2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende sikintidan kizimin yükselen burcuna baktimdi...annesinin burcu gibi basak mis...bakalim nasil bir genc kiz olacak cok merak ediyorum..birde aslan burcu bebekleri cok babaci olurlarmis..yengecler anneci aslanlar babaci...öfff bizim ikiside babaci malesef..:1no2:

ozgulum burdayım ben yetmesmi:)))

ece beni sinir edio ayaygıda uyuyo yerine koyuyorum mızırdıo uyanmıo ama mızıklıo kucagıma alıorum kafasını omuzuma koyuyo yıne ılac ıcerken kustu ac yatıo bıberonu ıstemıo daha beter aglıo napcam bılmem. aldım geldım salona ayagımda sızık vaziyette. bıde karanlıkta kuustugu yere oturdum silinik yani suan popom ıslanıo pöfff

canim ya seninde cok derdin var su siralar..ecenin rahatsizligi olmadigi sürece uslu bir bebek sanirim..insallah kisa sürede bundan da kurtulur..simdi emiyor mu tekrar yoksa biraktimi??

eceyı sabaha kadar delıksız uyutmanın formulunu verırsen en cok seni severım :)
canim bu sanirim birazda bebekle alakali..benim ikiside uslu büyüdüler..sallamaya hic alismadilar..yataginda kendileri uyumaya alistilar..ama bende onlarin uyku saatlerinde hep evde oldum..yatmadan önce de milupanin gece kasik mamalarindan yiyor ve bol su iciyor..saat 7-8 gibi yatip saat 6-7 gibi kalkiyor...bazen gece uyaniyor bazen uyanmiyor..bende zorlamiyorum zaten..gece yememeye alisabilir bu aydan sonra..gerci su günlerde dis cikariyor herhalde..ondan gece cok huysuzlanip agliyor..bence ecede hastalik olmasa daha rahat ve sorunsuz uyuyabilir..yani her bebegin ayri derdi ve ayri problemi var...

canim ya seninde cok derdin var su siralar..ecenin rahatsizligi olmadigi sürece uslu bir bebek sanirim..insallah kisa sürede bundan da kurtulur..simdi emiyor mu tekrar yoksa biraktimi??

evet canım oyle cok sukur uslu ama gunduz uykuya dalıo gece moduna gecemıo bu aralar.. sanırım ayrı yatmak istemio suan salonda uyuyor goturmedim yatagına.. beni emmiyor gunduz bugun oylesine denedim sut gelene kadar cekti cwkti sonra ıssırdı halbuki biberonu ıssırmıo:)

birde sabaha karsı emiodu onuda ben bikackez emzırmedım (abdestsız emzırmek ıstemedıgımden ) uyumustum sonra oda aramadı zaten ..sımdıde hastalandı perisan durumdayız gece yememiz duzensizlesti kusmaları yuzunden kusunca hemen uyuyo rahatlayıp

kaydirigubbakcemile3 poponu sevsınler senın.. şaka bı yana da, halin de pek kötuymus be yavrum.. Ece hasta oldu mu senı cok perısan edıyor ıstemeden.. kıyamam sana,ona da.

deryacım bende seni çok seviyorum
:hulya:

bilmiyorumkismile

O zararsız kendi haline bırakalım ozgulum :)

kaydirigubbakcemile3 sen cok tatlı bır kadınsın..

esraa bu resim senin icin bebeemmm yakısmısmı

o zararsız kulu bılmem ama ben beendım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…