Hayırlı yolculuklar canım.. inşallah Selin de senin yokluğunu farketmez..
inşallah canım. çok düşündük gitmemesi gitmesinden daha hayırlı olacak.... 7 saat otobüs yolculuğu çokzor olacaktı kendi aracımız yok..... selin toplu taşıtlara karşı kabalıkta durmak istemiyor kapalı olarak.... 1 ay önce hızlı trenle ankaraya gittik 1,5 saatlik yolu bile burnumuzdan getirdi nerdeyse yarı yolda inecektik ve hava değişiminden ishal oldu 7 gün geçmedi.... o yüzden mecbur bırakıp gitmek zorundayım.... mutlaka yokluğumuzu farkedecek bizde öyle şimdiden sıkıntı stres bastı bana..... geçen sene yine eşim arkadaşlarıyla bi buluşma olmuştu ozamanda hamileyim diye gidememiştim eşim tek gitmişti busefer yine tek gitme olmayacak hiç gitmesek olmayacak karışık bi durum işte... inşallah hayırlısıyla gider geliriz... selinde hasta falan olmaz:Saruboceq:
sibelcim iyi yolculuklar
hanzalanın disler hayırlı olusn pes pese çıkardı demekki daha oburlri uzamadan yenileri patladı ne sıkıntı çekmistir kimbilir
inanamıyorum
ece birkaç gundur tum uykularını yatagında kendi kendine yatarak yapıyor. emzigini verip yuzune tulbentini kapatıp odadan çıkıyoruz muzik sart degil olsun olmasın. oylece yatıyor sonra donuyor falan aglayıp bagırmıyor oraya buraya sokuluyor yer arıyor rahat etcek ve uyuyor inanılmaz geliyor su an daimi mi bilmiyorum
dun aksam hele emzireyim uyutayım dedim usendim yatga girip sallamaya falan
emerken itirdi istemedi dedim gotureyim odaya bir girdik yataga bir kucak actı hani bizlere acıyor ya iki kolunla uzandı yataga koy der gibi koydum kapattı tulbenti yuzune aa baktım kımıldamıyor hiç amanın dedim ne sahane 10 dk belki dondu dondu yatakta uyudu.
allahım daim olsun lutfennn
emzirme konusu bitmek uzre sanırım
pek çogunuz zaten bitirdi gibi bu konuyu . bizim kiz bir ilk altı ay çok meme meraklısı idi acayip yapısıktı hepiniz hatırlarsınız bulusmalarda bile emzirerek sohbet ettim hep ama altı aydan sonra ben ise donunce sevdası bitti hatta simdilerde emiyor sut gelince biarkmaya basladı tadını falan begenmiyor sanırım oylesine emmeyi seviyor olsa gerek :)
gun asırı aksam emmeye falan basladı yani bir aksam oluyor itiyor istemiyor asla sokamıyorum ertesi gune veriyorum e boylelikle sut falan kalmaz
insallah dudak tiryakisi olarak unutmaz arada kurtarıcı oluyor sakinlestirmek susturmak için aglayınca falan çunku
biz minik beşiğini oturma odasına taşıyorduk hergün, yanımızda uyuyordu. uyanınca hemen müdahale ediyorduk. ama artık yatak odasında minik beşikte sallayarak uyutuyoruz ve uyuyunca büyük beşiğine geçiiyoruz. öyle olunca da kulağımız hep seste oluyor. ağlayınca duyuyoruz ama hani tedirgin oturuyoruz yani. o yüzden almayı düşünmüştük ama..tatlım ben ilk aylarda kullanmıştım. arkadaşımındı markasını hatırlamıyorum ama bakarım hala bende duruyor. ama ozamandan beri ihtiyaç duymadım çünkü herşekilde sesini duyabiliyorum. uzaktaysamda duyuruyor. eminim herkesde böyledir. neden ihtiyaç duydun???
anladım canım. çok sağol ilgin için esracım. gerçekten baya alıyormuş. o kadar vermem mümkün değil.. adaya annem bakıyor şimdi. ankaradan geldi. benim de sabah 8 akşam 6 işim yok ya ben de evdeyim çoğu zaman. duruşmam olduğunda gidip geliyorum. ama bazen gün oluyor butun gun hep yollarda oluyorum.. biraz karışık yani.. etrafa haber verdim yine. ama nasıl bulucaz birini bilmem.. bi de istifa durumum var ya.. amaaan herşey muallak işte.. çok canım sııkın.. düşün düşün çatlıcam artık.. iş ne olacak, bakıcı ne olacak.. kafa o kadar dolu ki, geçen gün eminönü vapuruna bineceğime beşiktaş motoruna binmişim, varana kadar da farketmedim düşün artık halimi..kafamçokkarıştıgizemcim arkadasla konustum bakıcı konusunda
ordan memnun degil ama anladıgım kadarıyla is gorusmesi yapıp yeni bir ise geçme konusunda hevesli de degil sanırım parasından dolayı rahatsızlıklarıda olsa orda kalacak
ben konusmamızdan degistirmeyi dusunuyor is gibi anlamıstım o yuzden sana soyledim ama pek oralı degil arkadasımda ortak arkadasımız yani. bende daha birsey demedim.
çunku su anki yerde ikizlere bakıyor 1300 lira alıyor
tek çocukta bu parayı zor alır ve ihtiyacı çork varmıs ogluunum ne evlendircekmis sanrım memnun olmasada fiyat farkından kalmayı tercih ediyor.
senin rakamla arası ucurum haliyle bahsetmedim sana sonra tekrar
bu arada su an kim bakıyor ada ya peki ?
inanamıyorum
ece birkaç gundur tum uykularını yatagında kendi kendine yatarak yapıyor. emzigini verip yuzune tulbentini kapatıp odadan çıkıyoruz muzik sart degil olsun olmasın. oylece yatıyor sonra donuyor falan aglayıp bagırmıyor oraya buraya sokuluyor yer arıyor rahat etcek ve uyuyor inanılmaz geliyor su an daimi mi bilmiyorum
dun aksam hele emzireyim uyutayım dedim usendim yatga girip sallamaya falan
emerken itirdi istemedi dedim gotureyim odaya bir girdik yataga bir kucak actı hani bizlere acıyor ya iki kolunla uzandı yataga koy der gibi koydum kapattı tulbenti yuzune aa baktım kımıldamıyor hiç amanın dedim ne sahane 10 dk belki dondu dondu yatakta uyudu.
allahım daim olsun lutfennn
ayy çok merak ediyorum maceralarınızı nereleri gezdiniz, sığdı mı her yer? annat annat!!!hani ablam ve 19 arkadaşı geleckdi ya istanbul gezisi için.
onların sayesinde bende gezdim afike babnnesi bakktı
2 den 7 ye kadar o aralıkda hiç süt içmedi. ama çorbasını
yogurdunu ve gofret kırıntılarını yemiş.
yalnız 20 kişi birden aynı magazaya girince dehşet indirimler yalakaldık.
mesela 80-*90 tl olan eşarpları 35 e aldık
50-60 olan etekleri 25 e aldık
230-250- olan pardesu tunik 100 e aldık.
ve grubu getirin ben oldugum için hep bana daha indirim yaptılar çok hoş oldu.
mağazaları aklıma kazıdım gidip oralardan alırım artık:9
nurdan bu hatunlar habire kendilerine iltifat ediolar seni takan yok bebeemm sen bana gel git bak aklımı bidaha yerinde bulabiliommu .. helede teosun son hallerinden sonra oydekimm cok tatlı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?