bende seni sevgilimmmm!!! :) opuyorumnanaktanbana demistin degil mi??? kaydirigubbakcemile3Bende Seni Çok Ama Çok Seviyorum....
lütfen kiskanclik yapma..yok bana dediydi:))
lülülülülülü :umursamaz:cık sevmem heveslenme :)
lülülülülülü :umursamaz:
canim ya seninde cok derdin var su siralar..ecenin rahatsizligi olmadigi sürece uslu bir bebek sanirim..insallah kisa sürede bundan da kurtulur..simdi emiyor mu tekrar yoksa biraktimi??ozgulum burdayım ben yetmesmi:)))
ece beni sinir edio ayaygıda uyuyo yerine koyuyorum mızırdıo uyanmıo ama mızıklıo kucagıma alıorum kafasını omuzuma koyuyo yıne ılac ıcerken kustu ac yatıo bıberonu ıstemıo daha beter aglıo napcam bılmem. aldım geldım salona ayagımda sızık vaziyette. bıde karanlıkta kuustugu yere oturdum silinik yani suan popom ıslanıo pöfff
canim bu sanirim birazda bebekle alakali..benim ikiside uslu büyüdüler..sallamaya hic alismadilar..yataginda kendileri uyumaya alistilar..ama bende onlarin uyku saatlerinde hep evde oldum..yatmadan önce de milupanin gece kasik mamalarindan yiyor ve bol su iciyor..saat 7-8 gibi yatip saat 6-7 gibi kalkiyor...bazen gece uyaniyor bazen uyanmiyor..bende zorlamiyorum zaten..gece yememeye alisabilir bu aydan sonra..gerci su günlerde dis cikariyor herhalde..ondan gece cok huysuzlanip agliyor..bence ecede hastalik olmasa daha rahat ve sorunsuz uyuyabilir..yani her bebegin ayri derdi ve ayri problemi var...eceyı sabaha kadar delıksız uyutmanın formulunu verırsen en cok seni severım :)
hoppala!!! ahanda bir tane daha cikti pervin...kaydirigubbakcemile3lülülülülülüderyacım bende seni çok seviyorum
:hulya:
canim ya seninde cok derdin var su siralar..ecenin rahatsizligi olmadigi sürece uslu bir bebek sanirim..insallah kisa sürede bundan da kurtulur..simdi emiyor mu tekrar yoksa biraktimi??
ozgulum burdayım ben yetmesmi:)))
ece beni sinir edio ayaygıda uyuyo yerine koyuyorum mızırdıo uyanmıo ama mızıklıo kucagıma alıorum kafasını omuzuma koyuyo yıne ılac ıcerken kustu ac yatıo bıberonu ıstemıo daha beter aglıo napcam bılmem. aldım geldım salona ayagımda sızık vaziyette. bıde karanlıkta kuustugu yere oturdum silinik yani suan popom ıslanıo pöfff
deryacım bende seni çok seviyorum
:hulya:
O zararsız kendi haline bırakalım ozgulum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?