ben geldim ama yanlış zamanlama kimsecikler yok.son birkaç gündür neva da ben de hastayız.benim durumum daha kötü.öksürük,hapşuruk,boğaz ve kulak ağrısı.doktora gittim.neva'nın keyfi yerinde öksürüyor sadece.doktor antibiyotik vermedi sadece öksürük şurub verdi.ıhlamur da içiriyorum.düzelir inşallah.
neva uyurken geçmişe bakayım.herkes iyi mi,keyifler nasıl diye.
Çok temiz kalpli gördüm seni :asigim:bakın pukettide dusundum oda gelmiş gordunusmu bendende korkun :))
çok kıyak bir ödülüm var sana.haber ver 52 kilo oluncaben görursem benı de odüllendirr.. nolur nolur??
delisin sen manyaksın gadıngözümle gördüm.. Burcu yagları erısın dıe kendını duvardan duvara vuruyor.. yorulunca da Onur Burcuyu yerde cıgnıyor.. ole erıyormus yagları kaydirigubbakcemile3
( sımdı kapıma dayanacak as kaldı.. sustum kaydirigubbakcemile3 )
doğru tesbit.buradaki kadınlar 13 yaşında başlıyorlar doğurmaya 10 tane doğuruyorlar 25 yaşa kadar.çoğu çok zayıf bu yüzden.hergün de ekmek yerler,dolma yerler püfff25 ınden once dogursaydın Ferfinimmm, bole bı derdımız olmayacaktı, bılıyorummvucut cok cabuk toparlayacaktı kendını..
ben de seni inan kididommmm seni çok özlüyorummm!!!!
o birşey mi benim kaynananın anneannesi yaşıyor.genetiği düşünürsen daha feciadaş emzirirken spiral takılmazmıki??
birde benimde kaynanamın kaynanası yaşıyorr
süper,harikaaa tac çok hoşmuş yav.yahyam canım gülen yüzün içimi ısıttı yine yavrum
gözlük cidden sorun.neva salihin gözlüğü hacamat ediyor.tutup ikiye ayırdı en son.salih lens de denemişti.gözüne alerji yaptı.değişik markalar denedei yine aynı.hatta bir keresinde gözü karardı araba kullanıyordu o sırada.çaresiz gözlüğe döndü.bende yarın akşam ankaraya gidiyorum. toplan git gel yerleş aynen yorucu.
ama gitmem gerek. denize gözlüğüm dayanmıyor. muayeneye gidip lens ve iki tane sağlamından gözlük
almayı planlıyorum. gözlüksüz körüm ben. bişey değil astigmatım var eski gözlüğümü kullanıyorum oda
yetmiyor sürekli başağrısı modundayım.
eh bide alışveriş kaçınılmaz.
kıyafetlerimizi eskidi oyuncaklarımız eskidi.
salıncağı uzun zamandır bakıyordum ya jokerde var bi tane 99 . tl ona bakıp alırım gibi.
kuzum sen korkmuyor musun o ayıcıkatan prensesim? ben korktum valla:)
Ben eksik kalırmıyım hiç :)))
Geçmiş olsun Elif, en kısa zamanda düzelirsin inşallah.
Selamlar pervinciğim ve sevgili arkadaşlar
Ben tedaviye devam ediyorum çok daha iyiyim Allah'a şükürler olsun.
Kötü günler geride kaldı, artık daha mutlu ve umutluyum.
Bu bebekler insanı psikozdan da çıkartır, depresyonda da .
Doktorum en az 6 ay-1 sene arasında geçebilecek bir rahatsızlık olduğunu söylemişti ama ben daha hızlı yol almışım çok şükür.
Gelemesemde, yazamasam da orda bir forum ver uzakta o forum bizim forumumuzdur :)
Bazen düşünüyorum da, bütün anneler sanki bir örgüte üye gibiyiz çocuklarımızın iyiliği için savaşan
Biraz hassas ve kırılgan bir yapım var ama kızımla birlikte 32 yaşımdan sonra ben de büyüyor ve olgunlaşıyorum sanki. Daha cevval bir anne olma yolunda ilerlerken bazen tökezlesem de ayağa kalkabiliyorum artık.
Ve artık daha iyi anlıyorum annemi, bir insan yetiştirmenin ne denli zor olduğunu....
Anne olmak sanki kalbinin göğüs kafesinden çıkıp dışarıda atmasına izin vermek gibi diye okumuştum bir yerde..Doğruymuş.
Benim de gaza ihtiyacım var çekinme bence kilo konusunda ben hiç sıkılmam. İlaçlar ile yavaşlayan metabolizmam ve artan iştahım voltran etkisi yaptı. Güç popomda artık.
Tabi libido da düştü onun da etkisi var :) Kitaplara bakacağım en kısa zamanda, teşekkürler
ohh cok şükür canım,hadı gözünüzaydın....ben geldim...cok sükür sonuclar kötü degilmis...:) kalptede problem yokmus..ama bundan sonra sürekli kontrol edilecek..tekrarlamamasi icin..suan icin vucuda yayilan ya da kötü huylu tümöre dahi bir bulgu yok..cok rahatladim valla..
bu cümleye bittim,böylesıne içten yaşanan bı duygu ,ancak bukadar güzel bı cümleyle anlatılabılır,cok duygulandım şimdi:gitme:Bazen düşünüyorum da, bütün anneler sanki bir örgüte üye gibiyiz çocuklarımızın iyiliği için savaşan
Biraz hassas ve kırılgan bir yapım var ama kızımla birlikte 32 yaşımdan sonra ben de büyüyor ve olgunlaşıyorum sanki. Daha cevval bir anne olma yolunda ilerlerken bazen tökezlesem de ayağa kalkabiliyorum artık.
Ve artık daha iyi anlıyorum annemi, bir insan yetiştirmenin ne denli zor olduğunu....
Anne olmak sanki kalbinin göğüs kafesinden çıkıp dışarıda atmasına izin vermekmiş.... diye okumuştum bir yerde..Doğruymuş.
hay Allah dahamı kötü oldun,gecmıs olsun canım.inş gecmez Teo ya,ozaman sıze kım bakcakcigelerim sokuluyor ya, sabah yine cok kotuydum..oksurdukce cigerim disari cikiyor sanki,off teoya bulasmasa bari.......
sorma süper oldu,keske daha önce süprüs yapsaymıs kocam :)) hala tam atlatamadı ama kusması gectı.halsız hala bıraz,nazda diz boyuBugün sporumun son gününde fenalaştım ve 1 saati tamamlayamadan veda edip çıktımalışmıştım halbuki Baş dönmesi, mide bulantısı, göz kararması vardı yoksa hamile miyim?! eyvahedigeldismile yarın sabah test yapacağım ne olur bir şey olmasın eyvahedigeldismile
Miniğim ne iyi oldu şu laptop yya kocacığın daha önce alsaymış keşke :)) Bu arada nasıl oldu kendileri ??
sizede gecmıs olsunben geldim ama yanlış zamanlama kimsecikler yok.son birkaç gündür neva da ben de hastayız.benim durumum daha kötü.öksürük,hapşuruk,boğaz ve kulak ağrısı.doktora gittim.neva'nın keyfi yerinde öksürüyor sadece.doktor antibiyotik vermedi sadece öksürük şurub verdi.ıhlamur da içiriyorum.düzelir inşallah.
neva uyurken geçmişe bakayım.herkes iyi mi,keyifler nasıl diye.
ne acı gercektenbu adar alıntı yaptım ki.apartman da kıyamet koptu.ayının biri eşini dövüyor sanırım.çok fena oldum ben.birşeyler yapmalıyım diye düşündüm.polisi arasam daieryi tespit edemedim,etsem bu ülkede hele de burada suçlu ben olurum.lanet olsun nasıl birşey bu? üstelik buradaki kadınlar da bir acayip.bana aaaa nasıl olur insan iki meyveden de yemeli.erkek çocuk istemiyor musun? tek çocukla olur m u diye soran kadınlar.kendilerini önemsemeyen kadınlar.
benm kahverengi lekelerim var bugun. üsteik sanki regly öncesi gibi agrımda var
haydaa bu nerden çıktı yaff şimdieyvahedigeldismile
bahar havasına çok mu kaptırdık kendimizi.
aşk tazeleme seanslarımız acaba fazlamı oldukibilmiyorumkismile
benm kahverengi lekelerim var bugun. üsteik sanki regly öncesi gibi agrımda var
haydaa bu nerden çıktı yaff şimdieyvahedigeldismile
bahar havasına çok mu kaptırdık kendimizi.
aşk tazeleme seanslarımız acaba fazlamı oldukibilmiyorumkismile
cok uzun bı gece gecırdım,güne o şekılde merhaba dedim.
bızım gaz sancımız hortladı,hatta bebekken bıle bukadar kıvranmamıstı,kısmen gazsız bı bebektı.10da neguel uyumustu fakat tam ben yatıcakken cıglık cıglıga uyandı,emzırdım emerken pırt pırt yaptı uyudu.tam yatıcam tekrar telkrar derken saat 1.30 oldu buseesefer hepten uykusu acıldı kıvranmayı falan unuttu,uyuyan babsınıda uyandırdı bıraz oynadılar 2de tekrar devraldım Şevvalı ve 3.30da zor sızdı.kafam kazan gıbı fokurduyo
pervinnn elif yaseminlemi dönecekk halbuki ne planlar yapmıştık birlikte döneriz diye(kısmet selamımı söylee bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?