2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 tane misafirim var hosgelmisler :) kimlerki acaba:)

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
babymom

nur mustinin şapkaya hayran oldummm
yahoda yoğurt kovasını kafasına takmaya çalışıyor sürekli :hulya:

ecede aynı sabaha karsı mızırdadı hem pırt pırt yapıo hem mızırdıo ..usuyolarmı acaba yaa anlamadım bu işi ya

bende bunu düşünüyorum şahsen.yürüme cabalarımız sonucunda ayagından sogugu alıyor olabılır,ee bırde yerde yuvarlanıyor.sanırım oyuzden cunku ne ben nede Şevval gaz yapıcak bıse yemedık dun,hanı sütümden gecse

cok sıkılıorum bugun.. halbuse 5 sene once bugun tanıstık emraha 1 sene sonrada evlendık. 1 mayıs benim aşk bayramım ama evde cok sıkıcı gecıo ece hasta hava kotu..bakuye yaz gelmıycek galıba

butun dertler uykuda cıkarış dinlenirken.aksama kadar biriktirp sabaha kadar cıkarıolar gazlarını. yurutece koydugumda ayakkabıda gıydırıorum

nuuuuuuuuuurrr
ya allah iyiliğini versin ya
bezi kafaya koymuşlar ayyy musti çok tatlı ya
maşşallh eee abi oldu ya artık çişi wc ye yapma zamanıdır demişevlat. yerim onu beeeennzemuszemus.

ısırcam o totoyu,şuna bak atmıs dısarı dogru.
cansıkıntısından ne yapacağımı şaşırdım mustimle oyalanıorum
..
Nur Musti kılıktan kılığa girmiş ya çok tatlı maşallah şapkasıda yağmurlu havalar için ideal kaydirigubbakcemile3 bu arada bencede 2. erkek geliyor gibi sağlıkla kucağına al inş.
evet canım yaa hiç susu sızdırmıyor başına:)) inş canım yaa mustiyle yaşların yakın olacağından çok istiyorumm böle kol kola girip gittiklerini filan hayaledince çok hoşuma gidio
ıyyyyyyyyyyyyyyy bunu bende duydum oznm erkek anneleri ne yapacak onalrınkinide babalarımı değiştirecek ayy işedin oğlum ama k.bakma altına bakamam baban işten gelsin değiştirsinmi diecez çok saçma bir yerlerinden uydurmuşlar ilte
nur mustinin şapkaya hayran oldummm
yahoda yoğurt kovasını kafasına takmaya çalışıyor sürekli :hulya:
aaa bak acracımm o hiç aklıma gelmedi bende mustide bi deneyiim yoğurt kabını:)) yahomuu öptümmzemuszemus

bugün gökhan 9 gitti bizde mustimle 11 buçukta uyandık çok ii oldu onun uyuması baya dinlenmişim evi toparladım süpürdüm hiç derdim kalmadı arkadan çeken bişi yok yani rahat rahat oturabilirim dedim kimseler yokk herkes gezmede ... bende gidecektim gesmeye k.validemle ve gökhanın yengesiylee ama geri vazgeçtim

Allah'ım nasıl iş bu ya....
Adaşın da iyi çok şükür. Büyüdüklerini görmek bebeklerimizin büyük bir keyif gerçekten.

.ben de allah izin verseydi ağustos annesi olacaktım.ama haziranda doğum yaptım.yani prematüre bebek annesiyim.sizlerden kızımın gelişimini takip ediyoum.çünkü doğması gereken zamandan gidiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…