2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bacım Derya,

Acai yi almandakı amac zayfılamaya yardım etmesı, kromdan dolayı seker olayının dengede tutulması mı ?? bır ay kullanman yetecek mı?

gel tuttum elini ne istiyorsun bajım destekse destek bilgiyse bilgi sevgiyse en bolundan sevgiiiiiiiiiii..opuyorumnanaktan

ne ıstedıgımı bılmıorum.. ama baslamam lazım onu bılıorum.. gunlerdır hamur işi yemekten içim dısım hamur oldu..

bişi yapmam lazım, bı yerden baslamam lazım.. gaza gelmem lazım..

Bacım Derya,

Acai yi almandakı amac zayfılamaya yardım etmesı, kromdan dolayı seker olayının dengede tutulması mı ?? bır ay kullanman yetecek mı?

evet evrim hem tatlı ihtiyacını kesmesi hemde kilo vermek için..şu an için 1 aylık tek kutu yeter diyorum ama ay sonu kilo vermedeki duruma göre 2. ye karar verebilirm..
Bu arada ip atladım geldim..

Gel beraber gaza gelelim ...

Çikilopbu bende öyle sanıyordum yanlız değilsin bu gün sarı dev gibi kartonlara yazıp markete asmışlar görünce yüzümde bir tebessüm oldu ve 1 paket aldım ..Ama ne tadına baktım nede şekline PERVıN o çikilop ...

Acainin şu an ki en belirgin özeliği acayip susatıyor ve enerji veriyor bariz bir şekilde enerjiniz tavan yapıyor...

Neden bu desteğe ihtiyaç duyduğumuda paylaşmak isterim yaş 37 buççuk e doğal olrak metabolizmada yavaşlama mevcut..kilo verme hızında sürekli iniş çıkş yaşadığım için sabit bir şekilde kilonun gitmesi için desteğe ihtiyaç duydum..henüz 4 .günüm ..günde 3 deniliyor ben 2 alıyorum bakalım sonuç ne olcek ..

bende istiom bana nee anlamam öle bölee:)))

kaydirigubbakcemile3

anladım.. ben de bunu ogrenmek ıstedım..

bu arada ozelden sana mesaj attım.. sanırım dıkkatını cekmedı.

Diyet yaprekn proteinden yoksun beselnmemenşin önemi zayıflayınca cildinizin kırışmasını engelliyor ...proteinide süt yoğurt ve etten karşılamamız gerekiyor..
Yaş 37 buççuk ama görüntü 25 bunuda ekleyeyim hatta bu ay sonu fotoda ekliyeceğim imirzalı yusuf,manken kızı ve annesi ...

supersin canım yaa masallahhh

PERVİN ÇİKİLOP PERVİN bugün alışverişte çikileri 1 tlye koymuşlar seni hatırlattığı için aldım onlara bakıp seni seviyorum ÇİKİLOP=PERVİNN

çikilopp opsun seni kocaman kocaman vazgectim seni deil imirzalı ogluyla mankeni opsun :)

Şun aki sporumu açıklıyorum motivasyon için fashion tv açılır tv müzik setine bağalnır ve yusf bey önünde hoplanıp zıplanır...kızım dışarda yoksa gurup 3 lü yaniiiiiiiii

daha ne olsun :) masallahh Allah nesenizi eksik etmesin

AĞIR toplar niye yazmıyorsunuz...
BU arada acai acayip enerji veriyor ..

totomuzu kaldıramıos agırlıgımızdan :) eceyi besledim geldimde ondan :)

enerji demek super seninde ihtiyacın olan o zaten 2 cocuk ev koca ..hadi ins ise yarar

4 lahmacun ustunede magnum double cikolata yiyen biri sizce spor yapsada zayıflayabilirmi :)) benim hala umudum var:) umut fakirin ekmegidir o ekmegi yersemde kalori alırmıyım :))

derya o cikiloplar ben olsam var yaa bulamazdın sevmeye 1 tane bile :) oyle boyle potansiyel deil inanmayan çipsi esraya sorsun :)

evrim mesaneden sana cevap yazdım.limitimiz az kalmıs yine yaa..giremzsem merak etmeyin kamea filan acmayı sonlandırdım ay sonuna kadar

derya tarcınlı sutte enerji verir tarcın yani afrodizyaktır kendileri :) bide uykusuzluk yapar tarcın. ondan ayılamayanlar sabah tarcınlı cay icer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…