2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uykusundan kusarak uyandı 2 yudun sut ıcırmıstım zorla onuda cıkardı tekrara ayagımda suan bu gece uzun olcak belli

geçmiş olsun bebiş...

Hey allahım, daha neler? Kendi sapık zihniyetlerinin sonucu hep bunlar

Nedir sizin periyodunuz? kaç günde bir kaç defa mesela? Sen kulağıma söyle, ben çok mu değil mi söyleyeyim.

ECOŞ çok tatlııııııııııııı... yirim onu ben...

Bugün tüm gün pasta börekle beslendim. İki yere misafirliğe gittik. Reddedemeyeceğim yerlerdi. Şimdi de cilalayacağım fıçı Efes'le :) Madem bi suç işledik, devamını da getireceğim. Günahlar gecesi olacak kötükedihüso Doruk da bütün gün kucaktan kucağa gezdi 50 defa elini yüzünü yıkadım çocuğun.

PERVıN Doruk memeyi bıraktığından beri (mama aldığı için sadece) uykularının maşallahı var. ınşallah Ecoş da seni üzmez.

DORUK bugün kendi ayak baş parmağını ısırıp ağladı :) Dışler çivi gibi çünkü :) Çok komikti, saloz yaaa..

bakın pukettide dusundum oda gelmiş gordunusmu bendende korkun :))

kaydirigubbakcemile3

çok geçmiş olsun cnm daha sık bekliyoruz seni :))

bunu bende duydum kimdi hatırlamıyorum ama babasının yanında alt değiştirilmez diye
kimseyi takmam valla herkesin yanında değiştiririm. Deniz altını 1 kez ben spordayken değiştirmiş o da annemin işi var diye 1 gün bakmıştı o zaman.. Ben olduğumda değiştirmez ama mecbur kalırsa yapar..
aslıcım sende yaz bişiler hatim ettin sabahtan beri sayfalarmızı

kaydirigubbakcemile3
ÖZLEM ne yaptin canim??? test yaptin mi?? bu topikte herkes bir test yapiyor ama sonuc hep negatif oiluyor..insallah bu sefer pozitifleri görürüz..:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

Çok beklersin laelaelaelaelae Allah kızıma uzun ömür versin 2. çocuk mu ? Nayır naslaaaaa lmaz:

ozlem ins hamile deildir cunku aldırırım diodu

Evet doğru hatırlıyorsunuz ben zor bir hamilelik geçirdim ve sonrasında 4 yıl boyunca iyi geçinen 2 tarafta birbirine girdi bu aileye bebek yaramıyor.. 2. bebeği asla ruhen bedenen kaldıramam.. Kilo konusunda takıntım çok zaten eskiden beri çocuk isteğimi kızımla tatmin ettim allah olmayanlara versin :Saruboceq: Hamile değilim bu arada sositososito
Ecrindilos zor günler geçirmişsin ama bak fıstığın yakalamış bizimkileri bence boykilo gayet iyi
Ecoşum çok tatlı olmuş elbiseside pek yakışmış prensese

DORUK bugün kendi ayak baş parmağını ısırıp ağladı :) Dİşler çivi gibi çünkü :) Çok komikti, saloz yaaa..
:roflol: ay çok komik ya.

buarada purcum eğil yamacına kulağına söylüyorum kimse duymasın.
bu aralar son 1 haftadır iyi cozuttukdersem anlarmısın.yerimseniben. ama normallde 2 gün ya3 gunde bir:):lepi:Şeniz

lcw de 3 alana 1 hediyeanneler ügnü şeysiymiş ama tüm ürünkerde geçerli
gittik afikime aldık benimkiler bedava oldu.sempatiksalakcinni

hata veriyor sürekli geçmişe bakamıyorum..
antalyadan döndük.. sahile indik rüzgarlıydı biraz ilke hapşırıyo şimdi burnuda akıyo üşüüttü bana da ondan bulaştı galiba benimde burnum falan akıyo sümüklü sümüklü geziyoz ana oğul..

herkesler iidir umarım.. inşallah kesintisiz burdayım artıkın...

aaa özlem testmi yapcakmış hayda benim niye haerim olmadıkıi

uleyn cipsim esram kadar olamıyorum
hatunkişi
tüm mjları incik cıncık okur
içeriğindeki gizli açık tüm mjları algılar
üsütne birde fil hafıza. poffff

pukkett

kuzeyin kız versiyonu Elif bebk nasıl.
özledik ya. bi kaç resim eklesen ne iyi olur..

bende bira istiyorummm .. yok yok rakı istiyorum ben galiba şalgam suyuyla yanında birazda türkü güzel olabilir ilke bi bıraksın memeyi kusana kadar gidip içecem...:içelim:

ecrinn
hoşgeldin öyle uzak durma yaz ki
yazdıkça aramıza katılasın..
bu aradyaşadıkların cidden zor şeyler
ama pervinin dediği gibi 2 side saglıklı v yanındalar ya
allah tekrarını yaşatmasın..

Güli sanırım benden de iyi çalışıyorsun sen kaydirigubbakcemile5 senin taktiğe falan ihtiyacın olmuyordur bebeğim :)))

Ben bir duş alıp, buzzzzzzz gibi bir bira açacağım. Sonra olacaklardan sorumlu değilim. zemuszemus Beni beklemeyin. öptüm hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii...

össssssssssssssssssssllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeemm
geçmişi bırakda yaz bakalım nedir sonuuuuuuççççççççççççç

yavrum kıyamammm ama komikte yaa ..ecenın sepetle yuarlanmasında hem acımıs hem gulmustum aynısını gissettim kucuk askıma

bende bira istiyorummm .. yok yok rakı istiyorum ben galiba şalgam suyuyla yanında birazda türkü güzel olabilir ilke bi bıraksın memeyi kusana kadar gidip içecem...:içelim:

İç tabii iyi kilo aldırır :)) bu arada ben emzirirken de canım çok isterse 1-2 yudum alıyordum rakıdan. Çok özlemezsin böylece, sonra da kıtlıktan çıkmış gibi saldırmazsın :)

nurdanıım nasıl oldun canım ya
bugun hep aklıma geldin
teoş nasılll

cok gecmiş olsun canım en ufak ufuruge gelmıo sıpalarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…