ben geldim ama yanlış zamanlama kimsecikler yok.son birkaç gündür neva da ben de hastayız.benim durumum daha kötü.öksürük,hapşuruk,boğaz ve kulak ağrısı.doktora gittim.neva'nın keyfi yerinde öksürüyor sadece.doktor antibiyotik vermedi sadece öksürük şurub verdi.ıhlamur da içiriyorum.düzelir inşallah.
neva uyurken geçmişe bakayım.herkes iyi mi,keyifler nasıl diye.
bir de bana geçenlerde sohbet sırasında nasıl yani kocan kızının altını mı değiştiriyor.günah çok günah dediler iki komşu.fıttırdım resmen.neymiş onlar aynı odada bile alt değiştirmezlermiş babası varsa kız bebeğin.
dedim sokakta,dolmuşta çıkarıp memelerinizi çocuk emziriyorsunuz.çok sinirlendim.kıçlarından günah uyduruyorlar.ayıp diyebilirsiniz bu da size göre ayıptır.ama günah diyemezsiniz.
cahalet dizboyu.geçen Ram'a geldi bir kadın.oturdu erkek arkadaşlar da var eçtı göğsünü emzirdi mesela.onu da ayıplamadım üstelik.kalkmış bana dudaklarını büze büze kafayı yana ata ata günahtır diyorlar
benm kahverengi lekelerim var bugun. üsteik sanki regly öncesi gibi agrımda var
haydaa bu nerden çıktı yaff şimdieyvahedigeldismile
bahar havasına çok mu kaptırdık kendimizi.
aşk tazeleme seanslarımız acaba fazlamı oldukibilmiyorumkismile
bakın pukettide dusundum oda gelmiş gordunusmu bendende korkun :))
ben geldim ama yanlış zamanlama kimsecikler yok.son birkaç gündür neva da ben de hastayız.benim durumum daha kötü.öksürük,hapşuruk,boğaz ve kulak ağrısı.doktora gittim.neva'nın keyfi yerinde öksürüyor sadece.doktor antibiyotik vermedi sadece öksürük şurub verdi.ıhlamur da içiriyorum.düzelir inşallah.
neva uyurken geçmişe bakayım.herkes iyi mi,keyifler nasıl diye.
bir de bana geçenlerde sohbet sırasında nasıl yani kocan kızının altını mı değiştiriyor.günah çok günah dediler iki komşu.fıttırdım resmen.neymiş onlar aynı odada bile alt değiştirmezlermiş babası varsa kız bebeğin.
dedim sokakta,dolmuşta çıkarıp memelerinizi çocuk emziriyorsunuz.çok sinirlendim.kıçlarından günah uyduruyorlar.ayıp diyebilirsiniz bu da size göre ayıptır.ama günah diyemezsiniz.
cahalet dizboyu.geçen Ram'a geldi bir kadın.oturdu erkek arkadaşlar da var eçtı göğsünü emzirdi mesela.onu da ayıplamadım üstelik.kalkmış bana dudaklarını büze büze kafayı yana ata ata günahtır diyorlar
aslıcım sende yaz bişiler hatim ettin sabahtan beri sayfalarmızı
ÖZLEM ne yaptin canim??? test yaptin mi?? bu topikte herkes bir test yapiyor ama sonuc hep negatif oiluyor..insallah bu sefer pozitifleri görürüz..:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın canım aramıza,bebegınede gecmıs lsun şükür iyiymiş şuan.bebegını kıyaslamalarına asla izin verme.boy -kılo cokda önemlı degıl normal aralıktaysa.katıl aramıza bol bol,dertlerını paylas,cok rahtlarsın yerimsenibenyerimseniben
eşim gazı oldu derrken,ne oldu?
dılegıı yalnıs kısı için kullanıyorsun bebemm.Özlem, bırak şimdi bi bebek fikrini,ömür boyunca düşünmüyor
ozlem ins hamile deildir cunku aldırırım diodu
:roflol: ay çok komik ya.DORUK bugün kendi ayak baş parmağını ısırıp ağladı :) Dİşler çivi gibi çünkü :) Çok komikti, saloz yaaa..
Bugün tüm gün pasta börekle beslendim. İki yere misafirliğe gittik. Reddedemeyeceğim yerlerdi. Şimdi de cilalayacağım fıçı Efes'le :) Madem bi suç işledik, devamını da getireceğim. Günahlar gecesi olacak kötükedihüso Doruk da bütün gün kucaktan kucağa gezdi 50 defa elini yüzünü yıkadım çocuğun.
PERVİN Doruk memeyi bıraktığından beri (mama aldığı için sadece) uykularının maşallahı var. İnşallah Ecoş da seni üzmez.
DORUK bugün kendi ayak baş parmağını ısırıp ağladı :) Dİşler çivi gibi çünkü :) Çok komikti, saloz yaaa..
bende bira istiyorummm .. yok yok rakı istiyorum ben galiba şalgam suyuyla yanında birazda türkü güzel olabilir ilke bi bıraksın memeyi kusana kadar gidip içecem...:içelim:
hata veriyor sürekli geçmişe bakamıyorum..
antalyadan döndük.. sahile indik rüzgarlıydı biraz ilke hapşırıyo şimdi burnuda akıyo üşüüttü bana da ondan bulaştı galiba benimde burnum falan akıyo sümüklü sümüklü geziyoz ana oğul..
herkesler iidir umarım.. inşallah kesintisiz burdayım artıkın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?