nurdan bizde nene poz gezioz cıkmadı dişler... su browninin tarifini kac kez istedim kac kez gelmedi ..örtülü ödenek gibi anasını satim :)
aynennn öylee ayçam hava soğuk esiyor ama yağmur yok AllahtanAntalyada hava 3-4 gün yağmurlu falan 25 derecelerde gösteriyor...Hesranın tatili iyi geçer umarım...
Özgül geçmiş olsun oğlun düzeldi mi...Sen yazın Samsun'a mı gelceksin...Samsunluydun değil mi...
az sonra açıklıcam bakımsızlık hallerini sempatiksalakcinnibakımsızlıgın dibindeyim ben de.. Allah hayırlara cıkarsın.. yanı bakımsızlık derken kadına benzıyorum cok sukur.. kıl tuy yok da.. ole süslenme püslenme ıcımden gelmıyor bır turlu
onuda az sonra açıklıcam sempatiksalakcinniesra izmir'e mi gitti? yahoyla arabayla nasıl gitti burcu?
muhtemelen o arada kuzeyi yediriyodu -tatlicadiarzu-hmmm..anlayamadığım bu mesajın neden bana ithaf edildiği!!! fisfisfis
ulen esra ne ara gitti tatile, bu kadin leylek surusu mu gordu ne......
delikafaduldenmeltem hayirli olsun bugdayiniz, insallah teoda askere gitmeden cikarirsa su disleri bende yapicam, bi biz kaldik sanirim..
iyii tatlımnbr esra tatil ansıl gidiyor yaho ile:)))))))))))
canım, 11 kilo şimdi, küsüratı da olabilir bilemiyorum. en son 1 ay önce boyunu ölçtürdük 73. cm di. haziran da ölçülecek tekrar.. alenen kilolu yani !!! bi de ben tiroid hastasıyım, onda da olacak muhtemelen, o nedenle çok takık vaziyetteyim bu kilo konusuna. bi de insanlar aaa amma şişko filan diyip duruyorlar, sinir oluyorum. ama takmamaya karar verdim. sonuçta sağlıklı, gerisi önemli değil. bu çocuk önünde sonunda yürüyecek, ve hepsi gidecek.. şimdi de çok hareketli zaten. haa bu hafta tam 9 aylık olacak , söylemeyi unuttum. bu arada sen de acıbademdesin değil mi? ben de acıbademde oturuyorum :)
alışabilir Ayşin pütürlüye, bence hiç korkmadan yavaş yavaş yedir..büyükler bu konuda çok yardımcı...annem saolsun verdi verdi alıştırdı. bizimki kocaman kocaman parçaları yiyor...çatalla az bişiy eziyorum o kadar...
bir iki öğürür sonra alışır..Çok hikayeler duyuyorum hatta birini tanıyorum, çocuk 5 yaşında hala rondodan geçiriyorlarmış yemeklerini...
Aysin teo da puturlu yiyemiyor hemen oguruyor..cok denedim ama alisamiyor, ve yumurtayi hic sevmiyor, sebzeye katiyorum ben de...
ya ben cok ozledim bu hatunlari yaa...az once fotolara baktim yine bilgisayara kaydederken..
Evrim o browni ve kisir gibisini ben daha da yemedim, sen ne mikemmel bi kadinsin ya..5dk da nasil yaptin onlari sipsak..ertesi gunde kulaklarini cinlattim..kavanozlari yaza getiririm:)
dişler bez ile silinecekte nasıl silecez.benimki parmağımı gördüğü an ısırıyor
izmirrr izmirrr izmirrr
nerden başlasaam nasıl anlatsamm
çok işkencelere maruzz kaldım ahh ahhh
evrim beni balkonlaramı kitlemediii çığırtkan külhanbeyli oğlum benim sümsürük oğlumu salya sümük ağlatmadığımıı kaldııı
peki ya evrimin fıstık yeşili aşortmanınaa ne demeli gözümü gönlünü açtıı
çok bakımlııı hatun kendileri aşortmanları uyumlu terlikle giyiyorr birde onlara uyumlu farlar sürmesi yokmu opuyorumnanaktan
off yaho uyandı devam edeceğiz kaldığımız yerdennnnnnnnn
Bağyanlar Santevit Acai Berry ve extra cel aldım acai 3 gündür kullanıyorum bakalım sonuç ne olcak..extra celimide 5 gündür günde sadece 1 kere sürdüm ve sonuç acayip 100 küsürlü kalçam 98 cm e düştü göbek 94 den 88 cm ve belim 76 dan 74.5 1 haftadırda diyetteydim 2.5 kilo verdim..asıl bu ay sonucu bakacağım ..spor aman aman yapamıyorum ip aldım atlamaya başlayacağım..koşu bandının bakımı yapılmadı bir türlü ki yürüyüşede başlayayım..birde yürüyüş eklersem süper olcek..
nurdan bizde nene poz gezioz cıkmadı dişler... su browninin tarifini kac kez istedim kac kez gelmedi ..örtülü ödenek gibi anasını satim :)
Birde günde 3 bardak yeşil çay ve iki bardak form plus içiyorum..1500 kalolirik beslenmeye dikkat ediyorum..
gözüm kavanozlarda.. hemen getır kavanozlarımı, aman sakın unutma, delü kadın.. ev kavanoz dolu kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
eşeeekkk senüüüü kaydirigubbakcemile3
şimdi dene dene annat.. heyecanlandırma beni..
su acai berry zayıflamak ıcın ıcılen hap dı mı??
extra cell de incelmek ıcın mı??
sen dibine kacar arastırmıssınn.. dökülüver bi sahmet bacım..
pervin bildigin gibi degil ya, oyle boyle bisi degil yani..canim bana eve de yolladi, yolluk yapti kisirda kekde..yedim yedim andim valla..ya kadin 5 dk da ben mama yediriken teoya kisir yapti ya, hemide tam sevdigim gibi..valla bu 5 gunluk suursuzca yeme sonrasi 62.8e cikmisim ama hic pisman degilim..
yerim ben seni kaydirigubbakcemile3
bayılıyorum sana biliyün mü?? :))
yaw yok, bu kadınların gönüllerinin güzelliklerinin abartısı.. altı ustu browni tarifi.. bı fok yok be yavrum artı bısı yaptıgım.. bildiğin kakaolu kekın ustune, cıkolata sosu ıle granul cıkolata nın erıtılıp ustune dokulusu.. artı ben onu sıcak fırına koyup 2 saat cıkarmıyorum, için için çekiyor.. o kadar, baska da bı nane yok be annem..
tamam Derya gelıyor..
kımse tutamaz senı artık..
ben de geleyım mı arkandan..
ciddi gaza ıhtıyacım var.. spor yapamıyorum malesef..
bana bır el atıver canım cıgerım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?