2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

4 lahmacun ustunede magnum double cikolata yiyen biri sizce spor yapsada zayıflayabilirmi :)) benim hala umudum var:) umut fakirin ekmegidir o ekmegi yersemde kalori alırmıyım :))

boşver canın isteyince ye ..zayıflanıyor 3 sene önce haftda sadece 3 gün koşu bandında 45 dk yürüyerek ve spor sonrası duşun ardından şöle bir tane magnum götürerek 4 kilo vermeyi başarmıştım vede sporla verdiğim için 2 beden incelmiştim ister inan ister yine inanannnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

derya tarcınlı sutte enerji verir tarcın yani afrodizyaktır kendileri :) bide uykusuzluk yapar tarcın. ondan ayılamayanlar sabah tarcınlı cay icer

zaten uyuyormuyuzki..sabaha kadar yat kalk...afrodizyağada ihtiyacım varrrrrrrr .ğne olayı yaniiiii.:))

derya o cikiloplar ben olsam var yaa bulamazdın sevmeye 1 tane bile :) oyle boyle potansiyel deil inanmayan çipsi esraya sorsun :)
ama onları sen diye aldım ben gerçekten seni yermiyim ..canım benim gerçekten çikilopu bilmezdim senlen özdeşleşti bende..Şeniz.

meni niye öpmüyorsun aybalam..
ama gerçekten enerjiye ihtiyacım vardı...

4 lahmacun ustunede magnum double cikolata yiyen biri sizce spor yapsada zayıflayabilirmi :)) benim hala umudum var:) umut fakirin ekmegidir o ekmegi yersemde kalori alırmıyım :))

ALOHA ! akannehir lahmacunlar küçüktü değil mi Pervinim? İşkembe ile diyet yapılmaz kiiii, lahmacunlar küçüktü de :)

DERYAM kim tutar seni! Yürü be kızım! arkandayız sonuna kadar!

Kocişim 1.5 saat sonra yanımda! Doruk da maşallah, 1 saat uyusun uyansın dedim, 2 saati geçti gene :) Sabah dedesi, öğleyin de üst komşunun müziği uyandırdı sıpayı. Bu arada gene maşallah diyorum, dün gece 1.30 daki gözü kapalı biberondan sonra sabah 8.30 da babamın kapı çalmasıyla uyandı. Kesintisiz 7 saat uyku :) Impossible is nothing diyorum. Mutluyum...

deryam sonradan dusundum seni nie opmuorum die opuorum tabikiside..

tazem evet lahmacunlar kucuktu trdekinin yarısı kadar lahmacunlar .. doruga kocamannn masallahhh hala mızır mızır sabaha kadar. acta deil ama mızıklayıp duruyo

ayyy az kalmıs kavusmanıza hadi bakalım atlattınız

tesekkur ederım tatlım.. aldım mesajını,anladım..
kaydirigubbakcemile3
ALOHA ! akannehir lahmacunlar küçüktü değil mi Pervinim? İşkembe ile diyet yapılmaz kiiii, lahmacunlar küçüktü de :)

DERYAM kim tutar seni! Yürü be kızım! arkandayız sonuna kadar!
:lepilumunekankayizsmile
maşallah maşallah...

anladım ben zaten meni sonradan öptüğünüüüüüüüüüüüüüŞeniz

geçmis olsun fatmacım havadan olabilir çok ruzgarli bu ara
teşekkür ederim esracım..
bahçeşehir tarafında oturuyorum cumartesi günü gelebilirsen beklerim diş buğdayına
cep telimi özelden atayım sana

dişler bez ile silinecekte nasıl silecez.benimki parmağımı gördüğü an ısırıyor
benim yiğitin dişlerini silmeme imkan yok. parçalar parmağımı :)
hadi bakalım sonuç ne olacak ben de çok merak etim. acaba o şeylerin faydası oluyor mu ki merak ediyordum doğrusu. gelişmeleri bildir olur mu derya..
derya tarcınlı sutte enerji verir tarcın yani afrodizyaktır kendileri :) bide uykusuzluk yapar tarcın. ondan ayılamayanlar sabah tarcınlı cay icer
tarçınlı süt enerji mi verir aman allahım!! ben çok severim ve içerim de zaman zaman.. dikkat etmek lazım :)

paşam uyuyor mu ki. eşim uyutmaya çalışıyordu saolsun ben aşkı memnu bakayım diye :)

evrim evrim bu eşşek seni öper kuzyi ısırırrr

kuzey dedimde fotolara kanmayın arkadaşlarrr hani bizim veletler fotolara göre daha büyük daha tombul gözüküyor ya kuzy tam tersi fotolarda daha zayıf çıkıyor diyebilirim
bildiğin hamburger Allahım o nasıl bir tombiklik maşallah suphanallah mamiye anlata anlata bitiremedim
yaho yanında somalili kalıyor bende afrikalı anası ama obez olanından

çığırtkanlığna hiç lafım yok bütün site inliyor şok oldum resmen teo ve kuzy bir araya gelince bir çığırtmaya başladılar
dorukla yahoda onlara eşlik etti ama ağlayarak bilmiyorumkismile

yaho uyuyor hava ısındı biraz

bugün havuz kenarındayız yaho illa inmek istiyor kucağımdan bir mayo giydirdim bıraktım havuza doğru yaklaştı eline azıcık su geldi
önce bir ellerine baktı iğrenerek sonra ciyak ciyak ağlamaya başladı
adam ottan boktan korkuyor yaaa

yaho tv ünitesinin üstündeki tvye vuruyor elleriyle ben alıyorum o gidiyor
evrimde bırak mutlu olsun dedi
iyi dedim bıraktım sonuçmu oğlum çoook mutlu oldu
önce ünitenin üstüne çıktı sonra tvye sarıldı sallamaya başladı sonra yanındaki decoder zımbırtısının üstüne çıkıp ordaki bibloları saldırdı
mutlu oldu oğlum çok mutlu benim oğlum akannehir

oteldeki zararlar
bir tuzluk kırdı bir tabak kırdı
tabağımdaki yemekleri yerlere fırlattı şezlongun üstündeki minderi havuza fırlattı
mutlu benim oğlum çoook mutluuuuuuuu

herkes aşkı memnuda kanımca bende kaçarım birazdan
mami kurtlar vadisini izliyor yaho sese uyanmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…