ideal kaydirigubbakcemile3 bu arada bencede 2. erkek geliyor gibi sağlıkla kucağına al inş.
Evrim torununu izliyorsun demek :roflol:

ayyy gulim kıyaam sana korktunmu sennn

ulen bi chucky bebek kac kusagın psikolojisini bozdu bide freddy aynı donem filmleri :=))

buarada ben eceyı memeden kestim 3-4 gundur. artık sabahları emzirmiorum gece zaten emmio sabaha karsıda sutunu verıorum bıberondan daha cok doyup uzun uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…