evrim evrim bu eşşek seni öper kuzyi ısırırrr
kuzey dedimde fotolara kanmayın arkadaşlarrr hani bizim veletler fotolara göre daha büyük daha tombul gözüküyor ya kuzy tam tersi fotolarda daha zayıf çıkıyor diyebilirim
bildiğin hamburger Allahım o nasıl bir tombiklik maşallah suphanallah mamiye anlata anlata bitiremedim
yaho yanında somalili kalıyor bende afrikalı anası ama obez olanından
çığırtkanlığna hiç lafım yok bütün site inliyor şok oldum resmen teo ve kuzy bir araya gelince bir çığırtmaya başladılar
dorukla yahoda onlara eşlik etti ama ağlayarak bilmiyorumkismile
evrimim bana evini açtığın için çok ama çok teşekkürler
sen harika bir evsahibisin iyiki bu topik var ve iyiki böylesine harika dostlukların kurulmasına vesile oldu..
Allah seni ne etmeye kadın!!!
gece vakti gülmekten gözümden yaş geldi..
Her zaman basımın ustunde yerin var..
yaho uyuyor hava ısındı biraz
bugün havuz kenarındayız yaho illa inmek istiyor kucağımdan bir mayo giydirdim bıraktım havuza doğru yaklaştı eline azıcık su geldi
önce bir ellerine baktı iğrenerek sonra ciyak ciyak ağlamaya başladı
adam ottan boktan korkuyor yaaa
oteldeki zararlar
bir tuzluk kırdı bir tabak kırdı
tabağımdaki yemekleri yerlere fırlattı şezlongun üstündeki minderi havuza fırlattı
mutlu benim oğlum çoook mutluuuuuuuu
kızlar
bebek telsizi kullanan var mı? varsa markası nedir, memnun musunuz?? artık alma zamanı geldi bizim için sanırım...
kızlar
bebek telsizi kullanan var mı? varsa markası nedir, memnun musunuz?? artık alma zamanı geldi bizim için sanırım...
geçmişlere gittim okuyamadıklarım vardı
selinime geçmiş olsun fotoğrafına bayıldım ne kadar tatlı gülmüş acil şifalar meleğime
damlamın doğumgünüymüş gelmiş geçmiş( geçte olsa kutluyorum canım bir ömür boyu mutluluklar beni mazur gör bu hafta malum aştım kendimi
anne-kız tişörtleriniz siz ve arka manzara söyleyecek fazla söz yok damla hojam harikasınızzz
günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?