ben geldim...cok sükür sonuclar kötü degilmis...:) kalptede problem yokmus..ama bundan sonra sürekli kontrol edilecek..tekrarlamamasi icin..suan icin vucuda yayilan ya da kötü huylu tümöre dahi bir bulgu yok..cok rahatladim valla..
hepinize cok tesekkürler canim iyi dilekleriniz icin..opuyorumnanaktan buarada avatarina ayrica bayildim..bir andan tutup yanaklarini isirasim geldi senin tontisin..insan sadece ona bakinca ici mutlulukla doluyor..cok sevimli masallah..Çok geçmiş olsun....
senağlamasenağlamacok duygulandim...olumunekankayizsmileBazen düşünüyorum da, bütün anneler sanki bir örgüte üye gibiyiz çocuklarımızın iyiliği için savaşan
Biraz hassas ve kırılgan bir yapım var ama kızımla birlikte 32 yaşımdan sonra ben de büyüyor ve olgunlaşıyorum sanki. Daha cevval bir anne olma yolunda ilerlerken bazen tökezlesem de ayağa kalkabiliyorum artık.
Ve artık daha iyi anlıyorum annemi, bir insan yetiştirmenin ne denli zor olduğunu....
Anne olmak sanki kalbinin göğüs kafesinden çıkıp dışarıda atmasına izin vermek gibi diye okumuştum bir yerde..Doğruymuş.
Size iyi seyirler canım.. olumunekankayizsmile
ben geldim...cok sükür sonuclar kötü degilmis...:) kalptede problem yokmus..ama bundan sonra sürekli kontrol edilecek..tekrarlamamasi icin..suan icin vucuda yayilan ya da kötü huylu tümöre dahi bir bulgu yok..cok rahatladim valla..
Bazen düşünüyorum da, bütün anneler sanki bir örgüte üye gibiyiz çocuklarımızın iyiliği için savaşan
Biraz hassas ve kırılgan bir yapım var ama kızımla birlikte 32 yaşımdan sonra ben de büyüyor ve olgunlaşıyorum sanki. Daha cevval bir anne olma yolunda ilerlerken bazen tökezlesem de ayağa kalkabiliyorum artık.
Ve artık daha iyi anlıyorum annemi, bir insan yetiştirmenin ne denli zor olduğunu....
Anne olmak sanki kalbinin göğüs kafesinden çıkıp dışarıda atmasına izin vermek gibi diye okumuştum bir yerde..Doğruymuş.
ÖZGÜL çok sevindim.
BUKET "kalbin göğüs kafesi dışında atmasına izin vermek" muhteşem bir benzetme. Paylaştığın için çok teşekkürler. Ayrıca depresyon çok zor bir rahatsızlıktır. Kardeşim girer zaman zaman. Ciddi tedavi görmüşlüğü de var. Kolay gelsin canım. Kolay hiç bir şey yok
GÜLİCİĞİM canım benim, okudum tabii ki rüyanı hatta o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Hayır olsun. İnşallah bir gün gerçekten birlikte kahvaltı yapma şansını yakalarız, çok sevinirim gerçekten. Kek de tikkatimden kaçmadı. Bİr yapan olsa da 1 dilim tırtıklasam diye aklımdan geçirmiştim :)
GAZ ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR... Topikte sürekli kilo kaybımdan konuşup da ahaliyi sıkmak istemem. Sizlere 2 kitap önereceğim. Çok hafif kitaplar, birer günde bitiyor. çok da kalın değil zaten. Yasemin Soysal Düşünce gücü ile zayıflama ve tek şişman beyniniz. Bu iki kitaptan birebir olmasa da çok yararlandım. Bİr de okula başlarken yeni giysi almak istemiyordum, o nedenle başta biraz sıkı gittim. Bunun dışında diyet yaparken modunuz düşerse ben buradayım.
cigelerim sokuluyor ya, sabah yine cok kotuydum..oksurdukce cigerim disari cikiyor sanki,off teoya bulasmasa bari.......
cigelerim sokuluyor ya, sabah yine cok kotuydum..oksurdukce cigerim disari cikiyor sanki,off teoya bulasmasa bari.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?