2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim ama yanlış zamanlama kimsecikler yok.son birkaç gündür neva da ben de hastayız.benim durumum daha kötü.öksürük,hapşuruk,boğaz ve kulak ağrısı.doktora gittim.neva'nın keyfi yerinde öksürüyor sadece.doktor antibiyotik vermedi sadece öksürük şurub verdi.ıhlamur da içiriyorum.düzelir inşallah.
neva uyurken geçmişe bakayım.herkes iyi mi,keyifler nasıl diye.

Geçmiş olsun Elif, en kısa zamanda düzelirsin inşallah.

ben görursem benı de odüllendirr.. nolur nolur??
çok kıyak bir ödülüm var sana.haber ver 52 kilo olunca
delisin sen manyaksın gadın
25 ınden once dogursaydın Ferfinimmm, bole bı derdımız olmayacaktı, bılıyorumm vucut cok cabuk toparlayacaktı kendını..
doğru tesbit.buradaki kadınlar 13 yaşında başlıyorlar doğurmaya 10 tane doğuruyorlar 25 yaşa kadar.çoğu çok zayıf bu yüzden.hergün de ekmek yerler,dolma yerler püfff
didommmm seni çok özlüyorummm!!!!
ben de seni inan ki
adaş emzirirken spiral takılmazmıki??

birde benimde kaynanamın kaynanası yaşıyorr
o birşey mi benim kaynananın anneannesi yaşıyor.genetiği düşünürsen daha feci

süper,harikaaa tac çok hoşmuş yav.yahyam canım gülen yüzün içimi ısıttı yine yavrum
gözlük cidden sorun.neva salihin gözlüğü hacamat ediyor.tutup ikiye ayırdı en son.salih lens de denemişti.gözüne alerji yaptı.değişik markalar denedei yine aynı.hatta bir keresinde gözü karardı araba kullanıyordu o sırada.çaresiz gözlüğe döndü.

Ben eksik kalırmıyım hiç :)))
kuzum sen korkmuyor musun o ayıcıkatan prensesim? ben korktum valla:)
Geçmiş olsun Elif, en kısa zamanda düzelirsin inşallah.

teşekkür ederim.iyi sin değil mi puketçim? adaşım nasıl?

bu adar alıntı yaptım ki.apartman da kıyamet koptu.ayının biri eşini dövüyor sanırım.çok fena oldum ben.birşeyler yapmalıyım diye düşündüm.polisi arasam daieryi tespit edemedim,etsem bu ülkede hele de burada suçlu ben olurum.lanet olsun nasıl birşey bu? üstelik buradaki kadınlar da bir acayip.bana aaaa nasıl olur insan iki meyveden de yemeli.erkek çocuk istemiyor musun? tek çocukla olur m u diye soran kadınlar.kendilerini önemsemeyen kadınlar.

bir de bana geçenlerde sohbet sırasında nasıl yani kocan kızının altını mı değiştiriyor.günah çok günah dediler iki komşu.fıttırdım resmen.neymiş onlar aynı odada bile alt değiştirmezlermiş babası varsa kız bebeğin.
dedim sokakta,dolmuşta çıkarıp memelerinizi çocuk emziriyorsunuz.çok sinirlendim.kıçlarından günah uyduruyorlar.ayıp diyebilirsiniz bu da size göre ayıptır.ama günah diyemezsiniz.
cahalet dizboyu.geçen Ram'a geldi bir kadın.oturdu erkek arkadaşlar da var eçtı göğsünü emzirdi mesela.onu da ayıplamadım üstelik.kalkmış bana dudaklarını büze büze kafayı yana ata ata günahtır diyorlar

pukketiniz canımız ciğerimiz gelmiş hoşgelmiş
dönüşü muhteşem olmuş.
sahalara bomba gibi düşmüşsün canıımm.:1hug:

Anne olmak,sanki kalbinnin göğüs kafesinden çıkıp,dışarda atmasına izin vermek gibiymiş...

süpper buya evet kelimlerin kifayetsiz kaldıgı bir duyguyu ancak böyle anlatılır..

ayrıcaa puketim demek güç artık totomda haa.
kiloları boşver gider onlar sen taıl tazeme hem libidonuda yükseltiris biz.bak bahar geldi. Şeniz

esra bide diyorumki tlf nun sesini açık olarak kullansan ne iyi olur.
yada titreşime alböbeem ya
arada titretirim seni:))

benm kahverengi lekelerim var bugun. üsteik sanki regly öncesi gibi agrımda var
haydaa bu nerden çıktı yaff şimdieyvahedigeldismile

bahar havasına çok mu kaptırdık kendimizi.
aşk tazeleme seanslarımız acaba fazlamı oldukibilmiyorumkismile

ohh cok şükür canım,hadı gözünüzaydın....
bu cümleye bittim,böylesıne içten yaşanan bı duygu ,ancak bukadar güzel bı cümleyle anlatılabılır,cok duygulandım şimdi:gitme:
cigelerim sokuluyor ya, sabah yine cok kotuydum..oksurdukce cigerim disari cikiyor sanki,off teoya bulasmasa bari.......
hay Allah dahamı kötü oldun,gecmıs olsun canım.inş gecmez Teo ya,ozaman sıze kım bakcak
sorma süper oldu,keske daha önce süprüs yapsaymıs kocam :)) hala tam atlatamadı ama kusması gectı.halsız hala bıraz,nazda diz boyu

nguclubacismile gözlerın kararıyor hemde mıdenmı bulanıyorakannehir hayırlı olsun demıyım yoktur bişe inşeyvahedigeldismile
sizede gecmıs olsun
ne acı gercekten

hayırlı ossun diim mi Gülicimmmmguclubacismile

cok uzun bı gece gecırdım,güne o şekılde merhaba dedim.

bızım gaz sancımız hortladı,hatta bebekken bıle bukadar kıvranmamıstı,kısmen gazsız bı bebektı.10da neguel uyumustu fakat tam ben yatıcakken cıglık cıglıga uyandı,emzırdım emerken pırt pırt yaptı uyudu.tam yatıcam tekrar telkrar derken saat 1.30 oldu buseesefer hepten uykusu acıldı kıvranmayı falan unuttu,uyuyan babsınıda uyandırdı bıraz oynadılar 2de tekrar devraldım Şevvalı ve 3.30da zor sızdı.kafam kazan gıbı fokurduyo

sızın yavrular ne alemde.;Şevval acayıp kurtlandı resmen.kıpır kıpır 1 dakka durmuyo,halıyle kıloda almıyo kanımca.bacaklarındakı bogumlar gıtmeye basladı :) galıba şu yürüme arabalarından bı tane edınmemız gerekecek.süreklı yürümek istiyen kızımla bas edemıyoruz,belımız kopuyo egılmekten.barı Şevval ona tutunur yanında dururum bende:hulya:

özgül geçmiş olsun canım inşallah kötü huylu değildir rabbim sağlık versin

evrim o fotodaki görüntüyü sen yaptın zannetim bir an birde güliye niye hitap ediyosun hee söle biz neciyiz burda ben görselliğe önem vermiyomum hııı ne çabuk unuttun rujlu kirpilerimi ondan daha görsel bi kurabiye gördünmü hayatındaaaaaaaa

şimdi esra yazıncatekrar dönüp evrimin mjına baktım
bu defa resmi gördüm
ahaa şahane yaff saol canım ciğerim..
aklımın köşesinde uygun yere muhafaza edildi..

esra nie kıskanıyosun
evrim benim için koymuş

allah allah biz seninle uyumasına yada sadece snei svemesine bişii diyosmu..
kıccık:umursamaz:

güli renkli güli şenkuş güli tırsak güli hastayım senin yazılara yahuuu
beni arasaydın ya bacım ben sana birkaç chukky hikayesi daha anlatırdım sempatiksalakcinni

seboş hayırlı olsun canım ikincide erkekmiş bol pipili bir ailen olacak işte ne güzel

nesrinnn
ay çağanı izliyorum izliyorum hadi çağan kaldır totoyuu git şu eşşeğe diye diye bir hal oldum ama yok herif kaldırmıyorr totoyuuuu

pervinnn elif yaseminlemi dönecekk halbuki ne planlar yapmıştık birlikte döneriz diye (kısmet selamımı söylee bol bol

minnacık tuba
neyime hayırlı olsun diyon bakiim sen..klava:

yerlesme lekesi olmasım yaw?? yada belki 10gun erken olacaksındır . baharda sastı metabolızma

ecede aynı sabaha karsı mızırdadı hem pırt pırt yapıo hem mızırdıo ..usuyolarmı acaba yaa anlamadım bu işi

pervinnn elif yaseminlemi dönecekk halbuki ne planlar yapmıştık birlikte döneriz diye (kısmet selamımı söylee bol bol

bende senle donerim sen yeterki gel bebeemm hala gelip gelmiycem belli deil diosun minnosum ozledim senide ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…