2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşalr ..akşamdan beri misafir ağırlıyorum..gece geç yattımvede geceki maceralr aynı yazmaya gerek yok sabhta yine 6.da uyanıp kalkmak..çok yoğundum ama şimdi yine yanlızm..Eşim işte kızım dışarda oğlum yanımda uykudan uyandı ...karnını doyurayım tekrar geleceğim..
PUKKET dönüşün muhteşem olmuş...ve
Anne olmak sanki kalbinin göğüs kafesinden çıkıp dışarıda atmasına izin vermek gibi ..nefis bir cümle bukadar güzel anlatılır..
EVRİM Ve artık annelik denen kavramın herkese yakışmadıgını anladım, annesiz yetişmiş bir insan evladı olarak, annelik duygusunun öyle herkese yakısmadıgını cok cok ıyı anladım ben de nacizane..

Anne olmak; sanki kalbinin göğüs kafesinden çıkıp, dışarıda atmasına izin vermekmiş..çok doğruymuş. o yuzden anne olmak ciğer ıstıyor.. o yuzden her kadına yakısmıyor
seninde tanımlamanda çok doğru herkese yakışmıyor ..sadece doğurmakla anne olunmuyor....
MİNİK eşine geçmiş olsun..erkelerde hastatlanınca hiç çekilmiyor ya ...
ÖZGÜL gözün aydın bişey çıkmamış...
DİDE ne garipğ düşünceli inasnalar var çevrende ama onlarda bu düşüncelerle büyüdüler zaten..yazık..
Dayak olayıda çok fena elin kolu bağlı olması dahada fena ..
NURDAN kötüleşmişsin yavru çok geçmiş olsun boğazın için sirkeli su derim canım ..öksürüğede ıhlamur...
ÖZLEM sporu bırakmışsında hayırdır bi test yap bakalım..
TAZE furcum sağol böbem tek şişman beyninizin bazı bölümlerine bakmıştım..bana gaz lazım yok süper kurşunlu benzin..anca yol alırım..

bi yaşıma daha girdim sayende.. sen ne sekıllere giriyorsun oralarda cok merak edıyorum..

kaydirigubbakcemile3 görselliğe önem veriyorsun ki bana hastasın.. ondan filiyorum daa.. Güli nın ilgi alanına gırdıgınden ole demıstım... baaarrrmaaaa bana guclubacismile, senın o kırpıyı unutmamın ımkanı yok,cocuklara yedırecegımız zamnaları hayal edıp korkudan altlarına mıca mıca yedıklerını dusunup bayılana kadar gulmustukk kaydirigubbakcemile3

esra nie kıskanıyosun
evrim benim için koymuş

allah allah biz seninle uyumasına yada sadece snei svemesine bişii diyosmu..
kıccık:umursamaz:

kaydirigubbakcemile3 sık sık uyuruzz biz onunla.. habıre debeleyip yataktan atar beni kaydirigubbakcemile3

su miuthis fotoyu goremedik yaw... hemen kaldırmıs evrim hatunu

yok beaa, ne kaldırıcam.. ben bısı yapmadım.. bı ara bakımm neree gıtmısss.. kıskanma sana da bı çikilop fotosu koyarımm guselınden :)

.ben de allah izin verseydi ağustos annesi olacaktım.ama haziranda doğum yaptım.yani prematüre bebek annesiyim.sizlerden kızımın gelişimini takip ediyoum.çünkü doğması gereken zamandan gidiyor

Umarım hersey gonlunuze gıre gıdıyordur.. hoşgeldın.

babymon çok şükür kızımın durumu şimdi iyi.ama geriden geliyor kızım.haziran bebeklerine göre.şu an 8700 gr.74 cm.baya sıkıntılı dönemler yaşadım.eşim de bu arada gazi oldu.kızımı başka bebeklerle kıyasladılar.yani ben iyice bunaldım.sadece burada rahatladım.hepinize tanımasam da çok teşekkür ederim.

bugün burada yagmurlu bir hava var..hava sicak ve bunaltici..bizde cocuklari gezdirdik biraz ve evdeyiz..tatil oldugu icinde cok sikici..söyle mayis haziran cabuk gecsede bir an evvel türkiyeye gelsem..:Saruboceq:

ÖZLEM ne yaptin canim??? test yaptin mi?? bu topikte herkes bir test yapiyor ama sonuc hep negatif oiluyor..insallah bu sefer pozitifleri görürüz..:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

.ben de allah izin verseydi ağustos annesi olacaktım.ama haziranda doğum yaptım.yani prematüre bebek annesiyim.sizlerden kızımın gelişimini takip ediyoum.çünkü doğması gereken zamandan gidiyor

hoşgeldın canım aramıza,bebegınede gecmıs lsun şükür iyiymiş şuan.bebegını kıyaslamalarına asla izin verme.boy -kılo cokda önemlı degıl normal aralıktaysa.katıl aramıza bol bol,dertlerını paylas,cok rahtlarsın yerimsenibenyerimseniben
eşim gazı oldu derrken,ne oldu?
ÖZLEM ne yaptin canim??? test yaptınmı mi?? bu topikte herkes bir test yapiyor ama sonuc hep negatif oiluyor..insallah bu sefer pozitifleri görürüz..:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
dılegıı yalnıs kısı için kullanıyorsun bebemm.Özlem, bırak şimdi bi bebek fikrini,ömür boyunca düşünmüyor

ece acıkmıstım emzirmeyı denedim 2 emdi 5 ıssırdı :) emerken gaz cıkardı .. ugun gaz cıkara cıkara gezio kakasını yapmadı muhtemel ondan. yatana kadar yapmazsa bu gecede uyku yok

doğuma yakın eşimin tayini diyarbakırdan hakkariye çıktı.eşim subay.beni doğum için kayınvalideme getirdi.sonra hakkariye gitti.eşimin gitmesinden iki gün sonra suyum geldi.4 gün serumlarla bebeğimi içimde tuttular.fakat enfeksiyon olunca sezeryanla almak zorunda kaldılar.eşim doğuma bile gelemedi.akşama ancak gelebildi.10 gün sonra da gitti.arife günü de yaralandığını haber aldık.gataya gttik.eşim yoğun bakımdaydı.yani kızını ikinci kez gatada gördü.kızına dokundurtmadılar.doktorlar bile ağlıyordu eşim almak istedikçe.kusura bakmayın uzun oldu.şimdi çok şükür kızım da eşim de iyi.

ozlem ins hamile deildir cunku aldırırım diodu
canim allah herkesin kalbine göre versin..ama böyle bir karari almak bence hic kolay degil..insallah istedigi sekilde bir sonuc alir..
canim yasadiklarin cok zormus gercekten..ama cok sükür simdi bebegin cok saglikli..kilo bence hic problem degil..sonucta dogmasi gereken zamana göre cok normal kiloda..bugünleri düsünüpte üzme kendini..:teselli:

Ecrindiloş hoş geldin..Zor günler geride kalmış çok şükür..bebeğin gelşimi çok iyi dert etme kıyaslamalarada kulak asma ..bebeğin sağlıklı olduğu sürece gerisi boş ...
PERİN gaz sorunu bi<zdede olmuştu metsil kullandım yoksa feciydi..ayakalarımı üşüyor nedir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…