2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

emzirme konusu bitmek uzre sanırım

pek çogunuz zaten bitirdi gibi bu konuyu . bizim kiz bir ilk altı ay çok meme meraklısı idi acayip yapısıktı hepiniz hatırlarsınız bulusmalarda bile emzirerek sohbet ettim hep ama altı aydan sonra ben ise donunce sevdası bitti hatta simdilerde emiyor sut gelince biarkmaya basladı tadını falan begenmiyor sanırım oylesine emmeyi seviyor olsa gerek :)
gun asırı aksam emmeye falan basladı yani bir aksam oluyor itiyor istemiyor asla sokamıyorum ertesi gune veriyorum e boylelikle sut falan kalmaz
insallah dudak tiryakisi olarak unutmaz arada kurtarıcı oluyor sakinlestirmek susturmak için aglayınca falan çunku

Esrako Esra geçmişte resimlerini gördüm. Şu anki halin çok güzel.Tabi hedefin eski resmlerinde ki gibiyse çalış çabala derim. Zatende çaba gösteriyorsun. Çabucak dönersin eski halina umarım..

Hayırlı yolculuklar canım.. inşallah Selin de senin yokluğunu farketmez..

inşallah canım. çok düşündük gitmemesi gitmesinden daha hayırlı olacak.... 7 saat otobüs yolculuğu çokzor olacaktı kendi aracımız yok..... selin toplu taşıtlara karşı kabalıkta durmak istemiyor kapalı olarak.... 1 ay önce hızlı trenle ankaraya gittik 1,5 saatlik yolu bile burnumuzdan getirdi nerdeyse yarı yolda inecektik ve hava değişiminden ishal oldu 7 gün geçmedi.... o yüzden mecbur bırakıp gitmek zorundayım.... mutlaka yokluğumuzu farkedecek bizde öyle şimdiden sıkıntı stres bastı bana..... geçen sene yine eşim arkadaşlarıyla bi buluşma olmuştu ozamanda hamileyim diye gidememiştim eşim tek gitmişti busefer yine tek gitme olmayacak hiç gitmesek olmayacak karışık bi durum işte... inşallah hayırlısıyla gider geliriz... selinde hasta falan olmaz:Saruboceq:

sibelcim iyi yolculuklar

hanzalanın disler hayırlı olusn pes pese çıkardı demekki daha oburlri uzamadan yenileri patladı ne sıkıntı çekmistir kimbilir

diyeti acayip salmıs durumdayım geçen hafta sıkı gittim aylardır diyet yapıyorum ilk kez 1200 gr verdim haftada
ki o da hafatnın 5 gunu duzgun yaptım.

bu hafta hiç bir gunu duzgun yapmadım hep kacamak var hala aynı kilodayım almadım her sabah diyorum biraz artsında rakam gorgununu salak esra ama yok aynıyım . sanırım yag yakma trendine girdim bunca yemege almıyor ama bu firsatı degerlendiremiyorum maalesef yiyesim var ( oyle afı kufu degil ama kacamak yapvermis buluyorum kendimi agzıma ik catal pasta iki lokma pilav kasıklamıs buluyorum. aa niye yedimki oluyorum sonra
bu arada adet yakın ondanda olsa gerek.

EVRıMM VE TAZEE DÜNÜRÜM.....

cumartesi günü uygun olursanız musaitseniz belki görüşebiliriz.... 1 saatliğinede olsa.....cebim varmı sizde bilmiyorum ama her ihtimale karşı özelden cep numaramı yazıyorum size......

Hanzalamın bu aralar çenesi düştü resmen.. ohaoldumsmile
Bir saniye susmuyor. bütün sesli harfleri çıkarıyor. Baba dede gega eee aaa..
Bir tek anne demedi.. mafoldumben
Baba diye ağlayıp bana geliyor.. alınmıyor değilim hani..
Tam bunu yazarken saçımı çekti elimde olmadan bağırdım.. Ama çok acıdı yaaaaa..
Bak hala eli saçlarımda.. Çok acıyor yaaaaa....

Son düzenleme:

İnşallah canım..

uyumasına maşallah
süt konusunda da hayırlısı oldun
benim de artık süt sınırda ucu ucuna yetiyordur diye düşünüyorum
geçen hafta 300 cc sağıyordum
dün 180 cc sağmışım
bugün de 210 cc yi ancak sağarım
biz de kemer e gitmeyi planlıyoruz eylül ayında otel güzelse bende düşünürüm
esradan haber bekliyorum

biz minik beşiğini oturma odasına taşıyorduk hergün, yanımızda uyuyordu. uyanınca hemen müdahale ediyorduk. ama artık yatak odasında minik beşikte sallayarak uyutuyoruz ve uyuyunca büyük beşiğine geçiiyoruz. öyle olunca da kulağımız hep seste oluyor. ağlayınca duyuyoruz ama hani tedirgin oturuyoruz yani. o yüzden almayı düşünmüştük ama..

günaydın..
dün kuaförüme uğradım. aktı dedim senin boya. tamam akacak zaten. aka aka açılacak. sonra tekrar boyayacağız dedi.. boyarken de söylemişti ama ben bu kadar tahmin etmemiştim. çok çirkin görünüyor gözüme. uçlar ve dipler daha açık. aralar allak bullak. yani tek renk durmuyor. sinir oldum. on gün boyunca her gün yıka sıcak suyla. akabildiği kada aksın. sonra dedi daha açık renk yaparız. şimdi koyu boyamak zorunda kalırım dedi. ok dedim bakalım. inş beklediğime değer. resmi de o yüzden eklemedim. son haline kavuşunca ekleyeceğim inş.

vay arakadaş accık uzak kaldım kendimi nasıl yabancı hissweetim şu son konuşmalara.
hemen geçmişe göz atayım
konlaravakıf olayım.
bende sizden olayım..

gerçi son yarım saat

neden çünküme afik 30 dk sonra uyanır
bugun aydınına amcakızına gidiyces.
hazırım bekliyorum..

anladım canım. çok sağol ilgin için esracım. gerçekten baya alıyormuş. o kadar vermem mümkün değil.. adaya annem bakıyor şimdi. ankaradan geldi. benim de sabah 8 akşam 6 işim yok ya ben de evdeyim çoğu zaman. duruşmam olduğunda gidip geliyorum. ama bazen gün oluyor butun gun hep yollarda oluyorum.. biraz karışık yani.. etrafa haber verdim yine. ama nasıl bulucaz birini bilmem.. bi de istifa durumum var ya.. amaaan herşey muallak işte.. çok canım sııkın.. düşün düşün çatlıcam artık.. iş ne olacak, bakıcı ne olacak.. kafa o kadar dolu ki, geçen gün eminönü vapuruna bineceğime beşiktaş motoruna binmişim, varana kadar da farketmedim düşün artık halimi..kafamçokkarıştı

hani ablam ve 19 arkadaşı geleckdi ya istanbul gezisi için.
onların sayesinde bende gezdim afike babnnesi bakktı
2 den 7 ye kadar o aralıkda hiç süt içmedi. ama çorbasını
yogurdunu ve gofret kırıntılarını yemiş.

yalnız 20 kişi birden aynı magazaya girince dehşet indirimler yalakaldık.
mesela 80-*90 tl olan eşarpları 35 e aldık
50-60 olan etekleri 25 e aldık
230-250- olan pardesu tunik 100 e aldık.
ve grubu getirin ben oldugum için hep bana daha indirim yaptılar çok hoş oldu.
mağazaları aklıma kazıdım gidip oralardan alırım artık:9

inşallaaaahhhhhh!!!!! heeeep böyle olsuuuuuunnn!!

ayy çok merak ediyorum maceralarınızı nereleri gezdiniz, sığdı mı her yer? annat annat!!!

biz ece yi 4 aylıktı ayrı odaya aldık kendi odasına yani alısması için oglumuda oyle yapmıstık ilk gunler tedirgin olduk duyarız duymayız diye ama çok rahat duyuyoruz su anda . hiç sorun yasamadık. alısması için artık ayrılması gerek odaların su zamandan sonra diye dusunuyorum
ablam ayırmadı birak odada yatmayı oglu onlarla aynı yatakta yatıyor 3,5 yasında ve asla kendi yatagında uyumaki stemiyor surekli didisiyorlar simdibana sen ne kadar haklıymıssın dedilera ma çokg eç artık alıstırmak kat be kat zor olacak bu yastan sonra

nurdan bu hatunlar habire kendilerine iltifat ediolar seni takan yok bebeemm sen bana gel git bak aklımı bidaha yerinde bulabiliommu .. helede teosun son hallerinden sonra oydekimm cok tatlı yaa

canim benim hele su trye yerleselim ikimiz bak o zaman neler olucak:))allahim insallah ya, seneye bizde birbirimizde toplanmis yazariz topicige artikin pervin browni yapti ben kisir diye:))esraya da dedim, onumuzdeki sene yine ayni yerde madoda yildonumu yapicaz waffle yiyerek didim, olucak olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…