2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar
bebek telsizi kullanan var mı? varsa markası nedir, memnun musunuz?? artık alma zamanı geldi bizim için sanırım...

evrimim bana evini açtığın için çok ama çok teşekkürler
sen harika bir evsahibisin iyiki bu topik var ve iyiki böylesine harika dostlukların kurulmasına vesile oldu..

geçmişlere gittim okuyamadıklarım vardı

selinime geçmiş olsun fotoğrafına bayıldım ne kadar tatlı gülmüş acil şifalar meleğime

damlamın doğumgünüymüş gelmiş geçmiş ( geçte olsa kutluyorum canım bir ömür boyu mutluluklar beni mazur gör bu hafta malum aştım kendimi
anne-kız tişörtleriniz siz ve arka manzara söyleyecek fazla söz yok damla hojam harikasınızzz

evrimim bana evini açtığın için çok ama çok teşekkürler
sen harika bir evsahibisin iyiki bu topik var ve iyiki böylesine harika dostlukların kurulmasına vesile oldu..

Allah seni ne etmeye kadın!!!

gece vakti gülmekten gözümden yaş geldi..

Her zaman basımın ustunde yerin var..

sizin maceralar beni bitiriyor esracım

oteldeki zararlar
bir tuzluk kırdı bir tabak kırdı
tabağımdaki yemekleri yerlere fırlattı şezlongun üstündeki minderi havuza fırlattı
mutlu benim oğlum çoook mutluuuuuuuu

yaho fırlama ya tek kelimeyle

kızlar
bebek telsizi kullanan var mı? varsa markası nedir, memnun musunuz?? artık alma zamanı geldi bizim için sanırım...

hiç kullanmadım bence gerek de yok bebekler bir şekilde duyuruyorlar kendini

kızlar

tatlım ben ilk aylarda kullanmıştım. arkadaşımındı markasını hatırlamıyorum ama bakarım hala bende duruyor. ama ozamandan beri ihtiyaç duymadım çünkü herşekilde sesini duyabiliyorum. uzaktaysamda duyuruyor. eminim herkesde böyledir. neden ihtiyaç duydun???

teşekkür ederim. enerjine hayranım. yaho bu konuda kesinlikle sana çekmiş. iyi tatiller...
otel bu sezonu zararla kapatabilir. yazık:))))

günaydınnnnn

nurdan bu hatunlar habire kendilerine iltifat ediolar seni takan yok bebeemm sen bana gel git bak aklımı bidaha yerinde bulabiliommu .. helede teosun son hallerinden sonra oydekimm cok tatlı yaa

renkli renkli asortmenlerimiz olmadıki altına renkli renkli terlikler giyelim..hos renkli terliklerimisde olmadı ama her renk farımız mevcuttur :))

dun eceye ilk kez yumurta beyazı verdim tum kattım kahvaltısına sorun cıkmadı artık boyle devam edices. cicibebe yerine peti bourre katıorum hem kabızlık yapmıo hemde daha guzel tat verio

birde yeni ogrendim kaynayan kemik suyuna 1 kasık sirke katılırsa daha vitaminli olurmus denemedim daha..ocakta kaynıo ama kanlandı iice kaynasın 2.ye kaynatcam

evrim spor yapamıorum dedin ya dun ibrahim saracoglu 1 aylık yaz diyeti verdi onu yapıcam elif gidince.. simdi yapamıorum gezmelerdeyiz die. kanald doktorum sitesinden bak orda olcakmıs liste canım

günaydın arkadaşlar işlerim çok yoğun geçişe bakamadım... bugün yolculuk var anca toparlamaya çalışıyorum işlerim 2 saat sonra ıZMıRE gidiyoruz.... pazar günü döneceğiz nasipse..... ama içim çok buruk malesef selini bıkarıp gitmek zorundayız.... öpüyorum hepinizi..... pazartesi görüşmek üzere..... belki evrim ve burcuyla görüşme fırsatım olur.......

Günaydın..
Bu aralar günlerim yoğun geçiyor. Çok aktif olamıyorum.
Hanzala nın dün bir dişinin çıktığını farkettim ama garip.. üst önlere bakıyordum, Öndekilerin yanındaki çıkmış.Tam emin olmak için bir daha baktım şimdi evet kesinlikle çıkmış.. Ama öndekilerinde uçları görünüyor yakında çıkar herhalde.. Aman sorunsuz çıksın da başka istemem..zemuszemus

alıntılarım gitti explorer kapandı kut diye neyseki çok alıntım yoktu iki sayfa geçmis vardı.

esra çok eglenerek okuyorum yaho nun vukuatları
aklıma berke ile 2 yasında iken gittigim cesme tatili geldi kabus cesme tatili
ibo izini alamamıstı o sene çok yogundu tum hatunlar olarak aileden gitmistik gorumcem ablam annem kayınvalde allahım basımıza gelmeyen kalmamıstı
yazımstım sanırım bu konuyu daha evel :))

sen seneye gor esas ayaklandımı iki yasında çocukla tatil en zoru idi benim için.

bizde hevesle bekliyoruz tatil gunumuzu
esra bu arada resim cek anacım goreyim gitcğim oteli

birde denize falan indinmi deniz nasıldı bebek için ozellikle nasıl ortam ?

ya harike bebek can simitleri var az evel baktım intex diy bir markanın çok cesitleri var alma k gerek ufaktan artık.
birde sisme minik havuz almak lazım kenarda kosede içine su koyup oturtup oynaması için

gizemcim arkadasla konustum bakıcı konusunda
ordan memnun degil ama anladıgım kadarıyla is gorusmesi yapıp yeni bir ise geçme konusunda hevesli de degil sanırım parasından dolayı rahatsızlıklarıda olsa orda kalacak
ben konusmamızdan degistirmeyi dusunuyor is gibi anlamıstım o yuzden sana soyledim ama pek oralı degil arkadasımda ortak arkadasımız yani. bende daha birsey demedim.

çunku su anki yerde ikizlere bakıyor 1300 lira alıyor
tek çocukta bu parayı zor alır ve ihtiyacı çork varmıs ogluunum ne evlendircekmis sanrım memnun olmasada fiyat farkından kalmayı tercih ediyor.
senin rakamla arası ucurum haliyle bahsetmedim sana sonra tekrar

bu arada su an kim bakıyor ada ya peki ?

inanamıyorum

ece birkaç gundur tum uykularını yatagında kendi kendine yatarak yapıyor. emzigini verip yuzune tulbentini kapatıp odadan çıkıyoruz muzik sart degil olsun olmasın. oylece yatıyor sonra donuyor falan aglayıp bagırmıyor oraya buraya sokuluyor yer arıyor rahat etcek ve uyuyor inanılmaz geliyor su an daimi mi bilmiyorum

dun aksam hele emzireyim uyutayım dedim usendim yatga girip sallamaya falan
emerken itirdi istemedi dedim gotureyim odaya bir girdik yataga bir kucak actı hani bizlere acıyor ya iki kolunla uzandı yataga koy der gibi koydum kapattı tulbenti yuzune aa baktım kımıldamıyor hiç amanın dedim ne sahane 10 dk belki dondu dondu yatakta uyudu.
allahım daim olsun lutfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…