2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nurdan bizde nene poz gezioz cıkmadı dişler... su browninin tarifini kac kez istedim kac kez gelmedi ..örtülü ödenek gibi anasını satim :)

pervin bildigin gibi degil ya, oyle boyle bisi degil yani..canim bana eve de yolladi, yolluk yapti kisirda kekde..yedim yedim andim valla..ya kadin 5 dk da ben mama yediriken teoya kisir yapti ya, hemide tam sevdigim gibi..valla bu 5 gunluk suursuzca yeme sonrasi 62.8e cikmisim ama hic pisman degilim..

Antalyada hava 3-4 gün yağmurlu falan 25 derecelerde gösteriyor...Hesranın tatili iyi geçer umarım...

Özgül geçmiş olsun oğlun düzeldi mi...Sen yazın Samsun'a mı gelceksin...Samsunluydun değil mi...
aynennn öylee ayçam hava soğuk esiyor ama yağmur yok Allahtan
bakımsızlıgın dibindeyim ben de.. Allah hayırlara cıkarsın.. yanı bakımsızlık derken kadına benzıyorum cok sukur.. kıl tuy yok da.. ole süslenme püslenme ıcımden gelmıyor bır turlu
az sonra açıklıcam bakımsızlık hallerini sempatiksalakcinni
esra izmir'e mi gitti? yahoyla arabayla nasıl gitti burcu?
onuda az sonra açıklıcam sempatiksalakcinni
hmmm..anlayamadığım bu mesajın neden bana ithaf edildiği!!! fisfisfis
muhtemelen o arada kuzeyi yediriyodu -tatlicadiarzu-
arızaya geçmişti kime ithaf edeceğini şaşırdı gamyoncuiremsu
ulen esra ne ara gitti tatile, bu kadin leylek surusu mu gordu ne......

meltem hayirli olsun bugdayiniz, insallah teoda askere gitmeden cikarirsa su disleri bende yapicam, bi biz kaldik sanirim..
delikafadulden
nbr esra tatil ansıl gidiyor yaho ile:)))))))))))
iyii tatlım
gayett güzelll geçiyorr

evrim açıklamış ancak ben tekrar açıklayayım kafanız karışmasın

pztsi sabahı ilk uçakla izmire gittim sadece buluşma için sadece evrim kuzey burcu doruk teo ve nurdan içinnnnn
salı gecesi 10 uçağı ile döndüm

salı gecesi saat 3 te tekrar yola çıktık yaho ve mami ile aracımızla antalyaya geçtik

şu anda tatil modundayım ancak dötüm donuyorr orası ayrı mesele :ecrin_bebek:

izmirrr izmirrr izmirrr
nerden başlasaam nasıl anlatsamm
çok işkencelere maruzz kaldım ahh ahhh
evrim beni balkonlaramı kitlemediii çığırtkan külhanbeyli oğlum benim sümsürük oğlumu salya sümük ağlatmadığımıı kaldııı
peki ya evrimin fıstık yeşili aşortmanınaa ne demeli gözümü gönlünü açtıı
çok bakımlııı hatun kendileri aşortmanları uyumlu terlikle giyiyorr birde onlara uyumlu farlar sürmesi yokmu opuyorumnanaktan

off yaho uyandı devam edeceğiz kaldığımız yerdennnnnnnnn

BURCU başınız sağolsun....
NURDAN evine dönmüşsün teoma çok geçmiş olsun...Dönüşü oradan sıkıldığın için ve gurbet yüzünden vatanın daha çekici görünüyorsa bir daha otur düşün derim (daha öncede gurbette bulunmuş birisi olarak ortalama neler hissettiğni düşünerek yazıyorum) yok gerçekten hayatının burda oradan daha iyi durumda ve rahat istediğin gibi olacağına inanıyorsan ,buna kararalıysan yap.
SELİNCİK hastaymış geçmiş olsun havalar sapıttı doğal olarakta bünyeler etkileniyor..

Esracım, iyi tatiller diliyorum.

Nurdan Teoşa geçmiş olsun. SıBEL Selin'e de geçmiş olsun.

Meltem diş buğdayınız hayırlı olsun.

Ben dişlerimi fırçalarken Doruk görürse hayran hayran bakıyor. Ona da bir fırça alayım dedim ama 2+ hep fırçalar. Vazgeçtim.

bugün Kipa'ya gittik Doruk'la, üst katında Sobee diye bir mağaza var, bebek giysileri satıyor. ıçeri girdim, kız dedi ki "%50 ve 3 al 2 öde" kampanyamız var. Oh dedim, süper! Siz ne anlardınız Allah aşkına? Benim 60 TL olarak hesapladığım alışveriş 115 TL çıktı. Dedim, noluyor? Meğer ikisi farklı kampanyalarmış. %50 sadece bir reyonmuş. Diğerleri etiket fiyatıymış. Onlarda 3 al 2 öde varmış da mışmış! Ben de %50 den beğendiğim bir kapriyi 17 TL ye alarak çıktım. Diğerlerini de aynen bıraktım.

Uyanık satıcı yaa! Dedim ki "kusura bakmayın, ben sanırım yanlış anladım, bunları bırakacağım" Kız da diyor ki "estağfurullah, belki ben yanlış ifade etmişimdir" Nasıl biliyor ne yaptığını! Adamı ayakta öpecekler valla!

Maşallah tombik kuşa :) Yerim onu ben, ne tatlı göbeği vardır şimdi onun opuyorumnanaktan
Ben Acıbadem'e yakınım, Göztepe'deyim. İnşallah tanışır, karşılaşırız bir gün, o tombiki yerim bende birazcık cokacimcoook

Vallahi bende duydum, kocaman çocukların yemeklerini hala püre yiyor olduklarını, korktum. Bende azıcık zorlayacağım demek ki..

Aysin teo da puturlu yiyemiyor hemen oguruyor..cok denedim ama alisamiyor, ve yumurtayi hic sevmiyor, sebzeye katiyorum ben de...

Nurdancım, Deva'da yumurta yemeye başladığı ilk günlerde hastanelik olduk bir kere. Çocuk kusa kusa içi dışına çıkmıştı.. Yumurta sevmiyor hiç, Teo gibi.
Pütürlülerden ben de çok korkuyorum, hemen öğürüyor, gözleri kızarıyor..

Teoman'a ve Selin' çok geçmiş olsun..
Burcucum, sizin de başınız sağolsun..

Bağyanlar Santevit Acai Berry ve extra cel aldım acai 3 gündür kullanıyorum bakalım sonuç ne olcak..extra celimide 5 gündür günde sadece 1 kere sürdüm ve sonuç acayip 100 küsürlü kalçam 98 cm e düştü göbek 94 den 88 cm ve belim 76 dan 74.5 1 haftadırda diyetteydim 2.5 kilo verdim..asıl bu ay sonucu bakacağım ..spor aman aman yapamıyorum ip aldım atlamaya başlayacağım..koşu bandının bakımı yapılmadı bir türlü ki yürüyüşede başlayayım..birde yürüyüş eklersem süper olcek..

gözüm kavanozlarda.. hemen getır kavanozlarımı, aman sakın unutma, delü kadın.. ev kavanoz dolu kaydirigubbakcemile3

dişler bez ile silinecekte nasıl silecez.benimki parmağımı gördüğü an ısırıyor

kaydirigubbakcemile3

eşeeekkk senüüüü kaydirigubbakcemile3

şimdi dene dene annat.. heyecanlandırma beni..

su acai berry zayıflamak ıcın ıcılen hap dı mı??
extra cell de incelmek ıcın mı??

sen dibine kacar arastırmıssınn.. dökülüver bi sahmet bacım..

Birde günde 3 bardak yeşil çay ve iki bardak form plus içiyorum..1500 kalolirik beslenmeye dikkat ediyorum..

nurdan bizde nene poz gezioz cıkmadı dişler... su browninin tarifini kac kez istedim kac kez gelmedi ..örtülü ödenek gibi anasını satim :)

yerim ben seni kaydirigubbakcemile3

bayılıyorum sana biliyün mü?? :))

yaw yok, bu kadınların gönüllerinin güzelliklerinin abartısı.. altı ustu browni tarifi.. bı fok yok be yavrum artı bısı yaptıgım.. bildiğin kakaolu kekın ustune, cıkolata sosu ıle granul cıkolata nın erıtılıp ustune dokulusu.. artı ben onu sıcak fırına koyup 2 saat cıkarmıyorum, için için çekiyor.. o kadar, baska da bı nane yok be annem..

EvrimKuzey, babymom+, sakaleynmaster+, tazefasulye+

Vayssssssss... tüm artisler aşağıda.. zayıflayan, zayıflamaya calısan.. zayıflamak ıcın cırpınan.. :))

Aynen acai içilen cel sürülen...sempatiksalakcinniolumunekankayizsmile
araştırmaz olurmuyum şincük acai santevitte yeşilinden zencesinden lcarnitisinden felan varda var..
ha birde krom tatlı isteğini engelliyor ve insülün değerlerini aynı ayarda tutuyor artı kasları hareketlendiriyor ..vs vs her hafta deneyimlerimi paylaşacağım..kaydirigubbakcemile3

bende istiom bana nee anlamam öle bölee:)))

tamam Derya gelıyor..

kımse tutamaz senı artık..

ben de geleyım mı arkandan..

ciddi gaza ıhtıyacım var.. spor yapamıyorum malesef..

bana bır el atıver canım cıgerım..

gel tuttum elini ne istiyorsun bajım destekse destek bilgiyse bilgi sevgiyse en bolundan sevgiiiiiiiiiii..opuyorumnanaktan

PERVİN ÇİKİLOP PERVİN bugün alışverişte çikileri 1 tlye koymuşlar seni hatırlattığı için aldım onlara bakıp seni seviyorum ÇİKİLOP=PERVİNN

Şun aki sporumu açıklıyorum motivasyon için fashion tv açılır tv müzik setine bağalnır ve yusf bey önünde hoplanıp zıplanır...kızım dışarda yoksa gurup 3 lü yaniiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…