PERVİN ÇİKİLOP PERVİN bugün alışverişte çikileri 1 tlye koymuşlar seni hatırlattığı için aldım onlara bakıp seni seviyorum ÇİKİLOP=PERVİNN
gel tuttum elini ne istiyorsun bajım destekse destek bilgiyse bilgi sevgiyse en bolundan sevgiiiiiiiiiii..opuyorumnanaktan
Bacım Derya,
Acai yi almandakı amac zayfılamaya yardım etmesı, kromdan dolayı seker olayının dengede tutulması mı ?? bır ay kullanman yetecek mı?
bende istiom bana nee anlamam öle bölee:)))
Neden bu desteğe ihtiyaç duyduğumuda paylaşmak isterim yaş 37 buççuk e doğal olrak metabolizmada yavaşlama mevcut..kilo verme hızında sürekli iniş çıkş yaşadığım için sabit bir şekilde kilonun gitmesi için desteğe ihtiyaç duydum..henüz 4 .günüm ..günde 3 deniliyor ben 2 alıyorum bakalım sonuç ne olcek ..
Evrim nerdesin...
Bağyanlar Santevit Acai Berry ve extra cel aldım acai 3 gündür kullanıyorum bakalım sonuç ne olcak..extra celimide 5 gündür günde sadece 1 kere sürdüm ve sonuç acayip 100 küsürlü kalçam 98 cm e düştü göbek 94 den 88 cm ve belim 76 dan 74.5 1 haftadırda diyetteydim 2.5 kilo verdim..asıl bu ay sonucu bakacağım ..spor aman aman yapamıyorum ip aldım atlamaya başlayacağım..koşu bandının bakımı yapılmadı bir türlü ki yürüyüşede başlayayım..birde yürüyüş eklersem süper olcek..
PERVİN ÇİKİLOP PERVİN bugün alışverişte çikileri 1 tlye koymuşlar seni hatırlattığı için aldım onlara bakıp seni seviyorum ÇİKİLOP=PERVİNN
Şun aki sporumu açıklıyorum motivasyon için fashion tv açılır tv müzik setine bağalnır ve yusf bey önünde hoplanıp zıplanır...kızım dışarda yoksa gurup 3 lü yaniiiiiiiii
AĞIR toplar niye yazmıyorsunuz...
BU arada acai acayip enerji veriyor ..
kaydirigubbakcemile3
anladım.. ben de bunu ogrenmek ıstedım..
bu arada ozelden sana mesaj attım.. sanırım dıkkatını cekmedı.
yemek hazırlıgı yapıorum kuzum.. buralarda sayılırım.. yemek yıyıp gelırım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?