bir de bana geçenlerde sohbet sırasında nasıl yani kocan kızının altını mı değiştiriyor.günah çok günah dediler iki komşu.fıttırdım resmen.neymiş onlar aynı odada bile alt değiştirmezlermiş babası varsa kız bebeğin.
dedim sokakta,dolmuşta çıkarıp memelerinizi çocuk emziriyorsunuz.çok sinirlendim.kıçlarından günah uyduruyorlar.ayıp diyebilirsiniz bu da size göre ayıptır.ama günah diyemezsiniz.
cahalet dizboyu.geçen Ram'a geldi bir kadın.oturdu erkek arkadaşlar da var eçtı göğsünü emzirdi mesela.onu da ayıplamadım üstelik.kalkmış bana dudaklarını büze büze kafayı yana ata ata günahtır diyorlar
özgül geçmiş olsun canım inşallah kötü huylu değildir rabbim sağlık versin
evrim o fotodaki görüntüyü sen yaptın zannetim bir an birde güliye niye hitap ediyosun hee söle biz neciyiz burda ben görselliğe önem vermiyomum hııı ne çabuk unuttun rujlu kirpilerimi ondan daha görsel bi kurabiye gördünmü hayatındaaaaaaaa
esra nie kıskanıyosun
evrim benim için koymuş
allah allah biz seninle uyumasına yada sadece snei svemesine bişii diyosmu..
kıccık:umursamaz:
su miuthis fotoyu goremedik yaw... hemen kaldırmıs evrim hatunu
.ben de allah izin verseydi ağustos annesi olacaktım.ama haziranda doğum yaptım.yani prematüre bebek annesiyim.sizlerden kızımın gelişimini takip ediyoum.çünkü doğması gereken zamandan gidiyor
.ben de allah izin verseydi ağustos annesi olacaktım.ama haziranda doğum yaptım.yani prematüre bebek annesiyim.sizlerden kızımın gelişimini takip ediyoum.çünkü doğması gereken zamandan gidiyor
hoşgeldın canım aramıza,bebegınede gecmıs lsun şükür iyiymiş şuan.bebegını kıyaslamalarına asla izin verme.boy -kılo cokda önemlı degıl normal aralıktaysa.katıl aramıza bol bol,dertlerını paylas,cok rahtlarsın yerimsenibenyerimsenibenbabymon çok şükür kızımın durumu şimdi iyi.ama geriden geliyor kızım.haziran bebeklerine göre.şu an 8700 gr.74 cm.baya sıkıntılı dönemler yaşadım.eşim de bu arada gazi oldu.kızımı başka bebeklerle kıyasladılar.yani ben iyice bunaldım.sadece burada rahatladım.hepinize tanımasam da çok teşekkür ederim.
dılegıı yalnıs kısı için kullanıyorsun bebemm.Özlem, bırak şimdi bi bebek fikrini,ömür boyunca düşünmüyorÖZLEM ne yaptin canim??? test yaptınmı mi?? bu topikte herkes bir test yapiyor ama sonuc hep negatif oiluyor..insallah bu sefer pozitifleri görürüz..:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
bugun sporunu yarıda bırakmıs sanırım.gözü kararmıs mıdesı bulanmıs vs vs.yarın test yapcam yazmıs :))ozlem niye test yapcak ben kacırdım
canim allah herkesin kalbine göre versin..ama böyle bir karari almak bence hic kolay degil..insallah istedigi sekilde bir sonuc alir..ozlem ins hamile deildir cunku aldırırım diodu
canim yasadiklarin cok zormus gercekten..ama cok sükür simdi bebegin cok saglikli..kilo bence hic problem degil..sonucta dogmasi gereken zamana göre cok normal kiloda..bugünleri düsünüpte üzme kendini..:teselli:doğuma yakın eşimin tayini diyarbakırdan hakkariye çıktı.eşim subay.beni doğum için kayınvalideme getirdi.sonra hakkariye gitti.eşimin gitmesinden iki gün sonra suyum geldi.4 gün serumlarla bebeğimi içimde tuttular.fakat enfeksiyon olunca sezeryanla almak zorunda kaldılar.eşim doğuma bile gelemedi.akşama ancak gelebildi.10 gün sonra da gitti.arife günü de yaralandığını haber aldık.gataya gttik.eşim yoğun bakımdaydı.yani kızını ikinci kez gatada gördü.kızına dokundurtmadılar.doktorlar bile ağlıyordu eşim almak istedikçe.kusura bakmayın uzun oldu.şimdi çok şükür kızım da eşim de iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?