4 lahmacun ustunede magnum double cikolata yiyen biri sizce spor yapsada zayıflayabilirmi :)) benim hala umudum var:) umut fakirin ekmegidir o ekmegi yersemde kalori alırmıyım :))
derya tarcınlı sutte enerji verir tarcın yani afrodizyaktır kendileri :) bide uykusuzluk yapar tarcın. ondan ayılamayanlar sabah tarcınlı cay icer
ama onları sen diye aldım ben gerçekten seni yermiyim ..canım benim gerçekten çikilopu bilmezdim senlen özdeşleşti bende..Şeniz.derya o cikiloplar ben olsam var yaa bulamazdın sevmeye 1 tane bile :) oyle boyle potansiyel deil inanmayan çipsi esraya sorsun :)
çikilopp opsun seni kocaman kocaman vazgectim seni deil imirzalı ogluyla mankeni opsun :)
daha ne olsun :) masallahh Allah nesenizi eksik etmesin
totomuzu kaldıramıos agırlıgımızdan :) eceyi besledim geldimde ondan :)
enerji demek super seninde ihtiyacın olan o zaten 2 cocuk ev koca ..hadi ins ise yarar
bende şimdilik gidiyorum oğlumu kızımı besleyeceğim...gece aranıza dönme şansım %50 ..
4 lahmacun ustunede magnum double cikolata yiyen biri sizce spor yapsada zayıflayabilirmi :)) benim hala umudum var:) umut fakirin ekmegidir o ekmegi yersemde kalori alırmıyım :))
Kocişim 1.5 saat sonra yanımda! Doruk da maşallah, 1 saat uyusun uyansın dedim, 2 saati geçti gene :) Sabah dedesi, öğleyin de üst komşunun müziği uyandırdı sıpayı. Bu arada gene maşallah diyorum, dün gece 1.30 daki gözü kapalı biberondan sonra sabah 8.30 da babamın kapı çalmasıyla uyandı. Kesintisiz 7 saat uyku :) Impossible is nothing diyorum. Mutluyum...
kaydirigubbakcemile3tesekkur ederım tatlım.. aldım mesajını,anladım..
:lepiALOHA ! akannehir lahmacunlar küçüktü değil mi Pervinim? İşkembe ile diyet yapılmaz kiiii, lahmacunlar küçüktü de :)
DERYAM kim tutar seni! Yürü be kızım! arkandayız sonuna kadar!
maşallah maşallah...Kocişim 1.5 saat sonra yanımda! Doruk da maşallah, 1 saat uyusun uyansın dedim, 2 saati geçti gene :) Sabah dedesi, öğleyin de üst komşunun müziği uyandırdı sıpayı. Bu arada gene maşallah diyorum, dün gece 1.30 daki gözü kapalı biberondan sonra sabah 8.30 da babamın kapı çalmasıyla uyandı. Kesintisiz 7 saat uyku :) Impossible is nothing diyorum. Mutluyum...
deryam sonradan dusundum seni nie opmuorum die opuorum tabikiside..
tazem evet lahmacunlar kucuktu trdekinin yarısı kadar lahmacunlar .. doruga kocamannn masallahhh hala mızır mızır sabaha kadar. acta deil ama mızıklayıp duruyo
Maşallah tombik kuşa :) Yerim onu ben, ne tatlı göbeği vardır şimdi onun opuyorumnanaktan
Ben Acıbadem'e yakınım, Göztepe'deyim. İnşallah tanışır, karşılaşırız bir gün, o tombiki yerim bende birazcık cokacimcoook
sorma hem de ne göbek!!
ben seni acıbademde sanıyodum, olsun göztepe de yakın.. inşallah görüşürüz bir gün.. :))
ben de bi ara formula 7 kullandım ama bi halta yaramadı.. seninkinin sonuçlarını heyeceanla bekliyorumm..Neden bu desteğe ihtiyaç duyduğumuda paylaşmak isterim yaş 37 buççuk e doğal olrak metabolizmada yavaşlama mevcut..kilo verme hızında sürekli iniş çıkş yaşadığım için sabit bir şekilde kilonun gitmesi için desteğe ihtiyaç duydum..henüz 4 .günüm ..günde 3 deniliyor ben 2 alıyorum bakalım sonuç ne olcek ..
ya bu çikilopu ben çikolataya verdiğin bi isim filan sanıyodum, değil mii?? değilse nedir çikilop acaba? bilemedim ben..derya o cikiloplar ben olsam var yaa bulamazdın sevmeye 1 tane bile :) oyle boyle potansiyel deil inanmayan çipsi esraya sorsun :)
teşekkür ederim esracım..geçmis olsun fatmacım havadan olabilir çok ruzgarli bu ara
bahçeşehir tarafında oturuyorum cumartesi günü gelebilirsen beklerim diş buğdayına
cep telimi özelden atayım sana
benim yiğitin dişlerini silmeme imkan yok. parçalar parmağımı :)dişler bez ile silinecekte nasıl silecez.benimki parmağımı gördüğü an ısırıyor
hadi bakalım sonuç ne olacak ben de çok merak etim. acaba o şeylerin faydası oluyor mu ki merak ediyordum doğrusu. gelişmeleri bildir olur mu derya..Bağyanlar Santevit Acai Berry ve extra cel aldım acai 3 gündür kullanıyorum bakalım sonuç ne olcak..extra celimide 5 gündür günde sadece 1 kere sürdüm ve sonuç acayip 100 küsürlü kalçam 98 cm e düştü göbek 94 den 88 cm ve belim 76 dan 74.5 1 haftadırda diyetteydim 2.5 kilo verdim..asıl bu ay sonucu bakacağım ..spor aman aman yapamıyorum ip aldım atlamaya başlayacağım..koşu bandının bakımı yapılmadı bir türlü ki yürüyüşede başlayayım..birde yürüyüş eklersem süper olcek..
tarçınlı süt enerji mi verir aman allahım!! ben çok severim ve içerim de zaman zaman.. dikkat etmek lazım :)derya tarcınlı sutte enerji verir tarcın yani afrodizyaktır kendileri :) bide uykusuzluk yapar tarcın. ondan ayılamayanlar sabah tarcınlı cay icer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?